X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Martix Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idę na Betę to wszystko wyjaśni :) Dziękuję za odpowiedź...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika udanego i owocnego urlopu :) no nie wiem, chciałabym trochę odpocząć psychicznie, oczywiście nie będziemy się zabezpieczać, chodziło mi raczej o odpoczynek od forum, bo mnie niepotrzebnie nakręca, koniec z prowadzeniem wykresu , ale to od jutra ! :p

Właśnie skończyłam moczenie w basenie, teraz kawka :)

Matrix powodzenia; )

kalika lubi tę wiadomość

• triss Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matrix patrzac na Twoj wykres to ja bym obstawiała ze ta druga kreska nie pojawiła się bez powodu ;) trzymam kciuki za to :)

Cigaretta taaaaaak...od jutra ;)

Kalika gdzies wyjeżdzacie? zazdroszcze, ja od poniedziałku w pracy dopiero a już bym chciala na urlop ;)

Martix lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss no co ? :p

Ogarnelismy działkę, mąż dzielnie kosił w ten upał, a ja wcinałam chwasty. Teraz pozostaje wyrównać i zasadzic choinki, no i wio z budową ! :)

Tymczasem lecę pod prysznic i do koleżanki na lampke wina, nie zapomnę za was wypić. Miłego wieczoru :* :* :*

• triss Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta tylko nie przesadź z tym winem, bo wiesz ... ;)

• kalika Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, Triss ma racje z tym winkiem ;) Będziecie teraz jesienią zaczynać budowę? Duży domek planujecie? My tez chcemy sie budować, ale trochę boimy sie brac dużego kredytu i poki co nastawiliśmy sie na oszczędzanie.

Triss, jedziemy nad morze w czwartek, ale chyba pogoda ma być niespecjalna :/

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• agata83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jak ja wam zazdroszczę tych upałów. Oddałabym wszystko chociaż za 20 stopni!

Morwa jak tam kot?

Kalika urlopuj, urlopuj, moze pogoda jednak dopisze.

Cigaretta jaki wykresik ;)

Kotowa u nas tez remonty, a właściwie już blisko końca. Robimy salon, tzn maz robi a ja tylko oglądam hehe. Zostawało dokończyć układać podłogę i przykleić listwy podłogowe i przy suficie.
    A tak w ogóle to dziś mija nam 13 lat jak jesteśmy z mężem razem! Ale czas szybko leci! Czas na winko ;)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss a jak tobie minął urlop? Gdzie byliście?

She ty chyba tez niedługo sie wybierasz? A jak z wasza przeprowadzka? Aktualne to jeszcze?

• Martix Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane jesteście dziewczyny :) jak dobrze, że mamy siebie. Wydaje mi się, że popadam w jakąś paranoje,,hehe :) Czy Wy też tak macie, że wszędzie widzicie dzieci albo kobiety w ciąży?

6cf619527caaf75a7acef0f45ba4b9f3.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:17

• triss Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kot lepiej się czuję ale wyniki morfologii wyszły pod znakiem zapytania :/ WBC ma poniżej normy i pani doktor nastraszyla nas białaczką :( jutro jedziemy z nim robić badania pod tym kontem . Trzymajcie kciuki aby wyniki były ujemne.

Oby nie, trzymam kciuki żeby to nie było to :/ mój kot miał białaczkę.

Agata teraz tydzień na Mazurach bo tam jeździmy odpoczywać :) wcześniej w Chorwacji i tez na Maxurach ;) a u Was chłodno ? To piękny staż macie, gratulacje :*

Kalika odpoczywajcie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:36

• agata83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kot lepiej się czuję ale wyniki morfologii wyszły pod znakiem zapytania :/ WBC ma poniżej normy i pani doktor nastraszyla nas białaczką :( jutro jedziemy z nim robić badania pod tym kontem . Trzymajcie kciuki aby wyniki były ujemne.

Jak to bialaczka? A niby od czego?

Ja siebie tez podziwiam, ze wytrzymaliśmy aż tyle razem hehe;) Ale to chyba miłość hehe.
    U nas dziś +14 i leje deszcz cały dzień, a jutro ma byc +12 i tez deszcz :(

Triss to ładne wakacje mieliście w tym roku. Byłam w Chorwacji, jest piękna i chciałabym tam jeszcze wrócić kiedyś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam, wypiłam dwie lampki wina, ale czuje się jakbym obaliła sama całą flaszke :p czy ja wiem czy ten wykres aż taki fajny? Ciekawi mnie tylko jutrzejsza temp. Jeśli spadnie, to już będzie wiadomo, że o ciąży mogę pomarzyć, a jak podskoczy, to zatestuje, a co !! :p

kalika w tym roku chcemy chociaż fundamenty, dom parterowy ok 120 m2 :) mam nadzieje, że za rok już będziemy na swoim w trójkę :)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika, dziewczyny powiedzcie mi- jak wyniki wątrobowe sa nad górna granica to to bardzo zle? Kiedy ewentualnie można lub trzeba powtórzyć je, aby sprawdzić czy sie pogorszyło albo czy sie unormowalo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja się kompletnie na tym nie znam. Mam nadzieję, że dziewczyny Ci coś doradzą :)

• kalika Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, Agata, zazdroszczę Wam tej Chorwacji. W tym roku nie wybieraliśmy sie za granice (mamy system, ze jeździmy co 2 lata;)), ale na samą myśl o ciepłym morzu sie uśmiecham :) Polecacie szczegolnie jakieś miejsce?

Agata, to zależy o ile i jakie wyniki sa podwyższone, u kogo (dziecko czy dorosły), czemu były wykonane i czy badany na cos choruje/bierze jakieś leki? Nie da sie na Twoje pytanie rzetelnie odpowiedzieć nie znając całego kontekstu. W medycynie nic nie jest oczywiste jak 2+2 i zależy od bardzo wielu czynników.

Cigaretta, trzymam kciuki za pomyślna realizacje Twoich planów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 23:16

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta trzymam kciuki za ta tempke!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie temp dzis poszła do góry, ale testować nie będę bo boje się! Poczekam jednak do jutra :)

Pogoda za oknem brzydka, wiatr, chmury i deszcz.

kalika, agata83, nataliano, Madlene84, Kotowa lubią tę wiadomość

• kalika Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, ale nas trzymasz w niepewności:)

Ja cała w stresie, bo owu juz chyba za rogiem, nie wiem czy wytrzyma do jutra:/

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz zauważyłam jasno różowy śluz, chyba się @ zbliża mimo temp wysokiej.

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta trzymam za Ciebie kciuki!

Kalika za Ciebie również, żeby owu się wstrzymała i poczekała na powrót męża :)

Morwa mam nadzieję, że z Twoim kociakiem będzie wszystko w porządku :*

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
‹‹ 658 659 660 661 662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ