Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She Kochana trzymam kciuki za Twój cykl jak tam postępy??
Monika co z tym lekarzem? udało się z wizytą??
Kotowa jesteś bardzo dzielna!!! tulę:*
MOrwa a TY jak się czujesz?? jak fasolinka?
Kalika mam nadzieję, że owulka jednak u Ciebie nadejdzie, może po prostu będzie troszkę później.
-
Morwa wrote:W sumie to wszystko ok u mnie a czy u fasolki ok to dowiem się dopiero 16.11 na kolejnej wizycie cały czas mam katar , dostałam zwiększone dawki leków od alergologa bo nasiliły mi się objawy astmy , także był schodek w dół w leczeniu a teraz są znowu wróciłam w górę. Tak już to jest z astmą a teraz się zaczął najgorszy okres dla mnie , jakoś muszę to przetrwać
NO musisz przetrwać, nie masz wyjścia ale wszystko będzie dobrze Trzymam za Ciebie cały czas mooocno kciuki i za Twoją fasolkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dobrze ze trzymałyście kciuki:* udało się! plan jest taki: 1miesiąc z clo 1tabletka od 3 do 7dc, a jak się sie uda to skierowanie na hsg.
Mam też do zrobienia prolaktyne, fsh (co to?), tsh/htsh i lh.
Bać się zacznę później, na razie jaram się ze coś konkretnego się dzieje w mojej sprawie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:51
AniaT, Morwa, klaudia1534, Madlene84, kalika lubią tę wiadomość
-
Monika super Dobrze ze nas posluchalas i poszlas do gina
Bedziesz miala monitoring? Zastrzyk na pekniecie pecherzykow?
Fsh, pokazuje jaka jest rezerwa jajnikowa.
Nusia, dzieki ze pytasz, u mnie minus na tescie i jutro powinna przyjsc @ i zaczynam stymulacje do IUI Nie moge sie doczekac.
Agata wpadaj czesciej. Ucaluj Ale od ciotki :*
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Monika*** wrote:Dziewczyny, dobrze ze trzymałyście kciuki:* udało się! plan jest taki: 1miesiąc z clo 1tabletka od 3 do 7dc, a jak się sie uda to skierowanie na hsg.
Mam też do zrobienia prolaktyne, fsh (co to?), tsh/htsh i lh.
Bać się zacznę później, na razie jaram się ze coś konkretnego się dzieje w mojej sprawie.
No to super bardzo się cieszę, że się udało więc teraz trzymam kciuki aby ten cykl był tym szczęśliwym -
nick nieaktualnyMorwa, prolaktynę mam zrobić do 20dc, a resztę właśnie 3dc - więc już wszystko zrobię razem w środę.
Jakieś rady co do clo? Lekarz powiedział, że mogę się spodziewać różnych objawów - mam się bać? Coś powinnam jeszcze wiedzieć?
W Luxmedzie zapłacę majątek za te dodatkowe parametry - chyba na razie sobie je odpuszczę. Badałam tsh, ft4 i ft3 jakoś na wiosnę, wtedy było w normie. -
Clo najlepiej brac przed snem zeby przespac objawy25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa,
Pytam, bo u mojej teściowej zdiagnozowano hashimoto i zastanawiałam się, co to jest
Monika,
Wiedziałam, że jak nas posłuchasz to lekarz się za Ciebie weźmie. Gratulacje
Ja Clo brałam rano po jedzeniu według zaleceń lekarza. Czułam się po nim normalnie. -
nick nieaktualnyPrzepraszam za milczenie. Mój mózg jest całkowicie offtopowo nastawiony do starań itd Więc jakiś czas poobserwuję, zajmę się swoimi sprawami, a jak mózg wróci do myślenia o ciążach, wykresach i temperaturach, to się odezwę :*
AniaT lubi tę wiadomość