Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny. Melduję wzrost temperatury i większą bolesność piersi
Oby do niedzieli i będzie wszystko wiadomo.
Pozdrawiam i miłego dnia życzęD-dawna, kalika, AniaT, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmm wysłało tylko część wiadomości...
Niepokorna miodu niestety nie mogę ze względu na cukier, endokrynolog zabroniła. Zrobiłam sobie herbatę z liści malin, może pomoże a na pewno nie zaszkodzi ewentualnej fasolce
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHerbata z liści malin jest jednym z podstawowych sposobów na wywołanie porodu, jeśli komuś po 38 tygodniu spieszno. Liście malin i wiesiołek na szybsze skurcze macicy. Koleżanki znajome piły przed porodem.
Nie dzielę skóry na niedźwiedziu, ale wylej to w drugiej fazie cyklu
http://www.netmama.pl/magazyn/porod/zlagodzic-bole-porodowe/herbata-z-lisci-malin-moze-usprawnic-porod/
Jak czytasz, to mi miło ^^ :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 17:01
-
nick nieaktualnyHej laski! Melduje sie choc dziś mam dzień lenia. Caly dzien w łóżku i z zalukaj nadrabiam filmy i rzecz jasna relaks przed jutrem. Masakra jak sie denerwuje ta wizyta u endokrynologa oby ta prolaktyna spadla!
Mam od dzis pelna chate cora od P jest i jakos od razu weselej jak dzieciaczki sie bawia. Ale nawet ich smiech nie potrafi wyrwac mnie z lozka puscilam pralke i koje lezenie usprawiedliwione haha czekam
Pedze czytac co u Was! -
nick nieaktualnyKotowa wspieram bardzo i trzymam kciuki za szczesliwy koniec Waszych trosk!!!!
Akilegna oby oby to byl ten cykl! A na przeziebienie sa dobre do ssania propoliski albo podbial z tymiankiem. Ja osobisnie niecierpie i jednych i drugich ale moze Tobie podejda.
Niepokorna Ty odpoczywaj ile wlezie!!! Jak bobo wyjdzie nie bedziesz wiedziec w co rece wlozyc!
Dagn a jak Tobie mija dzien!?akilegna♥, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
Sanderrra,
Wiem kochana. Ale wiesz, czasem się człowiekowi już nudzi w domu No ale dzisiaj potrzebowałam takiego relaksu. Wczoraj sporo zrobiłam, więc dzisiaj odpoczywałam. Przeglądałam cały dzień allegro, bo jednak wiele rzeczy dla dziecka zamówię do Polski i potem teściowie mi wyślą kurierem wszystko Tak się bardziej opłaca. Dzis upolowałam dwa kocyki z mikrofobry, w których się zakochałamSanderrra:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkilegna, hugam na minusa :* Może rzeczywiście za wcześnie, aczkolwiek nie chcę robić zbytnich nadziei.
Sanderra, co u mnie? Nic godnego uwagi Siedzę w domu, piszę, przełączam młodemu bajki, wyżywam się kulinarnie Zrobiłam w tym tygodniu mielone pierwszy raz w życiu*, dziś będą kurczakowe nuggetsy z czerwonym ryżem.
Ech, 16 i zmierzch zaraz zapadnie. Kiedy to się stało i jak to cofnąć ?
She Wolf, to już teraz rozróżniam Twoje brzuchate psiapsióły A jakiej wymówki użyłaś do shoppingu z tamtą ? Trzymaj się tam dzielnie z tym CLO, oby wszystko się dobrze potoczyło w tym cyklu.
Przepraszam, że się do wszystkich nie odniosę. Jakoś, no, offtopowa jestem. Ale za to wypłodziłam w tym tygodniu prawie 40 stron, więc można mi wybaczyć ^^