X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa doczytalam i strasznie mi przykro :(, tule mocno i myslami bede jutro z Toba :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poradzcie mi prosze bo mam rozterke...sprawa intymna ale zapytam...chodzi o to, ze odkad pamietam mam ciemnego pieprzyka na wardze sromowej wiekszej przy wejsciu do pochwy i zawsze go ignorowalam ale ostatnio przy goleniu go zacielam niechcaco i troszke krwawil, wiec przyjrzalam sie dokladnie i nie wyglada ladnie bo jest ciemny, nieregularny i wypukly wiec chce go usunac juz chociazby ze wzgledow estetycznych. Problem dla mnie polega tylko na tym, ze ze wzgledu na miejsce w ktorym sie znajduje krepuje mnie wizyta u dermatologa i wczoraj bedac u ginekologa zagadalam go o ten pieprzyk( bo i tak przeciez wszystko widzi ;) i on tez stwierdzil, ze trzeba go usunac i zaproponowal mi, ze on to zrobi...zgodzilam sie bo pomyslalam, ze bede miec z glowy wstydzenie sie u detmatologa ale dzis dopadly mnie watpliwosci czy to dobry pomysl, bo jak czesto on to robi? Prawie w ogole...no i naczytalam sie roznych historii ze lepiej takie cos u chirurga usunac albo isc do onkologa i takie tam, no i teraz jestem w kropce :( moj ginekolog mowil ze dziesiec minut i po sprawie, w znieczuleniu miejscowym go wyciac i zalozyc jeden szew...to mnie tym bardziej przeraza...co byscie zrobily na moim miejscu? Dac mu to usunac czy lepiej do innego lekarza isc?

• kalika Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosma, ja bym jednak radziła pójść do chirurga onkologa, albo dermatologa, ale takiego o którym wiesz ze usuwa znamiona-w ten sposób zaoszczędzisz sobie okazywania swoich wdzięków dodatkowym osobom;) Dermatolodzy to tez wenerolodzy i uwierz mi ze oni nie takie rzeczy w okolicach intymnych oglądają;) Ważne jest aby usunąć taka zmianę z odpowiednim marginesem okolicznych tkanek, potem zbadać wycinek, a żeby to dobrze zrobisz, szczególnie w takiej okolicy, trzeba mieć troszkę wprawy. Mysle, ze warto zacisnąć żeby i zrobić to raz a dobrze, a nie narażać sie na ewentualne komplikacje albo ponowne zabiegi, bo cos było zrobione nie do końca tak jak należy.

Magda, dogadasz sobie, nie ma co! ;) Poszukiwanie krewetek po całym mieście, żeby potem zjeść je w sałatce zakrawa mi juz na mała ciążowa zachciankę;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:25

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosma,
    Ja też jestem zdania, że usuwaniem takich rzeczy nie zajmuje się ginekolog. Udaj się do innego lekarza. I na miłość boską, nie wstydź się. To tylko lekarz :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, surowa krewetka by mi przez gardło nie przeszła:-) zrobiłam na maselku z sokiem z cytryny:-)

Kalika, to na pewno byłazachcianka:-) nie zasnelabym gdybym ich nie zjadła:-) a że fajnie wyszły to tym lepiej

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny urodziłam wczoraj. Alicja nie chciała zaczekać do terminu i zrobiła prezent tatusiowi na urodziny ;) Poszło błyskawicznie, bo w 1,5 godz. Czujemy sie dobrze, ale jestem zmęczona.

magdaM85, klaudia1534, nataliano, D-dawna, Madlene84, Morwa, kalika, NIEPOKORNA, akilegna♥, Monika***, juwelka, Zetka, aneczka85m lubią tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka co za informacja z samego rana:-) ogromne gratulacje, faktycznie szybciutko Ci poszło:-) duża się urodziła? Czekamy na zdjęcie:-) ściskam:-*

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ogromne gratulacje :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata widzisz super gratulacje ;*;*;* czekamy na zdj malutkiej;)

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika fryzurka super jak fryzjer dobrze zrobi to myślę że powinna się trzymać :)

Cosma moim zdaniem to też powinien zobaczyć to dermatolog i specjalista to wyciąć, pierwsze słyszę żeby ginekolog chciał w ogóle coś wycinać nawet jeśli to jest w tamtych miejscach.

Agata gratuluję super ale szybciutko Ci poszło :)

A mnie od dwóch dni łapie zgaga... :( iiiii tak mi się nie chce siedzieć w pracy że za przeproszeniem kurwica mnie bierze i takiego nerwa łapie na tych ludzi co przychodzą że najchętniej bym pozagryzała :p no ale cóż muszę być miła :) jutro wolne i niedziela no i w niedziele wizyta się zobaczy co w trawie piszczy :)

Miłego dnia :*

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnimi czasy tak sobie obserwuję na FB taką stronkę założyła ją dziewczyna która mimo młodego wieku (19lat) troszkę przeszła 2 poronienia... a zresztą co ja będę Wam tu pisać same zobaczcie :)

https://www.facebook.com/pages/Wyczekiwana-ci%C4%85%C5%BCa-m%C5%82odych-rodzic%C3%B3w/1515368935411629?fref=ts

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata gratulacje ☺ alicja-sliczne imie, no i 1,5 godziny super porod

Dzieki za odpowiedzi dziewczyny...no nic chcialam isc na latwizne ale chyba rzeczywiscie lepiej nie ryzykowac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 11:28

• kalika Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, gratuluję! Szybko wracaj do sił, ucaluj małą Alę od cioc z OF :)

Morwa, wydaje mi sie że masz rację. Zmieniam ;)

U mnie od rana leje sie krew-najpierw mój pies solidnie rozcial sobie łapę, a teraz ja rękę...:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 11:48

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ogromne gratulacje :*

Kotowa jestem z Toba dzisiaj myslami Kochana :*

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :* ja też bym chciała żeby po tej laparo były u mnie normalne owulacje, a w tym cyklu się nie dowiem bo gin jedzie dzis na urlop :/ w dodatku mam jakieś dziwnie niskie temp. Pewnienic z tego nie bbędzie!

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, gratulacje :) Zdrówka dla Was :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj od rana mam kiepski humor. Źle się czuję. Zwymiotowałam i boli mnie głowa :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja tez dzis nie najlepiej sie czuje w ten upal,dobrze ze wentylator wieje bo bez niego to chyba by mnie wiezli na szpital....jeszcse pakowanie mnie czeka,ale zrobie to na wieczor i prasowanie,nie mam sil,ale zdazylam zrobic obiad

• kalika Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Hejo :* ja też bym chciała żeby po tej laparo były u mnie normalne owulacje, a w tym cyklu się nie dowiem bo gin jedzie dzis na urlop :/ w dodatku mam jakieś dziwnie niskie temp. Pewnienic z tego nie bbędzie!

Cigaretta, co to za czarnowidztwo!?!? A feee, wstydziłabys sie ;* Co z tego ze tempki niskie? A niby jakie miałyby być skoro to dopiero początek cyklu? Martwiłabym sie, gdyby teraz były wysokie, albo skaczące, a sa takie jak trzeba-ladne, niskie, zbliżone do siebie. Bedzie dobrze, tylko poczekaj troszkę Kochana :*

Morwa, Cigaretta lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny, zawsze można na was liczyć <3 jakoś tak dziś straciłam wiarę, że kiedykolwiek się uda.. za długo to już trwa poprostu, powoli zaczyna mnie to przerastac, chociaż wiem, że nie mogę się poddać, bo inni mają gorzej..
    dzięki :*

‹‹ 637 638 639 640 641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ