Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, Przepraszam ze się nie odzywam, Ale jakoś tak nie mam weny do pisania i rzadziej tutaj zaglądam, Ale raz na jakiś czas Was nadrabiam. Dzięki pieskowi moje myśli są zajęte, nie mierze temp, nawet nie wiem w jakim dniu cyklu jestem. Korzystam z tego ze udaje mi się tak naprawdę, na serio odpuścić.
U mnie wszystko w porządku, duuuzo pracy bo okres urlopowy, piesek to moja małe dziecko, które trzeba pilnować, uczyć, bawić. No jest przeslodka
Kotowa, nie wiem co mam Ci napisać... życzę Ci wytrwałości i dużo sily, nie zależnie jaką decyzję podejmiesz... Ja uważam, że żadna decyzja nie bedzie zła, a jej wybór jest zrozumialy...
W życiu przekonałam się, ze punkt widzenia zmienia się, A decyzję podjęte w teorii mogą się zmieniać w obliczu realnej sytuacji.
Pamiętaj, że możesz tutaj z nami rozmawiać, jesteśmy żeby Cię wspierać :*
Dziewczyny, niezmiennie trzymam kciuki za każdą z Was, zaglądam z nadzieja ze są jakieś nowe 2kreseczki:)
Klaudia 10cs musi być owocny (zrownalas się ze mną )
Morwa, jak tam? Kiedy zaczynasz starania?
Zetka, odezwij się, martwym się tutaj wszystkie...
Niepokorna, Madlene - mam nadzieję że nie dopadna Was te nadchodzące upały! :*
Nie napiszę każdej z osobna, przepraszam. Za dużo miałam do nadrobienia :*
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Monika świetnie Cię rozumiem, bo czasem sama potrzebuje chwili wytchnienia od starań i przerzucenia swych myśli na inny tor. Co to pieska to taki maluch rzeczywiście potrzebuje sporo uwagi i czasu. U męża w domu mamy suczkę yorka, nie jest już psem malutkim tylko kilku latnim, ale przez ten rok jak tutaj mieszkam tak się ze mną zżyła, że chodzi za mną krok w krok, tylko mnie pozwala się czesać i wyprawiać ze sobą różne dziwne cuda no i zawsze się mnie słucha. A jak czasem teściowa dla żartu powie "bijemy Klaudię" i się zamachnie to potrafi ją delikatnie szczypnąć ząbkami i narobić maaasę hałasu Jednak pies na ludziach się poznaje
Cykl 10, Madlene właśnie w dziesiątym się udało, może i nam szczęście teraz dopisze?
Madlene84, Monika*** lubią tę wiadomość
-
kalika wrote:Ania najważniejsze, ze jest:) Wybierasz sie na betę?
Na razie nie chcę się napalać i najlepiej by było gdym zapomniała o tym czekam teraz na @ powinna być czwartek, piątek, sobota... to są trzy terminy kiedy mogę się jej spodziewać... mam nadzieję że to jednak nie są moje wymysły i że na tych dwóch testach są jednak te drugie kreseczki. Jak @ się nie zjawi to w poniedziałek pójdę na bete.
A co do psiaczków to my też ostatnio sobie sprawiliśmy takie cudeńko
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86f49b12df64c51b.htmlMorwa, Monika*** lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jest dziewczyny. 10 szczęśliwy
Ja o upalach to sobie mogę pomarzyć. Dziś 16 stopni i pada. Prognoza pogody: silny wiatr i ulewy. Także lato się skończyło zanim się zaczęło. Dobrze ze na 2 tyg lecimy do Hiszpanii bo przy tej pogodzie depresja murowana. Tyle że jeszcze miesiąc musimy wytrzymać. W sobotę mamy wyjazd pod namioty... ciekawe jak będzie i czy po 1 nocy nie wrócimy przemarznieci żal tych dzieci bo mają wakacje i nic z nich nie korzystają
Ja właśnie przyjechałam na rozmowę o pracę ale.dotarlam za wcześnie to czekam w aucie. Nic specjalnego. .nie w zawodzie. Tak by się co przydało na 3-4 tyg
-
W piątek na 11.00 mamy USG. Chciałam jeszcze z tydzień później żeby małe trochę podroslo i może ujawniło co ma między nogami ale na następny tydzień lekarza nie ma a prenatalne trze zrobić przed 13tc6dc wiec idziemy w piątek. Oprócz męża zabieram tez dzieci bo juz się nie mogą doczekać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:00
D-dawna, Ania24 lubią tę wiadomość
-
hellllo
Ania po cichutku ciesze się już i życze Ci kochana by teraz było wszystko spokojnie i bezproblemowo az do końca :*
Kotowa :* :* :*
ja po usg. Endometrium 9mm, wiec jest ok. Transfer mamy zaplanowany na wtorek. Mam prośbę o kciukasyMonika***, NIEPOKORNA, Madlene84, agata83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, psina super! Po ciuchu gratuluję kreseczki :* (czyżby szczeniak przyniósł szczescie? )
Morwa, to super ze macie zielone światło, mogę znów zacisnąć kciuki za Ciebie:)
Triss pewnie ze będziemy trzymać kciuki! Zaczyna od teraz :*
Klaudia, 10cs musi należeć do nas
To strasznie miłe, że o mnie pamietacie:* uwielbiam Was :*klaudia1534, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny