Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki, przepraszam ze nie odniosę się do każdej z osobna, ale jestem w pracy i za bardzo nie mam kiedy...ale chciałam tylko się przywitać i życzyć WAN miłego dzionka!
Ja za to mam dzisiaj humor wisielcxy i lepiej mi dzisiaj schodzić z drogi hahatriss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
Przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michaś jest tak absorbujący, że czasu brak na wszystko, tylko ciągle cycek (smoczka nie toleruje).
Dzisiaj zobaczyłam wiadomość od Triss, która napisała 10 października, ale mam poślizg
Myślałam o Was bardzo często, mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Czy mogę jeszcze wrócić do Was?
Pierwsze co zobaczyłam, to Cigaretta Serdeczne gratulacje kochana. Kurcze, tak chciałabym nadrobić, ale to nierealne
Morwa, Klaudia, zobaczyłam suwaczki, gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 19:56
Cigaretta, AniaT, Kotowa, klaudia1534, Madlene84, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWelcome back from the dead ones :*
Nie pomyślałabym, że drugie dziecko bywa aż tak absorbujące Tzn u znajomych nie widziałam. Aczkolwiek na cycu to całkiem realne się wydaje.
Dobrze Cię widzieć, Zetka
Miłego wolnego dnia jutro, dziewczyny Leżcie do góry brzuchem, a kto ma pod ręką, niech wcina rogale na św Marcina ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 19:59
Zetka lubi tę wiadomość
-
D-dawna wrote:Welcome back from the dead ones :*
Nie pomyślałabym, że drugie dziecko bywa aż tak absorbujące Tzn u znajomych nie widziałam. Aczkolwiek na cycu to całkiem realne się wydaje.
Dobrze Cię widzieć, Zetka
Miłego wolnego dnia jutro, dziewczyny Leżcie do góry brzuchem, a kto ma pod ręką, niech wcina rogale na św Marcina ^^
Nom. Śpi na rączkach albo na moim brzuchu, albo przy cycku. Jak odkładam to płacz. Smoczek bleeee. Ale jest cudny
Kotowa, przytulam Cię kochana, myślałam wielokrotnie o Tobie. Na pewno już niebawem bedziesz tuliła swoją dzidzię, tego Ci z całego serca życzęKotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Zetka cześć kochana, dziękuję za gratulacje!
Jak się masz? Twój maluszek ma już 3 miesiące, strasznie szybko zleciało buziaki :*
Dziękuję :*
Bardzo się cieszę, że Wam się udało
Jak się czujesz?
U mnie w miarę, zmęczenie itp, jakieś dołki mniejsze czy większe, ale jeden uśmiech czy "a gu" i wszystko inne się nie liczy.
Czy Juwelka zagląda?
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Dziękuję :*
Bardzo się cieszę, że Wam się udało
Jak się czujesz?
U mnie w miarę, zmęczenie itp, jakieś dołki mniejsze czy większe, ale jeden uśmiech czy "a gu" i wszystko inne się nie liczy.
Czy Juwelka zagląda?
-
Mówiłam kochana, że będzie dobrze :*
Michaś w nocy ostatnio (odpukać tfu tfu tfu) ok. Wczoraj zasnął 22:30 i następne karmienie 4:30. A zazwyczaj to tak 4h przerwy pierwszej, potem po dwie godzinki. Gorsze są dni. Jak mąż ze starszym wychodzi przed 7 to mały już nie śpi. Wracają po 17 dopiero, więc praktycznie cały dzień jestem sama z Miśkiem. Najgorsze, że sam nie śpi prawie wcale. Jak już chwilkę poleży na macie, to mam w ciągu dnia może pół godzinki żeby obiad zrobić Ale co tamCigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrześliczni są obaj ! :* Z Michałka taka słodka kluseczka, a starszy pewnie już w przedszkolu wyrywa koleżanki, młody przystojniak
Oby mu to spanie od 22:30 do 4 zostało albo i dłużej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 20:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wizytacje mam za tydzień o 17:40, no i mamy nadzieję, że się dowiemy kto tam w środku siedzi na genetycznym nie chciał się ujawnić. Ja mam przeczucie na dziewczynkę ale wszyscy dookoła mówią, że chłopak.
Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze i że wyniki ok a Ty kiedy idziesz podglądać małego? Czy wczoraj podglądanie było czy będzie 23 ? :p nie chce mi wyszukać tego linka co podałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:27
-
Zetka :* No w koncu sie zjawilas Ale piekne te Twoje chlopaki Maja taka poludniowa urode Beda z nich lamacze serc
U mnie jak widac, dalej nic Jutro sie okaze czy bede miala w tym cyklu IUI.
Morwa super ze wyniki ok :*
Nusia i Kalika, mam nadzieje ze humorki macie juz lepsze :*
Cigaretta trzymam kciuki za dziewczynkeZetka, AniaT lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty