Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitaj Madlen. U mnie też brzydka pogoda, ale wczoraj bylo prze pięknie!!!!
Laski ja się właśnie obudziłam i czuje się jakby mnie ktoś wylał z pomyjami. Fatalnie. Dzieciaki wołają o obiad a ja nie mam siły na nic. Miał być super obiadek ale będą odgrzane pirogi a wieczorem zrobie coś lepsiejszego
haha mój cudny P- dziś nie robisz obiadu! Dzień lenia to lenia kochany mój
A Wy jak Wam niedziela mija ?Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, mąż odpoczywa, to dorwałam się do jego kompa
Klaudia, mówiłaś coś, że musicie kupić wyciskarkę. Ta, co mamy, co prawda kosztowała majątek, ale kurde... pulpa, którą maszyna zostawia, jest sucha jak wiór, wyciska absolutnie wszystko, sok jest z fajną taką zawiesiną, gęsty i sycący Jeśli wierzyć reklamie, to zostawia błonnik A z tej pulpy, jak są soki warzywne np, to można robić jakieś placuszki wegetariańskie, ale to się dowiemy dopiero, jak nam doślą książkę z przepisami na koktajle i inne takie
Dziś testowaliśmy gruszka-jabłko-kiwi-imbir ^^
Sanderra, ile Twoja córa ma lat ? Musisz znać na pamięć wszystkie piosenki z My little pony ? -
Dagn my z Emilka wciąż nowej części nie widzialysmy bo się ojca nie możemy doprosic żeby nam ściągnął bo twierdzi ze nie ma nigdzie.
U nas takie soki wyciskane są koniecznością do kolacji od jesieni po wczesna wiosnę. Nie dość ze masa witamin to np na mojego męża działają energetyzujaco a coś go właśnie dopadło jesienne przesilenie. Brak mu sił i jest niesamowicie marudnyD-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest Na dailymotion konto mystheria22, laska jest aktywną Brony i ma wszystko - do wyboru do koloru: napisy, dubbing, wedle życzenia Tam są w ogóle wszystkie sezony i na bieżąco leci 5, o kilka odcinków szybciej niż w polskiej tv.
Mi w sumie Friendship games tyłka nie urwało, jeśli porównać z Rainbow rocks, ale złe nie jest
A tak sobie pomyślałam, w sumie po roku...a nuż przyniesie mi szczęście
Dopisz mnie, She Wolf Dagn, rocznik 84, starania od października 2014 o drugie
Jak już mam podpis, avatar, to wypada się zakotwiczyć w społecznościWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 16:51
Madlene84, Monika***, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
Hey Dziewczynki
ja właśnie wróciłam z pracy i ledwo żyję, miałam strasznie intensywny dzień...mąż właśnie robi obiadek a ja pewnie za chwile wskoczę do łóżeczka, bo muszę odpocząć, poza tym coś się źle czuję, niedobrze mi pół dnia.
Madlene a ja się strasznie cieszę, że tu jesteś Gratuluję pracy, ale teraz to TY powinnaś uważać z tym brzuszkiem i się nie przemęczać, pamiętaj! a jakie stroje zrobiłaś? pokażesz? -
Nusia myślę że Wit D albo mam też takie tabletki na popraw energii z guarana ale mój M tabletek nie akceptuje wiec zostały soki. Ruszam od poniedziałku wiec mam nadzieje ze mu humor poprawia bo ja już nie wiem jak pocieszać i motywować w kolko
Prace musiałam znaleźć bo odmówili mi macierzyńskiego w szkole. Ale jeszcze zobaczymy co z tego faktycznie wyjdzie. Na pewno nic kosztem Malutkiego także zobaczymy co się uda załatwić. Cześć etatu byłaby super.
A tu moje dzieciaki. Wrzucam na chwile zaraz wykasuje bo nie lubię jak w necie wiszą.
Ty niedziele tez pracujesz? I od poniedziałku od nowa? Odpoczywaj :*
Dagn dzięki. Sobie z Młodą zapodamy w tym tygodniu. Dzieci mają w szkole przerwę to może znajdziemy chwilkę Ty mój rocznik jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:11
Monika***, D-dawna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene, Emilka cudnie wygląda jako Zombie-nurse Jeśli następny sezon AHS miałby akcję w szpitalu, to jak znalazł do obsady
Rozumiem kasację, jak najbardziej - ja też się staram monitorować dostęp do fot Eryka, nawet na fejsie
W ogóle dziś rozmyślałam a propos zdjęć, żeby sobie zbudować jakieś wyobrażenie o drugiej osobie (każda na pewno jakieś ma, ale czy zgodne z prawdą?) może się skrzyknąć na jedną godzinę w któryś dzień i każda na pół godziny wrzuca fotosaMadlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj jakie cudne zdjecia. Moja mała ma włosy do pasa. Nie zgadniecie za kogo ja rok temu przebralam Za postać z horroru krąg- samara!
Ubrudziłam i podziurawiłam jej mój tshirt i na włos nałożyłam żel wyglądałam megaD-dawna, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
oooo jakcy Oni są cudni Madlene!!! piękne masz dzieciaczki i stroje super!
Kochana ja pracuje w co drugi weekend, za to każdy czwartek mam wolny, ale wolalabym chodzic normalnie 5 dni i nie pracować w weekendy. Jeszcze do środy i potem mamy 5 dni wolnego z okazji 1 listopada więc w końcu odpocznęMadlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ale napisałyscie:P musiałam odpisywać na bieżąco, bo był połowę zapomniała po drodze:)
Nuuusia Witaj z powrotem Kochana :* Czekałam na wiadomości co u Ciebie Nigdzie już nie uciekaj, a nasze niepowodzenia trzba interpretować, że każdy miesiąc niepowodzenia to misiąc bliżej do nszego celu Btw, kiedy teraz testujesz?
Morwa, może zapomnijmy o tej akcji? Wracaj do NAS wszystkich i pisz też o tych rzeczach ważnych. O lekarzach, usg, o tym jak się czujesz też.
Kotowa, jesteś? Mam nadzieję, że nie uciekłaś i nie wziełaś całej akcji do siebie? :*
Klaudia, nie znam nic na zajdy, chociaż sama czasem je miewam. Ale o tej łyżce nie słyszałam nigdy
Co do Twoich snów - faktycznie dziwne Ja trochę wierzę w nieprzypadkowość takich snów. Może cioca domaga się modlitwy przy okazji wszystkich świętych?
Ale też bym tam pojechała jak masz możliwość - na nóż-widelec:P
Niepokorna, fajny komplecik (widziałam już go gdzie inndziej ). Na tamtej stronie udzielać się nie będę - narazie Mam nadziej, że niedługo nabędę praw by to zrobić Podczytuję, bo mam taki nawyk, że w autobusie w drodze do pracy czytam nasz wątek, i zaczęłam też podczytywa tamten - przynajmniej mam obraz całości
Co do zakupów, to też mam jedne śpioszki, hehe :p Kupiłam kolżance na prezent, ale okazały się za małe. Wiec je zachowałam dla siebie, hehehe
She, no moooże za wcześnie - jeśli owu była po ostatnim monitoringu to jakaś nadzieje jest Miałam dzisiaj siknąć rano, ale w nocy miałam przeboje z psem - wstała o 2:30 w nocy i bardzo chciała wyjść na dwór i musiałam z nią iść Biedna dostała rozwolnienia ;/ a potem, ok 5 jeszcze wstała żeby puścić pawia (sorki za takie szczegóły:P ) ...więc tak spałam na czujce pół nocy. Teraz już wygląda na to, że jest ok
Sandera i akilegna, witajcie w ekipie :*
Kalika, z mężem już chyba dobrze. W każdym razie nie ma już konfliktów dziękuje, że pytasz
Pieska mam od lipca, właśnie kończy 5 miesięcy i jutro idziemy do fryzjera - stresuję się, jak bym to ja tam miała być strzyżona Ale już nie możemy się doczekać, aż nasz sznaucerek zacznie wyglądać jak sznacer, a nie jak kulka włosów
Dagn, bez sensu, że wyszła jedna krecha ;/ :*
Z Twoim avatarem jest progres, jeszcze trochę i ustawisz sobie coś różowego i radosnego
Madlene, cudne dzieczaczki
Jeśli chodzi o mojego lekarza, to macie racje dziewczyny. Muszę zacząć tawiać na swoim. Tylko muszę czekać do środy, żeby podejść do tego mojego lekrza. Jak szybciej dostanę @ to nie wiem czy nie będzie już za późno na rozpoczęcie czegś w tym cyklu... No zobaczymy.
Chcę też zbadać sobie prolaktynę - przeczytałam, że drastyczny mój spadek libido może oznaczać problem z prolaktyną - słyszałyście coś na ten temat? Brak owulacji też chyba może na to wskazywać, prawda?
Dagn, kiedyś była tu akcja facebook - część z nas ma siebie na fb:) zapraszam na prv, kto chce się zafacebookować
Sorki, za takie wyproacowanie, ale jest proporcjonalne do ilości wpisów
Idę teraz coś jeść, siadam do jakiegoś serialu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:10
D-dawna, AniaT, Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdzie różowego AŻ tak cukierkowo to mi nie jest, w sumie nawet się zarzekałam, jakby była wtedy dziewczynka, że nic różowego nie założę i wyrzucę każdego, kto coś takiego przyniesie
Znajomi tak kiedyś zrobili i Tola miała jedną różową koszulkę chyba jako niemowlę
Chętnie, chętnie się rzucę na fejsa na prv Aż sobie zmieniłam ustawienia, kto może mnie znaleźć
W ogóle tak widzę, że Wy piszecie, tu coś na telefonie, tam coś na telefonie. Czy jestem jedyną, która pisze z tylko z kompa ?
Monik, ta prolaktyna to wszystko rozwala podobno owulację, wagę, libido. Może też się skusisz na niepokalanka ?
Chociaż powiem Wam, że jak miałam tę prl na poziomie zbyt wysokim, to miałam krótsze cykle.
Teraz mnie w sumie nie interesuje chwilowo owulacja czy zajście, tylko żeby cykle wróciły do zegarka 28 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA miło mi W sumie plus - nie wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynki, brawo ja Fajnie się w końcu zobaczyć ^^
Niepokalanek to niepokalanek mnisi, castagnus Zielsko jakieś, działa obniżająco na prolaktynę i stabilizuje cykle, jeśli wierzyć ulotce i doniesieniom z internetów.
Próbowałam w tym cyklu, ale tylko przez 14 dni, bo na moją wagę to już 2tabl trzeba, to raz. A dwa... trochę mi się gryzie z moim mózgotrzepem
Ale może w następnym cyklu się skuszę znów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamiętaj, że prl na czczo, nawet nic ciepłego nie pić, wieczorem nie seksić, nie stymulować nic. Posiedzieć przynajmniej pół godziny przed pobraniem, nie stresować i iść między 8 a 10, bo w nocy prolaktyna rośnie i nad ranem jest najwyższe. Tyle z neta wiem, z jakiegoś artykułu medycznego
Ja o tym w grudniu nie wiedziałam. Polazłam o 7, z biegu do pobrania itd Nie żeby to było jedynym powodem tak wysokiego wyniku, ale mogło tam o 5 czy 3 podwyższyć dodatkowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 18:15