Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta ogromne gratulacje!!!! super:*

Cigaretta lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta powtórzyłas teścik z rana?

Kalika Małe kopie jak szalone a więc nie wydawało mi się. Brzuszek maleńki ale coś tam widać. Znaczy ja widzę. Wciąż mnie męczą migreny ale jestem po wizycie u lekarza mam nowe leki... zobaczymy. Za to wczoraj się chyba czymś zatrulam albo coś mi na żołądku siadł bo cała noc mnie mdlilo + wymioty :(

Ja też dziewczyny wierze ze do końca roku wszystkie się przeniesiecie na fioletowa stronę i założymy wątek "Fasoleczko moja miła, fajnie żeś się już zjawila" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:41

Monika***, kalika, nataliano, Cigaretta, agata83, Kotowa lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, to moze juz załóżcie taki wątek i sie tam rozgośćcie, a my będziemy sukcesywnie dołączały :) Skoro tak intensywnie kopie to musi być chłopak, bez dwóch zdań ;) A jakie tabsy dostałaś z racji tych migren?

Ja juz w podróży nad morze, ale pogoda mało wczasowa ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• triss Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

dzień dobry :D :D :D

Cigaretta <3 <3 <3 kochana, czułam że dwie kreski zobaczysz <3 tak bardzo się cieszę . Trzymam kciuki za szczesliwy dalszy ciąg :* cudowne wiesci z rana :D

Kalika przecież wy inne zadania macie niż wylegiwanie się w słońcu ;) działajcie, tzrymam kciuki za fasolę znad morza ;)

Cigaretta, kalika lubią tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam paramax i melfen. Niby przeciwbólowo działają. Ale po tych pierwszych nienajlepiej się czułam, rozkojarzona, osłabiona, serce mi waliło. Po tych drugich ok no i od kiedy wzięłam wczoraj w południe to głowa prawie nie boli.

Z wątkiem pewnie masz rację. Jak będę miała siłę żeby usiąść na kompie to założę :)

Życzę Ci aby się jednak rozpogodzilo! Miłego odpoczynku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:36

kalika lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene wątek już jakiś czas temu założyłyśmy:) pomału się tam rozgaszczamy. Tytuł to Zafasolkowane, więc mam nadzieję, że do końca roku wszystkie tam będziemy:)

kalika lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no widzisz to chyba gdzieś przegapiłam info :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49d547da6354.jpg to test z rana, bylam tez na becie dla pewnośći, jutro popołudniu wynik.

kochane dziękuję za dobre słowa !!! Mam nadzieje, że niedługo i wy będziecie się cieszyć, jak mi się udało to wam też musi !! Choć u mnie to zaskoczenie... pierwszy cykl po zabiegu, normalnie nie wierzę!

Madlene84, magdaM85, Morwa, triss, klaudia1534, agata83, nataliano lubią tę wiadomość

• kalika Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, w rzeczy samej! ;) Spinam sie cała w sobie żeby tą owu zatrzymać, ale jestem prawie pewna ze bedzie dzis ;)

Madlene, ten pierwszy lek to odpowiednik Solpadeine o którym Ci kiedys pisałam. W sumie dobrze ze Ci nie odpowiadał bo to średni wybór w ciazy. Ten drugi to zwykły ibuprofen, taki jak podaje sie dzieciom;) Ale najważniejsze ze działa. A jak często Cię ta głowa teraz boli?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie lekarz powiedział ze jedno i drugie tylko w 2 trymestrze jak juz serio musze. Przez ostatni miesiąc bolała mnie mniej więcej 7 dni na 1 dzień przerwy. Od wczoraj na razie cisza. Za to żeby nie było nudno żołądek się zbuntowal :( dobrze ze się wczoraj spakowalam na urlop bo dziś się to mogłoby nie udać.

Cigaretta piękna kreseczka! Strasznie się ciesze!

zrz6e6ydhjw308do.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te nudności i wymioty jesteś pewna ze od brzucha pochodzą? Boli Cię brzuch?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie żołądek wiec to raczej to.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze;) Bo juz pojawiły mi sie czarne myśli ze to jakiś problem neurologiczny;) Ale skoro boli brzuch, to raczej problem jest z tym związany.

Madlene84 lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika***,
    Wszystko u mnie w porządku. Tylko czasem nudzę się w domu. Nie mam tu w UK rodziny ani przyjaciół, więc nawet nie mam za bardzo z kim się spotkać. Mąż teraz chodzi do pracy i większość dnia jestem sama. Brzuszek rośnie, dziękuję.

kalika,
    Czytałam, że sudocremu można używać w ciąży i niby pomaga na zmiany skórne, ale nie wiem, czy to prawda.

kahaśka,
    Ale ja właśnie weszłam w drugi trymestr i się pogarsza cera zamiast polepszać.

Madlene84,
    Wątek faktycznie już istnieje i został założony przez Magdę. Zapraszamy do nas :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta piękna kreseczka ;) Czekam na wynik bety.

Kalika dzięki za pomoc. Powiem siostrze aby dla pewności powtórzyła badania za miesiąc.

• kalika Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, Sudocrem jest na bazie cynku i działa podobnie jak maść cynkowa wysuszające i przeciwbakteryjnie. Możesz spróbować, bo innych preparatow ( np. maść z antybiotykiem) w ciazy nie powinnaś stosowac.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz kalika, ja się na tym nie znam. Nigdy nie miałam problemów z syfami. A nawet jak się jakiś trafił przed @ to smarowałam go spirytusem i mijało po dwóch dniach. A teraz mam całą brodę wysypaną i strasznie mnie to denerwuje. Czuję się jak potwór, bo na domiar złego mam opryszczkę na ustach. Masakra :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do lekarza. Wymiotuje co godzinę. Ból głowy wrócił. Zaraz się odwodnie bo nawet wody nie przyjmuje :( i żołądek boli jak nie wiem

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    Daj znać po wizycie. Martwię się :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem o ktore badania pytasz, te tarczycowe na razie zostawilam jak sa, bo nie mam czasu sie tym teraz zajac. Dzis musialam przebukowac wizyte w klinice bo nie wiadomo co bedzie z tym hsg w tym mesiacu. Bylam u lekarza zmienic klinike, ale musze czekac na ich decyzje, bo obowiazuje rejonizacja. Ciekawe czy jeszcze w tym roku ruszymy z IUI :(
    Trzymam kciuki zebys dorwala meza na czas :*

Madlene, biedna, daj znac jak po wizycie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:54

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ