Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak siedziałam w domu przez kilka miesięcy po studiach, to też mi się czas dłużył. Każdy dzień był do siebie podobny, już po dziurki w nosie miałam tego odpoczynku, bo ile można sprzątać, gotować, piec i robić zakupy Myślę, że dlatego masz takie wrażenie, że czas płynie bardzo powoli. Za chwilę zaczniesz rozglądać się za rzeczami dla maleństwa, organizować mu kącik, może wtedy czas przyspieszy
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:Najważniejsze, że w ogóle płynie, a suwak powoli, ale się przesuwa Chyba wolałabym, żeby mi się ciąża dłużyła zamiast czasu oczekiwania na nią ;P
Wiem. Ja nadal uważam, że moja ciąża to cud. Ja byłam pewna, że nigdy nie zajdę, a Pan Bóg jakoś inaczej sobie wymyślił Tobie też zapewne się uda, bo jak widać kochana cuda się zdarzająSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
NIEPOKORNA wrote:Wiem. Ja nadal uważam, że moja ciąża to cud. Ja byłam pewna, że nigdy nie zajdę, a Pan Bóg jakoś inaczej sobie wymyślił Tobie też zapewne się uda, bo jak widać kochana cuda się zdarzają
Nigdy w to nie wątpiłam i obym nie zaczęła
Księciunio też na pewno tęskni za Tobą, kiedy planujesz go odwiedzić?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:Nigdy w to nie wątpiłam i obym nie zaczęła
Księciunio też na pewno tęskni za Tobą, kiedy planujesz go odwiedzić?
Nie wiem. Nasi współlokatorzy z dołu w październiku zamierzają jechać na 2 tygodnie do Polski samochodem. I mam w planach się z nimi zabrać. Ale wszystko zależy od tego jak będzie przebiegała moja ciąża i czy lekarz mi pozwoli -
Niepokorna fajna kicia:-) a robiłaś już badania na toksoplazmoze? Bo koty ją przenoszą, a dla malucha jest groźna, więc warto sprawdzić przeciwciala:-)
U mnie dziś raj, padało przez wiekosc dnia i w końcu da się żyć
Dziś mamy pierwszą rocznicę ślubu:-) wczoraj mezus zabrał mnie na kolację a dziś na kawce byliśmy:-) pierwszy raz odkąd jestem w ciąży wypilam kawkę,pyszna była i skusiłam się na superancki torcik bezowy:-) raj na ziemi:-) -
nick nieaktualny
-
Morwa,
Ja też choruję na refluks. To potrafi tak boleć, że masz ochotę wezwać pogotowie. Na pewno nie wolno Ci zakwaszać organizmu, czyli nie wolno pić wina czerwonego za bardzo. I alkohol tylko w małych ilościach.
Ania24,
Czekam na Twoje wyniki