Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanderrra,
Ja też widziałam Twój wpis, ale również dla mnie temat zakończony.
dziewczyny,
Już jestem w domu. Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Co zamówiłam:
- kołdrę + poduszeczkę do łóżeczka
- zestaw pościeli do łóżeczka (poszewka na poduszkę, kołdrę, falbanka osłaniająca, ochraniacz pod prześcieradło, prześcieradło) + rożek usztywniany do kompletu w kolorze pościeli (kolor zielony ze zdjęcia)
- kołdrę + poduszeczkę do wózka
- poszewkę na poduszeczkę i kołdrę do wózka (sówki ze zdjęcia tylko uszyte na wprost zgodnie z tym jak dziecko leży)
W gratisie dostałam kolorową pieluszkę tetrową i bluzeczkę z długim rękawem.
AniaT, triss lubią tę wiadomość
-
Sanderrra dzieki za podpowiedz, ale to troszke nie moj styl
A co do Twoich staran to moze czas na jakies powazniejsze badania? Monitoring, hormony, nasienie? Przynajmniej takie minimum?
Troche sie zaczelas udzielac w krytycznym momencie ale posz smialo
Nusia, myslalam ze dobrze Ci w tej pracy?
Mam nadzieje ze znajdziesz cos fajnego i ze to nie bedzie staz
Niepokorna sliczne to uzywane kupilas czy nowe?
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
AniaT wrote:Oj Niepokonany to nakupilas tych rzeczy fajnie
Coś Ty - to dopiero kropla w morzu. Kupiłabym więcej, ale nie mam kasy. Poza tym to wszystko kupiłam tak naprawdę teraz, bo zależało mi na tej zielonej pościeli, a to była ostatnia możliwość zamówienia tego wzoru, bo kończył im się materiał -
She,
Nowe Akurat łóżeczko i rzeczy do łóżeczka życzę sobie nowe, reszta nie musi być nowa. Ale aktualne zamówienie nówka.
Używanych, ale w bardzo dobrym stanie mam kilka ubranek, skarpeteczki itp. Dziewczyna z mojego miasta chciała oddać za darmo to skorzystałamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:24
-
She no niby dobrze mi tak, bo atmosfera fajna, ludzie super, ale od września doszły weekendy pracujące i powiem Ci ze mam ich dość, bo pracuje co drugi weekend. Pracujemy tez na zmiany teraz, czasem kończę prace dopiero o 19. Weekendy mi przeszkadzają bo przez to nie mamy nawet kiedy jeździć do rodziców męża, a moja teściowa przechodzi teraz chemioterapię i nas potrzebuje...także są plusy i minusy, jak zawsze
-
nick nieaktualny
-
NIEPOKORNA wrote:She,
Nowe Akurat łóżeczko i rzeczy do łóżeczka życzę sobie nowe, reszta nie musi być nowa. Ale aktualne zamówienie nówka.
Używanych, ale w bardzo dobrym stanie mam kilka ubranek, skarpeteczki itp. Dziewczyna z mojego miasta chciała oddać za darmo to skorzystałam
Dlatego pytam, bo ja tez nie kupilabym uzywanych takich rzeczy jsk materac czy posciel
Nusia, to faktycznie troche bez sensu. Obys szybko cos znalazla
Sanderrra tak pamietam, ale nie pamietam Twojej historii
Dobranoc Kochane, ja tez zmykam :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ale sie rozpisalyscie Kochane moje :* jestem w pracy i dopiero znalazłam chwilkę aby Was nadrobić. Ja sie tam z dzisiejszej zmiany czasu nie cieszę - wy dłużej śpicie, a ja dłużej pracuje
Nusia, witaj! To wspaniałe, ze znów jesteś z nami :* Mimo tego, ze nie należę do grupy dziewczyn, które Cie tutaj wspominały, to w mojej głowie i sercu niejednokrotnie sie pojawiałas.
Monika, dobrze, ze jesteś! Ostatnio o Tobie myślałam. Jak tam u Ciebie - z mężem lepiej sie juz uklada? Jak tam Wasz piesek? - dobrze pamietam, ze to Ty od niedawna masz psiaczka?
Niepokorna, szczegolnie podroba mi sie pościel w sowy, sama chętnie bym sie w takiej zdrzemnęła Poszewki na poduszkę możesz zachować dla siebie - niemowlęta nie powinny spać na poduszce (sorry, musiałam to napisać ;p)
Klaudia, na zajady kup sobie wit. B2 w tabletkach oraz maść witaminową i smaruj uszkodzone miejsca. Pomoże
She, nie chciałabym dzis być na miejscu Twojego T. Przyznaj sie, ze oberwal po głowie za siebie i za nas
Dagn, mi tam Twój pesymizm nie przeszkadza, nawet go lubię Ogolnie lubie Twoj styl, bo masz duża dozę samokrytycyzmu i potrafisz obiektywnie oceniać sytuacje. Życzę spokojnej nocy i czekam rano na wynik testu
Sanderrra witaj! Nie znamy sie, ale mam nadzieje, ze to sie zmieni zostań z nami
Akilegna, owocnego weekendu! Kciuki zaciśnięte! Pokazuj sie tutaj cześciej
Triss, jak tam zycie lutka płynące? Na kiedy planujesz testowanko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 00:57
AniaT, She Wolf lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika,
Wiem doskonale, że niemowlęta nie śpią na poduszce. Ale pościel jest do łóżeczka 2 w 1, czyli takiego, które ma rozmiar 140cmx70cm i które potem po wyjęciu boków zamienia się w tapczanik dla większego dziecka. A pościel zostaje ta sama tylko już z poduszką
She,
Ja też uważam, że tego typu rzeczy nie kupuje się używanych. Zresztą nigdy nie słyszałam by ktokolwiek takie rzeczy sprzedawał (pościel). A łòżeczko i materac też musi być nowy, bo nie wiadomo jakie dziecko w używanych wcześniej spałoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 01:21
-
Hej dziewczyny. Czytam was juz od kilku miesiecy. Nie udzielam sie czesto bo jak juz ktos napisal, jestescie bardzo zzyte i ciezko sie przebic. Moim zdaniem ta "niemila wymiana zdan" miedzy wami tylko wyszla wam na dobre. Kazda wyrzygala co jej na watrobie lezy i tyke. A plusem jest to, ze ten watek odzyl na nowo. Jiz dawno nie widzialam tylu wpisow w ciagu jednego dnia Staram sie o dzidziusia ale milo jest gdy czytam o kolejnych fasolkach. Tak, zazdroszcze wam, to nie jest chorobliwa zazdrosc. Ciesze sie, ze wam sie udalo She, Kalika, Kotowa, Dagn (nie bede wszystkich z imienia wymawiac, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi) kiedys sie na pewno uda i wam i mnie o to trzymam kciuki i snie po nocach.
P.s. Dagn w jakiej tematyce sa Twoje ksiazki? Jestem molem ksiazkowym i z checia przeczytalabym cos Twojego.
I znow przepraszam z gory za literowki ale pisze ten post po kilku piwkach,NIEPOKORNA, D-dawna lubią tę wiadomość