X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Martix Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idę na Betę to wszystko wyjaśni :) Dziękuję za odpowiedź...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika udanego i owocnego urlopu :) no nie wiem, chciałabym trochę odpocząć psychicznie, oczywiście nie będziemy się zabezpieczać, chodziło mi raczej o odpoczynek od forum, bo mnie niepotrzebnie nakręca, koniec z prowadzeniem wykresu , ale to od jutra ! :p

Właśnie skończyłam moczenie w basenie, teraz kawka :)

Matrix powodzenia; )

kalika lubi tę wiadomość

• triss Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matrix patrzac na Twoj wykres to ja bym obstawiała ze ta druga kreska nie pojawiła się bez powodu ;) trzymam kciuki za to :)

Cigaretta taaaaaak...od jutra ;)

Kalika gdzies wyjeżdzacie? zazdroszcze, ja od poniedziałku w pracy dopiero a już bym chciala na urlop ;)

Martix lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss no co ? :p

Ogarnelismy działkę, mąż dzielnie kosił w ten upał, a ja wcinałam chwasty. Teraz pozostaje wyrównać i zasadzic choinki, no i wio z budową ! :)

Tymczasem lecę pod prysznic i do koleżanki na lampke wina, nie zapomnę za was wypić. Miłego wieczoru :* :* :*

• triss Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta tylko nie przesadź z tym winem, bo wiesz ... ;)

• kalika Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, Triss ma racje z tym winkiem ;) Będziecie teraz jesienią zaczynać budowę? Duży domek planujecie? My tez chcemy sie budować, ale trochę boimy sie brac dużego kredytu i poki co nastawiliśmy sie na oszczędzanie.

Triss, jedziemy nad morze w czwartek, ale chyba pogoda ma być niespecjalna :/

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• agata83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jak ja wam zazdroszczę tych upałów. Oddałabym wszystko chociaż za 20 stopni!

Morwa jak tam kot?

Kalika urlopuj, urlopuj, moze pogoda jednak dopisze.

Cigaretta jaki wykresik ;)

Kotowa u nas tez remonty, a właściwie już blisko końca. Robimy salon, tzn maz robi a ja tylko oglądam hehe. Zostawało dokończyć układać podłogę i przykleić listwy podłogowe i przy suficie.
    A tak w ogóle to dziś mija nam 13 lat jak jesteśmy z mężem razem! Ale czas szybko leci! Czas na winko ;)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss a jak tobie minął urlop? Gdzie byliście?

She ty chyba tez niedługo sie wybierasz? A jak z wasza przeprowadzka? Aktualne to jeszcze?

• Martix Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane jesteście dziewczyny :) jak dobrze, że mamy siebie. Wydaje mi się, że popadam w jakąś paranoje,,hehe :) Czy Wy też tak macie, że wszędzie widzicie dzieci albo kobiety w ciąży?

6cf619527caaf75a7acef0f45ba4b9f3.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:17

• triss Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kot lepiej się czuję ale wyniki morfologii wyszły pod znakiem zapytania :/ WBC ma poniżej normy i pani doktor nastraszyla nas białaczką :( jutro jedziemy z nim robić badania pod tym kontem . Trzymajcie kciuki aby wyniki były ujemne.

Oby nie, trzymam kciuki żeby to nie było to :/ mój kot miał białaczkę.

Agata teraz tydzień na Mazurach bo tam jeździmy odpoczywać :) wcześniej w Chorwacji i tez na Maxurach ;) a u Was chłodno ? To piękny staż macie, gratulacje :*

Kalika odpoczywajcie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:36

• agata83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kot lepiej się czuję ale wyniki morfologii wyszły pod znakiem zapytania :/ WBC ma poniżej normy i pani doktor nastraszyla nas białaczką :( jutro jedziemy z nim robić badania pod tym kontem . Trzymajcie kciuki aby wyniki były ujemne.

Jak to bialaczka? A niby od czego?

Ja siebie tez podziwiam, ze wytrzymaliśmy aż tyle razem hehe;) Ale to chyba miłość hehe.
    U nas dziś +14 i leje deszcz cały dzień, a jutro ma byc +12 i tez deszcz :(

Triss to ładne wakacje mieliście w tym roku. Byłam w Chorwacji, jest piękna i chciałabym tam jeszcze wrócić kiedyś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam, wypiłam dwie lampki wina, ale czuje się jakbym obaliła sama całą flaszke :p czy ja wiem czy ten wykres aż taki fajny? Ciekawi mnie tylko jutrzejsza temp. Jeśli spadnie, to już będzie wiadomo, że o ciąży mogę pomarzyć, a jak podskoczy, to zatestuje, a co !! :p

kalika w tym roku chcemy chociaż fundamenty, dom parterowy ok 120 m2 :) mam nadzieje, że za rok już będziemy na swoim w trójkę :)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika, dziewczyny powiedzcie mi- jak wyniki wątrobowe sa nad górna granica to to bardzo zle? Kiedy ewentualnie można lub trzeba powtórzyć je, aby sprawdzić czy sie pogorszyło albo czy sie unormowalo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja się kompletnie na tym nie znam. Mam nadzieję, że dziewczyny Ci coś doradzą :)

• kalika Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, Agata, zazdroszczę Wam tej Chorwacji. W tym roku nie wybieraliśmy sie za granice (mamy system, ze jeździmy co 2 lata;)), ale na samą myśl o ciepłym morzu sie uśmiecham :) Polecacie szczegolnie jakieś miejsce?

Agata, to zależy o ile i jakie wyniki sa podwyższone, u kogo (dziecko czy dorosły), czemu były wykonane i czy badany na cos choruje/bierze jakieś leki? Nie da sie na Twoje pytanie rzetelnie odpowiedzieć nie znając całego kontekstu. W medycynie nic nie jest oczywiste jak 2+2 i zależy od bardzo wielu czynników.

Cigaretta, trzymam kciuki za pomyślna realizacje Twoich planów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 23:16

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta trzymam kciuki za ta tempke!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie temp dzis poszła do góry, ale testować nie będę bo boje się! Poczekam jednak do jutra :)

Pogoda za oknem brzydka, wiatr, chmury i deszcz.

kalika, agata83, nataliano, Madlene84, Kotowa lubią tę wiadomość

• kalika Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, ale nas trzymasz w niepewności:)

Ja cała w stresie, bo owu juz chyba za rogiem, nie wiem czy wytrzyma do jutra:/

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz zauważyłam jasno różowy śluz, chyba się @ zbliża mimo temp wysokiej.

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta trzymam za Ciebie kciuki!

Kalika za Ciebie również, żeby owu się wstrzymała i poczekała na powrót męża :)

Morwa mam nadzieję, że z Twoim kociakiem będzie wszystko w porządku :*

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
‹‹ 658 659 660 661 662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ