X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poniedziałek mam USG. A teraz nie mam już żadnych dolegliwości. Martwię się, że coś jest nie tak.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    W poniedziałek mam USG. A teraz nie mam już żadnych dolegliwości. Martwię się, że coś jest nie tak.

Niepokorna, nie szalej! Martwienia sie, ze nie masz dolegliwości jest nieco absurdalne ;) Kończysz I trymest i tak to juz " niestety" jest ze wówczas dolegliwości ustępują i można cieszyć sie ciąża w dobrym samopoczuciu. Enjoy! :)

Madlene84, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Kalika ma rację nie nakrecaj się:-) ja się cieszę, że w końcu mogę normalnie jeść i po zdrowym jedzeniu mnie nie mdli:-) ciesz się ze w końcu możesz normalnie funkcjonować. Jakby coś to Cię tu ustawimy do pionu:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, byle do poniedziałku. Uspokoje się jak zobaczę na USG, że wszystko ok.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Jakby się udało miałbyśmy majowe dzieciaczki. Maj to najpiękniejszy miesiąc w roku jak dla mnie :) także niech Cię tam mąż dobrze dziabnie to urodzisz mu małego byczka albo małą panią byczek :) a co do kotków to Twój mi się bardziej podoba bo jest zabawniejszy :)

Wybierasz się może na monit w tym cyklu ?
    Nie ide na monitoring właśnie, bo mój ginek jest na urlopie :/ i to mnie boli, że nie wiem czy jakiś pęcherzyk tam wgl rośnie czy nie... narazie patrząc na temp to na owulke się nie zapowiada, miałam nadzieję, że po laparo będę owulować aż miło a tu taka niewiadoma;) no a co do maja, to też kocham ten miesiąc!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    A nie myślałaś aby iść do innego gina tylko w tym miesiącu? Czy stawiasz na spontan? Ja tam mam dwóch ginekologów od czasu ciąży bo ten ginekolog miał najlepszy wzrok i tego nie zbagatelizowal. A drugi ginekolog to moja Endo ,która loffciam za to jaka jest:) jutro idę do pana sokoła ;) a do endo w przyszłym miesiącu jak mi się leki będą kończyć :p
    Nie mam innego , ufam tylko temu jednemu, bo reszta to ma jeszcze aparature za czasów komuny i ogólnie nie są fajni, stawiam na spontan w tym cyklu - jak ma coś z tego być to będzie;) jakoś dobrej myśli jestem, chyba jak nigdy !

kalika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa tule i sciskam;*;*;*3 mam za was kciuki......dziewczyny super ze bedziecie miec blizniaki,czytalam was ale juz niepamietam ktore to byly Ania i triss??;))oby wiecej was bylo,noda na blizniaki,chodz jakbym.miala tez to nieobrazilabym sie,tylko potrzebowala poNiej jednej osoby wiecej do pomocy w domu;)) 1 wrzesnia ide na nast wizyte zobaczyny jak dzidzia urosla,a moze w pazdzierniku cos sie ujawni;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 22:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata sliczna masz kruszynke;));*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja dzis sie czulam rano srednio cos stalo mi kolo gardla chcialo mi sie wyniotowac ale nic z tego nie bylo pitem glowa chwilowo mnie bolala...pozniej przeszlo ale na plazy polozylam sie na kocu w cieniu i lezalam krecac sie co chwile,a wieczorami jest lepiej,ale noce sa chlodne wczoraj sie ubralismy i mimo to zmarzlam jak siedzielismy niedaleko plazy;))za to w dzien upal;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa odpiczywaj;)nam kochana na zwolnieniu,3mam kciuki za cb i.za reszte niech wam sie poszczesci na te majowe dzieciaczki,ja tez uwelbiam maj;))

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Niepokorna ja dzis sie czulam rano srednio cos stalo mi kolo gardla chcialo mi sie wyniotowac ale nic z tego nie bylo pitem glowa chwilowo mnie bolala...pozniej przeszlo ale na plazy polozylam sie na kocu w cieniu i lezalam krecac sie co chwile,a wieczorami jest lepiej,ale noce sa chlodne wczoraj sie ubralismy i mimo to zmarzlam jak siedzielismy niedaleko plazy;))za to w dzien upal;D

nataliano,
    Ja w 11 tygodniu też się tak czułam jak Ty.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj obudziłam się z lekkim bólem głowy ale był dosyć dziwny inny niż zawsze miałam teraz przeszło ale za to mi coś takiego kluchowatego stoi w gardle i na wymioty mnie podbija...

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Jak się dzisiaj macie?
    Ja jestem bez humoru dlatego dzisiaj postanowiłam zaszyć się w domu i zająć się blogiem. Mam nadzieję, że uda mi się napisać coś sensownego.
    Miłego dnia kochane :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ :)

Nataliano u mnie to zdecydowanie za wczesnie by mówić o bliźniakach, ba, nawet za wcezsnie by mówić o pojedyńczej ciązy ;)

powtórzyłam betę, bo już nie mogłam wytzrymać ;-)

wynik z dziś 63 :)

D-dawna, klaudia1534, agata83, Madlene84, kalika, She Wolf, Morwa, Cigaretta lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss super, a poprzednia jaka była? :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss czyli fasolka jest od wczoraj przyrosła Ci prawie połowa to chyba suuper !!!!

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja miałam dwie pary fajnych spodni co prawda zawsze były opięte i dopasowane ale teraz muszę odpinać guzik bo mnie uciskają :p

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie trochę osobiste pytanie... jak to jest z tym sexem na początku ciąży? lepiej na razie bez tego czy nie ma raczej żadnego ryzyka?

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki nic się nie dzieje (bóle, plamienia), to nie widzę sensu w powstrzymywaniu się ;)

Triss, uśmiecham się do Ciebie ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:24

triss, Ania24, Madlene84 lubią tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się. Póki nic się dziwnego i złego nie dzieje to nie ma przeciwskazan.

D-dawna lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 644 645 646 647 648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ