X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • kalika Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia :* Co u Ciebie? Juz wierzysz w to co sie dzieje? :)

Cigaretta, a moze to implantacja?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika dzisiaj dzień @ , zobaczymy czy coś się rozkręci do wieczora, a nie za późno na implantacje? Musze ooczyścić myśli, bo znowu się nakrecam! Nie myślę!

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika chyba już bardziej niż na początku, ale tak naprawdę uwierzę dopiero po wizycie u lekarza :) Czuję się dobrze, zmęczenie i senność się zmniejszyły, za to piersi bolą okropnie, w domu jak mam tylko okazję chodzę bez stanika. A dzisiaj rano pierwszy raz mnie okropnie mdliło ale obyło się bez wymiotów.

Monika*** lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika bylismy trzy razy w Chorwacji. Najbardziej podoba mi się płw Istria - polnocna Chorwacja. Chorwaci o włoskim temperamencie, piękne krajobrazy, mniej turystów niż w środkowej i południowej czesci wybrzeza, a co za tym idzie i taniej wszytsko

Byliśmy jeszcze w dalmacji środkowej - Makarska i okolice, też pięknie, alet łoczno. Tam to już takie typowe kurorty z deptakami. Ja wolę jednak więcej spokoju.

Trzecie miejsce to wyspa Pag, raj dla surferów bo wieje non stop ;-) wyspa o księzycowym krajobrazie, białe kamienie i szczątkowa roślinnosc, to chyba najmniej fajne miesjce.

Najpiękniejszym miastem dla mnie jest Dubrovnik, cudowny klimat, architektura, małe knajpki z owocami morza, historia którą sie czuję na każdym kroku. Jeździmy tam za każdym razem gdy jestesmy w Chorwacji i zawsze nam mało. Oprócz tego warte zobaczenia Jeziora Plitvickie, wodospady Krka. Wiele jest miejsc, które sa na naszej liście must visit ;-)
    W zeszłym roku byliśmy w Czarnogórze, rownie pięknie, bardziej dziko ale to też jedno z tych miejsc, do których jeszcze chcę wrócić.

Nasze wakacje zawsze planujemy tak, żebyśmy mogli dojechać samochodem, ja nie latem z zasady ;-)

Cigaretta kurcze taka temperatura, to niemozliwe żeby @ była za rogiem. Plamienie może się pojawić rownież w ciązy, niekoniecznie zwiazane z implantacją. Mam wielką nadzieję ze Ci się udało kochana :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:03

Cigaretta lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta ja też miałam taki przybrudzenia śluz 10dpo. Tyle ze u mnie @ 14-15dpo.

Cigaretta lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene pocieszające, ale zobaczymy jutro. Dziś już za późno na test , wole siknac rano.

Byłam z siostrą zaprowadzić siostrzenice do szkoły, 1 klasa. Była taka smutna i przestraszona, ale ja chyba jeszcze bardziej od niej, tak mi jej było szkoda, że musiałam jakoś powstrzymać łzy , weszła do klasy a my szybko się ulotniłyśmy. Byle do 15 tej... biedna :(

• triss Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta mój maluch też dziś pierwszy raz poszedł do szkoły …wczoraj taki dzielny, plecak pakował, przejety bardzo, ale nie wystraszony. A dziś…łzy w oczach przy pożeganiu, ale poszedł dzielnie. Aż serce ściska. My pracujemy do 17, wiec on będzie siedział na świetlicy do końca prawie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to było tylko przy porannym siku, teraz póki co czysto :p dzięki za wiarę, też czekam na jutro, mam nadzieję, że temp nie spadnie!

Triss biedne te dzieci, teraz tyle stresów mają, mam nadzieję, że jak najszybciej się zaaklimatyzują :)

• kalika Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzzzz, ale jestem wku..., juz nie pamietam kiedy ostatnio byłam taka nabuzowana! Od 8:00 załatwiałam rożne sprawy, co jedna to z większymi komplikacjami, masakra...!

Sorry, za ten spam, ale złość ze mnie kipi i trochę tez do was sie dostało ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ed4793063fb.jpg jest druga krecha, rycze jak bóbr!

She Wolf, kalika, klaudia1534, agata83, Madlene84, Kotowa, Monika***, juwelka, nataliano, Morwa, triss lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta pieknie <3 W koncu trafilo na Ciebie :*

Agata, tak przeprowadzka w planach, ale dopiero za rok :) A jak Ty sie czujesz?

Morwa super ze z kotkiem wszystko ok :D

Kochane przepraszam ze nie odpisze wszystkim, ale mam strasznie malo czasu. Zamieszanie przed wyjazdem, milion spraw do zalatwienia i koniec semestru za 2 tyg. Ale jestem z Wami myslami :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 17:38

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie z mężem w to nie wierzymy, zaskoczenie totalne.... teraz na spokojnie. Kochane dziękuję wam za wsparcie, za każde słowo i za doping !!! <3

• kalika Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta śle miliony całuskow:* Wiedziałam, ze Ci sie uda!

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Narazie z mężem w to nie wierzymy, zaskoczenie totalne.... teraz na spokojnie. Kochane dziękuję wam za wsparcie, za każde słowo i za doping !!! <3

Po prostu Cie tam porzadnie przepchali :P :D

agata83, Madlene84 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta cieszę się ogromnie !!! :D

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, a Ty kiedy sikasz, co??? Co to za kac w połowie tygodnia?!? ;p

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• agata83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta bosko!!!! ;)
    Zatestujesz jutro rano tez?

• kalika Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, jesli nie chcesz tutaj na forum to napisz mi na priv, a ustalimy cos w sprawie tych nieprawidłowych badań :)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie agata jutro pojade na bete, nie mam już testu w domu. Albo w sumie może kupie test na rano :P

agata83 lubi tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika co do tych wyników wątrobowych to siostra je robiła. Ale nie potrafi powiedzieć po co, na co i dlaczego lekarz jej to zlecił. Wie tylko tyle ze czasem w laboratoriach wychodzą takie wyniki. Ehh cała moja siostra ;) Ale dzięki za odpowiedz. Myśle, ze gdyby było coś nie tak to lekarz by zareagował.

She a czemu przeprowadzka za rok? A nie miało byc szybciej? Ja czuje sie dobrze, Alicja jest przecudowna ;) Godzinami moge sie w nią wpatrywać ;) Nie moge tylko pojąć jakim cudem przy 2 dzieci mam czas na wszystko łącznie z odpoczynkiem?? Hehe.

She Wolf lubi tę wiadomość

‹‹ 659 660 661 662 663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ