Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
majamaja wrote:Dziewczyny, w którym dniu po mogę zrobić test? Póki co 10 dzien po owulacji, tempka rosnie. Mam mdłości, kłucie i uczucie ciągnięcia w dole brzucha... Już dwa lata czekam i nie chcę się kolejny raz zawieść, dlatego nie chcę za wcześnie testować. Ale jak wytrzymać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa ja wczoraj sie poryczalam z tego powodu,nawrt nie wiedzialam ze takie cos jest bo nie interesowalam sie tym tylko jak zajsc i by sie udalo,mam nadzieje ze dziexko odziedziczy grupe krwi ojca i bedzie dobrze,ostatnio za duzo panikuje jak cos jest nie tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa tez radzę odwiedzić lekarza w "normalnych" godzinach pracy, a nie gdy jest tylko lekarz dyżurny. A ten ból czujesz wewnątrz czy raczej z powłok?
Nataliano, konflikt serologiczny podczas pierwszej ciazy zwykle sie nie ujawnia, nawet gdy dziecko jest Rh (+), dopiero ewentualnie w kolejnych ciążach. Nie panikuj na zapas. Jest 50% szans, ze dziecko bedzie miało Twoja grupę krwi i bedzie ok, a nawet jesli bedzie miało grupę ojca to nie musi sie nic złego dziać, bądź objawy bedą niewielkie, np. nieco bardziej nasilona zoltaczka po urodzeniu.Ania24, triss lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane Witam się z klimatyzowanego biura i chociaż już glut pod nosem, to chyba lepsze to, niż ten koszmarny upał. Ja niestety wciąż mam bardzo mało czasu i przez to zaglądam tu tylko na chwilę w ciągu dnia i nie mam za bardzo czasu pisać, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie
Nataliano moja mama urodziła trójkę z konfliktem i żadnych groźnych powikłań nie było Trzymam jednak kciuki, by wszystko było ok.
Morwa, to ja bym się wybrała jednak na izbę przyjęć. Wiem, że to niby powinno się tylko w nagłych sprawach, ale znam taki przypadek, że osoba miała bardzo wysoki próg bólu i jak trafiła na sor, to było bardzo źle. Może lepiej nie ryzykować?
Madlene cudny rysunek! Piękny Ja kiedyś też rysowałam i malowałam, ale jakoś tak się stało, że przestałam. Czasami trochę mi tego brakuje.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę Postaram się częściej odzywać, np. jak znów zrobię sobie małą przerwę👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
U nas tez dzisiaj upal - 19 stopni
Jestem padnieta, od rana bylam u dentysty, dziura ogromna, przyjemnie nie bylo, ale zrobione. Jeszcze za 2 tyg na czyszczenie kamienia i tyle, az milo. Jednak zla wiadomosc tez jest... jedynka moze sie nadawac niedlugo do leczenia kanalowego, bo pobolewa.... ale za wczesnie aby stwierdzic na pewno, no i zdjecie nie bardzo mozna zrobic teraz.
Za to u dzieciakow w paszczach wszystko pieknie, wiec tu sukces. Corcia ma mala kropke na piatce ale za mala zeby jej w ogole to ruszac i dokladnie taki sam stan jest od roku. A za 2 tyg bedziemy lakowac 6steczki bo sa juz w calosci. sorki wiem o zebach sie nie rozmawia.
Morwa jak to ciagle trwa to sie naprawde wybierz do lekarza. Ze tez Tobie ciagle jakies dolegliwosci sie lubia przyplatac
Ja juz dzis 4 dzien z rzedu czuje si dobrze, czyli chyba rzeczywiscie wchodze w lepsza faze
Jutro mnie czeka dzien w kuchni + zakupy bo w sobote z rana ruszamy pod namioty.
Ania, czyli wszystko w normie -
Madlene pięknie rysujesz
Dzięki dziewczyny za rady, pani w aptece mi jakiś żel poleciła i o dziwo mi pomógł mogę normalnie jeść, chociaż przez ten upał wcale nie mam apatytu. Momentami pokazywało 37 stopni w cieniu a jutro ma być jeszcze cieplej.
Właśnie czekam aż mąż skończy dłubać przy aucie i jedziemy zamoczyć tyłek nad pobliski zalew
Morwa jak się czujesz, lepiej coś? Daj znać jak wrócisz wieczorem od lekarza :*Madlene84 lubi tę wiadomość