Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Znów potrzebuję pomocy. 6 sierpnia byłam u ginekologa (12dpo) Robił mi zwykłe USG i stwierdził że mam cieńkie endometrium i mam się nie nastawiać na ciąże. Więc przestałam testować i czekałam na @ ale już jest 4dni po terminie i nadal nic.. Możliwe żeby gin miał rację? Warto dalej testować?
-
Zgadza się Aniu, kalika ma rację. Ja cały czas miałam plamienia. Teraz mam od trzech dni spokój. Nie martw się na zapas. Tak, czy siak gratuluję ciąży kochana Ale bardzo dobrze, że idziesz do lekarza. Niech koniecznie sprawdzi, czy z dzidzią wszystko w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 17:22
-
nick nieaktualnyMorwa kiedy Cie w koncu zostawia te bole i chorobska wstretne ?;/ oj kochana wspolczuje Tobie,mam nadzieje ze lekarze ci pomoga i bedzie juz coraz lepiej,chorobska i bole zostawcie nasza Morunie bo ona czeka na dzidziuska ;*marzenie...ciesze sie ze cykle.ci.sie unormowaly ;* zobacze jak u mnie bedzie po ciazy czy z tabl czy bez;)
-
Morwa,
To zbadaj wszystko, co trzeba i będzie dobrze.
A ja dzisiaj przeżywam apogeum nudy. Nie wiem, co ze sobą zrobić. Z nudów właśnie zmieliłam lody waniliowe z mlekiem i kostkami lodu. I tak powstał pyszny, lodowaty shake A teraz dalej się nudzę. Poczytałabym książkę, ale mam kłopoty z koncentracją. Ech... -
nick nieaktualnyMorwa mam pytanie,jak czesto i w jakiej ilosci bierzesz ta metformine? Zaobserwowalas jakies pozytywne zmiany po tym? No i wyzdrowiej w koncu na dobre.
Dziewczyny podczytuje was tylko czasami z doskoku bo jakos brak mi weny do pisania ale prosze mnie nigdzie nie przenosic
Ania gratulacje
Jutro moja corka ma dziewiate urodziny i zyczy sobie siostre najlepiej juz odrazu a ja juz zaczynam watpic czy sie jeszcze uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 21:14
-
Jestem juz po lekarz przepisal duphaston i acart w niedziele kolejna wizyta. Robil usg ale bylo tylko malutkie ziarenko i powiedzial ze przepuszcza ze to pecherzyk. Zdziwil sie taka wysoka beta. Te plamienia jak na razie sa bardzo malutkie to bardziej jakby taki leciutko zabarwiony sluz no ale jednak. Mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie ok.
-
Ania oficjalnie gratuluje, beta piękna
Cosma kiedyś musi się nam w końcu udać. U mnie to już (albo dopiero w zależności od tego jak kto na to patrzy) 10 cykl starań. Wszyscy dookoła pytają kiedy pojawi się dzidziuś a to potrafi porządnie denerwować. Ale cóż pozostaje nam tylko czekać i wierzyć, że ten maleńki cud i do nas zawita
Cosma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Jestem juz 2dni po terminie @ , sluz mleczny, szyjka wysoko i zamknieta. Lekkie mdlosci, poza tym zadnych innych objawow. Boje sie zrobic test, nie chce sie rozczarowac. Czy ktoras tak miala po odstawieniu anty? Wiem tez, ze @ moze przyjsc nawet w pozniejszym terminie...hmm. poczekam do soboty z testowaniem, wtwdy tez planuje samotna jazde do Polski, wiec jak wyjdzie negatywny to nie bede miala obaw sama w taka trase sie wybrac
-
Niepokorna nie czytaj tych wszystkich rzeczy to się można wykończyć... ja próbuję dać na luz i nie czytać. Słuchaj ja wczoraj u lekarza miałam takie ciśnienie 140/100 i powiedział żebym wyluzowała bo nerwy i stres to bardzo zły doradca... więc nie czytaj a u Ciebie na pewno jest wszystko dobrze.
-
Niepokorna, Ania ma rację nie ma sensu się stresować. Co spotkało inną osobę, nie musi spotkać również Ciebie. Wszystko będzie dobrze
U mnie dopiero 12 dc a już drugi dzień mam mega rozciągliwy śluz. Po za tym zero objawów owulacyjnych..