Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta! Gratulacje Kochana!
Cigaretta lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyCigaretta, a cóż to za piękne wiadomosci! Od razu mam lepszy humor:D normalnie aż się wzruszyła! Gratulacje ! :* :* :*
Klaudia, super ze masz mdłości ( ) to znaczy że wszystko jest prawidłowo:) już nie mogę się doczekać Twojej wizyty u ginekologa:)
U mnie trochę lepiej, mężem już od kilku dni nie było żadnych spin, więc wierzę że kryzys odchodzi. Zaczynam okres okołoowulacyjny więc muszę się starać o dobrą atmosferę
Jakoś tak dużo we mnie wiary w przyszłość w poniedziałek wizyta u gina, więc może uda się dowiedzieć czy chociaż owulacja była i ustalić konkretny plan działania
Kiedy jakieś kolejne testy? Morwa, She? Kurczę, nie jestem na bieżąco:PCigaretta lubi tę wiadomość
-
Agata, plan byl taki zeby sie wyprowadzic w tym roku na wybrzeze, ale potem stwierdzilismy, ze zrobimy krok dlej i wyjedziemy z UK, dlatego dopiero za rok, bo musimy odlozyc troche kasy
Ciesze sie ze tak dobrze dajesz sobie rade. Pewnie Twoje dzieciaczki sa po prostu grzeczne i to dlatego
Monika dobrze ze juz lepiej miedzy Wami. U mnie ostatnio tez byly jazdy w zwiazku, ale jakos to zalagodzilismy. Ja testuje chyba w niedziele, zeby odstawic lutke. Wykres w tym miesiacu jest tak koslawy, ze nie mam zbyt duzo nadziei.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 18:51
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Monika mdłości od rana się jeszcze nie powtórzyły, ale coś czuje, że się dopiero będą rozkręcać. Ja też się nie mogę doczekać wizyty, szkoda tylko, że mam ją po 13 i mąż nie da rady dotrzeć, ale na następnej już będzie
Monika*** lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia, ja w podobnym terminie będę chciała testować, więc obie musimy być cierpliwe
She, zazdroszczę wizji wyprowadzki Fajne są takie zmiany - mój mąż ciężko znosi dłuższe wyjazdy a co dopiero przeprowadzki
She, Doda - no więc trzymam kciuki:) Już nie takie koślawe wykresy kończyły się zielono
Kto będzie następny?She Wolf lubi tę wiadomość
-
Doda to trzymam kciuki
Monika, tez mysle ze to bedzie zmiana na lepsze, ale boje sie strasznie jak to bedzie, bo to tak jakby zaczac wszystko od poczatku
Patrzac ostatnio na wysyp fasolek, to mysle ze do konca roku wszystkie sie przeniesiemy na fioletowa stroneMonika***, kalika, Kotowa, nataliano, kahaśka, Madlene84 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Oby ten rok dla wszystkich był szczęśliwy dziewczęta.
Cigaretta,
Gratulacje. Bardzo się cieszę :*
Mam problem. Zawsze miałam piękną cerę. A teraz nagle mam całą brodę i czoło wysypane krostami Co robić? Pomóżcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:12
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNIEPOKORNA wrote:Oby ten rok dla wszystkich był szczęśliwy dziewczęta.
Cigaretta,
Mam problem. Zawsze miałam piękną cerę. A teraz nagle mam całą brodę i czoło wysypane krostami Co robić? Pomóżcie...
Wydaje się, że to zmiany hormoalne. Ja zawsze przemywam skórę jakimś tonikiem (a alkoholu) - wysusza krostki. Potem tylko trzeba użyć lekkiego kremu nawilżającego.
Co tam słychać Niepokorna? Brzuszek rośnie?
Oby dziewczyny ten rok był nasz - już niedługo zatrzęsiemy tą fioletową stroną -
nick nieaktualny
-
Agata, podobno kobiety które maja dzieci sa lepiej zorganizowane od tych bezdzietnych, takze moze zwyczajnie opanowałaś juz do perfekcji wielozadaniowy plan dnia
Co do siostry to na pewno gdyby wyniki były niepokojące nie zostawiono by tego bez działania. Mysle ze dla własnego spokoju moze za jakiś miesiąc powtórzyć te badania i zobaczy jaka jest tendencja- czy wszystko wraca do normy czy tez zaburzenia nasilają sie i trzeba ponownie skonsultować sie z lekarzem.
Niepokorna, jestem podobnego zdania co Monika jesli chodzi o zródło twojego problemu. Stare baby powiedziałyby Ci, że bedzie syn Wszelkie maści w ciazy raczej odpadaja, chyba ze potraktujesz te miejsca nieco pasta cynkową. A najlepszym lekarstwem i tak niestety bedzie czas...
She, myślicie docelowo o Włoszech, dobrze pamietam? Ale pomyka ten Twój urlopowy suwaczek Cos nowego w kwestii Twoich badań? Byłaś u tego lekarza?
Monika, cieszę sie ze w domu zawieszenie broni Owocnych najbliższych dni życzę
Madlene, co tam u Ciebie? Widać juz brzuszek, wyraźniej czujesz juz ruchy bobaska?
Ja poza tym, ze walczyłam dzis z całym światem, to robiłam tez badanie tarczycy. TSH 0,908 mIU/L a fT4 17,88 pmol/L - jest OK Test owulacyjny dzis dodatni takze wyścig z czasem trwa, robi sie gorąco
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NIEPOKORNA wrote:Oby ten rok dla wszystkich był szczęśliwy dziewczęta.
Cigaretta,
Mam problem. Zawsze miałam piękną cerę. A teraz nagle mam całą brodę i czoło wysypane krostami Co robić? Pomóżcie...
Ja też tak miałam, zsypany cały dekold i plecy, na twarzy mniej. Minęło po 1 trymestrze i potem cera jak u dziecka. Po porodzie prowrot do normy.