Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NIEPOKORNA wrote:W poniedziałek mam USG. A teraz nie mam już żadnych dolegliwości. Martwię się, że coś jest nie tak.
Niepokorna, nie szalej! Martwienia sie, ze nie masz dolegliwości jest nieco absurdalneKończysz I trymest i tak to juz " niestety" jest ze wówczas dolegliwości ustępują i można cieszyć sie ciąża w dobrym samopoczuciu. Enjoy!
Madlene84, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
NIEPOKORNA wrote:W poniedziałek mam USG. A teraz nie mam już żadnych dolegliwości. Martwię się, że coś jest nie tak.
ja się cieszę, że w końcu mogę normalnie jeść i po zdrowym jedzeniu mnie nie mdli:-) ciesz się ze w końcu możesz normalnie funkcjonować. Jakby coś to Cię tu ustawimy do pionu:-)
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jakby się udało miałbyśmy majowe dzieciaczki. Maj to najpiękniejszy miesiąc w roku jak dla mnie
także niech Cię tam mąż dobrze dziabnie to urodzisz mu małego byczka albo małą panią byczek
a co do kotków to Twój mi się bardziej podoba bo jest zabawniejszy
Wybierasz się może na monit w tym cyklu ?i to mnie boli, że nie wiem czy jakiś pęcherzyk tam wgl rośnie czy nie... narazie patrząc na temp to na owulke się nie zapowiada, miałam nadzieję, że po laparo będę owulować aż miło a tu taka niewiadoma;) no a co do maja, to też kocham ten miesiąc!
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:A nie myślałaś aby iść do innego gina tylko w tym miesiącu? Czy stawiasz na spontan? Ja tam mam dwóch ginekologów od czasu ciąży bo ten ginekolog miał najlepszy wzrok i tego nie zbagatelizowal. A drugi ginekolog to moja Endo ,która loffciam za to jaka jest:) jutro idę do pana sokoła
a do endo w przyszłym miesiącu jak mi się leki będą kończyć :p
kalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotowa tule i sciskam;*;*;*3 mam za was kciuki......dziewczyny super ze bedziecie miec blizniaki,czytalam was ale juz niepamietam ktore to byly Ania i triss??
)oby wiecej was bylo,noda na blizniaki,chodz jakbym.miala tez to nieobrazilabym sie,tylko potrzebowala poNiej jednej osoby wiecej do pomocy w domu;)) 1 wrzesnia ide na nast wizyte zobaczyny jak dzidzia urosla,a moze w pazdzierniku cos sie ujawni;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 22:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiepokorna ja dzis sie czulam rano srednio cos stalo mi kolo gardla chcialo mi sie wyniotowac ale nic z tego nie bylo pitem glowa chwilowo mnie bolala...pozniej przeszlo ale na plazy polozylam sie na kocu w cieniu i lezalam krecac sie co chwile,a wieczorami jest lepiej,ale noce sa chlodne wczoraj sie ubralismy i mimo to zmarzlam jak siedzielismy niedaleko plazy;))za to w dzien upal;D
-
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:Niepokorna ja dzis sie czulam rano srednio cos stalo mi kolo gardla chcialo mi sie wyniotowac ale nic z tego nie bylo pitem glowa chwilowo mnie bolala...pozniej przeszlo ale na plazy polozylam sie na kocu w cieniu i lezalam krecac sie co chwile,a wieczorami jest lepiej,ale noce sa chlodne wczoraj sie ubralismy i mimo to zmarzlam jak siedzielismy niedaleko plazy;))za to w dzien upal;D
nataliano,
Ja w 11 tygodniu też się tak czułam jak Ty. -
HEJ
Nataliano u mnie to zdecydowanie za wczesnie by mówić o bliźniakach, ba, nawet za wcezsnie by mówić o pojedyńczej ciązy
powtórzyłam betę, bo już nie mogłam wytzrymać
wynik z dziś 63D-dawna, klaudia1534, agata83, Madlene84, kalika, She Wolf, Morwa, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny