Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kalika chyba już bardziej niż na początku, ale tak naprawdę uwierzę dopiero po wizycie u lekarza Czuję się dobrze, zmęczenie i senność się zmniejszyły, za to piersi bolą okropnie, w domu jak mam tylko okazję chodzę bez stanika. A dzisiaj rano pierwszy raz mnie okropnie mdliło ale obyło się bez wymiotów.
Monika*** lubi tę wiadomość
-
Kalika bylismy trzy razy w Chorwacji. Najbardziej podoba mi się płw Istria - polnocna Chorwacja. Chorwaci o włoskim temperamencie, piękne krajobrazy, mniej turystów niż w środkowej i południowej czesci wybrzeza, a co za tym idzie i taniej wszytsko
Byliśmy jeszcze w dalmacji środkowej - Makarska i okolice, też pięknie, alet łoczno. Tam to już takie typowe kurorty z deptakami. Ja wolę jednak więcej spokoju.
Trzecie miejsce to wyspa Pag, raj dla surferów bo wieje non stop wyspa o księzycowym krajobrazie, białe kamienie i szczątkowa roślinnosc, to chyba najmniej fajne miesjce.
Najpiękniejszym miastem dla mnie jest Dubrovnik, cudowny klimat, architektura, małe knajpki z owocami morza, historia którą sie czuję na każdym kroku. Jeździmy tam za każdym razem gdy jestesmy w Chorwacji i zawsze nam mało. Oprócz tego warte zobaczenia Jeziora Plitvickie, wodospady Krka. Wiele jest miejsc, które sa na naszej liście must visit
W zeszłym roku byliśmy w Czarnogórze, rownie pięknie, bardziej dziko ale to też jedno z tych miejsc, do których jeszcze chcę wrócić.
Nasze wakacje zawsze planujemy tak, żebyśmy mogli dojechać samochodem, ja nie latem z zasady
Cigaretta kurcze taka temperatura, to niemozliwe żeby @ była za rogiem. Plamienie może się pojawić rownież w ciązy, niekoniecznie zwiazane z implantacją. Mam wielką nadzieję ze Ci się udało kochana :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:03
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene pocieszające, ale zobaczymy jutro. Dziś już za późno na test , wole siknac rano.
Byłam z siostrą zaprowadzić siostrzenice do szkoły, 1 klasa. Była taka smutna i przestraszona, ale ja chyba jeszcze bardziej od niej, tak mi jej było szkoda, że musiałam jakoś powstrzymać łzy , weszła do klasy a my szybko się ulotniłyśmy. Byle do 15 tej... biedna -
Cigaretta mój maluch też dziś pierwszy raz poszedł do szkoły …wczoraj taki dzielny, plecak pakował, przejety bardzo, ale nie wystraszony. A dziś…łzy w oczach przy pożeganiu, ale poszedł dzielnie. Aż serce ściska. My pracujemy do 17, wiec on będzie siedział na świetlicy do końca prawie.
-
nick nieaktualny
-
Boszzzzz, ale jestem wku..., juz nie pamietam kiedy ostatnio byłam taka nabuzowana! Od 8:00 załatwiałam rożne sprawy, co jedna to z większymi komplikacjami, masakra...!
Sorry, za ten spam, ale złość ze mnie kipi i trochę tez do was sie dostało
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta pieknie W koncu trafilo na Ciebie :*
Agata, tak przeprowadzka w planach, ale dopiero za rok A jak Ty sie czujesz?
Morwa super ze z kotkiem wszystko ok
Kochane przepraszam ze nie odpisze wszystkim, ale mam strasznie malo czasu. Zamieszanie przed wyjazdem, milion spraw do zalatwienia i koniec semestru za 2 tyg. Ale jestem z Wami myslami :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 17:38
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Narazie z mężem w to nie wierzymy, zaskoczenie totalne.... teraz na spokojnie. Kochane dziękuję wam za wsparcie, za każde słowo i za doping !!!
Po prostu Cie tam porzadnie przepchaliagata83, Madlene84 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Kalika co do tych wyników wątrobowych to siostra je robiła. Ale nie potrafi powiedzieć po co, na co i dlaczego lekarz jej to zlecił. Wie tylko tyle ze czasem w laboratoriach wychodzą takie wyniki. Ehh cała moja siostra Ale dzięki za odpowiedz. Myśle, ze gdyby było coś nie tak to lekarz by zareagował.
She a czemu przeprowadzka za rok? A nie miało byc szybciej? Ja czuje sie dobrze, Alicja jest przecudowna Godzinami moge sie w nią wpatrywać Nie moge tylko pojąć jakim cudem przy 2 dzieci mam czas na wszystko łącznie z odpoczynkiem?? Hehe.She Wolf lubi tę wiadomość