X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akilegna♥ wrote:
    Jakos tak nie daje wiary, ze mogloby sie udac znow za pierwszym razem. Cierpliwa jestem i poczekam do piatku. Tak jak pisalam wczesniej, odstawilam tabsy w polowie opakowania i moglo mi sie wszystko pomieszac.
    Ania24 ja bylam na pierwszym usg pod koniec 5 tc i widzialam bijace serce. W moim przypadku od razu plamilam na mocno czerwono, najpierw skapo a po okolo 2 dniach juz mocno. Na dzien przed poronieniem bylam na usg i serduszko jeszcze bylo-tabletki na podtrzymanie i nakaz lezenia od lekarza. Niestety na drugi dzien silny bol brzucha a popoludniu potop krwi. Lekkie plamienia nie szkodza, jak sie beda z godziny na godzine nasilac wtedy radze biegiem do gina albo na pogotowie. A tym czasem gratuluje!

akilegna dzięki jak na razie całkiem nic nie ma ale jak wczoraj tylko to zobaczyłam to tak jak mówisz biegiem do lekarza . No ciekawa jestem czy coś zzobaczymy w niedzielę :)

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akilegna,
    Jak wolisz. To Twoja decyzja. A @ Ci się spóźnia?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna
    tak, ale dopiero drugi dzien

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo to akilegna bardzo obiecujący znak :)

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akilegna♥ wrote:
    Niepokorna
    tak, ale dopiero drugi dzien

Hmm, ja zrobiłam test 4 dni po tym, jak mi się spóźniał @. Ale robiłam go tylko po to, by wywołać miesiączkę. I się mocno zdziwiłam ha ha :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu dzisiaj tak cicho?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna mi chipsow to nikt nie chce mi kupic;D a mi sie nie chce wylazic z domu;))

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Niepokorna mi chipsow to nikt nie chce mi kupic;D a mi sie nie chce wylazic z domu;))

Dlaczego nikt nie chce Ci kupić?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio mega niezgdowo sie odżywiam-pizza, Maczek, KFC, same paskudztwa, aż mam wyrzuty sumienia. Ale po pierwsze to takie dobre, po drugie tanie, a po trzecie szybko dostepne, a ja ostatnio ciągle w podróży :/ Ostatnio chciałam kupić megapakę chipsów, ale mąż mi zabronił ;P

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna bo mowia ze to nie zdrowe i mam nie truc dziecka ;)) i czekolada mi zostala;))migdaly i pistacje

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio robilam lasanie z warzywami i nie wiem czy jutro nie zrobie albo pojutrze;)) nie chce mi sie gotowac w takie upaly;)) ale co zrobic cza cos jesc;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika,
    To wcale nie jest tanie. Ja z mężem w PL jak zajeżdżałam do MC to zostawiałam 40 zł. Więc to wcale nie mało. No jest to niezdrowe, ale czasem nie zaszkodzi.

nataliano,
    Bez przesady. Jak raz zjesz to dziecku nic się nie stanie.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna wiem,dlatego sama sobie kupie;)od czasu do czasu;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nadeszla burza;D troche aie ochlodzilo wiaterek wieje,mam nadzieje ze popada wkoncu;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj cały dzień jest 17°C. Idealna pogoda :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie robię sobie henne brwi, bo ostatnio robiłam 2 miesiące temu. Czas nadać oczom trochę charakteru :D

Madlene84 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,

Uwaga bede sie produkowac :)

Nie bylo mnie kilka dni, bo bylismy pod namiotami i powiem Wam, ze bylo super szkoda, tylko ze tak krotko. No i mielismy przyzwoita pogode. I mase szczescia, bo wracajac, jak podjechalismy pod dom, popsul nam sie samochod. Ktos nad nami czuwał, ze nie stalo sie to po drodze! No ale gotowke ktora odlozylam na fure dla dzidziusia, wydalismy na nasza fure... jak nie urok to...s...... :P

Ogromne gratulacje dla Zetki, mam nadzieje, ze u niej i u Michasia wszystko dobrze!

Kalika ja tez uwielbiam takie jedzenia, Maca, KFC, Burger Kinga. Najwiekszym problemem jest dla mnie wypijanie odpowiedniej ilosci plynow. Powinnam pic conajmniej 3 litry dziennie, ale nie wiem czy wypijam 1,5l i jakos zwyczajnie nie daje rady wiecej. A jest szansa ze i czuc sie bede wtedy lepiej. Jem prawie wszystko na co mam ochote, omijam surowizne, sushi, tunczyka, sery, takie typowe rzeczy, ktorych ciezarne jesc nie powinny. Ale zjem chipsa, zjem slodycze, nie ogranicza sie jakos. Nawet Pan doktor powiedzial, ze moge sie coli czy pepsi napic, jak mi trzeba kofeiny, a ta ilosc cukru co tam jest mi raczej nie zaszkodzi. Narazie przytylam z kilogram, moze nawet nie caly, bo waga mi sie przed ciaza wahala. Brzuszek widze, ale chyba widze go ja, dzieci, maz, tak ludzie z zewnatrz to raczej nie.

Kotowa, sercem jestem z Toba, pisalam do Ciebie na priv i tak jak mowia dziewczyny, to Wasza decyzja, nie ma w tej sytuacji gorszej ani lepszej decyzji to raz. A dwa moim osobistym zdaniem sa ludzie, ktorzy a gotowi i wystarczajaco silni na takie wyzwania i sa zbyt slabi (ja raczzej jestem w tej drugiej grupie, i nawet jesli ktos uwaza, ze to wstyd, to tak wlasnie jest). Modle sie za Was!

Mnie od wczoraj boli glowa, taki bol migrenowy, nawet w nocy sie obudzilam bo strasznie bolalo. Usmiezam odrobine paracetamolem, ale nie ma szans zeby sie tego pozbyc calkiem, wiec jak jutro nie minie to ide do lekarza, niech cos poradza, bo ja mam dosc.

Ania gratuluje pieknej bety.... moze blizniaki? :) Wiem ze cierpliwosci brak, ale ja z USG czekalam do 8 tyg, zeby juz na pewno zobaczyc serduszko, ale to czekanie nie jest latwe.
    Teraz dla odmiany czekam na pierwsze ruchy :) Fajnie by bylo tej cierpliwosci sie nauczyc jednak ;)

Co do watkow, ja na lutowki tez nie wchodze, nie czuje sie tam jak "u siebie". Wole byc tu i mam tylko nadzieje, ze dziewczynon, ktore wciaz czekaja na swoj cud nie przeszkadzamy.

Cigaretta, She? Gdzie sie podziewacie?

Malagosia jak tam dajecie rade?

U nas tez dzisiaj znosna pogoda, okolo 19 stopni, a popoludniu nawet slonko swiecilo, to powygrzewalam sie troche.

Cigaretta lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, gdyby tylko sie tam żywic to faktycznie nie jest tanio, ale w związku z tym, ze w tym miesiącu większość dnia jestem poza domem, a coś muszę zjeść w ramach obiadu to niestety zwykle kupuje jakiś fakt food, co pozwala mi dotrwać do faktycznego obiadu w porze kolacji;) To akurat wychodzi dużo taniej niż obiad na mieście, bo mi wystarczy np. 2 for you, a za obiad musiałabym zapłacić przynajmniej 3-4 x więcej.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, porownujac posilek w jakiejs porzadnej restauracji no to jest taniej.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, najtrudniejsze w ciąży jest to, że bliscy piją Twoje ulubione whisky, a Ty nie :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ