X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, w takim razie trzymam kciuki by się wszystko pięknie układało.

triss lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Morwa teraz to jest śmieszne, ale jak nas mogła tak zrobić w bambuko? Pisała z nami przez rok na wątku, wszystko było ok a tu taki szok. Brrrr aż mam ciarki !

Hyhy swojąddrogą jak na tym forum wszyscy wszystko wiedzą :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 15:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Takie newsy szybko się rozchodzą :p

Edit: ja do tej pory nie mogę pojąć po co jej było to kłamstwo? Przecież urojonych dzieci nie urodzi ,więc będzie musiała rzekomo poronic. A potem co będzie rpzpaczac i oplakiwac to czego nie było ? Niejedna z nas w ogóle nie chciałaby aby takie coś jak poronienie jej się przytrafiło a inne sobie je wmawiają i wmawiają innym :(

Ja się u Was dowiedziałam, że to była akcja ściema. Wiesz, Morwa, jeśli laska tak długo (3 lata) się stara, a ma słabą psychikę, to mogło jej siąść tak, że zaczęła mieć urojenia psychotyczne. Mogła to wszystko, co tam pisała (nadrabiam właśnie ten wątek), uznawać za prawdę.
    Mało historii o tym, jak to dziewczyny tulą, przewijają, karmią i usypiają lalkę, jak coś źle pójdzie po porodzie?
    Jasne, że żal mi dziewczyn, co jej kibicowały i przeżywały, bo w większości jesteście tam w cholerę zżyte. Ale jeśli od prawie roku siedziała, to raczej nie jest trollem, tylko smutną, rozżaloną kobietą, którą rodzina powinna zaciągnąć na leczenie. Już teraz natychmiast, nim zacznie sobie robić krzywdę.

Pozdrowienia dla Was :) Uśmiecham się do Was czasem lajkami i wspieram myślami.

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie rodzina nie wie nic... a w necie, wiesz, można pokazać tzw "ja idealne" ;)
    Można ciążę poudawać, wszystko w zasadzie można poudawać, żeby się poczuć jak część grupy (w tym przypadku kobiety w ciąży) i zebrać trochę uwagi/podziwu od reszty.

Szkoda naprawdę, że dziewczyna się poczuła tak źle w danej grupie, że musiała zacząć udawać i uprawiać jakiś attention-whoring.

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosma ja z klinika jestem na razie w glebokiej d... Wizyte mam umowiona na za 3 tyg., ale co z tego, jak nie ruszymy z przygotowaniem do IUI, bo nie dalam rady zalatwic HSG. Minely 4 miesiace od pierwszej wizyty i nadal stoje w miejscu. Mam nadzieje, ze u Ciebie pojdzie szybciej :*

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj, u mnie to jest skomplikowane ;) Staram się luzować, ale nie wychodzi. Za 2 tygodnie jedziemy na urlop, to może trochę odżyję, bo się zaczyna to samo co pół roku temu. Tylko tym razem się ograniczyłam do dezaktywacji fejsa, ovu ocalało :P
    Przewiduję testowanie chyba w niedzielę (o ile Saruman nie przybędzie), dziś ma na mnie czekać online wynik progesteronu, to się pewnie podzielę, bo Wy tu kumate jesteście.
    Po lutowym poronieniu mi się w chuj cykle rozjechały :/ Owu przychodzi ok 18-19 dc, paranoja jakaś :P W tym cyklu się pierwszy raz szarpnęłam na testy owulacyjne :D

A co do tej Dżejzi, to nawet nie chodzi o to, że ją coś dziewczyny olewały czy coś złego jej powiedziały. Wy też nic złego mi nie zrobiłyście, co nie ;)? Ale chora psycha działa trochę kiepsko :P

She Wolf, szkoda, że nie masz opcji zrobienia tych wszystkich badań w Polsce, skoro tam tak podchodzą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 16:25

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hEJ Dziewczyny o czym wy mowicie ja nic nie wiem co to za dziewczyna była i na jakim wątku tak pisała?

Monika*** lubi tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, w Grudniowym wątku i chyba na Kwietniówkach się dziewczyna pojawiła.
    Mam nadzieję, że mi za 9 miesięcy odpowiesz na nurtujące mnie od miesiąca pytanie: jak nakarmić jednocześnie dwójkę butlą ;)

Progesteron 15,31 ng/ml, ale żadne normy nie są podane obok wyniku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 16:43

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha, jakie pytanie :D Genialna laska.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Chodzi o to ,że jedna laska tu na forum udaje ,że jest w ciąży z blizniakami, ukradła innej lasce zdjęcie z usg i wrzuciła jako swoje, a na kwietniowkach pisała ,że jest w szpitalu bo jej się łożysko w 6 tygodniu odkleja, a łożysko tworzy się dopiero około 12 tc.

Hahahah ale śmiech :p ale może faktycznie już jest tak zdołowana że coś się z nią dzieje... :(

Dziewczyny słuchajcie podpowiedzcie jak to jest z tym farbowaniem włosów?? Bo kurdek nie zdążyłam przed tego zrobić :p

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, melduję się:) gratulacje Aniu!:* Triss, zaciskam kciuki i do piątku nie puszczam!:*

Kotowa, jesteś bardzo dzielna, Pamiętaj, że Wasze szczęście gdzieś już na Was czeka. Musi być dobrze:*

Madlene mój brat w tym samym wieku też się moczyl, noc w noc. Trwało to nawet długo z tego co pamiętam. Mama w nocy przychodziła z nocnikiem to wysiusiac "na spiocha". Potem przeszło, a teraz chłop jak dąb ;) to chyba taka natura niektórych:)

U mnie wszystko dobrze, Nie wiem dokładnie kiedy ma przyjść @, chyba do końca tego tygodnia powinna być.
    Jutro mąż idzie oddac nasienie do badania, A ja umowie się w nowym cyklu na monitoring. Biorę się za siebie :P

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, podczytuje Was co kilka dni, daje lubię to na znak, ze jestem i o Was pamiętam :*

Aaa, i wzięłam się za siebie, tzn swoje ciało :) trzeba zgubić tłuszcz:F treningi z mel b, trochę treningi Z mężem, do tego pije czerwoną herbatę (mogę ją pić przy staraniach? ), zero słodyczy, kawy i zbędnych słodyczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:20

Madlene84, triss lubią tę wiadomość

• aneczka85m Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczny, tak mnie korciło żeby do Was zajrzeć i wkońcu to zrobiłam:) nie nadrobię tych wszystkich postów bo bym musiała siedzieć z miesiąc i czytać :p
    Na początku witam się z wszystkimi bardzo serdecznie:)

Troszkę poczytałam ostatnich postów i strasznie mnie rozbiło to co przeżywa Kotowa:( 3maj się Kochana, nawet nie wiesz jak mnie srecducho zakuło jak przeczytałam Twój ostatni post.... nigdy nie zrozumiem dlaczego do takich sytuacji dochodzi.....

Ania24 bardzo się cieszę że wkońcu jest nadzieja i to podwójna:) uśmiech sam mi się na twarzy wymalował jak zobaczyłam zdjęcie USG:)

Tris również gratuluję:)

Zetka cudwone maleństwo:) dopiero mój synek był taki mały a już ma prawie metr wysokości:)

u mnie póki co żadnych starań:( jestem na etapie poszukiwania pracy, dzisiaj byłam na rozmowie, jutro też mam więc może gdzieś mnie zechcą :) strasznie bym chciała zacząć starania ale muszę najpierw znaleść prace, bo żadnego macierzyńskiego bym nie miała jeśli by się jakimś cudem udało.

Madlene84, triss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka :) Myślałam ostatnio o Tobie. Dobrze, że też jakoś doszłaś do siebie. Powodzenia w szukaniu pracy.

Ania, są różne szkoły z tym farbowaniem. Jedni mówią, że nic w ogóle przez całą ciąże, inni, że byle nie w pierwszym trymestrze, jeszcze inni, że można ale bez amoniaku. Opowiadam się za tymi trzecimi ;)

aneczka85m lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można farbować włosy, ale farbą bez amoniaku. No i czasem zdarza się, że wychodzi inny kolor lekko, ale rzadko :P Ja na szczęście od ponad dwóch lat nie farbuję włosów i mam swoje naturalne :)

Jejku, jak mi się dzisiaj słabo robi. Czuję się, jakbym miała zemdleć...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss!!!! po cichutku gratuluje i z calych sił trzymam kciuki za Twoje fasoleczki!

Niepokorna to odpoczywaj jak mozesz. Ja dzis dla odmiany jak Mlody Bog, nic mi nie dolega i mi z tym cudownie. ide zaraz robic pierogi leniwe na kolacje, gulasz na jutro juz na piecu, a dla meza do pracy pieka sie udka. uwielbiam tak sie czuc :)
    te
    Morwa najwyzszy czas, aby te chorobska poszly sobie od Ciebie w cholere!

Na szczescie nie wiem o jakiej dziewczynie mowicie (nie opuszczam naszego fasolkowego watku :P), ale z tego co widze nic nie stracilam.

Co do farbowania wlosow, tak jak mowia dziewczyny, tyle informacji ile ludzi. Wydaje mi sie, ze teraz sa juz tak delikatne farby, ze fryzjerka spokojnie taka powinna dobrac, szczegolnie jak masz jakas zaufana fryzjerke. Chociaz ja i tak na wszelki wypadek czekalam praktycznie do konca pierwszego trymestru.... ale ja zazwyczaj rozjasniam, wiec ostro....

Aneczka trzymam kciuki za rozmowe o prace.

Cigaretta wszystko jeeeesssst mozliwe. Kciukam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 18:58

aneczka85m, triss lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, zjadłam właśnie obiad i chyba się zdrzemnę. Naprawdę kiepsko dzisiaj ze mną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 19:06

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna wszystko minie i to lada moment!

A mnie moje Male chyba zaczyna kopac... :D

D-dawna, klaudia1534, aneczka85m, triss lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaczki Madlene jakie to uczucie?

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jakoś nie pamiętała tych początków z poprzednich ciąż. To tak jakby ktoś bardzo delikatnie stukal cie od środka w brzuch :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, to szybciutko Cię pokopuje! Chyba bedzie piłkarz ;)

Triss, gratuluje i czekam z niecierpliwoscią do piątku :)

Aneczka, powodzenia! Niech wszystko sie układa jak najlepiej :)

Magda, z naturalnych metod na zaparcia dobrze działają suszone śliwki. Ważne, żeby sporo pic i ruszać sie-bez tego ani rusz ;)

Madlene84, aneczka85m, triss lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ