Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kalika wrote:Triss, moze jest jeszcze nadzieja. Moze z 2 zarodków pozostał tylko jeden i dlatego beta wolniej przyrasta. O której masz wizytę?
dzis miedzy 15 a 16 w zaleznosci od opóźnienia nie chce sobie robić nadziei kochana, beta jest niska nawet ilościowo jak na ten dzień po transferze.
-
Ech.,, doktor powiedział żeby czekać. W poniedziałek kolejna beta i zobaczymy. Mi już brak wiary ale mój P. tak sie ucieszył z tych słów lekarza że jeszcze nie wszystko stracone. Aż mi sie ryczeć chce
Morwa byłaś u lekarza? Jak tam? Spakowani na wyjazd?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 16:58
-
Morwa coś czuję, że ten namiot będzie fruwać Odpoczywaj i wracaj z dodatkowym bagażem
Triss życze dobrych wiadomości w poniedziałekMorwa lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Witam się w ciepły weekend:-) ale tu cisza ostatnio, jak makiem zasial...
Ja dziś już po wizycie u lekarza, podgladnelismy naszego malucha:-) serducho pięknie wali 156 uderzeń na minutę, długość prawie 6cm:-) ciężko było zmierzyć bo się trochę w kłębek zwijalo i nieźle się wiercilo:-) nóżki, rączki ma także spoko:-)
Umówiliśmy się na wtorek na USG prenatalne, więc będzie więcej wiadomo:-)
Niepokorna jak tam u Ciebie zdroweczko? Nataliano, Ania? Jak wasze maluchy?
Kalika a jak u Ciebie? Jakieś plany badań na ten cykl czy na żywioł?
Morwa udanego urlopu pod namiotem:-)Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny mam problem, mam nadzieję, że któraś mi pomorze wczoraj były przytulanki z mężem i jestem w 12 dc, dzisiaj pojawiła się taka biała wydzielina i nie wiem czy to śluz płodny, robiłam test owulacyjny i był negatywny, czy też to jakaś pozostałość po wczorajszym, jak to odróżnić?
-
nick nieaktualnyHej kochane mozna dolaczyc tu do Was ?? W grudniu kiedys sie tu udzielalam troche nim dowiedzialam sie o ciazy. Jednak jak poronilam skasowalam konto. Teraz zbliza sie przypuszczalny termin porodu i teraz licze prawie na ta sama date tylko z testowaniem. A przed testem w styczniu caly czas w glowie mialam nazwe tego watku i bym chciala zeby mi teraz lepsze szczescie przyniosl
Monika***, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette, my się nie znamy chyba, bo ja dołączyłam w styczniu. Ale witam Cię serdecznie
Ja wczoraj po południu zatestowałam (31dc), oczywiście bez niespodzianki. Czekam na @ (powinna już być za rogiem).
Triss -ja kciuków nie puszczam i wierzę,że będzie dobrze!:*Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ania, trzymam kciuki za dzisiejsze USG! Daj znac, co doktor wypatrzy
Triss, czekam na jutrzejsze dobre wieści :*
Morwa, udanego i owocnego urlopu!
Niepokorna, a martwiłaś sie, ze nie masz objawow związanych z ciąża ;p A tak na serio, to smarujesz sie czymś?
Paulette, witaj! Obyś tym razem pozostała z nami do szczęśliwego końca, a nawet i dłużej
Magda, bardzo sie cieszę, ze u Was dobrze. Małe rośnie jak na drożdżach Mam nadzieje, ze USG bedzie wzorcowe.
Kotowa, jak sie czujesz? Dajesz jakoś radę? Smutny ten Twój podpis...:*
Madlene, co u Ciebie, jak siły witalne? Wybrałaś juz nowa kanapę?
She, hop hop! Napisz do nas czasami
U mnie nowy cykl od kilku dni. Jeśli tylko mi sie uda, to w przyszły poniedziałek planuje wybrać sie na monitoring, moze pyknę sobie tez jakieś badanko tarczycy;) Ostatni cykl mnie bardzo zaskoczył - @ krótsza, cały cykl 26 dni, brak PMS - w życiu tak nie miałam, aż mnie to martwi. Teraz tez jakaś taka bardziej skąpa ta @. Wszystko mi sie pozmieniało po tym poronieniu, ale mam nadzieje ze nie na gorsze:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 08:04
Paulette, magdaM85, Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Ja juz u lekarza czekam, serce mi wali jak dzwon... kalika mi do normy wszystko wrocilo po 6 cyklach dopiero. Dopiero wtedy czulam ze wszystko jest jak przed zabiegiem. No i co za tym idzie od razu sie udalo. Wiec ja dlugo czekalam.
Paulette lubi tę wiadomość