X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Madlen. U mnie też brzydka pogoda, ale wczoraj bylo prze pięknie!!!!

Laski ja się właśnie obudziłam i czuje się jakby mnie ktoś wylał z pomyjami. Fatalnie. Dzieciaki wołają o obiad a ja nie mam siły na nic. Miał być super obiadek ale będą odgrzane pirogi a wieczorem zrobie coś lepsiejszego ;)

haha mój cudny P- dziś nie robisz obiadu! Dzień lenia to lenia :D kochany mój

A Wy jak Wam niedziela mija ;)?

Madlene84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, mąż odpoczywa, to dorwałam się do jego kompa ;)

Klaudia, mówiłaś coś, że musicie kupić wyciskarkę. Ta, co mamy, co prawda kosztowała majątek, ale kurde... pulpa, którą maszyna zostawia, jest sucha jak wiór, wyciska absolutnie wszystko, sok jest z fajną taką zawiesiną, gęsty i sycący :) Jeśli wierzyć reklamie, to zostawia błonnik ;) A z tej pulpy, jak są soki warzywne np, to można robić jakieś placuszki wegetariańskie, ale to się dowiemy dopiero, jak nam doślą książkę z przepisami na koktajle i inne takie ;)
    Dziś testowaliśmy gruszka-jabłko-kiwi-imbir ^^

Sanderra, ile Twoja córa ma lat ;)? Musisz znać na pamięć wszystkie piosenki z My little pony ;D?

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn my z Emilka wciąż nowej części nie widzialysmy bo się ojca nie możemy doprosic żeby nam ściągnął bo twierdzi ze nie ma nigdzie.

U nas takie soki wyciskane są koniecznością do kolacji od jesieni po wczesna wiosnę. Nie dość ze masa witamin to np na mojego męża działają energetyzujaco a coś go właśnie dopadło jesienne przesilenie. Brak mu sił i jest niesamowicie marudny :P

D-dawna lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ;) Na dailymotion konto mystheria22, laska jest aktywną Brony i ma wszystko - do wyboru do koloru: napisy, dubbing, wedle życzenia :) Tam są w ogóle wszystkie sezony i na bieżąco leci 5, o kilka odcinków szybciej niż w polskiej tv.

Mi w sumie Friendship games tyłka nie urwało, jeśli porównać z Rainbow rocks, ale złe nie jest :)

A tak sobie pomyślałam, w sumie po roku...a nuż przyniesie mi szczęście ;)
    Dopisz mnie, She Wolf :) Dagn, rocznik 84, starania od października 2014 o drugie :)
    Jak już mam podpis, avatar, to wypada się zakotwiczyć w społeczności <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 16:51

Madlene84, Monika***, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

• AniaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Dziewczynki :)
    ja właśnie wróciłam z pracy i ledwo żyję, miałam strasznie intensywny dzień...mąż właśnie robi obiadek a ja pewnie za chwile wskoczę do łóżeczka, bo muszę odpocząć, poza tym coś się źle czuję, niedobrze mi pół dnia.

Madlene a ja się strasznie cieszę, że tu jesteś :) Gratuluję pracy, ale teraz to TY powinnaś uważać z tym brzuszkiem i się nie przemęczać, pamiętaj! :) a jakie stroje zrobiłaś? pokażesz? :)

• AniaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene mój też jest ostatnio strasznie marudny :) czyli, że mam za zaaplikować soki świeżo wyciskane? hehe

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia myślę że Wit D albo mam też takie tabletki na popraw energii z guarana ale mój M tabletek nie akceptuje wiec zostały soki. Ruszam od poniedziałku wiec mam nadzieje ze mu humor poprawia bo ja już nie wiem jak pocieszać i motywować w kolko :P

Prace musiałam znaleźć bo odmówili mi macierzyńskiego w szkole. Ale jeszcze zobaczymy co z tego faktycznie wyjdzie. Na pewno nic kosztem Malutkiego także zobaczymy co się uda załatwić. Cześć etatu byłaby super.

A tu moje dzieciaki. Wrzucam na chwile zaraz wykasuje bo nie lubię jak w necie wiszą.

Ty niedziele tez pracujesz? I od poniedziałku od nowa? Odpoczywaj :*

Dagn dzięki. Sobie z Młodą zapodamy w tym tygodniu. Dzieci mają w szkole przerwę to może znajdziemy chwilkę :) Ty mój rocznik jesteś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:11

Monika***, D-dawna lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawn moja córka ma 5 lat, od mojego P 5,5 a mojej przyjaciółki która często u nas bywa 4,5

Sama bym chętnie wypiła taki świeży sok :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, Emilka cudnie wygląda jako Zombie-nurse ;D Jeśli następny sezon AHS miałby akcję w szpitalu, to jak znalazł do obsady :D

Rozumiem kasację, jak najbardziej - ja też się staram monitorować dostęp do fot Eryka, nawet na fejsie :)
    W ogóle dziś rozmyślałam a propos zdjęć, żeby sobie zbudować jakieś wyobrażenie o drugiej osobie (każda na pewno jakieś ma, ale czy zgodne z prawdą?) może się skrzyknąć na jedną godzinę w któryś dzień i każda na pół godziny wrzuca fotosa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jakie cudne zdjecia. Moja mała ma włosy do pasa. Nie zgadniecie za kogo ja rok temu przebralam :D Za postać z horroru krąg- samara!

Ubrudziłam i podziurawiłam jej mój tshirt i na włos nałożyłam żel :D wyglądałam mega :D

D-dawna, Madlene84 lubią tę wiadomość

• AniaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo jakcy Oni są cudni Madlene!!! piękne masz dzieciaczki i stroje super! :)

Kochana ja pracuje w co drugi weekend, za to każdy czwartek mam wolny, ale wolalabym chodzic normalnie 5 dni i nie pracować w weekendy. Jeszcze do środy i potem mamy 5 dni wolnego z okazji 1 listopada :) więc w końcu odpocznę :)

• AniaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn my już od jakiegoś czasu mamy prawie wszystkie siebie na facebooku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.... to nie wiedziałam, pardon :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale napisałyscie:P musiałam odpisywać na bieżąco, bo był połowę zapomniała po drodze:)

Nuuusia <3 Witaj z powrotem Kochana :* Czekałam na wiadomości co u Ciebie :) Nigdzie już nie uciekaj, a nasze niepowodzenia trzba interpretować, że każdy miesiąc niepowodzenia to misiąc bliżej do nszego celu :) Btw, kiedy teraz testujesz?

Morwa, może zapomnijmy o tej akcji? Wracaj do NAS wszystkich i pisz też o tych rzeczach ważnych. O lekarzach, usg, o tym jak się czujesz też.

Kotowa, jesteś? Mam nadzieję, że nie uciekłaś i nie wziełaś całej akcji do siebie? :*

Klaudia, nie znam nic na zajdy, chociaż sama czasem je miewam. Ale o tej łyżce nie słyszałam nigdy :P
    Co do Twoich snów - faktycznie dziwne :) Ja trochę wierzę w nieprzypadkowość takich snów. Może cioca domaga się modlitwy przy okazji wszystkich świętych? :)
    Ale też bym tam pojechała jak masz możliwość - na nóż-widelec:P

Niepokorna, fajny komplecik (widziałam już go gdzie inndziej :D ). Na tamtej stronie udzielać się nie będę - narazie :P Mam nadziej, że niedługo nabędę praw by to zrobić :) Podczytuję, bo mam taki nawyk, że w autobusie w drodze do pracy czytam nasz wątek, i zaczęłam też podczytywa tamten - przynajmniej mam obraz całości :P

Co do zakupów, to też mam jedne śpioszki, hehe :p Kupiłam kolżance na prezent, ale okazały się za małe. Wiec je zachowałam dla siebie, hehehe :D

She, no moooże za wcześnie - jeśli owu była po ostatnim monitoringu to jakaś nadzieje jest :P Miałam dzisiaj siknąć rano, ale w nocy miałam przeboje z psem - wstała o 2:30 w nocy i bardzo chciała wyjść na dwór i musiałam z nią iść :P Biedna dostała rozwolnienia ;/ a potem, ok 5 jeszcze wstała żeby puścić pawia (sorki za takie szczegóły:P ) ...więc tak spałam na czujce pół nocy. Teraz już wygląda na to, że jest ok :)

Sandera i akilegna, witajcie w ekipie :) :*

Kalika, z mężem już chyba dobrze. W każdym razie nie ma już konfliktów :) dziękuje, że pytasz :)
    Pieska mam od lipca, właśnie kończy 5 miesięcy i jutro idziemy do fryzjera - stresuję się, jak bym to ja tam miała być strzyżona :D Ale już nie możemy się doczekać, aż nasz sznaucerek zacznie wyglądać jak sznacer, a nie jak kulka włosów :D

Dagn, bez sensu, że wyszła jedna krecha ;/ :*
    Z Twoim avatarem jest progres, jeszcze trochę i ustawisz sobie coś różowego i radosnego :D :D

Madlene, cudne dzieczaczki :)

Jeśli chodzi o mojego lekarza, to macie racje dziewczyny. Muszę zacząć tawiać na swoim. Tylko muszę czekać do środy, żeby podejść do tego mojego lekrza. Jak szybciej dostanę @ to nie wiem czy nie będzie już za późno na rozpoczęcie czegś w tym cyklu... No zobaczymy.
    Chcę też zbadać sobie prolaktynę - przeczytałam, że drastyczny mój spadek libido może oznaczać problem z prolaktyną - słyszałyście coś na ten temat? Brak owulacji też chyba może na to wskazywać, prawda?

Dagn, kiedyś była tu akcja facebook - część z nas ma siebie na fb:) zapraszam na prv, kto chce się zafacebookować :)

Sorki, za takie wyproacowanie, ale jest proporcjonalne do ilości wpisów :D
    Idę teraz coś jeść, siadam do jakiegoś serialu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:10

D-dawna, AniaT, Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie różowego :P AŻ tak cukierkowo to mi nie jest, w sumie nawet się zarzekałam, jakby była wtedy dziewczynka, że nic różowego nie założę i wyrzucę każdego, kto coś takiego przyniesie :P
    Znajomi tak kiedyś zrobili i Tola miała jedną różową koszulkę chyba jako niemowlę ;)

Chętnie, chętnie się rzucę na fejsa na prv :) Aż sobie zmieniłam ustawienia, kto może mnie znaleźć ;)

W ogóle tak widzę, że Wy piszecie, tu coś na telefonie, tam coś na telefonie. Czy jestem jedyną, która pisze z tylko z kompa :D?

Monik, ta prolaktyna to wszystko rozwala podobno :( owulację, wagę, libido. Może też się skusisz na niepokalanka :)?

Chociaż powiem Wam, że jak miałam tę prl na poziomie zbyt wysokim, to miałam krótsze cykle.
    Teraz mnie w sumie nie interesuje chwilowo owulacja czy zajście, tylko żeby cykle wróciły do zegarka 28 dni :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn, ale słodziak z tego Twojego Eryczka :)

Ja najczęściej też w telefonie, bo mam zakładki wątków w ulubionych :) ale dziś musiałam się przenieść na lapka, tyle pisania i czytania było (w końcu <3 )

A co to ten niepokalanek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tvn style jest fajny dokument o czworaczkach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miło mi :D W sumie plus - nie wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynki, brawo ja ;) Fajnie się w końcu zobaczyć ^^

Niepokalanek to niepokalanek mnisi, castagnus ;) Zielsko jakieś, działa obniżająco na prolaktynę i stabilizuje cykle, jeśli wierzyć ulotce i doniesieniom z internetów.
    Próbowałam w tym cyklu, ale tylko przez 14 dni, bo na moją wagę to już 2tabl trzeba, to raz. A dwa... trochę mi się gryzie z moim mózgotrzepem :/
    Ale może w następnym cyklu się skuszę znów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czytam o tym - same zalety :) Jak zrobię badania i pogadam z lekarzem co i jak będziemy robić, to może będę się tym wspomagać.

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj, że prl na czczo, nawet nic ciepłego nie pić, wieczorem nie seksić, nie stymulować nic. Posiedzieć przynajmniej pół godziny przed pobraniem, nie stresować i iść między 8 a 10, bo w nocy prolaktyna rośnie i nad ranem jest najwyższe. Tyle z neta wiem, z jakiegoś artykułu medycznego :)

Ja o tym w grudniu nie wiedziałam. Polazłam o 7, z biegu do pobrania itd ;) Nie żeby to było jedynym powodem tak wysokiego wyniku, ale mogło tam o 5 czy 3 podwyższyć dodatkowo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 18:15

‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ