Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka wrote:Nusia wróciła?
Kochana wróciłam ale mam mało czasu na udzielanie się intensywniej bardzo się cieszę, że TY też wróciłaś Cudne masz te Twoje chłopaki! Przystojniaki! tak jak napisałam She, będą łamać serca hehe.Zetka lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Wrocilam z USG
Wysiedzialam 3 jajka, tak jak chcialam: w lewym jajniku 2x12mm, a w prawym 1x13mm. Endo 7.4mm. W piatek kolejne usg, jesli jajka beda wystarczajaco duze to iui w sobote, a jak nie to poniedzialek
Pobrali mi tez krew na LH, FSH i estradiol :)wiec w miare profesjonalnie jak na moja klinike
Kochana super!! pięknie CLO ba Ciebie podziałało. Daj koniecznie znać jak po wizycie i trzymam mooocno kciuki, żeby wszystko się udało!!She Wolf lubi tę wiadomość
-
Nusia, niestety raczej nie, czuje, ze @ za rogiem, spodziewam się jej w poniedziałek. A co do przeziebienia, to nie sadzę, żeby fasolka potrafiła wywoływać ból gardła i kaszel, chociaż kto wie... Mysle, ze to wynik tego, ze w poniedziałek dość mocno mnie przewiało.
Co u Ciebie Kochana? Wykres masz mocno obiecujący, piekny skok, potem spadek, i znów wysoko. Planujesz testować?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyHej hoł!
Morwa dużo zdrowia, teraz jest Wam ono szczególnie potrzebne :-*
She zaciskam kciuki oczywiście!
Kalika zdrowiej szybko ! :-*
Nusia właśnie, planujesz testować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:55
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Klika nigdy nic nie wiadomo może okres u Ciebie nie przyjdzie tylko będa II piękne krechy
A ja nie wiem czy będę testować, zobaczę jak się za kilka dni będę czuła bo póki co to tylko piersi mnie bolą. Ten cykl to w ogóle dziwny mam, jakiś strasznie krótki, biorę dupka i może przez to taka wyższa tempa. -
nick nieaktualnyczesc wam.. She wolf jejku ciesze sie ze wysiedzialas jajeczka,oby sie wykluly bliziaki :* Zetka przystojniacy z twoich chlopakow :* ten maly uroczy.. Kalika u nas 10km tez jest lidl i tylko promozje czy cos to kolejki jak za komuny jeden drugiemu wyszarpuje,,
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane bardzo Wam wszystkim dziekuje, ze ze mna jestescie
Dzis na monicie ustalilismy iui na poniedzialek
Jajka rosna nierowno, wiec raczej licze tylko na to dominujace. Maja 17mm, 14mm i 13.4mm, endo 9.1mm (winko dziala:P )
Estradiol sprzed dwoch dni 1600, LH i FSK ok 5, wiec chyba sa to dobre wyniki jak na tamten dzien. Dzis krew znowu pobrana, wyniki pewnie w poniedzialek.
Umowilam sie jeszcze prywatnie na usg w niedziele, sprawdzic czy owu nie bedzie szybciej. Juz zaczelam swirowac, obliczac, porownywac, kalkulowac
Nusia i Kalika, trzymam kciuki za II kreski :*
Triss Ty wiesz... :*
Morwa, a co Ci dokladnie jest? Mam nadzieje, ze to nic powaznego?
Cigaretta, nie moge sie doczekac na relacje z USG
Niepokorna i Nataliano, co tam nowego?
Agata, a jak sie czuje Twoja mama?
Zetka, Klaudia, Dagn, Sanderrra caluje Was tez :*
Madlene, gdzie Ty jestes?
Chyba o nikim nie zapomnialam? Jesli tak, to z gory przepraszam :*triss lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe wolf u mnie srednio,wczoraj zlapal.mnie katar leci czasem jak z kranu,chyba zatoki mnie wezma;/ wcziraj bylam z tesciem na tej glukozie,myslalam ze sie zrzygam jaksie to nie dobre pi 2pobraniu krwi o malo co nie odlecialam,szybko wyszlam na dwor na swieze piwietrze bylam blada jak sciana ale po 3pobraniu z tej samej reki i zyly bo nie dalo sie nic znalesc byli w muare ok ake reka mnie bolala na lokciu.we wt robilam badania na tarczyce u nas w przyvhodni wiec odbiore yo wszystko w poniedzialek bo dzis nie mialam jak. Jeszcze bym mysiala podjechac do labo w miescie zobaczuc czy wyniki przyszly co mam ten konflikt serologiczny no i jeszce pobrac krew na 17OH ptogesteron zeby pizniej zadzwonic do gina co mnie leczyl czy mam cos brac czy nie...Ogolnie to jestem spiaca spalabym w dzien a w nocy usnac nie moge,wierce sie...
-
She trzymam kciuki za poniedziałek, 3 pęcherzyki to super wynik, nie denerwuj się, nie bierz teraz gorących kapieli i nie wysilaj się za bardzo
Nataliano dziękuję Mam nadzieję, że te zatoki CIę jednak nie złapią bo to wstrętne cholerstwo, sama często na zatoki choruję. No więc zdrówka życzę!
a może jakaś meliska by CI na spanie pomogła? -
Nataliano zdrowka zycze :*
Niepokorna, sezon grillowy? U nas pizdzi jak w Kieleckiem i grad nawet padal, a Wy grillujecie?
Nusia postaram sie nie przemeczac, ale ciezko bedzieAniaT lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
She czyli dla nas obu poniedziałek będzie ważnym dniem. Dla Ciebie z powodu IUI, dla mnie z powodu wizyty u ginekologa Więc śle moc wirusków i dobrych myśli!
Nusia trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm!
Kalika za Ciebie również jak i za wszystkie testujące na dniach :*AniaT lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Jutrzejsza tempka powinna być decydującą, ale nie mam dużych nadzieji, bo słabo u mnie z ciazowymi objawami.
She, kochana, oby poniedziałek był szczęśliwy, chce w końcu zobaczyć u Ciebie tłusta zielona krope! :*
Klaudia, samych dobrych wieści podczas wizyty :*
Nusia, nie daj się @ ;*
Niepokorna, zaskoczylas mnie z tym grillem w listopadzie
Nataliano, zdrowia!AniaT lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Dziewczynki no staram się nie dać @, ale to już nie ode mnie zależy niestety piersi bolą mnie okropnie i to raczej na tyle objawów ciążowych wczoraj wypiłam jednego cyderka, więc tempke dzisiejszą powinnam ignorować, w sumie była wyższa, ale wpisałam troszkę niższa, bo jest i tak nie jest taka jak rzeczywiście powinna być...
Morwa kurcze mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrówka, że ta alergia minie a lekarz znajdzie odpowiednie leki dla Ciebie:* -
She i kalika,
Nam pogoda nie straszna. Grill za oknem w ogródku się praży, a my w domku siedzimy przy stole. Musieliśmy zamknąć sezon, a to była ostatnia szansa
Klaudia,
Udanej wizyty
Morwa,
Wracaj szybko do zdrowia :*klaudia1534, She Wolf lubią tę wiadomość