Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny można dołączyć? Ja cykle mam 31 dniowe, dziś jest 29. Nie mam żadnego monitoringu w tym cyklu pełen spontan. Dziwne bo dwa dni temu robiłam test owulacjny zgodnie z ulotką wyszły dwie grube tłuste krechy co było moim wielkim zdziwieniem i totalna suchość, szyjka nisko,a przecież byłam wtedy 4 dni przed miesiączką. . Wczoraj bardzo się nakręciłam i zrobiłam WIECZOREM TAK GŁUPIA JA test ciążowy i ani śladu drugiej kreski, czyli 3 dni przed @. Żadnych bólów piersi czy skutków, co zawsze zwiastowalo @. Mam nadzieje że w tym cyklu się uda, testuje za 2 dni.
Morwa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
U mnie znowu jak grom z nieba wiadomosc o kolejnej ciazy w gronie najblizszych znajomych Wpadka!!!
No ja sie pytam, czy ja w zlej kolejce stoje po ta ciaze? Czy pula na ten rok juz sie wyczerpala?
Dagn, donga tak jak mowisz od ustania krwawienie i plamienia do owulacji, soja nie wiem jak dziala, wiec sie nie wypowiem.
Ale maz sie 'ucieszy' z witaminek
Sanderrra serdeczne zyczenia dla Twojej Ksiezniczki
Monika, na ciaze tez moze bolec a na powaznie to kiedy masz ta wizyte u gina? Niech Ci da jakies Clo i Pregnyl i bedzie ciaza od razu
Lala, witaj. Powiedz cos wiecej o sobie
Czekoladowa mama rowniez witam i zapraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 13:31
adasiowa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
triss wrote:Dziewczyny u mnie beta <1. Dziękuje wam wszystkim z wsparcie :* muszę trochę odętchnac i od forum i od kliniki. Robię przerwę, bo świruje już totalnie. Za Was wszystkie trzymam kciuki :* będę zaglądać
O nie No zycie jest naprawde porabane Strasznie mi przykro Kochana. Odpocznij i wroc do nas z nowymi silami :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMorwa, rękawiczki bez palców, z taką nakładką, mama mi kupiła dość tanio w Zakopcu Takie czerwone z wzorkami zimowymi.
Kiedyś miałam podobne, ale duży palec był ekhm, goły, bez żadnej nasadki i średnio miło się to nosiło.
A czapę dorwałam w Pepco, zwykła czarna wełniana ze srebrnymi nitkami tu i ówdzie, ale długa, więc jest efekt krasnoludka ^^ W innych czapkach mi ten zwis stawał Jakkolwiek by to nie brzmiało
Morwik, czy to jest już ten moment kiedy się parujemy na twarzoksiążce ?
Sanderra, może jakieś fajne racuszki-placuszki? Albo o, w Biedronce się natknęłam ostatnio na czekoladowy makaron. Można zapiec z jakimś słodkim śmietanowym sosem
I napisz coś czasem, kochana, o sobie też. A nie tylko się różowymi spódniczkami córy zasłaniasz, hehe
Witam nowe dziewczyny Czekoladowa! Widziałam Cię w kilku wątkach. Mam nadzieję, że się Wam uda
Triss, tulkam mocno :*
She Wolf, a soja też podobno na podniesienie estrogenów Jest we wszystkich pre-menopauzalnych produktach i suplementach, więc może coś pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:38
-
Morwa wrote:Ooo kurczak u Ciebie już 16 tydzień , ale ten czas szybko leci:D jak tam u was, jak się czujecie ? Znacie już płeć dzieciaczków?
Kochana teraz bardzo dobrze się czuję tylko już coraz bardziej jest mi ciężko, brzuch mam taki ogromny że każdy się pyta kiedy rodzę ;p a może dowiemy się w ten piątek kto tam w brzuszku siedzi mam nadzieję że chłopczyk i dziewczynkaMorwa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj lala i czekoladowa mama!
Triss tyle mocno i mam nadzieje ze juz niedlugo zabierzesz nowych sil!
Ania parka byla by pieknym prezentem oby oby!!!! Daj znac co wyszlo w USG!
Dagn ja uwielbiam Pepco moja corka ma wszystkie ubrania od nich! Sa znosnej jakosci a jak cora zrobi dziure to nie jest mi jakos specjalnie zal cos wyrzucic!
She nie przejmuj sie tym... wiem ze jestes zdesperowana i drazni cie to ale wiesz. Moze to proba pokory. Jak moja znajoma miala to o czym ja zawsze marzylam bral mnie taki wqurw ale mowilam sobie ze najwyrazniej nie przyszla na mnie jeszcze pora. Sciskam i glowa do gory. Moze jutro ale wierze ze na bank zafasolkujesz :*
Dagn teraz doczytalam! Haha a co byscie chcialy o mnie wiedziec hmmm nastepny post pisze cos o sobie!!! Objecuje!
Niepokorna u nas tez pieknie az cudnie wrecz. Niebieskie piekne niebo! Zlote liscie na moim orzechu pod domem. Cudnie. Piekna jesien w tym roku!
Monika walcz o swoje! Ja to musze lekarza ze swieca szukac kazdy mnie zbywa! Zreszta od pewnego czasu zauwazylam ze w służbie zdrowia ostatnio wiecej weterynarzy niz lekarz... niestety
Jak kogos pominelam przepraszam. Pisze z telefo u i im wyzej tym ciezej mi idzie z czytaniem i odpowiadaniem -
nick nieaktualnyCos o mnie. Takze czytajta dziewoje!
Mam 18 lat nooo dobra troszke wiecej. Mam 28 PRAWIE! jestem po rozwodzie, z pierwszego malzenstwa mam corke 5 letnia Lene. Obecnie jest w zareczona z moja miloscia z dziecinsta. Kiedys za czasow szczeniaka kochalismy sie w sobie. Rozstalismy sie kazde z nas znalazlo swoje nowe inne połówki. Ja sie rozwiodlam. On tez i po 10ciu latach zeszlismy sie. Moj P. Ma tez core w wieku 5.5 takze wesolo jest jak jestesmy wszyscy razem. Co jeszcze. O bobo staramy sie jak tylko postanowilismy ze nie mozemy zyc bez siebie i od 16 cykli staramy sie o naszego wspolnego potomka w styczniu mialam ciaze biochemiczna. A od 3ch miesiecy lecze sie na hiperprolaktynemie. Takze wierze ze to juz niedlugo! Juz niedlugo zafasolkujemyD-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiepokorna ja jestem z wykształcenia technikiem fryzjerstwa. Szczyt marzen to nie byl i poszlam na studia dietetyczne. I w sumie to tez mnie nie jaralo i jestem kierownikiem w odziezowce
Tak, jestem rocznik 88 a co do wlosow cale zycie mialam blond. Po rozwodzie zrobilam sobie czerwono rude. A teraz znow powrot czy sa zniszczone? Lekko przesyszone na komcach ale moja mistrzyni nauczyla mnie pewnych sztuczek fryzjerskich i bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:55
-
nick nieaktualnyUff, melduję się po kawie i dobrze spożytkowanym popołudniu
Ciemność za oknem, łech... kiedy to się wydarzyło?
Sanderra, ale elaborat walnęłaś ^^ Nie no, mi chodziło o takie codziennie rzeczy, wiesz, "been there, done that". Bo cały czas piszesz o Lenie, a nic o sobie. Tzn można się domyślić, że głównie się nią zajmujesz, ja też w sumie siedzę non stop z Erykiem w domu, bo on do przedszkola niet, ale o coś poza tym chodzi Mam nadzieję, że się nie gniewasz na mnie.
I nie odpowiedziałaś mi, czy oglądacie kucyki ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jestem tak wściekła, ze z trudem hamuje łzy w tym autobusie... po pracy pojechałam do Luxxmedu, bo widziałam na stronie ze mój lekarz przyjmuje na usg - chciałam wejść jako osoba dodatkowa zapytać o skierowanie na prolaktyna J progesteron a "przy okazji' poprosić żeby już w następnym cyklu zaczął jakąś stymulcje. No ale okazało się ze to dziś nie ma (ze błąd na stronie) i będzie dopiero w poniedzialek, w godz. 9-16 ...czyli w moich godzinach pracy. Więc po pierwsze do pn pewnie już rozpoczne Nowy cykl i na rozpoczęcie stymulacji pewnie będzie za późno, a po drugie nie mogę tak ciągle się urywac z pracy. Więc dupa zbita... czeka mnie normalny monitoring i kolejny miesiąc psu w dupe...
Grrrr!!!
A już się tak się Nastawilam, ze coś się da zrobić i to przyspieszyć
Nie chce zmieniać lekarza, bo ten jest w porządku, zna sytuacje i ma jakiś plan (tylko czemu tak rozwleczony w czasie?)
(Tak, tak wiem, mam jeszcze czas, nie musimy się spieszyć)
Sorki za tę nerwy, musiałam się wygadać -jak w końcu znajdę się w domu to ogarne co tu dziś napisalyście :* -
nick nieaktualnyMonika wyluzuj. Wiem latwo sie mowi ale co ma byc to bedzie. Ja tez do niedawna strasznie dziczylam. Biegalam po lekarzach a oni zlewka i sie wqurwialam jak Ty. W koncu moj P mi mowi ze mam przestac bo to odwrotny skotek daje. Stres mnie jeszcze bardziej blokowal. Takze nic nie przyspieszaj. Po co? Widocznie tak ma byc. I nie stresuj sie bo hormony Ci szaleja i dupa wyjdzie z tego cyklu. Luz blus i orzechy trzymam kciuki!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:00
-
nick nieaktualnyUuu <tuli> Szkoda, Moniś, że tak powychodziło...
Ale a propos stymulacji, to dziewczyny chyba brały od 3 do 9dc. Morwa, popraw mnie, jeśli się mylę
Może jeszcze nie wszystko stracone A we wtorek, środę też ma takie dziwne godziny przyjęć?
Poza tym jak masz owulację tak dość późno, to może i stymulacja może się rozpocząć te 2 dni później.
Jak najbardziej rozumiem wkurw i ani nie będę Ci mówiła, że masz luzować i bez stresu, bo się wkurwisz bardziej :* <wysyła mentalną folię bąbelkową>Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:03
-
Monika,
Morwa ma rację. Jak się ma dłuższe cykle to później startuje się z Clo. Jest szansa Może ten ostatni raz uda Ci się urwać z pracy :*
Sanderrra,
Fajnie, że jesteś fryzjerką. One są bardzo potrzebne na świecie i uważam, że to bardzo fajny zawód
A ja dzisiaj mam dobry dzień. Mamy taką głupią współlokatorkę, która mieszka tak samo długo jak my i do tej pory się nie nauczyła, które talerze i sztućce są nasze. Stwierdziłam, że to bez sensu bym się denerwowała i postanowiłam kupić własną suszarkę do naczyń. I dzisiaj przyszła i jestem zadowolona, bo wreszcie mogę normalnie suszyć swoje naczynia bez konieczności chowania ich przed nią
Ładna?
Aha, przy okazji przyszedł mi też kombinezon dla ludzika
D-dawna, AniaT lubią tę wiadomość
-
Witam, biorę tabletki antykoncepcyjne, w zeszłym tygodniu dokładnie 20.10 kochałam sie z moim partnerem w prezerwatywie i stosunek był przerywany.
W piątek zapomniałam wziąć tabletki o ustalonej porze i ją pominęłam (siódma tabletka pominięta, w sobotę osma wzięta normalnie)
Dzisiaj 27.11 dokładnie tydzien po stosunku dostałam plamienia brązowego dość obfitego, jakby gluty w nim są? Lekko bolą jajniki?
Co to może być? Dodam że biorę tabletki anty nadal i od jakiegoś czasu ćwicze coś intensywnie na brzuch i jestem na diecie.