X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn,
    Ja też pewnie prędzej, czy później przeczytam dzieło Twojego życia. Ale jakoś na razie na niczym nie potrafię się skupić :P

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty śpij na zapas :>! Mój Eryk to był grzeczny w brzuchu i z pierwszymi porannymi kopami czekał, aż się obudzę - autentyk :D
    Ale w większości dziewczyny narzekają tak od 25-28 tygodnia, że kopniaki budzą o różnych porach w nocy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn tez jestem ciekawa Twojego dzieła :)

Morwa daj znać co z betką, powodzenia! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Beta z wczoraj 1391, czyli nadal jesteśmy w normie :) tak się cieszę :D już bety więcej nie robię, czekam na wizytę :)
    Super rośnie! Bardzo się cieszę i juz mogę śmiało pogratulować :* :* :*

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, bardzo się cieszę :) To teraz miej choć jedną wartą zapamiętania zachciankę :>

Morwa lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa cieszę się bardzo z Twojego przyrostu bety. Kiedy planujesz wizytę? :)

Wczoraj byłam na tzw USG genetycznym i z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze. I na jakieś 80% będzie synek, choć mam też jeszcze te 20% szans na córeczkę :) Ale i tak nie ważne co ważne by było zdrowe. Co do mojego TSH dzisiaj byłam je powtórzyć i zrobić dodatkowo FT3 i FT4, jutro wyniki i z nimi mam pędzić od razu do mojej gin.

triss, D-dawna, Kotowa, Morwa, kalika lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa <3 no przeciez Ci mówiłysmy że wszystko teraz jest i będzie dobrze ;) ciesze się bardzo kochana :*

Klaudia super wieści, chłopaki są super ;)

klaudia1534, Morwa lubią tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa świetne wiadomości:) gratuluję bardzo i się mega cieszę że się udało:)

Ja wizytę mam w sobotę i na pewno się będziemy umawiać z lekarzem na połówkowe:) niestety nie wiemy jeszcze kto siedzie w brzuszku bo się pupą odwraca ciągle:)

Morwa lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, bardzo się cieszę kochana :)

Morwa lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny w czwartek mam wyznaczony transfer moich śnieżynek :)

NIEPOKORNA, Morwa, Kotowa, kalika, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Triss, trzymam kciuki :)

triss lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss trzymam kciuki !!! :)

triss lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss zaciskam kciuki i wysyłam moc wirusów :*:* :*

Morwa też jestem ciekawa co tam w śrdoku siedzi, dziś umówiłam się na genetyczne i mam w przyszły czwartek, mały stresik jest, żeby tylko wszystko było dobrze, no i fajnie by było jakby lekarz powiedział jaka płeć, też mam przeczucie od początku na dziewczynkę, ale zobaczymy :) a Ty jak się czujesz mamuśka ? :)

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie inna ;) ja miałam zgagę wtedy w lutym, w sumie po tym podejrzewałam, że to ciąża.
    Mój Marcin twierdzi, że z Erykiem też ciągle zajadałam migdały na zgagę... muszę w końcu znaleźć ten zeszycik z objawami :P

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki... :P Wiesz, tak szczerze, to nie pamiętam. Ale gdzieś się zetknęłam z zapisem, że początki ciąży to nadmiar śliny, A WIĘC nadmiar kwasu żołądkowego, A WIEC zgaga :D

<wcina daktyle, bo podobno mają naturalne salicylany i zastępują Acard>

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny, fajny ;) ale weź na poprawkę, że to temp z 21, tak 0,15 stopnia mniej jest rano. Po prostu się budzę o takich godzinach dzikich przez leki, że nie jestem w stanie mierzyć rano :) Np dziś Eryk o 7 już wstał, więc ja z nim, a wczoraj chrapaliśmy do 9 :D
    Testować na bank będę, bo jakby coś, to muszę zmienić dawkowanie moich tabletek szczęścia ;) Jakoś w tym tyg. Jak temp się będzie trzymać, to chyba się w piątek skuszę na facella ;)

Jeszcze a propos medycyny naturalnej w ciąży. Na mdłości, bo pewnie kiedyś Cię napadną, to podobno świeży imbir sparzyć wrzątkiem i z cytryną to, ale u mnie to dawało zgagę ;) Najlepszą robotę z nudnościami robi CocaCola i już :D

Na razie to myślę nad ewentualnym kolejnym rozdzialikiem, w sensie wena mi się zbiera i o 16, jak będę już sama i będę piła kawę, zobaczymy, co z tego wyjdzie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 14:32

Morwa, triss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja się czuje dobrze, wymioty się skończyły (odpukać ) , ale mdłości czasem doskwieraja, jak jestem głodna szczególnie, a glodna jestem cały czas - zjem i za 10 min burczenie w brzuchu. A co do slinotoku to też mam, zawsze śliniłam poduszkę, ale teraz to jest jezioro hahaha :P a zgage miałam raz przed snem blee.

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ciesze sie,nie wazne co wazne by bylo zdrowe ;*;*;* Triss 3mam.mocno.kciukasy za Cb ;*;)

• juwelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa super wieści :) kiedy planowany termin ? :)

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, Cigaretta,
    Zapraszamy na fioletową stronę na wątek Zafasolkowane. Tam zaglądają dziewczyny z naszej ekipy fasolkowej :)

Morwa,
    Z tym ślinotokiem to normalne.

Madlene84 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ