Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w koncu moge was nadrobic z zaleglosciami,pisze z laptopa bo moj tel sie zawiesza czasem i ciezko :D Madlene Kotowa tak to jest z tesciowymi nawet tymi najlepszymi ze kiedys i tak dojdzie do klotni i bedziemy te najgorsze.ja to nigdy bym sie nie zdecydowala mieszkac z tesciami,moge ich odwiedzic od czasu do czasu... Niepokorna ja tez mam slabe libido w ciazy,Madlene ja tez sobie obstawiam corke....Madlene to fajnie ze masz juz dwojeczke,beda sie opiekowac malenstwem ;))

Madlene84 lubi tę wiadomość

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie pytanie przyznam szczerze ze nie bralam kwasu foliowego powiedzcie czy bietzecie czysty kwas czy jakies inne witaminki? Musze jutro sie w cos zaopatrzec

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz musze w miare szybko znalezc cos nowego i co trudniejssze transport, bo to spore koszty :/

Nataliano, moje dzieci sa bardzo nastawione na rodzenstwo, mam nadzieje, ze im nie przejdzie jak, jak sie male urodzi i zacznie plakac po nocach hahaha

Ja piatek ide na USG, jakbysmy mieli duuuuuzo szczescia to moze sie dowiemy co tam w brzuchu siedzie ;)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa nie wiem co powiedziec ;(przytulam mocno :* Ania24 3mAM kciuki i po malu GRATULUJE :*:) Monia fajnie ze napisalas i nas podczytujesz czasem :))

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja biore kwas a oprocz tego zestaw witamin centrum, ale jak mi sie skonczy opakowanie kwasu, a zostal ostatni listek, to zostane przy samym centrum, ale to juz bedzie 2 trymestr.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania24,
    Ja brałam kwas foliowy, a jak już się dowiedziałam o ciąży lekarz kazał mi brać zestaw witamin (Pregnacare Original).

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss 3 mam kcuikasy z calej sily :):* Niepokorna u nas bylo z 30 stopni siedzialam caly dzien w domu dopiero po 19 wyszlam z domu bo sie ochlodzilo :) Morwa strasznie ci dziekuje za interpretacje mych wynnikow jutro zadzwonie do mojego endo i z ta toksa powtorze badanie jak przyjedziemy z nad morza w ost tyg sierpnia,a 1 wrzesnia mam kolejna wizyte, Morwa ja to wyzywam tych co mula cala droge 60 badz 40 w miescie wrrr a sna to mialas zabojczego hahahha,ja nawet nie wiem co mi sie sni ostatnio bo nie moge dobrze zasnac w te upaly ponad 25st sie trzyma temp wentylator chodzi koszmar:p

NIEPOKORNA, triss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna no tylko 3 dni :D na kiedy masz termin wyznaczony bo ja na 12Marca;) Niepokorna wypilabym sobie takie cos mniamniusne :p ja codzien mam na cos ochote ale zawssze na to czego nie ma :D i bym oczami jadla :D Madlene ja zdazylam poleczyc zeby i mam dopiero za rok przyjsc na kontrole ;) Ania ja biore kwas foliowy od stycznia a wit dla ciezarnej jeszcze nie bo lekarz nic narazie takiego nie mowil kazal lykac aby kwas no i oczywiscie moje leki

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Termin mam na 6 marca :)
    Jak mogę podejrzeć Twój wykres na fioletowej stronie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 20:55

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene fajnie ze juz nie dlugo poznasz plec ,ja moze za 2 miesiace :)) mam nadzije ze szybko zleci ;) oj tam moze wasza dzidzia bedzie spokojna w nocy,aby obudzi sie na karmienie :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna chyba musisz wejsc na fioletowa strone i tam na wykres moj ;D

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Madlene fajnie ze juz nie dlugo poznasz plec ,ja moze za 2 miesiace :)) mam nadzije ze szybko zleci ;) oj tam moze wasza dzidzia bedzie spokojna w nocy,aby obudzi sie na karmienie :))

Dwojke taka mialam, nie licze na takie szczescie po raz trzeci ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Niepokorna chyba musisz wejsc na fioletowa strone i tam na wykres moj ;D

Już znalazłam i jestem :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, uciekam na kolację. Odezwę się troszkę później. Buziaki

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak odnośnie dentysty i zębów, może poleci mi któraś jakąś maść lub płyn do płukania jamy ustnej na bolące dziąsła? Wyżynają mi się ósemki po lewej stronie jednocześnie góra i dół i dziąsła bolą jak cholera..

Ania teraz to już piękna i wyraźna krecha :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia z plynem nie pomoge, ale jak mnie boli dziaslo czasem, to uzywam zelu Bonjela, nie wiem czy on jest w Polsce, ale to jest zel na zabkowanie dla dzieci ;)

Niepokorna co jadlas na kolacje?

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniosło mnie
    http://naforum.zapodaj.net/3ab5564a5c68.jpg.html

Morwa lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania24 wrote:
    Dziewczyny mam takie pytanie przyznam szczerze ze nie bralam kwasu foliowego powiedzcie czy bietzecie czysty kwas czy jakies inne witaminki? Musze jutro sie w cos zaopatrzec
    Do końca 1 trymestru powinno sie brac kwas foliowy a potem witaminki

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    Na kolacje zjadłam kanapki z szynką, majonezem i pomidorem :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • majamaja Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w którym dniu po mogę zrobić test? Póki co 10 dzien po owulacji, tempka rosnie. Mam mdłości, kłucie i uczucie ciągnięcia w dole brzucha... Już dwa lata czekam i nie chcę się kolejny raz zawieść, dlatego nie chcę za wcześnie testować. Ale jak wytrzymać? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 02:30

majamaja
‹‹ 624 625 626 627 628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ