Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny w zyciu nikt mi tyle milych rzeczy nie powiedzial (oprocz meza) - az sie wzruszylam. :*
Chociaz to nie jest tez tak do konca, wolalabym aby doba byla duzo dluzsza, bo mam dluga liste rzeczy do zrobienia i nie zdarza mi sie abym mogla z niej wszystko wykasowac Np mialam wiele pomyslow na prezenty rocznicowe dla meza i mimo ze juz w kwietniu wymyslilam, to czasu mi braklo. No i maz mi sporo pomaga - sprzata w domu, wiec to mi juz odpada
Ja tez w jakiejs aptece online kupowalam kiedys te testy na infekcje, wydaje mi sie ze u Was w UK znajdziesz jakas taka polska.
Monika piesek to York? Chcialabym takiego malego dzieciom kupic, ale nie wiem jaka rasa bylaby najlepsza dla dzieciakow. Chodzi o jakiegos malego, zeby oni mogli niemal w 100% sie nim opiekowac sami.
Kotka tez bym przygarnela, ale moj maz nie lubi. Nawet w ramach prezentu urodzinowego kiedys probowalam go namowic, ale sie ie udalo Mamy rybki
Obiecuje na siebie uwazac, jak bede czula ze to za duzo dla mnie z ta praca to dam sobie spokoj. Moj maz tez nie jest zachwycony i nie podoba mu sie ten pomysl z praca... mam tez wrazenie, ze troche sobie zarzuca, ze gdyby zarabial wiecej to ja nie musialabym teraz nic szukac, ale ja wiem ze to nie tak, to przez durny system, a dla mnie moj maz staje na wysokosci zadania
Dagn - takie masz znajome imie Oby tak juz rozowo zostalo Dobra robot
u nas dzisiaj dzien wolny, wiec do 21.00 leniuchuje, pozniej pierwsza nocka.... moj maz wlasnie poszedl do sklepu po jakas dobra Milke, bo mam taka ochote, ze oszaleje zaraz
She co czytasz? Uwielbiam Sagi a nic ciekawego nie moge upolowac ostatnio.
Morwa daj nam znac!
Monika strone moge Ci na priv wrzucic, bo adres to moje imie i nazwisko
-
nick nieaktualnyA nie, imię mam takie, jak nick EH to mój pseudonim literacki, co sobie go kilka lat temu wymyśliłam Aczkolwiek Emilia mam z bierzmowania.
She Wolf, nie Nie mam armii testów w domu. Jak jutro będzie tempka wyższa na wieczór dalej (dziś po drzemce 45m jest 36,83), to się skuszę może znówWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:04
-
Madlene i tak Cie podziwiam Superwoman
Czytam Sage Ludzi Lodu po raz drugi, Bo bylam w niej zakochana jako nastolatka, a ze czesto w nocy nie spie, to czytam sobie bo to lekkie i przyjemne. Potem bede czytala Sage o Krolestwie Swiatla, tez kiedys przeczytana i O czarnoksiezniku. Tego akurat nie czytalam
Fajnie ze macie wolne. Az polecialam do kalendarza zobaczyc czy i u nas wolne, ale nie ma tak dobrze
Dagn, no dobra, to bede czekala do jutra, ale wez nie trzymaj nas w niepewnosci
Morwa, a tez czekam na imformacje25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMówiłam Ci ostatnio, że FL w ciągu tego roku starań, z normalnych 12 dni rozwaliła się w kosmos do jakichś 14-15; jeśli wierzyć modułowi ovu
Też bym chciała jak najszybciej wiedzieć, w razie co. Ale postaram się zrobić, jeśli tylko zajdą ku temu przesłanki.
Jeżeli jest jakaś szansa, że pęcherzyk mógł przyrastać nawet do 18dc, to kto wie...
Po prostu nie chcę się łudzić, żeby się nie rozczarować
No i boję się... w lutym też 12dpo nic, 14dpo nic, 18dpo super krecha i plamienie tego samego dnia. 21dpo już było po kresce W zasadzie jak tak pomyślę, to wolałabym wtedy nie wiedzieć.
Plus jest jakiś strach, że cykle się rozwalają, wydłużają i może to już koniec? FSH w grudniu było 7,9 - długo mu zejdzie dobić do 9? Nie sądzęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:18
-
She uwielbiam Sagę o Ludziach Lodu, przeczytałam ją całą ze trzy razy i w domu mam oczywiście wszystkie części, bo pewnie nie raz jeszcze do niej wrócę. Już parę osób nią zaraziłam, więc Madlene polecam
Aktualnie zaczęłam czytać Sagę Akuszerkę i też bardzo fajnie się zapowiada
Morwa trzymam kciuki za wizytę i czekam z niecierpliwością na informacje !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:29
-
Dagn, to fsh nie jest takie zle, moze zrob amh, jesli Cie to uspokoi? Ale sama widzisz ze w ciaze zachodzisz, wiecz owulacje pewnie masz
Klaudia, wlasnie wygooglalam ta akuszerke. Wisze ze nawet film jest na tej podstawie
Tez uwielbiam sagi skandynawskie25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
http://www.saginorweskie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=33&Itemid=35
tu jest trailer
Ja tez bym chciala ....25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
She,
Mi kremy na swędzenie nie pomagają. Za to bardzo pomaga mi Tantum Rosa. Jedna saszetka starcza mi na dwa podmycia i po dwóch dniach już nie swędzi
Dagn,
Każda z nas może widzieć inny kolor Twojego avatarka, bo wszystko zależy od ustawień grafiki komputera Ja widzę właśnie kolor bordoD-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlen moj P też nie chcial kota. Nic mu nie powiedzialam i zaadoptowałam 3 letnią kitke. Nie przepadał za nią a teraz nie potrafi bez niej żyć
Morwa trzymam kciuki za twexa &&
She a co do niepokalanka to pierwsze słysze muszę poczytać. A co do fasolki to nie wiem nie licze na nic. Bardziej się nastawiam na następny cykl
Jak kogoś pominęłam przepraszam Nie było to umyślne czasami nie czuje sie w temacie i nie chce palnąć głupstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:48
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She Kochana u mnie fasoli to niestety nie w tym cyklu bo właśnie wczoraj dostałam okres musze sobie jeszcze troszkę poczekać...
Ja muszę zacząć coś brać na poprawę śluzu bo ostatnio kiepsko z nim ...tzn w tym cyklu co był miałam ładny śluz juz około 8-9 dc, ładny rozciągliwy a owulka była pewnie dopiero ok 13 dc kiedy już dawno było po śluzie. Tez tak macie???? Przez to nie eiem kiedy w ogóle owulka u mnie jest... -
Niepokorna dzieki Zamowilam, powinno dojsc w ciagu 2-3 dni
Sanderrra czytaj Moze sie czegos dowiesz U mnie takie nastroje przed testowaniem sa co miesiac, ale moze w koncu sie uda, wiec i u Ciebie przeciez wszystko mozliwe
Ja nie lubie horrorow, choc American Horror Story mi sie spodobal, ale tylko pierwszy sezon mi sie podobal, kolejne juz nie bardzo
Kiedys ogladalam The Walking Dead, teraz sie boje Ja mam czesto dziwne sny, wiec sie boje ogladac i dodawac do nich jeszcze sceny z filmow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:59
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe doskonale wiem co masz na myśli. Ja to już nie szukam objawów ciąży bo zauważyłam że mi to szkodzi.
Ja to żeby te prolaktyne zbić to dała bym sobie łeb wygolić!
Poczytam ale nie dziś. Zmęczona jakaś jestem. Córa ma zatoki i dziś o 3 ciej znów faza wymiotów.. Biedna męczyła się do 5 rano. Jutro idziemy do lekarza. Martwią mnie te jej epizody wymiotów z ropy- z noska nic nie leci tylko z tyłu w gardle widać szable i za chiny nie idzie się ich pozbyć... Ta pogoda nie służy małej- pada- wychodzą zatoki zmienia się pogoda- pogarsza sie stan a jak ją podlecze pogoda znów się zmienia i od nowa
Przynajmniej juz nie choruje bo chorowała otorycznie odkąd usunięto jej 3ci migdał jak ręką odjął. Boczne skrócone- angin już nie ma ale zatoki jak bumerang ciągle nawracają. -
nick nieaktualny