Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika moja Kochana dziekuje:* wróciłam i juz tu z Wami zostaje. Będę Wam tu gledzic i marudzić i będziecie mnie musiały znosić heh.
Ja tez jestem za tym, abyście Dziewczynki zapomniały o tej ostatniej akcji i wróciły tu wszystkie! Morwunia wracaj!!D-dawna, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
Dagn ja np teraz pisze z telefonu bo leżę sobie juz w łóżeczku i nie chce mi się laptopa trzymać na kolanach. Musze sobie chyba tablet kupić.
Monia ja się na prolaktynie nie znam, ake wiem ze jedynie z objawów podwyższonej prolaktyny może być ból piersi w II połowie cyklu. Mi też by się coś przydało na podniesienie libido heh. -
Dagn,
Ja właśnie kupiłam pościel 100cmx135 cm i zamierzam kupić łóżeczko 2w1 140cmx70cm. Ono potem ma służyć ludzikowi jako tapczanik. Co do tego, czy powinno coś być nowe to pewnie każdy ma swoje zdanie. Ja bym chciała wszystko kupić nowe, ale mnie nie stać. Aczkolwiek chcę nowe łóżeczko z materacem. A reszta może być używana w dobrym stanie
Co do pogody u nas wietrznie, ale bardzo słonecznie Także Dagn, zapraszam do mnie nad morze na zielonych wyspach
Ja też czasem piszę z kompa. Ale rzadziej niż kiedyś, bo mój laptop jest ciężki i ugniata mi mojego ludzika już
Klaudia,
Ja uważam, że to wcale nie muszą być tylko sny. Może Twoja ciotka naprawdę chce Ci coś przekazać. Ja wierzę w takie rzeczy. Proszę się ze mnie nie śmiać.
Sanderrra,
Jak czujesz rozpychanie i biały śluz to może być coś dobrego
Madlene,
Naprawdę Nas kochasz? To wspaniałe
Kochana, mój mąż dla dodania sobie energii je codziennie na śniadanie sałate z fetą i warzywami. I to mu bardzo dodaje sił na cały dzień.
Monika,
Podczytując fioletowy wątek masz przynajmniej pojęcie, co u ciężarówek z fasolkowego wątku Sprytnie
A co do prolaktyny to ja przez 4 miesiące brałam Norprolac. I nie zadziałał. I tak się zastanawiam, że zaszłam po tym jak zaczęłam pić codziennie len mielony. Miałam po nim więcej śluzu i w ogóle jakoś tak lepiej się czułam. Może spróbuj i Ty Monika?
Morwa,
Wracaj do nas A może czekasz na moją armię myszy?D-dawna, Sanderrra:), Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniepokorna miałam dokładnie takie samo 2w1 super sprawa
A co do rozpychania i śluzu. Śluz to norma d-dawn pisała- ale nie powiem że bym nie chciała. Ale wiesz wmówić sobie objawy i żyć nadzieją nic dobrego nie daje. Co miesiąc to przechodzę.
Cholera laski jak się roztyłam po tym bromku. CHolera mam apeyt i cięzko mi schudnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 19:05
NIEPOKORNA, D-dawna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO, te łóżka 140x70 są świetne, Niepokorna Szwagier takie ma dla swojego bąbla, co prawda jeszcze szczebelków nie zdjęli, ale posłuży długo.
A pościele na te 100x135 takie piękne bywają czasem ^^ niedawno w Lidlu trafiłam na wyprzedaży taką żółtą z małymi animkami; wiecie mini Bugs, mini Daffy itd
U nas ten problem, że ja strasznie Eryka uzależniłam od siebie. Beze mnie nie zaśnie i kropka. Więc mamy coś takiego: http://allegro.pl/nagrodzona-sofa-kanapa-rozkladana-dla-dzieci-pufa-i5422811355.html
Jest u nas już ponad 2 lata i sobie strasznie chwalimy. Ta pianka nic a nic się nie odkształciła, młody nie ma skąd spaść, a ja tam siedzę i serialuję, dopóki on nie zaśnie Służy czasem za miejsce noclegu dla moich kumpel, jak przybywają
I znikam już Eryk zadecydował, że teraz będzie lał wodę do kąpieli...
Do jutra :* -
Morwa wrote:Ja się myszy nie boję, kiedyś rozmnożyłam niezłą hodowlę poza tym mam dwa koty, które są pogromcami myszy w 100%. No chyba ,że wyślesz mi jedną do macicy to wtedy będzie problem bo zamierzam tam jutro co innego zobaczyć
Nie no. Dziecka myszami nie będę straszyła ha ha Fajnie, że jutro masz badanie. Daj znać jak tam.
Armia myszy odwołana -
nick nieaktualnyHmm... podobny układ postaci, ale tylko na górze kołderki są I podusia z jednej strony Tweety, z drugiej Bugs.
Ale moją ulubioną pościelą jest chyba ta z Kubusiem Puchatkiem, gdzie wszystkie postacie śpią i nawet pszczółki mają zamknięte oczka
Niektóre rzeczy dla dzieci są tak obłędnie urocze Ale większość zaczyna w masówkę iść...wiecie oklepane wzory, wszędzie dostaniesz w zasadzie to samo.
Jakby któraś Brzuchatka potrzebowała, to moja przyjaciółka z licka szyje różne rzeczy na zamówienie. Tylko nie wiem, jak u niej z cenami -
nick nieaktualnyHihihi Ja mam taką awersję do Smerfów (Eryk na szczęście się boi) i Muminków
Jutro ją spytam na fb
Z licka, licek, liceum Ale wiem, jak to jest, jak się widzi pewne rzeczy po angielsku
Była taka lektura "Szewcy" Witkacego, tam był prokurator Scurvy, wszyscy czytaliśmy [skarvi], a polonistka nas opieprzała, że to "[skurwy], jak skurwysyn!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 19:47
NIEPOKORNA, Morwa lubią tę wiadomość
-
Nie było mnie parę godzin a tu 2 strony do nadrabiania, ale bardzo mnie to cieszy
Dagn a pochwalisz się jaką dokładnie masz tą sokowirówkę? Bo lepiej kupić jeśli już coś to z polecenia a nie tak w ciemno.
Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek bo ja też Cię chcę na facebooku zaraz na priv napiszę Ci moje dane to wyślij mi jakieś zaproszenie
Niepokorna ja też wierzę w sny, zwłaszcza jeśli śnią mi się bliskie zmarłe osoby, trzeba je tylko dobrze odczytać.
Musze włączyć polsat bo znajoma dzisiaj występuje w Must Be the music i ciekawe jak jej pójdzie -
Dzięki dziewczyny. Fotka wymazana.
Morza daj jutro znać po wizycie. Trzymam kciuki chociaż wiem ze jest wszystko w najlepszym porządku.
Nusia ja też sobie chwalił prace pon -pt i wolny weekend. Tak każdy powinien pracować a w weekend wypoczywać. Jeden dzień wolnego w tygodniu z myślą że jutro znów do pracy to rzeczywiście słabo.
Ja pościel tez uszyłam sama. Jak przyjdzie mi wypełnienie i będę mogła zrobić sensowna fotkę to się pochwale.
Dagn ja się chętnie też zaprzyjaźnić na FB.
Kotów czekam razem z Tobą niecierpliwie na wyniki. Wierzę z całego serca ze będą prawidłowe.
Triss dbasz o fasolki?
Ja mam podobną ale mycie tego trochę upierdliwe ale co się nie robi....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:17
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, to czekam priv na Wasze dane Albo po prostu jak macie Monikę, to ja jestem ostatnio dodana, o
Klaudia, my mamy taką: http://www.zeptersklep.pl/produkt/10170/wyciskarka_sokow_morejuicepress_zepter.html
Wiem, cena kosmiczna, jak wszystko zepterowskie. Mamy ją dopiero kilka dni, w użyciu łatwa, w myciu i składaniu nieskomplikowana. Więcej będę mogła powiedzieć, jak posłuży nam dłużej.
Ale zakładam, że skoro garnki od 20 lat są cacy, pojemniki próżniowe z 10 już mamy, że o lampie do naświetleń nie wspomnę, to ta wyciskarka też pożyje
Kuce obejrzane, czas na jakiś serialos Dziś dla odmiany spokojniej - Downton Abbey -
Dagn wydrukowane juz jest. W trakcie pracy drukarki zaczelam czytac, fakt tylko kilka stron zdazylam dopiero ale mnie juz wciagnelo przerazilam sie tylko ze tak malo stron Poczytam sobie pozniej, najpierw kolacja, prysznic itp.
pozdrawiam -
Dziewczynki jak macie wydawać kupę kasy za sokowirówka to polecam zainwestować w thermomix, jest drogi (my dostaliśmy akurat), ale rewelacyjny. Można w nim robić właśnie soki, zupy, ciasta, surówki i wiele wiele innych fajnych rzeczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:39
Monika*** lubi tę wiadomość