Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny<hug> Niepokorna, to jeszcze tylko dwa tygodnie. Odznaczaj sobie w kalendarzu, to pomaga czasem Nie denerwuj się, niedługo będziesz miała pindę z głowy :*
Nie powinnam tego pisać, ale jestem pozytywnie zaskoczona, że nie ja jedna mówię o babach, które mnie wkurzają, per "szmata" Jakaś taka ulga, że nie jestem jedyna na świecie
She Wolf, czekaj... to to nie jest ta, co ma dwójkę dzieci i Ci mówiła, że nie powinnyście się zadawać, skoro Ty nie masz? Bo się zgubiłam lekko.
Ale i tak, ech, mówić Ci o usuwaniu takim bez powodu - masakra
Sanderra, spoko torcik. Pewnie dziewczynki były zachwycone kolorami itd
Kalika, to trzymam kciuki, żeby zaznaczone serducha zaowocowały
Właśnie się strasznie rozpisałam, więc idę się zregenerować jakimś klikaniem w coś na fejsie A czekoladę też zjem, a coWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:24
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie znowu mieli na rzygańsko... Muszę odpoczywać bo jutro na 12h do pracy i lipa troszkę. W poniedziałek haftowałam w robocie i jak zawsze jak źle się czułam połowa klientów chciała ze mną pilnie rozmawiać...
A co do tortu łały i ochy poszły w ruch wiadomo bajka na topie. Większą frajde mieliśmy z moim P jak składaliśmy blond dziadyge
W sumie to P bo wszystko zżerał i wylizywał- czatował jak piesio co tylko odłożyłam zaraz do mordki włożył Łasuch kochany ledwom z życiem uszła jak zobaczył że mam ręce z czekoladyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:52
-
Niepokorna, nie denerwuj sie, jescze 2 tyg. i sie wyniesie
Dagn, nie, tamta tez w ciazy ( btw - poszlam za Twoja rada i dyplomatycznie odwolalam spotkanie przez sms-a ) , ale to nie o nia chodzilo.
Tamta druga to kolejna ciazowka z mojej najblizszej grupy znajomych. Tak na marginesie, jak zaszla to pomyslalam, ze teraz jestem juz jedyna bez dziecka
Sanderrra, czyzby to ciaza?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Akilegna to trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie oby były 2 grube krechy
Dagn haha, uśmiałam się z tych trojaczków Twoich
Sanderra piękny tort jestem pod wrażeniem Zdolniacha z Ciebie!
Niepokorna ale fajnie, że będziesz miała koleżankę w ciąży w tym samym domku będziecie miały więcej wspólnych tematów i będzie Wam raźniej chociaż TY to już bliżej końca niż dalej
a tą drugą laską to się nie przejmuj, ona pewnie ma satysfakcję, że CIę wkurzyła, więc nie daj jej tego poznać po sobie...
-
nick nieaktualnyMorwa serducho Ty wcinałaś dupek. Powiedz mi jak on działa bo dostałam i kompletnie mi nic nie powiedział lekarz Menda nie doktor. Mam cyle 26 dniowe. ovu mniej więcej w 12 dc. Napomniał tylko o jakiś 2ch tabletkach na 10 dni.
Żal z takimi lekarzami. W Piątek idę do endokrynologa więc podpytam jąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:58
-
Dziewczyny dziękuję za trzymanie kciuków oby nie na darmo
Powiedzcie mi czy to nie za wcześnie na objawy typu: uczucie pełności w podbrzuszu, bóle piersi, zawroty głowy i wzmożony apetyt? Wiem , że to mogą być równie dobrze objawy nadchodzącej @.
Eh czy Matka Natura nie mogłaby po prostu wysłać SMS o treści "Tak udało się " lub "Przyłóż się bardziej w następnym cyklu "??? Nie miałybyśmy stresów związanych z oczekiwaniem na testowanie i szukaniem pierwszych sygnałów; )Josephine lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki za info. A myślisz że on pomaga? Miałam w styczniu biochemiczną. Teraz jak jem bromek to chcą mnie wspomóc dupkiem. Mam mieszane uczucia bo kompetentny ten lekarz jak słoń w składzie porcelany- muszę zmienić tego dziada na kogoś innego.
Rzecz jasna powiem endokrynolog o wszystkim ale jakoś to wszystko mocno naciągane
Tak z moich wyliczeń po 3ch dniach po ovu go wezmę. Muszę kupić jakieś dobre testy ovu Jakieś sugestie macie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Witam sie w nowym szczesliwym cyklu, cyklu z IUI Udalo sie zapisac, wiec od jutro Clo a za tydzien pierwszy monit
Milego dnia :*kahaśka, NIEPOKORNA, kalika, akilegna♥, AniaT, D-dawna, Madlene84, nataliano lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej mam problem. Teraz brałam tabletki anty na wyregulowanie okresu ale w tym czasie brałam też antybiotyk który może zaburzyć ich działanie. 4 dzień po odstawieniu przyszło plamienie i jest nadal. Ale 2 dni temu zrobiłam test ciążowy(QUIXX) bo się źle czułam i wymiotowałam. i wyszedł pozytywny! tylko że druga kreska była troche jaśniejsza i u góry była bardziej wyraźna niż na dole. Potem temperatura troche spadła, dziś znów podskoczyła więc zrobiłam kolejny test i tym razem negatywny(PINK).. Nie wiem już co myśleć. Zgłupiałam...
-
Morwa wrote:Mi napewno dupek pomógł bo ja miałam zawsze problemy z progesteronem(ze względu na pcos był niski + częsty brak owulacji stąd clo). W tej ciąży miałam progesteron zdecydowanie niższy niż w poprzedniej także myślę ,że tym bardziej w tym cyklu się przydał podejrzewał ,że gdyby nie on byłaby niedomoga lutealna i kolejna ciąża biochemiczna.
Edit: co do testów to ja z Rossmanna Lubie facelle, tanie i nigdy mnie nie zawiodły;)
Ja od razu z drugą betą zrobiłam progrsteron. Wyszedł bardzo niski, całe szczęście, że wpadłam na ten pomysł jeszcze przed wizytą u gina. Wiedziałam, że nie ma na co czekać i lekarz od razu przepisał dupka. -
She,
Bardzo się cieszę, że zaczynasz cykl z Clo. Oby Ci się udało kochana :*
akilegna,
Każda z nas tak samo się nakręca przed każdą @. Ja to rozumiem i trzymam mocno kciuki
Morwa,
Ja się cieszę, że ja nie miałam żadnych dolegliwości związanych z pęcherzem, bo strasznie ich nie lubię.She Wolf, akilegna♥ lubią tę wiadomość