X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn,
    Ja też pewnie prędzej, czy później przeczytam dzieło Twojego życia. Ale jakoś na razie na niczym nie potrafię się skupić :P

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty śpij na zapas :>! Mój Eryk to był grzeczny w brzuchu i z pierwszymi porannymi kopami czekał, aż się obudzę - autentyk :D
    Ale w większości dziewczyny narzekają tak od 25-28 tygodnia, że kopniaki budzą o różnych porach w nocy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn tez jestem ciekawa Twojego dzieła :)

Morwa daj znać co z betką, powodzenia! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Beta z wczoraj 1391, czyli nadal jesteśmy w normie :) tak się cieszę :D już bety więcej nie robię, czekam na wizytę :)
    Super rośnie! Bardzo się cieszę i juz mogę śmiało pogratulować :* :* :*

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, bardzo się cieszę :) To teraz miej choć jedną wartą zapamiętania zachciankę :>

Morwa lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa cieszę się bardzo z Twojego przyrostu bety. Kiedy planujesz wizytę? :)

Wczoraj byłam na tzw USG genetycznym i z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze. I na jakieś 80% będzie synek, choć mam też jeszcze te 20% szans na córeczkę :) Ale i tak nie ważne co ważne by było zdrowe. Co do mojego TSH dzisiaj byłam je powtórzyć i zrobić dodatkowo FT3 i FT4, jutro wyniki i z nimi mam pędzić od razu do mojej gin.

triss, D-dawna, Kotowa, Morwa, kalika lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa <3 no przeciez Ci mówiłysmy że wszystko teraz jest i będzie dobrze ;) ciesze się bardzo kochana :*

Klaudia super wieści, chłopaki są super ;)

klaudia1534, Morwa lubią tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa świetne wiadomości:) gratuluję bardzo i się mega cieszę że się udało:)

Ja wizytę mam w sobotę i na pewno się będziemy umawiać z lekarzem na połówkowe:) niestety nie wiemy jeszcze kto siedzie w brzuszku bo się pupą odwraca ciągle:)

Morwa lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, bardzo się cieszę kochana :)

Morwa lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny w czwartek mam wyznaczony transfer moich śnieżynek :)

NIEPOKORNA, Morwa, Kotowa, kalika, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Triss, trzymam kciuki :)

triss lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss trzymam kciuki !!! :)

triss lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss zaciskam kciuki i wysyłam moc wirusów :*:* :*

Morwa też jestem ciekawa co tam w śrdoku siedzi, dziś umówiłam się na genetyczne i mam w przyszły czwartek, mały stresik jest, żeby tylko wszystko było dobrze, no i fajnie by było jakby lekarz powiedział jaka płeć, też mam przeczucie od początku na dziewczynkę, ale zobaczymy :) a Ty jak się czujesz mamuśka ? :)

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie inna ;) ja miałam zgagę wtedy w lutym, w sumie po tym podejrzewałam, że to ciąża.
    Mój Marcin twierdzi, że z Erykiem też ciągle zajadałam migdały na zgagę... muszę w końcu znaleźć ten zeszycik z objawami :P

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki... :P Wiesz, tak szczerze, to nie pamiętam. Ale gdzieś się zetknęłam z zapisem, że początki ciąży to nadmiar śliny, A WIĘC nadmiar kwasu żołądkowego, A WIEC zgaga :D

<wcina daktyle, bo podobno mają naturalne salicylany i zastępują Acard>

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny, fajny ;) ale weź na poprawkę, że to temp z 21, tak 0,15 stopnia mniej jest rano. Po prostu się budzę o takich godzinach dzikich przez leki, że nie jestem w stanie mierzyć rano :) Np dziś Eryk o 7 już wstał, więc ja z nim, a wczoraj chrapaliśmy do 9 :D
    Testować na bank będę, bo jakby coś, to muszę zmienić dawkowanie moich tabletek szczęścia ;) Jakoś w tym tyg. Jak temp się będzie trzymać, to chyba się w piątek skuszę na facella ;)

Jeszcze a propos medycyny naturalnej w ciąży. Na mdłości, bo pewnie kiedyś Cię napadną, to podobno świeży imbir sparzyć wrzątkiem i z cytryną to, ale u mnie to dawało zgagę ;) Najlepszą robotę z nudnościami robi CocaCola i już :D

Na razie to myślę nad ewentualnym kolejnym rozdzialikiem, w sensie wena mi się zbiera i o 16, jak będę już sama i będę piła kawę, zobaczymy, co z tego wyjdzie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 14:32

Morwa, triss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja się czuje dobrze, wymioty się skończyły (odpukać ) , ale mdłości czasem doskwieraja, jak jestem głodna szczególnie, a glodna jestem cały czas - zjem i za 10 min burczenie w brzuchu. A co do slinotoku to też mam, zawsze śliniłam poduszkę, ale teraz to jest jezioro hahaha :P a zgage miałam raz przed snem blee.

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ciesze sie,nie wazne co wazne by bylo zdrowe ;*;*;* Triss 3mam.mocno.kciukasy za Cb ;*;)

• juwelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa super wieści :) kiedy planowany termin ? :)

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, Cigaretta,
    Zapraszamy na fioletową stronę na wątek Zafasolkowane. Tam zaglądają dziewczyny z naszej ekipy fasolkowej :)

Morwa,
    Z tym ślinotokiem to normalne.

Madlene84 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ