Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny. Zaczelam zapisywac tempke dopiero w polowie cyklu, ale juz widze ze jest dziwna. Pierwsze kilka dni nie przekroczyla 35,5, pozniej skoczyla do 36,5;utrzymala sie okolo tygodnia. Nastepnie spadla jednorazowo do 35 i znow skoczyla do 36,3. Czy ktoras tez ma tak niskie tempki? Przeciez norma to okolo 36,6?
-
Kalika mierze w pochwie mniej wiecej o 7.00 rano zawsze o tej samej porze. Mam termometr elektryczny narazie. Czytalam, ze jezeli co cykl jest mniej wiecej tak samo to jest to normalne. Dopiero jak wystapia czeste skoki tempki to cos jest nie tak, wiec narazie jestem uspokojona
Ania24 trzymam kciuki!
Upaly tez mi zyc nie daja, ale tylko di piatku i urlopik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello
Morwa o żesz... ja myślę ze juz limit nieszczesc u Ciebie się wyczerpał. Wyleczysz to paskudztwo i zajdziesz w długa nudna ciąze :*
chcialam się zameldować w dwiema kruszynkami cudowna swiadomość ze jesteśmy razem, jakby się to nie miało zakończyć ...
Cigaretta, Morwa, agata83, magdaM85, Kotowa, nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
triss wrote:hello
Morwa o żesz... ja myślę ze juz limit nieszczesc u Ciebie się wyczerpał. Wyleczysz to paskudztwo i zajdziesz w długa nudna ciąze :*
chcialam się zameldować w dwiema kruszynkami cudowna swiadomość ze jesteśmy razem, jakby się to nie miało zakończyć ...
Triss to się skończy tylko w jeden najwspanialszy i najlepszy sposób :*:*:*:*triss lubi tę wiadomość
-
Refluksu może nie być czuć jako zgagi, a może mieć miejsce i kwaśna treść z żołądka drażni śluzówkę przełyku powodując jej stan zapalny. Te odbijania i zapach z ust jak najbardziej mogą mieć z tym związek. Nie zwlekaj z wizyta u lekarza bo im szybciej zaczniesz antybiotykoterapię tym szybciej wrócisz do starań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:34
Morwa lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*