Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj Kalika, nie masz pojecia, jak bardzo chciałabym jeszcze spać... Próbuje znaleźć informacje, co powinnam zabrać ze sobą do szpitala. Z całego stresu nawet nie zapytałam położnej. Męża nie chce później nigdzie ganiać, wolę żeby był cały czas przy mnie... Może jakieś podpowiedzi?Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
Dzień doberek wszystkim:*
Kotowa bardzo Ci współczuję, wspieram i jestem z Tobą całym sercem:*
Agatka dzięki, czuję się już nie najgorzej, od dziś jestem dwa tygodnie na urlopie, więc trochę odsapne, bo w te upały strasznie ciężko. Najbardziej się cieszę że mdłości już mijają więc wracam do świata żywych:-) -
Hej Dziewuszki ja dzisiaj mam jakiś paskudny dzień to chyba ten 13 w pracy ledwo wyrabiam się na zakrętach a i jakoś dobrze się czuję nic mnie nie boli nie jest mi niedobrze w ogóle nie czuję się jakbym była w ciąży
Morwa chyba już nie będę powtarzać jak myślicie?
Miłego dnia Kochane :* -
nick nieaktualny
-
Aniu a kiedy wybierasz się do lekarza? ja tez mam słaby dzień, ale to przez relanium ktore musze brać od transferu do jutra jeszcze. Czuje sie ospała, spowolniona i wyluzowana na maxa. Niekoniecznie fajny stan jak się jest w pracy
Niepokorna hej jaka dzis u Was pogoda? jak placki Ci wyszły wczoraj? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kotowa wrote:Oj Kalika, nie masz pojecia, jak bardzo chciałabym jeszcze spać... Próbuje znaleźć informacje, co powinnam zabrać ze sobą do szpitala. Z całego stresu nawet nie zapytałam położnej. Męża nie chce później nigdzie ganiać, wolę żeby był cały czas przy mnie... Może jakieś podpowiedzi?
Skarbie, weź to co radzi Cigaretta. Ze swojej strony dodam, żebyś nie zapomniała całej dokumentacji swojej ciazy, jesli masz swój wynik grupy krwi to na wszelki wypadek tez go weź. Poza tym weź sobie luźniejsze, bawełniane majtki, kilka par, najlepiej takie trochę "babcine" żeby spokojnie zmieścić tam wkładkę. Wkładki wez ale nie takie zwykle małe, tylko bardziej takie grube, bawełniane podpaski. Możesz zaopatrzyć sie tez w podkłady, żeby podłożyć pod pupę. Bedzie Ci to potrzebne. No i chusteczki higieniczne:* jak coś jeszcze sobie przypomnę, to napisze.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Kotowa wrote:Oj Kalika, nie masz pojecia, jak bardzo chciałabym jeszcze spać... Próbuje znaleźć informacje, co powinnam zabrać ze sobą do szpitala. Z całego stresu nawet nie zapytałam położnej. Męża nie chce później nigdzie ganiać, wolę żeby był cały czas przy mnie... Może jakieś podpowiedzi?
Kotowa weź jeszcze ręcznik, kosmetyki do mycia, bo na pewno będziesz chciała wziac prysznic. No i moze jakaś muzykę do posłuchania albo coś do poczytania, choć nie wiem czy będziesz miała na to ochotę. Chodzi mi o to abyś miała czym sie zając i nie myślała o tym co sie dzieje lub co cie czeka. Trzymam mocno kciuki!!! -
Nataliano sa tez opaski uciskowe, które działają na tej samej zasadzie co plastry. Koleżanka miała i jej pomogło. A kiedy jedziecie?
Ja niezbyt sie czuje. Od kilku dniu mam często skurcze i to dość bolesne wiec biorę tabletki rozkurczowe. Nie za bardzo dam radę chodzić lub coś robić bo zaraz zaczyna bolec mnie brzuch. Ale byłam wczoraj na kontroli u położnej i na razie poród sie nie zaczyna. Oby wytrzymać jeszcze tydzien i moge rodzic.