X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • triss Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika u nas powiem Ci ze przy intensywnych staraniach był podobny problem. Tyle ze nie ze wzwodem co z finałem ;) myśle ze dla faceta to stres i stad te problemy. Od kiedy kochamy sie wtedy kiedy mamy na to ochotę to problemu nie ma ;) a kiedy mąż wraca z delegacji?

A odnośnie wykresu She - to ja mam identycznie jak korzystam z tabletu ;) wykresik She jest przeładowany komentarzami i tablet nie ma tyle pamięci podręcznej żeby go otworzyc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 23:47

kalika lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika,
    Ja nie zauważyłam żadnych problemów ze wzwodem, ale pewnie dlatego, że nigdy nie kochałam się kilka dni pod rząd :P Ale moim zdaniem to zwykłe przeciążenie i nie ma się czym martwić :) Niektórzy Panowie ponoć tak mają :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. u mnie bez zmian. Dziś jest 9dpo, wczoraj brzuszek bolał jak na @, temperatura rośnie, więc jakaś nadzieja jest :) Franca planowo powinna przyjść 8.11, do testowania mam jeszcze kilka dni ;) proszę o trzymanie kciuków.
    Dagn poproszę o dalszą część - jak narazie podoba mi się :D

NIEPOKORNA, Morwa lubią tę wiadomość

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wspomagaczy owulacji; to nie mam zielonego pojęcia, jak na razie nie korzystałam z tej opcji. 10.11 mam termin u gina , jeśli nie uda się w tym cyklu to muszę popytać o ewentualną pomoc w rozwiązaniu problemu. No i oczywiście mój będzie musiał się też przebadać.

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Problem ze wzwodem zdaża się bardzo często wśród starających się, również finał to wyzwanie. Mój mi zarzucił gwałt na nim hehe. Tu działa psychika , moim zdaniem , jak i zmęczenie staraniami. Codzienne ♡ mieliśmy tylko na początku związku i czasami za tym tęsknię ;) niestety życie i rutyna nie sprzyjają częstszym przytulankom.

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo zdrówka dla fasolkowanych oraz dużo wytrwałości i dwóch grubych krech dla staraczeg życzę . Miłego dnia !

AniaT lubi tę wiadomość

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <totalnie się nie zna na takich owu-dopalaczach> Znając mojego pecha nic by nie pękło albo by były od razu trojaczki i bym umarła przy porodzie :P

Akilegna ^^ To dokładam Cię do moich kciuków, żeby chcica na rogale świętomarcińskie była podwójna :D Wbiję na swojego kompa, to poślę ;)

Wstałam już, ale jakaś taka przymulona - mózg się obudził, ale oczy to by jeszcze poleżakowały trochę.

She Wolf, nie napisałaś, jak to spotkanie z wpadkowiczką. Mam nadzieję, że Cię niczym nie uraziła i nie wkurzyła i był to pozytywnie spędzony czas :*

She Wolf lubi tę wiadomość

• triss Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    <totalnie się nie zna na takich owu-dopalaczach> Znając mojego pecha nic by nie pękło albo by były od razu trojaczki i bym umarła przy porodzie :P

Haha! Cudowna jesteś :d

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika, dziki Kochana :* Nie teraz to innym razem :) Teraz czekam na Twoje testowanie :)
    A co do wykresu, to mi tez czasem cos szwankuje na telefonie albo na tablecie, ale czasem nie tylko moj wykres ale i innych dziewczyn tez. Niestabilne jest to forum i pewnie dlatego.
    Spojrzalam na Twoj wykresik, dzien przed pozytywnym testem bylo <3, wiec to wystarczy. Nie stresuj sie tym za bardzo.
    Co do Waszego problemu ze wzwodem, to tez mysle ze po tylu dniach <3 to nie jest dziwne :P Moj tego problemu nie ma, ale za to im czesciej sie przytulamy tym ciezej jest mu skonczyc, no ale to tez raczej normalne ;)

Nusia dobrze gadasz :D

Triss, musze chyba powiedziec tym dziolchom, zeby przestaly tyle pisac, bo serwery padna :P

Dadn, a faktycznie, nie napisalam.
    Wiesz, ona chciala ta ciaze usunac, bo nie chciala miec dzieci, wiec juz samo to mnie zdenerwowalo. Do tego, na pytanie czy kocha ojca dziecka (spotykaja sie kilka miesiecy), odpowiedziala, ze 'jest do niego przywiazana'. No coz, mam nadzieje ze jej sie pouklada, ale nie zazdroszcze jej :/ Do tego jeszcze on jest z Pakistanu i chce wziac slub w meczecie :P A ona jest bardzo wierzaca, a jej rodzina jeszcze bardziej, wiec matka ja zabije. No i taka to historia :/

AniaT lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika sny się uspokoiły, oczywiście co noc coś tam mi się śni ale nic z "drugim dnem" :)
    Z całych sił trzymam kciuki za Twój cykl jak i reszty dziewczyn! W końcu musi się udać!

Morwa jak siostra wyda już książkę to się oczywiście masz pochwalić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:04

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lasencje! Melduje że u mnie przyszła dziś parszywa @! Przyprowadziła ze sobą mega bolący brzuchol ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. W tym cyklu pijemy ziółka nr 3 :) W styczniu zaszłam po nich. Także liczę że tym razem się uda i fasolek zostanie z nami na 9 miechów :D

Co do imprezy. Laski moje drogie tak się uśmiałam że szok. Jak moja córa dmuchała świeczkę każdy gość z telefonem i strzelali foty. Zaczęłam się śmiać i powiedziałam że jakbym wiedziała, że tak się rzucą z telefonami to bym w jakimś ustronnym miejscu zrobiła miejsce na selfi z tortem ;) :D hahaha

Wrzucę fotkę- no ofkurs :) wczoraj nie miałam kiedy 12 w pracy na domiar złego jelitówka się przypałętała- dobrze że już miałam kiedyś więc obyło się bez specjalnych wizyt u lekarza czy leków. :)

Zaraz wrzucę foto! W sumie już wiem co u Was teraz tylko Wam odpisze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foto ciasta :)

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/588f553136500d67

http://www.fotosik.pl/zdjecie/6f844d6f2119b6c2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 14:24

Monika***, AniaT lubią tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanderra Ty sama ten tort zrobiłaś???? Wielkie wow!!!! Jest mega super, bardzo zdolna jesteś, aż zazdroszczę Twojej córci:-) sama bym taki chciała:-)

Sanderrra:) lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She,
    Ja bym jej chyba wtłukła jakby mi powiedziała, że chciała usunąć ciążę... No kur...!!! Co za brak wyobraźni. Naprawdę k=niektórzy ludzie nadal mnie zadziwiają.

Ja się cieszę, bo narzekałam, że zostawiłam w PL dwie ciężarne przyjaciółki, a tu jestem kompletnie sama. Otóż sytuacja uległa zmianie, ponieważ moja współlokatorka z dołu, z którą się zaprzyjaźniłam jest w ciąży. Jutro jedziemy na USG :) Teraz mamy pod dachem dwie ciężarne :P Tylko ona jest albo w 5 albo w 8 tygodniu. Jutro się dowiemy :D

triss lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Ci Madziu za miłe słowa :) Tak sama robiłam :) Bardzo lubie piec i robić takie cudaśne torty :) ale taki robiłam 1wszy raz :)

Zaraz odpisze Wam :) właśnie czytam :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, no widzisz, ludzie nie doceniaja tego co maja. Jedni by wsystko za to oddali a inni sie chca tego pozbyc :/
    Fajnie, bedziecie mialy wspolny temat :)

Sanderrra, piekny tort <3 Zdolniacha z Ciebie :)

Sanderrra:) lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa też mam astme oskrzelową- też mój stan pogorszył się w czasie ciąży ale po porodzie jak ręką odjął:) Także życzę Ci tego samego! Wytrwałości!
    A o czym pisze siostra?

Monika super wiadomości!!! To trzymam kciukasy żeby to był ten cykl!!!
    Ja dziś robiłam badanie na prolaktynę a mam 1 dzień cyklu.

She nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! ovu z listopad już za rogiem!!!

Dagn regeneruj mózga i wracaj :D Może kawałek lub... tabliczka czekolady przyśpieszy regenerację chęci mózgu do produkowania większej ilości słów ;) :D

Ania to partnera w obroty! Nie ma co czekać!

Kalika to faktycznie maruda z tej ovuliki w tym cyklu. A co do zawodzącego sprzętu- mój też tak ma w sumie też o finał ciężko ;) spokojnie :) nic się nie martwcie :) My mamy na to radę relaksująca wspólną kąpiel :) taki reset i jak zadziała działamy :) także głowa do góry i możesz śmiało pocieszyć że nie on sam :)

Akilegna trzymam i nie puszcze!

Niepokorna dobrze mieć z kim pogadać a wspólne USG będzie fajnym przeżyciem :)

Ufff jak kogoś pominęłam to szczerze przepraszam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 15:17

kalika, AniaT lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanderrra,
    Ona ze mną już też razem na USG była. Ale teraz, więc było to USG przez brzuch. Ona będzie miała dopochwowe, więc z nią nie wejdę. Ale pojadę by jej dotrzymać towarzystwa :)

Ale się wkurwiłam!!! Jestem wściekła! Ta mała szmata (współlokatorka z dołu) zgłosiła dzisiaj właścicielowi mieszkania, że nie życzy sobie kotów w domu, a my je wpuszczamy i dokarmiamy i siedzą z nami w domu. Rozumiecie to? Ona ani razu przez 4 miesiące nie posprzątała w domu, bo sprząta tylko swój pokój, a ma czelność nam mówić kogo możemy wpuszczać, a kogo nie. No ja pier...!!! Mam ochotę zmieszać ją ze ścianą! Tępa idiotka! Już dawno nie byłam taka wkurzona. A właściciel podszedł do mnie i zapytał o koty. Ja na to, że tak, przychodzą, czasem dostają mleko, głaskamy je godzinkę i wypuszczamy. Że my je bardzo lubimy. On wtedy puścił mi oczko z nakierowaniem na pokój tej idiotki o powiedział, żebyśmy raczej tego nie robili. Dał mi jasno do zrozumienia, że mamy się wstrzymać z wizytami zwierząt dopóki ona się nie wyprowadzi, czyli do 17 listopada! Dobrze, że chociaż on jest normalny. Ale ją mam ochotę zabić!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 15:34

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śmieszą mnie tacy ludzie którym wszystko przeszkadza. Wiesz na siłe chce Cie zdenerwować ja bym ja olała. Ona czeka na to żebyś wszczęła awanturę a jak tego nie zrobisz to nie będzie już mogła z siebie cierpiętnicy robić :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanderrra:) wrote:
    śmieszą mnie tacy ludzie którym wszystko przeszkadza. Wiesz na siłe chce Cie zdenerwować ja bym ja olała. Ona czeka na to żebyś wszczęła awanturę a jak tego nie zrobisz to nie będzie już mogła z siebie cierpiętnicy robić :)

Mój mąż mi napisał SMS, że mam jej nic nie mówić, bo do jej pustego łba i tak nic nie trafi. I odpuściłam. Nie będę się denerwowała, bo to nie jest dobre dla mojego dziecka. Ale poziom adrenaliny mi bardzo skoczył...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ