X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JRY1984,
    Kompletnie nie znam tego leku...

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki! Ja cały weekend na weselu wyjazdowym, także nie zaglądałam do Was.

JRY, witaj, fajnie że do nas dolaczasz :) Perlodel jest strasznie drogi. Poproś kolejnym razem o Bromergon , bo to to samo, a 3 x tańsze;)
    Napisz troszkę o sobie, ile się staracie, jakie badania robiliscie i co tam w trawie piszczy:) Ja też miemiewalam cykle piecdziesieciokilkudniowe, też mam wysoka prolaktyne po stymulacji, ale moje cykle wyglądają na owulacyjne. U Ciebie zawsze takie cykle długie, czy od jakiegoś czasu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 23:46

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :* sorki że się nie odzywalam, miałam kilka dni off-line:P w pracy kongo I bardzo strasujaco, nie mam czasu na nic, ehh.
    Wczoraj skończyłam brać clo - na szczęście nie miałam żadnych efektów ubocznych. Dziś pierwszy monitoring na 15 - ciekawe co i jak :)
    Ahh, nie pisałam chyba - wyniki z krwi w normie- prolaktyna, i tsh, także tyle dobrego :)

She a jak Ty się czujesz po clo? Jedziemy chyba z dc łeb w łeb, co? :)

Przepraszam że nie od pisze każdej z Was, ale jeszcze nie narobiłam tych kilku dni :)
    Miłego dnia :*

• kalika Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, sciagnelam Cię myślami, weszłam tutaj żeby zajrzeć na Twój wykres i zastanawiałam się co słychać:) Kciukam za monitoring, super ze wyniczki dobre:) Miłego i spokojnego dnia:)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Miałam testować wczoraj ale nie musiałam bo małpa przyszła punktualnie :(
    Wczoraj umierałam z bólu i nie miałam nawet sił by coś wam napisać.
    Jak na razie możecie kciuki rozluźnić, następna owu dopiero za około 2 tygodnie, wtedy znów poproszę o trzymanie kciuków ;)
    Miłego dnia!

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a jaką książkę czytasz? polecisz coś? bo zaczynają się te długie pochmurne wieczory i nie mam co ze sobą zrobić. Trzymam kciuki za wizytę, ja mam w czwartek u endo kontrolną wizytę:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Morwa, będę wdzięczna jak coś jeszcze polecisz:) romansidła lubię, póki co zawsze czytywałam dramaty, thrillery głównie medyczne. Ale ostatnio kryminały mnie bardzo wciągają:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :)
    Byłam dziś u lekarza, leki te same dostałam, mam dalej brać, co też grzecznie będę czynić :)
    Tatuaż się ładnie goi. Co tam u mnie jeszcze... no pomysłów wciąż dużo, więc piszę piszę i piszę. A kiedy nie piszę, to jem/śpię/pykam sobie w gry na fejsie.

Akilegna, szkoda, że małpiszon przylazł :(

Morwa, a Twoja sis nie ma żadnej znajomej po polonistyce, która by jej mogła zrobić korektę? Przecież w wydawnictwach robią to właśnie mgr filologii polskiej. Nie wiem, czy to, że mają stanowisko w wydawnictwie jakoś zwiększa ich prestiż w stosunku do zwykłych mgr :P
    Mi korektę robiła (wtedy jeszcze) przyjaciółka i poza kilkoma miejscami, gdzie ja zawaliłam, bo się nie przyjrzałam dwóm przecinkom pod rząd, nie mogę jej nic zarzucić.

Ja nic Wam nie polecę, bo nie czytam ;) Nie czytam kompletnie nic:
    a) żeby się nie zainspirować
    b) i tak nie mam wyobraźni plastycznej, dzięki której bym ujrzała "pola malowane zbożem rozmaitem" :P
    Dlatego zawsze czekam, aż mi daną książkę zekranizują ;)

She Wolf, jak nastrój po weekendzie?

Monika, powodzenia na monitoringu ^^

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia no przydloby sie, ale widzisz, za slabo sie staramy :P
    A co u Ciebie?

Monika, ja dzis biore ostatnia tabletke clo i w srode podglad. Fajnie ze nie mialas zadnych zawirowan podczas brania :) Ja niestety mialam uderzenia gorca, ale mozna przezyc :)
    Napisz po usg co tam wyhodowalas :)

Dagn u mnie ok, weekeend to ja zawsze mam zabiegany, bo trzeba skakac przy moim ksieciuniu :P Do tego dlugi spacer z psami, zakupy i koniec weekendu ;) Teraz te dni tak szybko pedza przez to ze tak szybko robi sie ciemno...
    Pisz Kochana, poki masz wene :)
    A tatuaz jest slodki :)

Morwa, ale masz tych ksiazek przeczytanych :) Ja tez jestem molem ksiazkowym, ale przez forum :P i nauke, nie za bardzo mam czas. Jedynie przed snem kilka stron i lulu :P A lista ksiazek do przeczytania coraz dluzsza :P

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądam stare posty, bo chciałam sprawdzić, czy nie mam z Wami rocznicy ale jest ona dopiero za miesiąc :D

Morwa, chciało Ci się tyle postów kropkować :D?
    Ja w wątku obok miałam z 15 stron i męczące to było jak cholera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za kciuki - napiszę co i jak :)

Kalika, masz moce telepatyczne:P jak tam wesele? Udało sie?

Magda, ja też lubię thrillery medyczne <3 polecam tess geritsen- cała saga jest, polecam są genialne :D
    Z romansidel które zapadły mi w pamięć to Jeździec Miedziany - 3 tomy pięknej historii w czasach II wojny. Trochę erotyki, dramatu, romansu- chce ją jakoś niedługo jeszcze raz przeczytać :)

Morwa, zapisuje sobie Twoją listę:) z wymienionych czytałam tylko Ps kocham Cię (uwielbiam książkę i film :) )

Dagn, w Candy crush też grasz? :D bo nie ma mi kto żyć wysyłać :D :D

Narazie jakoś nie mogę czytać, dumę i uprzedzenie czytam i czytam i skończyć nie nogę (a to Książka na kilka dni przecież ). Muszę wrócić do czytania, zmotywowalyscie mnie :D

She, ja miała takie napady w sumie w wczoraj, ale nie skojarzylam tego z clo:P parę razy mnie aż pot oblał
    Też miałam mieć w środę podgląd, Ale że to święto to jadę dziś i chyba za tydzień- zobaczymy

triss lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja również polecam "nie oddam dzieci" michalakowej, wogóle uwielbiam wszystkie jej książki i każdą pochłonę w ekspresowym tempie :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gram, gram :D Od kiedy Kotowa mi przypomniała, że to istnieje, to zaczęłam szpilać... jak mi się skończą życia w Pet Rescue i Buggle ;)
    Kiedyś to były fajne gry... miałam jakieś akwarium, jakieś koty słodkie (rozmnażało się, karmiło i inne takie - prawie jak Tamagotchi), wyspa skarbów ;) Nawet moja mama założyła fejsa, żeby sobie pograć.
    A teraz już w fabularne nie gram, tylko właśnie takie cosie na przemyślenie akapitu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko w Candy gram, bo to idealna gra na podróże w autobusie :D

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :) padam dzis na twarz! Zmeczenie daje mi sie we znaki. Wlasnie czekamy na Lene bawi sie w jupi parku i idziemy do domku :)

Kupilam testy owulacyjne z rossmanna. Dzieki Morwa!
    Laski jakbym mogla prosic o porade kiedy mam zaczac je robic? Zerknijcie na wykres. Bo ja zglupialam chce od 10 dc ale tempka mi juz skoczylam i nie kumkum :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyk w prawym jajnika 1,58cm - dziś 8dc. gin powiedział że wygląda to obiecująco :) za tydzień sprawdzamy co się wydarzyło :) ojjj jestem pełna nadziei, choć to tylko mały kroczek narazie do celu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 15:55

Morwa, D-dawna, Madlene84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super wiesci! Ja ide w czwartek zobaczyc co w trawie piszczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja sobie amatorsko załatwiłam sprawę we wrocławskim Beta-Druku :) Moja koleżanka tam pracowała jakiś czas, więc mi powiedziała, co i jak z wydaniem, żeby uzyskać ISBN. A mi tylko o to chodziło, żeby być chronioną, jakby tak komuś się zechciało coś zerżnąć ode mnie ^^

Wydawnictwa takie profesjonalne się teraz nieźle wycwaniają ;) Zapłacą Ci za cały nakład 100 albo 500 egz, zrobią promocję. Ale podpisujesz zobowiązanie, że jak w ciągu roku czy dwóch to się nie sprzeda, to zwracasz im pełne koszty :/
    To już lepiej ebook, jeśli chce się na tym zarobić.
    Ja nie chciałam zarabiać, więc sobie domowo ogarnęłam sprawę ;) Jak mi się NEPI napisze całe (czyli za 5 lat może, w końcu MF się pisał 10 :P ), to też pewnie do nich uderzę.

Ale to już jakiś krok, Morwa, jak ktoś jej podkreśli jakieś literówki czy coś innego. Wyedytować (zawieszone litery, wyjustowanie itd), to może sobie sama bez problemu ogarnąć.
    A najlepiej jest na rok włożyć do "szuflady" i potem, po czasie, za 3 czytaniem się widzi niezręczne sformułowania, powtórzenia i jakieś dziwne kwiatki typu "Zobaczył na tarasie [wymyśl imię]" :D

Shw Wolf, no tak myślałam, że u Was bardziej odczuwalna ta ciemność ;) Gdybym nie wiedziała, że masz dwie żeńskie psiny, to bym miała pewne wątpliwości, jakim księciem się zajmujesz w weekend :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:13

Morwa lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super, do dzieła teraz!

She mocne kciuki za Ciebie ;)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, piekny pecherzyk :) To teraz dzialajcie ile wlezie zeby nie zmarnowac szansy :)
    Te uderzenia goraca to napewno po clo :/ ale wazne ze jest efekt :)

Sanderrra ja teraz zaczelam robic testy od 6dc, ale zazwyczaj zaczynam 8-9dc. Moje cykle maja 27-29 dni. U Ciebie na skok zwiazany z owulacja jeszcze jest raczej za wczesnie.

Dagn, ksieciunio jest tylko jeden - rodzynek w naszej rodzince :P

Klaudia dziekuje Kochana :*

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 719 720 721 722 723 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ