Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z praca ... narazie pierwszy etap... ale oczywiście Pani stwierdziła że ciężko będzie bo jak ona swojej szefowej wytłumaczy ze ktoś z moim doświadczeniem szuka pracy przy sprzątaniu pfffff
Triss kciuki z całej siły!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 14:56
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha a mi się dzisiaj śniło że jakiś dom się palił a ja w tym domu zostawiłam swój telefon no i strasznie to przeżywałam i w końcu poszłam po niego w ten ogień i się obudziłam całe szczęście :p czasami te sny są takie z kosmosu i to nie wiadomo skąd się biorą
-
Morwa,
Ja też mam teraz takie sny Ale ponoć w ciąży takie żywa i dziwne sny są całkiem normalne
Ania24,
Piękna krecha. Gratulacje kochana :*
nataliano,
Nie wiedziałam, że między naszymi ciążami są tylko 3 dni różnicy
A mnie właśnie naszło na zrobienie sobie shake'a. Zmieliłam lody waniliowe, kostki lodu, dodałam mleka i wrzuciłam borówki. Po zmiksowaniu wszystkiego wyszedł pyszny mrożony koktajl Mniam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 19:38
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Ania!!! Super! Tym razem wszystko bedzie cudownie az do samego konca! Gratuluje!
Morwa kurde... z beza hahaha Ale marysia musiala byc tam wszedzie w kolo, bo byl ze mna jakis mega przystojny gosc - ktory sobie wybral mnie na dziewczyne - niby ze oni w tej sekcie tak sobie wybieraja i to raz na zawsze - i glaskal mnie po plecach a mi bylo tak przyjemnie hahahhahahahha.
Ja dla mamy i brzucha zrobilam wlasnie salatke na szybko: ogorek pomidor avokado i ser
A jutro ide do dentysty i boje sie jak nigdy Wysle najpierw dzieci na fotel niech pokaza mamie jak to sie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 19:44
Morwa lubi tę wiadomość
-
Niepokorna - to late
Kalika wiesz co nie wiem skad takie sny - chyba nawiazanie do mojej weny, jak mam ostatnio, piekla bym i gotowala na okraglo
Wlasnie sprzedalam moja kanape z salonu - ciekawe co na to moj maz