Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa cieszę się bardzo z Twojego przyrostu bety. Kiedy planujesz wizytę?
Wczoraj byłam na tzw USG genetycznym i z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze. I na jakieś 80% będzie synek, choć mam też jeszcze te 20% szans na córeczkę Ale i tak nie ważne co ważne by było zdrowe. Co do mojego TSH dzisiaj byłam je powtórzyć i zrobić dodatkowo FT3 i FT4, jutro wyniki i z nimi mam pędzić od razu do mojej gin.triss, D-dawna, Kotowa, Morwa, kalika lubią tę wiadomość
-
Morwa świetne wiadomości:) gratuluję bardzo i się mega cieszę że się udało:)
Ja wizytę mam w sobotę i na pewno się będziemy umawiać z lekarzem na połówkowe:) niestety nie wiemy jeszcze kto siedzie w brzuszku bo się pupą odwraca ciągle:)Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTriss zaciskam kciuki i wysyłam moc wirusów :*:* :*
Morwa też jestem ciekawa co tam w śrdoku siedzi, dziś umówiłam się na genetyczne i mam w przyszły czwartek, mały stresik jest, żeby tylko wszystko było dobrze, no i fajnie by było jakby lekarz powiedział jaka płeć, też mam przeczucie od początku na dziewczynkę, ale zobaczymy a Ty jak się czujesz mamuśka ?
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajny, fajny ale weź na poprawkę, że to temp z 21, tak 0,15 stopnia mniej jest rano. Po prostu się budzę o takich godzinach dzikich przez leki, że nie jestem w stanie mierzyć rano Np dziś Eryk o 7 już wstał, więc ja z nim, a wczoraj chrapaliśmy do 9
Testować na bank będę, bo jakby coś, to muszę zmienić dawkowanie moich tabletek szczęścia Jakoś w tym tyg. Jak temp się będzie trzymać, to chyba się w piątek skuszę na facella
Jeszcze a propos medycyny naturalnej w ciąży. Na mdłości, bo pewnie kiedyś Cię napadną, to podobno świeży imbir sparzyć wrzątkiem i z cytryną to, ale u mnie to dawało zgagę Najlepszą robotę z nudnościami robi CocaCola i już
Na razie to myślę nad ewentualnym kolejnym rozdzialikiem, w sensie wena mi się zbiera i o 16, jak będę już sama i będę piła kawę, zobaczymy, co z tego wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 14:32
Morwa, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa ja się czuje dobrze, wymioty się skończyły (odpukać ) , ale mdłości czasem doskwieraja, jak jestem głodna szczególnie, a glodna jestem cały czas - zjem i za 10 min burczenie w brzuchu. A co do slinotoku to też mam, zawsze śliniłam poduszkę, ale teraz to jest jezioro hahaha a zgage miałam raz przed snem blee.
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny