Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalika, u mnie to juz 3 Maluch w brzuszku, wiec pewnie dlatego wczesniej. od kilku dni mi sie wydaje, ale chwilami nie bylam pewna czy to dziecko, czy gazy Ale dzisiaj juz jestem prawie przekonana ze to Male.
-
Madlene ale Ci zazdroszczę
Dziewczyny mam do Was pytanie. Może mogłaby któraś polecić jakiś żel intymny na lepszy poślizg podczas stosunku, ale żeby nie był plemnikobójczy. Nie chodzi też mi o nic typu conceive plus.
Edit: Właśnie znalazłam coś takiego jak Intimel lub Feminum..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:13
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:Kalika, u mnie to juz 3 Maluch w brzuszku, wiec pewnie dlatego wczesniej. od kilku dni mi sie wydaje, ale chwilami nie bylam pewna czy to dziecko, czy gazy Ale dzisiaj juz jestem prawie przekonana ze to Male.
Mimo wszystko to wczesnie. Mnie uczyli, ze u pierworodki pierwsze ruchy sa stwierdzane ok. 20 tc, a u wielorodki w 18 tc. Ty jesteś dopiero w 15 tc i juz czujesz
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Kalika, moze dlatego ze ja chudzina jestesm, ciagle mnie zastanawia gdzie sie miesci te 9-10cm, mojego dziecka, w tej chwili Zreszta pewnosci na 100% jeszcze nie mam, ale wydaje mi sie, ze dzisiaj ze 2 razy takie delikatne pukanie to wlasnie bylo to.
kalika lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, przesylam wam fotki mojej Alicji
http://naforum.zapodaj.net/53da9a65ab28.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/40628472d623.jpg.html
Triss, Ania ogromne gratulacje! Trzymam za was kciuki!
Zetka, Michas jest przesliczny!! Buziaki od cioci!
U nas ogolnie dobrze, ale wczoraj zmarla moja babcia i czuje sie fatalnie. Zwlaszcza, ze nie moge pojechac na pogrzeb.
Jedni przychodza, inni odchodza...aneczka85m, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cigaretta ,trzy szczęśliwe 7 wpadły w Twoja kieszeń, to znak ! Rozpoczęłaś najszczęśliwsza stronę tego wątku oby to dobrze zaowocowało tego Ci życzę :*
Morwa lubi tę wiadomość
-
ale piękna Alicja :* slicznotka
ja tez nie wiem o jakiej dziewczynie mówicie, ale uważam tak jak D-dawna, nic nie dzieje się bez powodu. Zal mi jej
Cigaretta dobrze Morwa mówi - te trzy 7 to znak !
przepraszam ze ja tak z doskoku ale na nic nie mam czasu, znów mam jakiś dziki czas w pracy, chciałabym zwolnić ale nie mam jak w przyszłym tygodniu mam jeszcze tydzień urlopu więc mam nadzieje ze bede mogła wyluzowac w końcu
D-dawna myślę o Tobie - jakkolwiek to nie zabrzmi - i życze Ci upragnionego...
zrobiłam dziś kolejny test, druga kreska jest, słabiutka ale jest.Madlene84, Cigaretta, kalika, Morwa, D-dawna, agata83, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, przepraszam że tak tylko wpadam na szybko, ale mam wyniki męża - wydaje mi się, że wszystko jest ok, ale czy możecie spojrzeć? Ja nie wiem, który parametr jest ważny, a który mniej, a ten Ruch postępowy jest poniżej normy...
z góry dziękuję i odezwę się wieczorem :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 10:57