Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaT wrote:Kochana to nie jest osłonka, to jest tylko kawałeczek innego materiału na palcu wskazującym
Ja jak zwykle z kosmosu ale potwierdzam, że w tym roku w Decathlonie są też dostępne. Nawet wybór większy niż rok temuAniaT, Morwa lubią tę wiadomość
-
Teraz to ja się wkurzyłam...raz na jakiś czas pisałam z pewną laską, chyba na fejsie na jakimś forum ja poznałam, nawet nie pamiętam. ...starała się o drugie dziecko, pierwsze naturalnie, drugie poprzez in vitro. Podchodziła teraz 1 raz i oczywiście się Jej udało. ..napisała dzisiaj do mnie ze ma betę ponad 300, wiec odpisałaś ze super, że gratuluję. ..to Ona, że musi chyba iść do lekarza bo sama nie wie czy to na 100 procent ciąża, ale nie o to chodzi...potem napisała ze maja jeszcze 8 zarodków zamroxonych i co ona ma teraz z nimi zrobić, urodzić 8 dzieci???? No dosłownie mnie osłabiło! Ja ledwo co mogłam mieć 1 zarodek podczas procedury in vitro, modliłam się żeby chociaż jeden dobry był (4 razy podchodxiakam) a tu taka sytuacja....dlaczego tak się dzieje ze inni mają wszystko a pozostali tak się muszą męczyć? ?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 22:27
-
nick nieaktualnyDzięki dziewcZyny :* jak zwykle.można na Was liczyć po pierwsze powinnam WYLUZOWAĆ (dzięki Sandera:* ) - nie wiem co mnie opetalo, taka już byłam ułożona, hehe za bardzo się nakrecilam ta wizja szybszej stymulacji.
A po drugie dobrze ze mi mówicie że w razie czego jeszcze necie wszystko stracone chyba faktycznie postaram się podejść w pn do gina.
Już mi lepiej, wracam do swojej strefy zen
Morwa, przewidywana @ powinnam być tydzień temu dziś 40dc, Ale bez nadziei, bo wczoraj była jedną kreska. Jak Ty się w ogóle czujesz?
Lala, czekoladowa- zapraszamy
Nusia, no takie sytuacje są najgorsze. Ja mam przyjaciółkę która też ciągle mowi, ze oby nie byka teraz w ciąży, grę słuchać tego nie.mogę czasami.
Tak to już jest, ze inni zawsze mają lepiej. Chociaż może to tylko pozory...
Nie przejmuj się, ja wierzę, że dobro do nas wraca i kiedyś wszystkie dostaniemy to na co zaslugujemy. Nie ma lepsZych matek od nas, tych które kochają swoje dzieci na dluuugo przed tym, zanim się pojawiają na świecie.
Niepokorna, suszarka extra, kombinezon przeslodki:) jak tam? Kiedy potwierdzenie płci coreczki?
Madlene, jak tam w pracy? Dajesz rade?
Miłego dnia dziewczynki:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 07:31
AniaT, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
AniaT wrote:Czemu z kosmosu?? jak się czujecie Dziewczynki? Ty i Basienia? niunia pewnie już nieźle urosła
My teraz obie chore. Mała na szczęście bez temperatury
Rośnie jak szalona tylko za mało na wadze przybiera. Poza tym wszystko w porządkuAniaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewuchy!
Ja biegam jak w ukropie! Robie zakupy na impreze urodzinową. Masakra i tak połowę zapomniałam. W sumie poszłam tylko po produkty na tort i kupiłam wszystko inne. A do tortu 2/3 produktów brakuj!
Zaraz fumfela po mnie przyjedzie i jadę do hipermarketu bo nie ogarniam tych małych sklepików osiedlowych- jest wszystko i nic!
Buziole poczytam co napisałyście jak troszkę zwolnię tempo :* -
nick nieaktualnyAniaT- nie złość sie. Ja wiem że to trudne dla Ciebie ale nie masz na to wpływu. Jak źle się czujesz po rozmowach z nią to przerwij te relacje. Tak będzie lepiej dla Ciebie bo nerwy Ci na pewno nie służą. Wierze że każdej z nas się uda!
Monika- nie ma sprawy polecam się na przyszłość. Wiem co przeżywasz też to przchodziłam także ściskam mocno i zapraszam na meliskę
Kahaśka- zdrówka dla Was!!!
Dabra jadem do potem!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:34
kahaśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProszę Państwa, oto Ridż.
Grzecznie przyszedł właśnie dziś.
Chętnie Państwu łapę poda.
Nie chce podać? Aaa, to szkoda
Chciałam chwalić, że brzuch nie boli, ale po zobaczeniu Ridża mózg dostał sygnał, że czas na brak apetytu i zdychanie Więc się kładę do wyrka pod kołderkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:05
-
Kochane ja juz po wizycie w klinice. Dostalam clo i pregnyl. Clo mam zalecone 3x1 od dnia 2-6. Po takiej dawce bedzie tryliard jajcow
A i mam brac aspiryne, a co do progesteronu to jeszcze nie ma decyzji ale jak mi nie dadza, to jam mam skitrana i bede brala sama
Za niedlugo mam wizyte tej kumpeli co mi wczoraj oznajmila ze wpadla. To bedzie ciekawa
Doczytam Was pozniej
Milego wieczorku :*Morwa, D-dawna, kalika, Madlene84, kahaśka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Hej. U mnie nic nowego. Pozatym mam dzis jakis kiepski dzien. Jakis dol jesienny sie przyplatal chyba.
Dagn - wydrukowalam juz, mam nadzieje, ze dzis juz zaczne czytac. No chyba ze usne przed telewizorem
Zdrowka zycze tym , ktore walcza z grypa
She niech pecherzyki rosna pieknie
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje kochane!
Ale wątek ożył Raczej nie nadrobie was, ale czasem zagladalam.
Witam wszystkie nowe staraczki!
Nusia wróciłas A pare dni temu o tobie myślałam
She jak sie masz? Co teraz porabiasz? Co z przeprowadzka?
Triss bardzo mi przykro;( Jak odpoczniesz to wróć!
Kalika jak tam twoje starania?
Morwa gratulacje!
Kotowa jak twoje samopoczucie? Robiliście badania?
Niepokorna, Madlene, Nataliano, Cigaretta, Klaudia jak tam wasze bąbelki?
Monika widzę ze walczysz. I dobrze, moze jeszcze sie uda w poniedziałek.AniaT, NIEPOKORNA, Monika*** lubią tę wiadomość
-
Dagn widzę ze sie rozkrecilas hehe, super!
Dziewczynki jeśli kogoś pominelam to wybaczcie!
U nas ogólnie ok, wczoraj przyjechała do mnie siostra a w niedziele jade na troche do rodziców z dziećmi. Alicja rośnie błyskawicznie, ciagle by tylko przy cycy wisiała przez co mały paczuszek sie robi;) Właśnie siedzi u mnie pod pacha i zasypia hehe.
Moc buziakow dla was!!!
D-dawna lubi tę wiadomość
-
Cześć piękne
Chciałyście wiedzieć, co skrywam w środku. Otóż dzisiaj miałam USG. Pani doktor stwierdziła, że na 90% będzie dziewczynka Kochane, moja córka rośnie jak na drożdżach. Waży dzisiaj 535 gram Generalnie najbardziej się cieszę, że jest w pełni zdrowa Nie stwierdzono żadnych wad serca i wszystkie inne narządy ma zdroweMorwa, kahaśka, juwelka lubią tę wiadomość
-
Nusia,
Ja się wcale nie dziwię, że Ty się tak wkurzyłaś na tą laskę od zarodków. Jakaś nienormalna. Ale niestety niektórzy są bezmyślni i na to akurat nie ma rady
Morwa,
Faceci lubią pociągające laski Uważaj, bo zaraz mąż się do Ciebie dorwie ha ha A tak na serio to kuruj się kochana :*
She,
Strasznie się cieszę, że dostałaś Clo. Teraz musi się udać. Kochana, kup jeszcze ten len mielony i pij jeden kubek dziennie Może skoro mi pomógł to u Ciebie też zadziałaMorwa, AniaT lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Monia w takim razie trzymam kciuki za poniedziałek :*:* mi się trochę pochorowało, jestem mega pociągająca szkoda ,że tylko nosem :p nie mam gorączki to jest jedyny plus w tej sytuacji mąż robi miksturki miodowe może pomoże
Morwa, ja w takiej sytuacji leczyłam się syropem z cebuli. Też chorowałam na samym początku ciąży. Działał cuda choć smak nie powalał. Poszukaj w necie przepisu. -
nick nieaktualnyHejo wieczornie. Masakra jaka jestem zmeczona! Wlasnie skonczylam tort elsy. Wyszedl zarabiscie! Az sama jestem w szoku ze tak potrafie wazne ze choc 1 dzieciece marzenie spelnione.
Ide spac bo jutro o 15 przychodzi armia do Leny takze bede musiala sie ze wszystkim sprezyc