Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, ja właśnie wróciłam z biegania Tzn. zdążyłam już wziąć prysznic i spadam spać. Dobranoc
PS Madlene ja się wybieram do dentysty i wybrać nie mogę. Widać dzieci odważniejsze ode mnie👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam się w upalny poranek z mega gorącego biura...
już mam dość tych upałów, mogłoby być z 20 stopni a nie 35:( i do tego jestem przeziębiona, żyć nie umierać...
Byłam wczoraj na kontroli u endokrynologa, wyniki ok, ale lekarka zwiększyła mi dawkę letroxu, teraz mam na zmianę 75mg i 100mg.
Morwa a jak tam u Ciebie? byłaś na pogotowiu wczoraj? -
Dzień dobry! Ja w autobusie, póki co klima działa, ale aż strach wychodzić na zewnątrz, a za kilka godzin czeka mnie 2,5 godzina podróż powrotna:/ Ktoś wie kiedy ten koszmar temperaturowy ma sie skończyć?
Magda, cieszę sie ze OK.
Morwa, jak żyjesz?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Cześć
Kalika współczuje podróży, choć sama muszę się wybrać po 14 do miasta bo mam kilka spraw do załatwienie a dzisiaj akurat mąż wcześniej pracę kończy. Aż strach pomyśleć jak to będzie.
Co to upałów wczoraj na tvn meteo mówili że mogą potrwać nawet do 20 sierpnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 11:24
-
klaudia1534 wrote:Cześć
Co to upałów wczoraj na tvn meteo mówili że mogą potrwać nawet do 20 lipca..
przyszłego roku ?
dzień dobry
Morwa co u Ciebie?? daj znać
ja też już ledwo żyje, w pracy ok bo klima działa, ale w domu jest już tak gorąco ze spac nie mogę, budzę się co chwila, a rano nieprzytomna....
-
nick nieaktualnyKlaudia do 20 sierpnia to bede miala pigode nad morzem ostatnie dni haha;) ale juz mam dosc szczerze nie da sie wytrzymac na dworze a co dopieto w domu,z gory prsenioslam.sie na dol spac bo tu chlodniej mimo ze nie ma wentylatora ,a u gory dzialal i 30st a dzis ma byc 38st u nas,wczoraj straz jezdzila od rana bo pola sie palily i gasili i karetka z dwa razy masakra;* robie dzis zupe pomidorowa;)zeby nie stac przy garach jak wczoraj;D
-
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Hej kochane Witam się z klimatyzowanego biura i chociaż już glut pod nosem, to chyba lepsze to, niż ten koszmarny upał. Ja niestety wciąż mam bardzo mało czasu i przez to zaglądam tu tylko na chwilę w ciągu dnia i nie mam za bardzo czasu pisać, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie
Nataliano moja mama urodziła trójkę z konfliktem i żadnych groźnych powikłań nie było Trzymam jednak kciuki, by wszystko było ok.
Morwa, to ja bym się wybrała jednak na izbę przyjęć. Wiem, że to niby powinno się tylko w nagłych sprawach, ale znam taki przypadek, że osoba miała bardzo wysoki próg bólu i jak trafiła na sor, to było bardzo źle. Może lepiej nie ryzykować?
Madlene cudny rysunek! Piękny Ja kiedyś też rysowałam i malowałam, ale jakoś tak się stało, że przestałam. Czasami trochę mi tego brakuje.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę Postaram się częściej odzywać, np. jak znów zrobię sobie małą przerwę -
nick nieaktualny
-
Mowa jak u Ciebie?
U nas póki co nie pada. Jest 20 stopni wiec całkiem przyzwoicie.
Wracamy właśnie z USG. Z Maluszkiem wszystko w porządku. Jest kilka dni większy niż na suwaczku. Wszystkie wymiary i pomiary w normie. I pięknie nam dał pan doktor popatrzeć. Nawet paluszki było widać co do jednego. Później wrzucę fotkę chociaż wydruk nie jest już taki wyraźny. No i na 80% chłopaktriss, D-dawna, nataliano, Kotowa, magdaM85, agata83 lubią tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:Mowa jak u Ciebie?
U nas póki co nie pada. Jest 20 stopni wiec całkiem przyzwoicie.
Wracamy właśnie z USG. Z Maluszkiem wszystko w porządku. Jest kilka dni większy niż na suwaczku. Wszystkie wymiary i pomiary w normie. I pięknie nam dał pan doktor popatrzeć. Nawet paluszki było widać co do jednego. Później wrzucę fotkę chociaż wydruk nie jest już taki wyraźny. No i na 80% chłopak
Bardzo się cieszę kochana i czekam na zdjęcieMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Madlene, bardzo sie cieszę, ze wszystko OK. Jak dzieciaki zareagowały podczas USG? Cieszą sie z braciszka czy wolałyby siostrzyczkę? Czekamy na fotkę
Niepokorna ho ho, brzuszek piękny! Co to bedzie w 40 tygodniu!?!
Morwa to i tak sie ciesz, ze USG juz miałaś, a nie skierowanie na nieMadlene84 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Ja dzisiaj jestem wyjątkowo w dobrym nastroju. Być może dlatego, że się naprawdę wyspałam. Spałam ponad 11 godzin I jestem z siebie dumna dzisiaj, bo ugotowałam pierwszy raz pulpeciki w sosie pomidorowym i wyszły przepyszne
nataliano lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasz chyba synio
http://naforum.zapodaj.net/7b2494fe68cf.jpg.html
Mnie się też wydawało ze mam brzuszek a dziś mnie pan doktor pytał gdzie on się podział.
Dzieci zachwycone ze tak mogły popatrzeć. Synkowi się oczy zaświecily jak usłyszał ze chyba chłopak. . Córka troszkę zawiedzionaD-dawna, kalika, Kotowa, klaudia1534, agata83 lubią tę wiadomość