Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw koncu moge was nadrobic z zaleglosciami,pisze z laptopa bo moj tel sie zawiesza czasem i ciezko Madlene Kotowa tak to jest z tesciowymi nawet tymi najlepszymi ze kiedys i tak dojdzie do klotni i bedziemy te najgorsze.ja to nigdy bym sie nie zdecydowala mieszkac z tesciami,moge ich odwiedzic od czasu do czasu... Niepokorna ja tez mam slabe libido w ciazy,Madlene ja tez sobie obstawiam corke....Madlene to fajnie ze masz juz dwojeczke,beda sie opiekowac malenstwem )
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
teraz musze w miare szybko znalezc cos nowego i co trudniejssze transport, bo to spore koszty
Nataliano, moje dzieci sa bardzo nastawione na rodzenstwo, mam nadzieje, ze im nie przejdzie jak, jak sie male urodzi i zacznie plakac po nocach hahaha
Ja piatek ide na USG, jakbysmy mieli duuuuuzo szczescia to moze sie dowiemy co tam w brzuchu siedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytriss 3 mam kcuikasy z calej sily :* Niepokorna u nas bylo z 30 stopni siedzialam caly dzien w domu dopiero po 19 wyszlam z domu bo sie ochlodzilo Morwa strasznie ci dziekuje za interpretacje mych wynnikow jutro zadzwonie do mojego endo i z ta toksa powtorze badanie jak przyjedziemy z nad morza w ost tyg sierpnia,a 1 wrzesnia mam kolejna wizyte, Morwa ja to wyzywam tych co mula cala droge 60 badz 40 w miescie wrrr a sna to mialas zabojczego hahahha,ja nawet nie wiem co mi sie sni ostatnio bo nie moge dobrze zasnac w te upaly ponad 25st sie trzyma temp wentylator chodzi koszmar:p
NIEPOKORNA, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiepokorna no tylko 3 dni na kiedy masz termin wyznaczony bo ja na 12Marca;) Niepokorna wypilabym sobie takie cos mniamniusne :p ja codzien mam na cos ochote ale zawssze na to czego nie ma i bym oczami jadla Madlene ja zdazylam poleczyc zeby i mam dopiero za rok przyjsc na kontrole Ania ja biore kwas foliowy od stycznia a wit dla ciezarnej jeszcze nie bo lekarz nic narazie takiego nie mowil kazal lykac aby kwas no i oczywiscie moje leki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:Madlene fajnie ze juz nie dlugo poznasz plec ,ja moze za 2 miesiace ) mam nadzije ze szybko zleci oj tam moze wasza dzidzia bedzie spokojna w nocy,aby obudzi sie na karmienie )
Dwojke taka mialam, nie licze na takie szczescie po raz trzecinataliano lubi tę wiadomość
-
Tak odnośnie dentysty i zębów, może poleci mi któraś jakąś maść lub płyn do płukania jamy ustnej na bolące dziąsła? Wyżynają mi się ósemki po lewej stronie jednocześnie góra i dół i dziąsła bolą jak cholera..
Ania teraz to już piękna i wyraźna krecha -
Ania24 wrote:Dziewczyny mam takie pytanie przyznam szczerze ze nie bralam kwasu foliowego powiedzcie czy bietzecie czysty kwas czy jakies inne witaminki? Musze jutro sie w cos zaopatrzec
-
Dziewczyny, w którym dniu po mogę zrobić test? Póki co 10 dzien po owulacji, tempka rosnie. Mam mdłości, kłucie i uczucie ciągnięcia w dole brzucha... Już dwa lata czekam i nie chcę się kolejny raz zawieść, dlatego nie chcę za wcześnie testować. Ale jak wytrzymać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 02:30
majamaja