Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi na mdłości nie pomagało kompletnie NIC Cierpiałam mega, ale teraz wiem że warto było
U nas ok, u synka co dziennie nowe umiejętności, zmienia się i rośnie szybko , że nie nadążam ubierać tego co kupiłam, ale chyba taki urok podczas pierwszej ciąży
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro szczepienie i będę płakać razem z Tymkiem
Cigaretta a Ty jak się czujesz
Morwa no to kciuki za bliźniaki -
Kalika problem jest taki ze wino to jeden z niewielu alkoholi których nie lubię. Heh. zabrzmiało jak wyznanie na mityngu AA ale endometrium mam ok po estrofemie. W poniedziałek miało ponad prawie 12 mm wiec już odpowiednie do transferu.
Ja w ciąży zgagi nie miałam. W zasadzie nigdy nie miałam zgagi w życiu oprócz jednego przypadku - po wypiciu piwa imbirowego. Ale chociaż wiem co to za przypadłość
Juwelka tymek na pewno będzie dzielny. Wiem po sobie ze bardziej przeżywałam szczepienia niż chłopcy. Powodzenia
kalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuwelka powodzenia na szczepieniu, daj znać jak poszło !
U mnie nic ciekawego, śniło mi się dziś, że urodziłam dziewczynkę, była śliczna, próbowałam karmić piersią , ale nic nie leciało i się strasznie złościła, mąż leciał szybko do sklepu po mleko i pampersy taki realistyczny ten sen
Triss endo gotowe, więc wszystko pójdzie gładko! :*triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie tak cicho, że się zaczęłam gdzie indziej udzielać i kolejny raz tego pożałowałam
Dziękuję Bogu, że mam swoje prochy i rano już nie będę pamiętała, że jakaś <cenzura> mnie skrzywdziła słownie
Napisałam znów ponad 20 stron, dlaczego ktoś taki miałby zniszczyć mój dzień...
Niepokorna, ale masz werwę Mi zabraniali takich ciężkich robót domowych. Pamiętam, jak okna myłam w tajemnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 19:42
-
nick nieaktualny
-
Hej slonca moje :*
Przyszlam sie pozalic. Moja kumpela wlasnie mnie poinformowala w smsie, ze jest w 10tc. To jej 3 dziecko. Za kazdym razem zachodzi od razu. Wie ile my sie staramy, wiec mysle ze mogla sie wstrzymac z tymi wiadomosciami. Ona od zawsze ma staszna znieczulice i mialam z nia przeboje jak mi powiedziala ze juz sie tak blisko nie kolegujemy bo ja nie mam dzieci. Juz Wam kiedys o tym pisalam. Mam wkurwa i ide sie uchlac
Przepraszam za te smuty25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Na szczescie T jest w domu wiec nie pije do lusterka Dzieki Niepokorna :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, olej to! Co to jest za tekst, że nie koleguje sie z Toba, bo nie masz dzieci...?!?! WTF?!?! Brak słów... Misku, to ze jest w ciazy i ma dzieci nie znaczy ze jest szczęśliwsza od nas, które ich nie mamy jeszcze. Poza tym lada moment w ciazy będziesz i dopiero bedzie miała zdziwko! :p Twoje zdrowie!
She Wolf, kahaśka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Kalika dzieki Ci Rozbawilas mnie Masz racje, ale po prostu sie zbuntowalam dzis i tylko odpisalam suche 'gratuluje'. Nie potrafie juz sie cieszyc z innych ciaz, na psyche mi siada. No ale wiem ze tak jest z kazda z nas i ciesze sie ze wspieramy sie nawzajem :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
SHe jeśli ona wie ze sie staracie i bardzo chcecie dziecko i mimo wszystko jest w stanie sie tak zachować to albo nie ma uczuć albo robi to złośliwie olej to. Masz nas
Dagn Ty tez olej masz nas
Zbieram sie zaraz do kliniki. Odezwę sie po południu :*She Wolf lubi tę wiadomość