Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShe, pytałas chyba jak czuje się piesek - już dobrze. Nadal mało je, ale już wszystko wróciło do normy
Morwa, strasznie się cieszę:* gratulacje
Madlene, jasne że chce Podeslij mi link na prv
Kalika, wysłałam Ci mojego fbWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 07:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She, osobiście używam emulsji Lactacyd i ja polecam. Jest delikatna, nie podraznia, a nawet łagodzi podrażnienia. Jakoś tak zrozumiałam, że ty się tym kremem smarujesz, a nie myjesz ;p Popieram Niepokorna w kwestii jednorazowych recznikow, za to jeśli nie masz układów to zrezygniwalabym z wkładek higienicznych a nosila przez ten czas bawełniane majtki
Monika, ale wąsacz! Ale wygląda pięknie
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Dzien dobry! Dzis odebralam wyniki watrobowe, robie badania co 3 mce. Ostatnio byly niepokojace. Jednak tym razem sa duuuuzzzoooo lepsze wiec jeden problem z glowy. Pogadalam sobie z moja endokrynolozka, wypytala mnie o moje cykle itd. Polecila zebysmy zglosili sie do dobrego profesora (polecila mi jednego) i przebadali nasienie mojego. Stwierdzila tez ze profesorek die nie cacka tylko jak trzeba to wysyla od razu na in vitro (jezeli nasienie jest slabe).
Morwa gratulacje!
Dagn przeczytalam i chce jeszcze. Mam kilka pytan odnosnie legendy ale to chyba lepiej na priv zalatwic zeby dziewczyn tu nie zawalac wiadomosciami
Pozdrawiam wszystkie staraczki i te zafasolkowane
Milego dnia zyczeD-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski! Jak tam po nocy? Moja mała znów wymiotiwała... ale dzis do lekarza idziemy. Moze w koncu czegos konkretnego sie dowiem.
3 dziewczynki w domu i mam niezły sajgon w domu! Bałagan niemożliwy
Zaraz przerzuce sie na kompa i doczytam co u Was ☺ -
nick nieaktualnyA mnie z kolei lactacyd w ciąży uczulił tzn nie tyle uczulił, co jak weszłam w koleżankę kandydozę, to nie wyszłam przez miesiąc
Akilegna, niezmiernie mi miło ^^ Zatem już dodaję do friendów i pogadamy sobie na prv I życzę powodzenia w dalszych badaniach. Mam nadzieję, że pływaki będą gut i obejdzie się bez iv.
A, zapomniałam dodać, że po tych harcach wszystkich młody dalej smacznie chrapie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 09:00
-
nick nieaktualnyMonika-coz za przystojniak z Twojego szczurka
She ja nie myje sie żadnymi specyfikami. Tak miedzy Bogiem a prawda zamiast papieryu toaletowego używam chusteczek dla dzieci. Z lanolina.
Dagn to mialas szalowa noc:) roztanczona:)
Akligena to juz jakis kierynek obrano to najwazniejsze!
-
Sanderra no tak, ale dziwie sie, czytajac wasze przejscia, ze mialyscie (pisze ogolnie bo nie pamietam ktora z was przechodzila jakie badania pokolei) proby z zastrzykami na pekanie jajeczka, rozne podejscia z luteina i duphastonem itd. Dopiero pozniej iui (czy jak to sie tam pisze). A tu mi wyskoczyli z ewentualnym iv od razu? Bez zadnych innych prob leczenia? Jakos tak do konca nie wierze, ze pojdzie tak latwo. Tak czy tak, ide najpierw do mojej pani ginekolog, powiem jej co uslyszalam od jej kolezanki endo (wiem ze kontaktuja sie ze soba po kazdym moim badaniu u jednej czy u drugiej)i zobaczymy co mi powie
-
nick nieaktualnySanderra, dobrze, że idziecie do lekarza. Teraz dużo rzeczy wisi w powietrzu, ciężko ocenić, w co się ubrać Może coś ją złapało, jakieś namiastki jelitówki.
Kup w aptece Acido...lac alb o lic, czy jakoś tak... elektrolity o smaku jabłuszkowym ^^ Pomagają przy biegunkach i wymiotach u małych dzieci O wiele lepsze i strawniejsze niż Smecta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 09:14
-
nick nieaktualnyAkilegna. Wiesz wydaje mi sie ze endo chce cie przygotowac na ewentualnisc ze moze to bedzie potrzebne. Na twoim miejscu nie przejmowala bym sie. Najgorsze jak sie czlowiek przejmuje to hotmony szaleja. Ja tez sie balam invitro i zaplodjienia pozaustojowego. Ale w sumie zawsze fo jakies wyjscie i mozliwosc.
Dagn musze sprobowac. Bo mala sie meczy a nic z tego leczenia nie ma. Zapisze ja znow do otolaryngologa moze cos poradza na te zatoki. -
nick nieaktualny
-
Monika widzisz a ja nie wiem czemu myślałam że to on:) ale wtopa. W każdym razie sunia prześliczna:)
She mi ginekolog powiedział kiedyś żeby odstawić wszystkie dziwne specyfiki i myć się tak jak pisze Niepokorna samą wodą, albo zwykłym mydłem - u nas jest takie zwykłe się nazywa biały jeleń. Ja je kupuje w płynie i odkąd zrezygnowałam z płynów do higieny intymnej i przerzuciłam się na to mydło to odpukać ale żadne infekcje się mnie nie łapią.NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ mojego doświadczenia i z opinii kilku innych, dawnych ciążówek, w 3 trymestrze lubią się przyplątywać infekcje z byle powodu. Tak więc, nawet jeśli nie lubicie, to na wszelki wypadek polubcie w tym okresie seks z gumką
Jest mało leków, które można w ciąży, w związku z tym mają one ceny z kosmosu
<nudzi się> Póki pamiętam... i staraczkom i zaciążonym polecam w internecie "Jane the Virgin", wiem, że schemat znany, był jakiś taki serial w Polsce też, że laska idzie na cytologię, a robią jej inseminację Ale to jest o tyle śmieszne, że stylizowane na brazylijską telenowelę i CUDNYM narratorem w tleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 09:57
-
Dagn, ciąża sama w sobie predysponuje do infekcji intymnych, szczególnie grzybiczych, także nie wiazalabym ich pojawienia się z zastosowaniem Lactacydu czy innego preparatu do higieny.
Akilegna, nie wiem jak Ty, ale mi się nie bardzo podoba kierowanie praktycznie od drzwi na in vitro. Najpierw trzeba sprawdzić co się dzieje, gdzie leży problem trudności z zajściem ciążę, postarać się usunąć, bo często są one odwrscalne, a nie od razu walić z grubej rury. Takie jest moje zdanie
Sanderra, dobrze że idziecie do lekarza. Przy masywnym splywaniu wydzieliny po tylnej ścianie gardła dzieci często nią wymiotuja, szczególnie w nocy bądź po obudzeniu. Czym ja leczysz?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyKalika- no właśnie narazie nic jej na to nie daje. Córa od niedawna wymiotuje tymi glutkami. Także to dopiero nowość dla mnie. Dziś mam nadzieję że lekarka zareguje. Miesiac temu raz jej się zdarzyło wymiotować i poszłam od razu z nią do lekarza dała jej antybiotyki. A teraz znów nawrót. Te zatoki ją wykończą a przy okazji mnie. Biedna faktycznie wymiotuje jak się przebudzi. A później już nic jej nie jest. Wczoraj w przedszkolu jedynie brzuch ją trochę rozbolał ale szybko jej przeszło jak zjadła.
-
Więcej to się nasmarować nie dało od rana?
Standardowo witam się jeszcze z łóżka, właśnie zjadłam śniadanko i kawałek tortu
Co do płynów do higieny intymnej to ja aktualnie używam Lactacyd plus "Płyn ginekologiczny do higieny intymnej. Na podrażnienia i upławy". I bardzo go sobie chwalę, wcześniej używałam innych produktów tej firmy ale ten jak narazie jest moim numerem 1.
Monika ślicznie psinka teraz wygląda My mamy yorka, aktualnie jak zawsze na zimę zaczyna wyglądać jak mała puchata kulka, dopiero z końcem wiosny jest obcinana, bo z niej straszny zmarzluch i zimą choć wychodzi na dwór za potrzebą na 2 minuty to musi mieć zakładany sweterek
Akilegna cieszę się, że z wynikami wszystko w porządku.
Sanderra zdrówka dla córeczki! Mam nadzieję, że lekarz coś szybko zaradzi i będzie lepiej.
-
Monika,
Pies wygląda jak królewicz teraz
kalika,
Ja noszę wyłącznie bawełniane majtki. Inne mnie podrażniają. A wkładki i tak noszę, bo nie lubię mieć upławów na majtkach
akilegna,
Fajnie, że wyniki lepsze
Morwa,
Bardzo się cieszę Gratulacje! -
nick nieaktualny