Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
She, nie idę na monitoring jednak. Ten cykl jakis długi bedzie, poki co jeszcze brak klasycznych objawów owu. Tak wiec czekam, nie idę nigdzie ;p
Na ten świąd polecam Klotrimazol w kremie, mysle ze u was tez dostępny w aptece.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Sanderrra z tego co wiem prolaktyna jest bardzo latwa do zbicia, tylko trzeba sie za tp porzadnie zabrac Oczywiscie skonsultowac z lekarzem. Biedna Twoja mala Sama czesto choruje na zatoki, wiec wiem jak musi cierpiec
Morwa super25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
kalika wrote:She, nie idę na monitoring jednak. Ten cykl jakis długi bedzie, poki co jeszcze brak klasycznych objawów owu. Tak wiec czekam, nie idę nigdzie ;p
Na ten świąd polecam Klotrimazol w kremie, mysle ze u was tez dostępny w aptece.
Wlasnie przeczytalam pod wykresem No coz, czekaj na ta owulke, oby przyszla niedlugo :*
Wiesz co na mnie ten krem nie dziala, smaruje sie nim, ale jakos zawsze musze sie ratowac czyms silniejszym25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Wlasnie przeczytalam pod wykresem No coz, czekaj na ta owulke, oby przyszla niedlugo :*
Wiesz co na mnie ten krem nie dziala, smaruje sie nim, ale jakos zawsze musze sie ratowac czyms silniejszym
W takim razie najpewniej u Ciebie przyczyna jest inna niż grzybicza. Klotrimazol działa na grzyby, na inne sprawy nie pomaga. Czekaj na zamówione Tantum Rosa
-
kalika wrote:W takim razie najpewniej u Ciebie przyczyna jest inna niż grzybicza. Klotrimazol działa na grzyby, na inne sprawy nie pomaga. Czekaj na zamówione Tantum Rosa
Dziala tylko w formie globulki, sam krem jeszcze mi nigdy nie pomogl.
Zamowilam jescze do Tantum jakies globulki i zel dowcipny
Ale wlasnie tym razem objawy sa inne, jest swedzenie ale tylko sromu, nic wiecej. A zazwyczaj mialam geste uplawy i swedzialo i pieklo nawet w srodku.
Czy my - baby musimy miec zawsze jakies problemy intymne25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Dziala tylko w formie globulki, sam krem jeszcze mi nigdy nie pomogl.
Zamowilam jescze do Tantum jakies globulki i zel dowcipny
Ale wlasnie tym razem objawy sa inne, jest swedzenie ale tylko sromu, nic wiecej. A zazwyczaj mialam geste uplawy i swedzialo i pieklo nawet w srodku.
Czy my - baby musimy miec zawsze jakies problemy intymne
Jesli infekcja grzybicza dotyczy pochwy (świadczy o tym świąd i pieczenie w pochwie oraz serowate upławy-miałaś typowe objawy) to niestety sam krem z klotrimazolem stosowany na srom nie pomoże, dlatego obserwowałas poprawę dopiero przy zastosowaniu leków dopochwowych, które działały ścisle w centrum problemu.
Skoro teraz dolegliwości dotyczą tylko narządów zewnętrznych, to najpewniej na ten moment problem dotyczy tylko ich. Zmieniłaś moze ostatnio kosmetyki do higieny intymnej, detergenty w których pierzesz bieliznę, robiłaś jakieś zabiegi na ta okolice?She Wolf lubi tę wiadomość
-
Wiesz co, nic nie zmienialam, ale do higieny intymnej uzywam takiego kremu z apteki do suchej skory ze sklonnoscia do egzemy itp, polecila mi go lekarka, no i dzialal. Ale ostatnio zauwazylam ze jak sie nim posmaruje (miejsca inne niz intymne), to troche mnie piecze. I tak pomyslalam, ze moze to wina tego kremu. Jest z dozownikiem, wiec nie dotykam jego koncowki, ale moze cos sie z nim niedobrego dzieje i zaczal mnie uczulac?
Od dwoch dni podmywam sie tylko woda, bo sie juz boje czegokolwiek uzywac25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
Jestem i ja. Czytałam Was regularnie i mniej więcej wiem co się dzieje.
Morwa gratuluję i oby same dobre wiadomości dalej mogły Cię cieszyć.
U mnie nic nowego. Po jutrze będę testować ale nie liczę na cuda. Zrobię to tylko aby spokojnie móc odstawić luteinę. Poza tym okaże się czy coś ona pomogła na te plamienia.
-
She, ja bym sromu raczej niczym na codzień nie smarowała, a jedynie do mycia stosowała żel do higieny intymnej jak najbardziej naturalny (bez barwników, zapachów, parabanow), żeby nie zaburzać naturalnej flory, szczegolnie teraz. I cóż, czekaj na Tantum rosa, chyba ze bedzie gorzej to śmigaj do doktora.
-
Ja nie smaruje tylko uzywam go do mycia a gdzies wyczytalam w jakims artykule, zeby tez nawilzac srom tak samo jak inne czesci ciala nie wiem czy to dobry pomysl
A jaki jest zel warty polecenia? Bo jeszcze takiego nie znalazlam
Dzieki Kalikus za podpowiedzi :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
She,
Ja mam bardzo wrażliwy srom zresztą podobnie jak środek. Dlatego ja nie używam absolutnie żadnych żeli ani płynów do higieny intymnej, a wyłącznie wody. Również niczym nie nawilżam okolic intymnych i uważam, że to kiepski pomysł. Mi pomaga wyłącznie Tantum Rosa. Każde globulki mnie jeszcze bardziej uczulają, a kremy nie działają. Jestem pewna, że Tantum Ci pomoże Podmyj się dwa razy dziennie, rano i wieczorem i koniecznie noś wkładki higieniczne wygodne. I będzie po kłopocie No i codziennie oczywiście świeży ręcznik dopóki infekcja nie zniknie. Albo po podmyciu wytrzyj się papierowym ręcznikiem -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcf8f02fad4a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/807562b82509.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/264dbf61e3dc.jpg
Mój szczurek przed i po nie mogę się przyzwyczaić, ale teraz w końcu wygląda jak sznaucerWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 07:12
klaudia1534, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość