Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Się kochana trzymam mocno kciuki.
Ciesze się ze do Was wróciłam. Miałam obawy, że po takim czasie nie będziecie chciały mnie widzieć i tak z dnia na dzień odwlekalam. Ale już obiecuje być
Nusia wróciła?
A Agata się odzywa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 09:17
AniaT lubi tę wiadomość
-
Zetka super, że jesteś! Fajnie, że "stare" znajome do nas wracają
Dzięki za gratulacje! Nusia wróciła, teraz jest jako Ania T.
A Twoje dzieciaczki przecudowne
Jejku po dzisiejszej nocy czuje się jak po całonocnej balandze. Jestem strasznie niewyspana ;/ Wszystko przez pozycje do spania. Podobno najlepiej spać na lewym boku a ja nie umiem w jednej pozycji przespać nocy. Na brzuchu oczywiste, że niewolno, ale ostatnio jeszcze wyczytałam, a ze na plecach też nie.. Chyba czas zainwestować w tego cudownego i drogiego rogala do spania dla ciężarnych..
Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Klaudia a mi dzisiaj wręcz przeciwnie, bardzo dobrze się spało ja jeszcze śpię na brzuchu z podkulona nogą, na lewej stronie rzadko, a rano się budzę rozwalona jak placek może zainwestuj w tą magiczną poduche do spania ?
My dzisiaj mamy odpust na wsi, niedługo idziemy na spacer, narazie jeszcze leżymy w łóżku, jest tak wygodnie, że żal wychodzić a na 14 na obiad do teściowej, zaprosiła nas przed chwilą - to się zdarza na serio od święta
Miłego dniaD-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wrocilam z USG
Wysiedzialam 3 jajka, tak jak chcialam: w lewym jajniku 2x12mm, a w prawym 1x13mm. Endo 7.4mm. W piatek kolejne usg, jesli jajka beda wystarczajaco duze to iui w sobote, a jak nie to poniedzialek
Pobrali mi tez krew na LH, FSH i estradiol :)wiec w miare profesjonalnie jak na moja klinike
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:09
Cigaretta, Kotowa, D-dawna, NIEPOKORNA, Madlene84, klaudia1534, kalika, Zetka, nataliano, triss, AniaT, Morwa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Monika,
Cieszę się, że pęcherzyk rośnie. To dobre wieści
Zetka,
Ja czuję się dobrze Miło, że o mnie pamiętasz Słodkie te Twoje chłopaki. Rosną narzeczeni dla mojej Julii
Morwa,
To Ty już teraz oficjalnie jesteś ciężarówką
Klaudia,
Mi znów jest najwygodniej na prawym boku Rogala też bym chciała, ale nie mam kasy
She,
Jakie cudowne wieści. Wobec tego trzymam kciuki byś w sobotę miała IUIZetka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Cigaretta ale Ci dobrze No muszę sobie kupić tylko za dużo wydatków mam ostatnio..
She cały czas trzymam i nie puszczam! Uwielbiam czytać tak dobre wiadomości
Niepokorna to mamy ten sam problemShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Część Zetka:) Fajnie, że wróciłas! Chłopcy faktycznie śliczni, mój ulubiony typ męskiej urody;p
She, rasowa nioska z Ciebie;D Wysiaduj dalej! Kciukam za iui!
Ja dalej przeziebiona, do tego całe święto w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 19:48
Zetka, She Wolf lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Klaudia gratulacje raz jeszcze
Spać na plecach to dopiero później nie można gdy macica większa, żeby nie naciskała na zyle główna. Ale ja spałam, starałam się najwięcej na lewym boku ale przekręcalam się też na plecy i prawy. A Rogala polecam. Teraz mam do karmienia
Niepokorna, super ze czujesz się dobrze.
Kalika, witaj
Zdrówka życzę.
She kochana, mocno mocno mocno trzymam kciuki.
Cigaretta ja też dziś u teściowej byłam ale obiadu nie dostałam
Dobranoc dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 23:32
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Wlasnie jade do ginekologa zobaczyc czy w tym cyklu bedzie owulacja. Zestresowana jestem okropnie. Na domiar zlego cora ma na 100% angine. Bidulka moja ale troche sie pogonimy i obie przebadamy. Martwie sie ze moj ginekolog nie da mi tego Dupka... endokrynolog za pol roku 1 paczke mam ale moj gin jakis smieszny
-
Zetka dziękuję :* A z tym spaniem to dobrze wiedzieć Nie miałam pojęcia, że w ciąży jest tyle zakazów i nakazów. A tego rogala to miałaś oryginał z motherhood czy jakiś inny zamiennik? Może po urodzinkach na początku grudnia sobie go kupie
Kalika kuruj się i wracaj do zdrowia :*
Sanderra trzymam kciuki za Twoją wizytę i życzę zdrowia dla córeczki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:33
-
Dzień dobry:)
Sanderra, przypomnij mi, czemu tak usilnie pragniesz tego dupka? Z mała idź do lekarza, jeśli to faktycznie angina to potrzebny antybiotyk.
Ja rano, po wyjściu z pracy, pojechałam na zakupki do Lidla i byłam świadkiem tych sławnych walk o towar z promocji;) Po 30 minutach nie bylo już ani jednego mopa z Viledy;p
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyKalika Haha też kiedyś widziałam te walki w lidlu, wtedy były kaski na motor i ochraniacze i najlepsze, że stare babki brały po parę kasków do koszyka! Pytanie brzmi : po co im to ????? A już przed otwarciem czekały z wózkami przed drzwiami, normalnie wyścig szczurów
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja po wizycie u ginekologa...
Kalika dupka mam na niewydolność ciałka żółtego dostałam od endokrynologa.
Wg troszkę jestem podłamana... Mam torbiel na lewym jajniku 3cm na 3. Ginekolog przepisał mi 2 opakowania Duphastonu i twierdzi że owulacja jest dziś. Z tym że testy ovu negatywne. Brak śluzu płodnego. Sama nie wiem co myśleć chyba ten cykl idzie na straty... Owszem szyjka wysoko i średnio otwarta no ale... Dodatkowo mam szyjkę w tyłozgięciu... Jakiś pogrom złych informacji. Prawego jajnika nie dało się złapać na USG tylko lewy.. Co mnie masakrycznie martwi... Bo szukał go 20 min i nic...W głowie mam najczerniejszy scenariusz. Załamana jestem... Nie wiem co o tym myśleć.
Poszperałam na forach i znalazłam mieszankę ziół na torbiele. Pije się 2-3 tygodni i torbiel fajnie sie wchłania. Zobaczymy. Czas poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:15
-
nick nieaktualnyTradycyjnie mam łeb gdzie indziej, nawet nie zauważyłam, że mi połowa cyklu przeleciała Więc tylko myknę, pomacham każdej z osobna i tyle
She Wolf, trzymam kciuki za insemkę :* Oby się ładnie ułożyło z tak imponującymi jajami (matko, jak to zabrzmiało )
Hehe, Klaudia i w ogóle dziewczyny zaciążone Ja Wam życzę, żeby te wszystkie rzeczy, które kupujecie, naprawdę się przydały My, pamiętam, kupiliśmy dwa śpiworki, bo wszędzie trąbili, że kołdra be i w śpiworku albo w beciku. Śpiworka użyłam trzy razy na spacer, bo potem już za ciepło było A w domu nie używaliśmy, od kiedy się okazało, że młody lubi spać na brzuchu
PS. Morwa, przyjaciółka kazała Cię spytać, czemu właściwie RidźWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:25
She Wolf lubi tę wiadomość