Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NIEPOKORNA wrote:W poniedziałek mam USG. A teraz nie mam już żadnych dolegliwości. Martwię się, że coś jest nie tak.
Niepokorna, nie szalej! Martwienia sie, ze nie masz dolegliwości jest nieco absurdalne Kończysz I trymest i tak to juz " niestety" jest ze wówczas dolegliwości ustępują i można cieszyć sie ciąża w dobrym samopoczuciu. Enjoy!Madlene84, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
NIEPOKORNA wrote:W poniedziałek mam USG. A teraz nie mam już żadnych dolegliwości. Martwię się, że coś jest nie tak.
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jakby się udało miałbyśmy majowe dzieciaczki. Maj to najpiękniejszy miesiąc w roku jak dla mnie także niech Cię tam mąż dobrze dziabnie to urodzisz mu małego byczka albo małą panią byczek a co do kotków to Twój mi się bardziej podoba bo jest zabawniejszy
Wybierasz się może na monit w tym cyklu ? -
nick nieaktualnyMorwa wrote:A nie myślałaś aby iść do innego gina tylko w tym miesiącu? Czy stawiasz na spontan? Ja tam mam dwóch ginekologów od czasu ciąży bo ten ginekolog miał najlepszy wzrok i tego nie zbagatelizowal. A drugi ginekolog to moja Endo ,która loffciam za to jaka jest:) jutro idę do pana sokoła a do endo w przyszłym miesiącu jak mi się leki będą kończyć :p
kalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotowa tule i sciskam;*;*;*3 mam za was kciuki......dziewczyny super ze bedziecie miec blizniaki,czytalam was ale juz niepamietam ktore to byly Ania i triss??)oby wiecej was bylo,noda na blizniaki,chodz jakbym.miala tez to nieobrazilabym sie,tylko potrzebowala poNiej jednej osoby wiecej do pomocy w domu;)) 1 wrzesnia ide na nast wizyte zobaczyny jak dzidzia urosla,a moze w pazdzierniku cos sie ujawni;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 22:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiepokorna ja dzis sie czulam rano srednio cos stalo mi kolo gardla chcialo mi sie wyniotowac ale nic z tego nie bylo pitem glowa chwilowo mnie bolala...pozniej przeszlo ale na plazy polozylam sie na kocu w cieniu i lezalam krecac sie co chwile,a wieczorami jest lepiej,ale noce sa chlodne wczoraj sie ubralismy i mimo to zmarzlam jak siedzielismy niedaleko plazy;))za to w dzien upal;D
-
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:Niepokorna ja dzis sie czulam rano srednio cos stalo mi kolo gardla chcialo mi sie wyniotowac ale nic z tego nie bylo pitem glowa chwilowo mnie bolala...pozniej przeszlo ale na plazy polozylam sie na kocu w cieniu i lezalam krecac sie co chwile,a wieczorami jest lepiej,ale noce sa chlodne wczoraj sie ubralismy i mimo to zmarzlam jak siedzielismy niedaleko plazy;))za to w dzien upal;D
nataliano,
Ja w 11 tygodniu też się tak czułam jak Ty. -
HEJ
Nataliano u mnie to zdecydowanie za wczesnie by mówić o bliźniakach, ba, nawet za wcezsnie by mówić o pojedyńczej ciązy
powtórzyłam betę, bo już nie mogłam wytzrymać
wynik z dziś 63D-dawna, klaudia1534, agata83, Madlene84, kalika, She Wolf, Morwa, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny