Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta powtórzyłas teścik z rana?
Kalika Małe kopie jak szalone a więc nie wydawało mi się. Brzuszek maleńki ale coś tam widać. Znaczy ja widzę. Wciąż mnie męczą migreny ale jestem po wizycie u lekarza mam nowe leki... zobaczymy. Za to wczoraj się chyba czymś zatrulam albo coś mi na żołądku siadł bo cała noc mnie mdlilo + wymioty
Ja też dziewczyny wierze ze do końca roku wszystkie się przeniesiecie na fioletowa stronę i założymy wątek "Fasoleczko moja miła, fajnie żeś się już zjawila"Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:41
Monika***, kalika, nataliano, Cigaretta, agata83, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Madlene, to moze juz załóżcie taki wątek i sie tam rozgośćcie, a my będziemy sukcesywnie dołączały Skoro tak intensywnie kopie to musi być chłopak, bez dwóch zdań A jakie tabsy dostałaś z racji tych migren?
Ja juz w podróży nad morze, ale pogoda mało wczasowa
06.2015 - nasz aniołek:*
-
dzień dobry
Cigaretta kochana, czułam że dwie kreski zobaczysz tak bardzo się cieszę . Trzymam kciuki za szczesliwy dalszy ciąg :* cudowne wiesci z rana
Kalika przecież wy inne zadania macie niż wylegiwanie się w słońcu działajcie, tzrymam kciuki za fasolę znad morza
Cigaretta, kalika lubią tę wiadomość
-
Dostałam paramax i melfen. Niby przeciwbólowo działają. Ale po tych pierwszych nienajlepiej się czułam, rozkojarzona, osłabiona, serce mi waliło. Po tych drugich ok no i od kiedy wzięłam wczoraj w południe to głowa prawie nie boli.
Z wątkiem pewnie masz rację. Jak będę miała siłę żeby usiąść na kompie to założę
Życzę Ci aby się jednak rozpogodzilo! Miłego odpoczynku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:36
kalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/49d547da6354.jpg to test z rana, bylam tez na becie dla pewnośći, jutro popołudniu wynik.
kochane dziękuję za dobre słowa !!! Mam nadzieje, że niedługo i wy będziecie się cieszyć, jak mi się udało to wam też musi !! Choć u mnie to zaskoczenie... pierwszy cykl po zabiegu, normalnie nie wierzę!Madlene84, magdaM85, Morwa, triss, klaudia1534, agata83, nataliano lubią tę wiadomość
-
Triss, w rzeczy samej! Spinam sie cała w sobie żeby tą owu zatrzymać, ale jestem prawie pewna ze bedzie dzis
Madlene, ten pierwszy lek to odpowiednik Solpadeine o którym Ci kiedys pisałam. W sumie dobrze ze Ci nie odpowiadał bo to średni wybór w ciazy. Ten drugi to zwykły ibuprofen, taki jak podaje sie dzieciom;) Ale najważniejsze ze działa. A jak często Cię ta głowa teraz boli?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
No właśnie lekarz powiedział ze jedno i drugie tylko w 2 trymestrze jak juz serio musze. Przez ostatni miesiąc bolała mnie mniej więcej 7 dni na 1 dzień przerwy. Od wczoraj na razie cisza. Za to żeby nie było nudno żołądek się zbuntowal dobrze ze się wczoraj spakowalam na urlop bo dziś się to mogłoby nie udać.
Cigaretta piękna kreseczka! Strasznie się ciesze!Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Monika***,
Wszystko u mnie w porządku. Tylko czasem nudzę się w domu. Nie mam tu w UK rodziny ani przyjaciół, więc nawet nie mam za bardzo z kim się spotkać. Mąż teraz chodzi do pracy i większość dnia jestem sama. Brzuszek rośnie, dziękuję.
kalika,
Czytałam, że sudocremu można używać w ciąży i niby pomaga na zmiany skórne, ale nie wiem, czy to prawda.
kahaśka,
Ale ja właśnie weszłam w drugi trymestr i się pogarsza cera zamiast polepszać.
Madlene84,
Wątek faktycznie już istnieje i został założony przez Magdę. Zapraszamy do nasMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Wiesz kalika, ja się na tym nie znam. Nigdy nie miałam problemów z syfami. A nawet jak się jakiś trafił przed @ to smarowałam go spirytusem i mijało po dwóch dniach. A teraz mam całą brodę wysypaną i strasznie mnie to denerwuje. Czuję się jak potwór, bo na domiar złego mam opryszczkę na ustach. Masakra
-
Nie wiem o ktore badania pytasz, te tarczycowe na razie zostawilam jak sa, bo nie mam czasu sie tym teraz zajac. Dzis musialam przebukowac wizyte w klinice bo nie wiadomo co bedzie z tym hsg w tym mesiacu. Bylam u lekarza zmienic klinike, ale musze czekac na ich decyzje, bo obowiazuje rejonizacja. Ciekawe czy jeszcze w tym roku ruszymy z IUI
Trzymam kciuki zebys dorwala meza na czas :*
Madlene, biedna, daj znac jak po wizycie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:54
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty