X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaa Dziewczyny blizniaki nie wierze !!!!!!!!!!! W jednym jest juz zarodek a w drugim jeszcze nie ale lekarz powiedzial ze moze byc za wczesnie lub pod jakims innym katem za tydzien kolejna wizyta jak bede w domu to podesle Wam usg :)

D-dawna, Monika***, klaudia1534, Kotowa, Morwa, kalika, Madlene84, nataliano lubią tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania czyli chyba Morwa dobrze mówiła :) Ogromne gratulacje, strasznie się śmieję, aż mąż się pyta co ja się tak ciesze do tego monitora :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 23:06

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu super, dobrze myślałam że ta beta to ba bliźniaki:-) będziecie mieli podwójne szczęście:-)

A mnie dziś jakiś mega dół dopadł:-( od rana, nawet nie wiem czemu... Nic się nie stało, a ja mega zdolowana, oby do jutra przeszło...

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu gratulacje! :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, Ania. Ja też jak mówiłaś o takiej becie pomyślałam, że to pewnie na bliźniaki. Brawo :) Gratulacje :*

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa, tulę mocno :* Jesli tylko czujesz taka potrzebę, to pisz nam tutaj o wszystkim i o niczym. Jesteśmy z Toba :*

Ania, podwójne gratulacje! Mam nadzieje, ze drugi zarodek sie szybko odnajdzie i oba bliźniaki pozostaną z Wami juz na zawsze :)

Nataliano, udanego wypoczynku!

Magda, jak dzis humorek? Lepiej?

Ja przez weekend żyłam w amoku-w sobotę wesele, wczoraj dyżur. Padam na twarz, ale juz jestem :) U mnie w tym cyklu kiszka, temperatura leci w dół, @ przybędzie lada dzień :/ Trochę mnie to doluje, bo tak liczyłam na ten cykl-tarczyca jest juz ok, wydawało sie ze <3 tez w miarę trafione, ale jednak sie nie udało:(

Madlene, przez ten cały szał nie dokończyłam kwestii Twojego synka, ale juz nadrabiam. Jestem zdania, ze skoro sama widzisz, ze problem moczenia nocnego nie jest częsty, a wręcz występuje coraz rzadziej, to kwestia nie budzi niepokoju i powinna sama ustąpić. Jedyne co na ten moment radziłabym, to ograniczenie przyjmowania płynów wieczorem i w nocy oraz zadbanie o każdorazowe oddanie moczu przed snem. To pomoże uniknąć takich przykrych niespodzianek na przyszłość. Powiedz jeszcze, czy to oddanie moczu występuje jednorazowo, czy tez powtarza sie tej samej nocy? Wybudza go to ze snu? Mniej więcej na ile po zaśnięciu ma to miejsce?

Madlene84 lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• triss Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane :)

postaram się doczytać weekendowe posty, ale widze ze są jakieś super wieści :) :D

ja też melduje ze mnie podkusiło do zatestowania. I widzę chyba cień drugiej kreski, choć trudno mi w to uwierzyć. Weryfikacje bety mam planowo dopiero w piątek ale chyba nie wytrzymam do tego czasu i zrobię na własną rękę

kalika, magdaM85, Madlene84, nataliano, klaudia1534, Ania24, agata83, Cigaretta, Morwa lubią tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika póki co chyba lepiej niż wczoraj, oby się to nie zmieniło:-)

Dziewczyny mam dość kłopotliwy problem:-( od piątku męczą mnie straszne zaparcia:-( może ktoś coś poradzi...

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny już chyba troszkę ochłonęłam po wczorajszej wiadomości :)

Dziękuję Wszystkim za gratulację ale jeszcze pewnie trzeba poczekać czy w drugim pęcherzyku będzie zarodek wizytę mam w niedziele raniutko bo 8:20 więc zobaczymy :)
    a tym czasem podsyłam Wam moje dwa bąbelki :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fd9128cf2c18546.html

kalika, klaudia1534, Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss zaciskam jeszcze mocniej kciuki żeby krecha ciemniała i żebyś już niedługo tuliła maleństwo :)

Ania już się nie mogę doczekać żeby też dołączyć tak cudowne zdjęcie do swojego albumu ;) Pięknotki dwa będą !

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny.

Ja z now z pewnym opoznieniem, ale bol glowy po piatkowym w miare przyjemnym dniu, na weekend wrocil i znow meczarnia. Dzis jest narazie ok i oby tak zostalo bo juz nie mam sily.

Kotowa jestes strasznie dzielna kobieta! Przytulam :*

Ania moje ogromne, podwojne gratulacje. Wierze, ze pewien szok byl, ale to cudowne podwojne szczescie. Morwa jak zwykle miala racje :)

Triss zaciskam kciuki z calych sił aby kreseczka już tylko ciemniała. Może też obydwie komóreczki sie zadomowiły, skoro tak wczesnie coś na teście juz widac :)

Kalika bardzo dziekuje Ci za rady i odpowiedzi. MJesli chodzi o nocne sikanie, to zdarza sie to w nocy raz, a wlasciwie najczesniej juz nad samym ranem (chociaz raz ostatnio mu sie zdarzylo zaraz po zasnieciu,jednak czesniej nad ranem) i raczej go to nie budzi, byc moze dopiero jak zaczyna marznac przez to mokre.

Zetka, chyba jeszcze Ci nie pogratulowałam. A wiece: ogromne gratulacje! Michaś jest naprawde przeuroczy! :*

Kalika miałam wiele takich miesiecy, ze bylam zawiedziona, bo wszystko sie wydawalo byc idealnie dograne. Temperatury i inne objawy wskazywaly na owulke, serduszkowanie bylo idealnie wpasowane a tu... nic.... chyba na kazda z nas przyjdzie odpowiedni moment... czesto w chwili gdy sie tego najmniej spodziewamy. na Ciebie rowniez, zobaczysz :*

Czuje sie dzis dobrze i oby tak zostalo. 2 trymestr ma byc piekny i pelen energii i taki mi sie marzy :) A wiec... ide prasowac ;)

Milego dnia kochane!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAA Triss to super na pewno tam jest moja krecha była ledwo widoczna trzeba było patrzeć pod dobrym katem mój D jak zobaczył to mnie wyśmiał że tam nic nie ma :) a teraz w brzuchu siedzą dwa bąbelki :)

Madlene84, Morwa, triss lubią tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa zycze Ci wszystkiego dobrego :*

Ania podwojne gratulacje i jesli dobrze pamietam to chyba na tym watku bedziesz pierwsza blizniakowa mama :)

Triss ty teraz po Ani pewnie druga blizniakowa mama bedziesz:)
    ...no i Morwa oczywiscie jako nastepna od blizniakow ;)

My mamy w srode termin w klinice aby wyniki omowic i ustalic plan dzialania.
    She a u Ciebie co aktualnie w kwestiach klinikowych?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania gratuluję, widać tylko kropka jednego, na następnej wizycie już będą dwa pikajace serduszka :) :*

Triss mam dobre przeczucie co do Was ! Zaciskam kciuki i wierzę, że za parę dni ujrzysz dwie tłuste krechy ! :) :*
    j

triss lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, po cichu gratuluję.
    Powiedz mi, ile dni po transferze zrobiłaś test?

triss lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nigdy nie mów nigdy :)

Coś te bliźniaki mnie prześladują ostatnio...

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj nie mam humoru. Do męża nadal nie oddzwonili z tej pracy, do której bardzo chciał się dostać.

Poza tym landlord nas zdenerwował, bo stwierdził, że odkąd my mieszkamy to cały czas się obrusza wanna i przez nas silikon odchodzi. Wyszło na to, że mój mąż jest gruby. A tak naprawdę to oni spieprzyli robotę, bo nie dość, że wanna nie jest przymocowana do ściany to jeszcze położyli świeży silikon na stary, zamiast najpierw wydłubać stary. Ech, nienawidzę, gdy ktoś mówi, że coś jest moją winą, kiedy prawda jest inna, a do tego obraża się wagę i gabaryty mojego męża...

Dzisiaj jestem zła. Chyba spędzę cały dzień w łóżku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:41

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna 6dni po transferze

dzieki dziewczyny, zrobiłam betę, wynik 13,86 miU/ml, więc coś tam się zadziało :) teraz czekam na piatkową wizytę w klinice.

Aniu ogromne gratulacje !!!

postaram sie Was doczytac wieczorem bo dzis sajgon w pracy

D-dawna, Cigaretta, klaudia1534, Morwa, Madlene84, nataliano lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss bardzo się cieszę, jupiiiiiii !!!!! <3 :* teraz tylko wierzyć, że wszystko będzie w porządku!

A Morwik sama nie wiem, jak @ się spóźni, to zatestuje 2 września :p ale żeby w pierwszym cyklu po zabiegu się udało? Nieeeeeeee możliwe :)
    A z tymi blizniakami to nie obiło Ci się o uszy sprawa z Dżejzi? ..

triss lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss super, ogromnie się cieszę !!! Niech się w końcu u nas porządnie zazieleni :)

triss lubi tę wiadomość

3jvz6iye0wj7pqpl.png
‹‹ 640 641 642 643 644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ