X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • małazłośnica Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zrobiłam - 11 dpo i niestety negatywny

f2w3rjjg787he44v.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majamaja wrote:
    Dziewczyny, w którym dniu po mogę zrobić test? Póki co 10 dzien po owulacji, tempka rosnie. Mam mdłości, kłucie i uczucie ciągnięcia w dole brzucha... Już dwa lata czekam i nie chcę się kolejny raz zawieść, dlatego nie chcę za wcześnie testować. Ale jak wytrzymać? :(
    Najlepiej testowac w dzien @ lub po 14 dniach po owulce

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa co Tobie jest? Biedactwo

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wczoraj poplakalam,bo mam inna grupe niz moj R i wyszedl konflikt,musze zadzwonic do mego gina,och wiecznie cos ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku to jedz niech zobacza co jest ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam arh- a moj arh+

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja wczoraj sie poryczalam z tego powodu,nawrt nie wiedzialam ze takie cos jest bo nie interesowalam sie tym tylko jak zajsc i by sie udalo,mam nadzieje ze dziexko odziedziczy grupe krwi ojca i bedzie dobrze,ostatnio za duzo panikuje jak cos jest nie tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas jest tylko dwojka musze zobaczyc jaka grupe ma moj brat;)

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde dziewczyny to i ja się wystraszyłam i muszę to sprawdzić...

Morwa może lepiej nie czekać tylko jechać od razu to nie wiadomo co może być :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, mój mąż zawsze Eludril używa. Ewentualnie możesz płukać szałwią albo Dentoseptem, ale Eludril najlepiej się sprawdza :)

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matusieńko jak mi się chce spać... nie wiem jak ja wytrzymam dzisiaj do 17:30 w pracy... :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tez radzę odwiedzić lekarza w "normalnych" godzinach pracy, a nie gdy jest tylko lekarz dyżurny. A ten ból czujesz wewnątrz czy raczej z powłok?

Nataliano, konflikt serologiczny podczas pierwszej ciazy zwykle sie nie ujawnia, nawet gdy dziecko jest Rh (+), dopiero ewentualnie w kolejnych ciążach. Nie panikuj na zapas. Jest 50% szans, ze dziecko bedzie miało Twoja grupę krwi i bedzie ok, a nawet jesli bedzie miało grupę ojca to nie musi sie nic złego dziać, bądź objawy bedą niewielkie, np. nieco bardziej nasilona zoltaczka po urodzeniu.

Ania24, triss lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny troche mnie z tym uspokoilyscie ,Morwa a ty jedz do lekarza bo to nie ma zartow ;* daj znac jak po wizycie i co ci powiedzial lekarz ;*

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Witam się z klimatyzowanego biura i chociaż już glut pod nosem, to chyba lepsze to, niż ten koszmarny upał. Ja niestety wciąż mam bardzo mało czasu i przez to zaglądam tu tylko na chwilę w ciągu dnia i nie mam za bardzo czasu pisać, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie ;)

Nataliano moja mama urodziła trójkę z konfliktem i żadnych groźnych powikłań nie było :) Trzymam jednak kciuki, by wszystko było ok.

Morwa, to ja bym się wybrała jednak na izbę przyjęć. Wiem, że to niby powinno się tylko w nagłych sprawach, ale znam taki przypadek, że osoba miała bardzo wysoki próg bólu i jak trafiła na sor, to było bardzo źle. Może lepiej nie ryzykować?

Madlene cudny rysunek! Piękny :) Ja kiedyś też rysowałam i malowałam, ale jakoś tak się stało, że przestałam. Czasami trochę mi tego brakuje.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę :) Postaram się częściej odzywać, np. jak znów zrobię sobie małą przerwę ;)

👩36 lat 🧑39 lat

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko nie radzę sobie dzisiaj ze sobą, taka mnie śpiączka wzięła że tylko buzię mam otwartą....

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania24,
    Ja też dzisiaj wszystkich połykam. Chyba taki dzień :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, z tego co opisujesz to może być to neuralgia, ale wcześniej trzeba by wykluczyć inne poważniejsze dolegliwości ze strony brzucha i klatki piersiowej.

Ale upał, umieram...

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez dzisiaj upal - 19 stopni :)

Jestem padnieta, od rana bylam u dentysty, dziura ogromna, przyjemnie nie bylo, ale zrobione. Jeszcze za 2 tyg na czyszczenie kamienia i tyle, az milo. Jednak zla wiadomosc tez jest... jedynka moze sie nadawac niedlugo do leczenia kanalowego, bo pobolewa.... ale za wczesnie aby stwierdzic na pewno, no i zdjecie nie bardzo mozna zrobic teraz.

Za to u dzieciakow w paszczach wszystko pieknie, wiec tu sukces. Corcia ma mala kropke na piatce ale za mala zeby jej w ogole to ruszac i dokladnie taki sam stan jest od roku. A za 2 tyg bedziemy lakowac 6steczki bo sa juz w calosci. sorki wiem o zebach sie nie rozmawia.

Morwa jak to ciagle trwa to sie naprawde wybierz do lekarza. Ze tez Tobie ciagle jakies dolegliwosci sie lubia przyplatac :/

Ja juz dzis 4 dzien z rzedu czuje si dobrze, czyli chyba rzeczywiscie wchodze w lepsza faze :)

Jutro mnie czeka dzien w kuchni + zakupy bo w sobote z rana ruszamy pod namioty.

Ania, czyli wszystko w normie ;)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene pięknie rysujesz :)

Dzięki dziewczyny za rady, pani w aptece mi jakiś żel poleciła i o dziwo mi pomógł mogę normalnie jeść, chociaż przez ten upał wcale nie mam apatytu. Momentami pokazywało 37 stopni w cieniu a jutro ma być jeszcze cieplej.
    Właśnie czekam aż mąż skończy dłubać przy aucie i jedziemy zamoczyć tyłek nad pobliski zalew :)

Morwa jak się czujesz, lepiej coś? Daj znać jak wrócisz wieczorem od lekarza :*

Madlene84 lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, u nas dzisiaj 20 stopni. A ja mam dzisiaj lenia i nigdzie nie chce mi się iść. Ale z drugiej strony dzisiaj nie mam co robić w domu. Jakoś na niczym nie mogę się skupić...

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ