X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze pisze i pisze i mi ciągle nie dodaje odpowiedzi :(

Triss Kochana ja też się ciesze, ze wrocilam bo bardzo za Wami tęskniłam :)

triss, Madlene84 lubią tę wiadomość

• AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SanderRa ja też zauważyłam, ale nie zdążyłam się jeszcze do Niego odnieść, bo w sumie nie chce ciągnąć tego tematu o xafasolkowanych i staraczkach...

Trzymam kciuki za Twoje starania, oby się w końcu udało.

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanderrra,
    Ja też widziałam Twój wpis, ale również dla mnie temat zakończony.

dziewczyny,
    Już jestem w domu. Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Co zamówiłam:
    - kołdrę + poduszeczkę do łóżeczka
    - zestaw pościeli do łóżeczka (poszewka na poduszkę, kołdrę, falbanka osłaniająca, ochraniacz pod prześcieradło, prześcieradło) + rożek usztywniany do kompletu w kolorze pościeli (kolor zielony ze zdjęcia)
    - kołdrę + poduszeczkę do wózka
    - poszewkę na poduszeczkę i kołdrę do wózka (sówki ze zdjęcia tylko uszyte na wprost zgodnie z tym jak dziecko leży)
    W gratisie dostałam kolorową pieluszkę tetrową i bluzeczkę z długim rękawem.

333g2l3.jpg
    20qc6lx.jpg

AniaT, triss lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Niepokonany to nakupilas tych rzeczy :) fajnie :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanderrra dzieki za podpowiedz, ale to troszke nie moj styl ;)
    A co do Twoich staran to moze czas na jakies powazniejsze badania? Monitoring, hormony, nasienie? Przynajmniej takie minimum?
    Troche sie zaczelas udzielac w krytycznym momencie ;) ale posz smialo :)

Nusia, myslalam ze dobrze Ci w tej pracy?
    Mam nadzieje ze znajdziesz cos fajnego i ze to nie bedzie staz :/

Niepokorna sliczne to :) uzywane kupilas czy nowe?

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaT wrote:
    Oj Niepokonany to nakupilas tych rzeczy :) fajnie :)

Coś Ty - to dopiero kropla w morzu. Kupiłabym więcej, ale nie mam kasy. Poza tym to wszystko kupiłam tak naprawdę teraz, bo zależało mi na tej zielonej pościeli, a to była ostatnia możliwość zamówienia tego wzoru, bo kończył im się materiał :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She,
    Nowe :) Akurat łóżeczko i rzeczy do łóżeczka życzę sobie nowe, reszta nie musi być nowa. Ale aktualne zamówienie nówka.

Używanych, ale w bardzo dobrym stanie mam kilka ubranek, skarpeteczki itp. Dziewczyna z mojego miasta chciała oddać za darmo to skorzystałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:24

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She no niby dobrze mi tak, bo atmosfera fajna, ludzie super, ale od września doszły weekendy pracujące i powiem Ci ze mam ich dość, bo pracuje co drugi weekend. Pracujemy tez na zmiany teraz, czasem kończę prace dopiero o 19. Weekendy mi przeszkadzają bo przez to nie mamy nawet kiedy jeździć do rodziców męża, a moja teściowa przechodzi teraz chemioterapię i nas potrzebuje...także są plusy i minusy, jak zawsze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie udzielalam ppaulina

• AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze zapomniałam, że dzisiaj zmieniamy czas :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie można dłużej spać :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tylko idę rano do pracy i mam nadzieje ze mi się nie pomiesza :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje, ja uciekam. Mąż woła mnie na myzianie po pleckach i na serial. Same rozumiecie :D Dobranoc i do jutra jak dobrze pójdzie :*

Madlene84 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra :) baw się dobrze :) miłego miziania :) a ja idę spać bo ledwo żyje, dobrej nocki :*

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    She,
    Nowe :) Akurat łóżeczko i rzeczy do łóżeczka życzę sobie nowe, reszta nie musi być nowa. Ale aktualne zamówienie nówka.

Używanych, ale w bardzo dobrym stanie mam kilka ubranek, skarpeteczki itp. Dziewczyna z mojego miasta chciała oddać za darmo to skorzystałam :D

Dlatego pytam, bo ja tez nie kupilabym uzywanych takich rzeczy jsk materac czy posciel :)

Nusia, to faktycznie troche bez sensu. Obys szybko cos znalazla :)

Sanderrra tak pamietam, ale nie pamietam Twojej historii ;)

Dobranoc Kochane, ja tez zmykam :*

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • kalika Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie rozpisalyscie Kochane moje :* jestem w pracy i dopiero znalazłam chwilkę aby Was nadrobić. Ja sie tam z dzisiejszej zmiany czasu nie cieszę - wy dłużej śpicie, a ja dłużej pracuje :/ ;)

Nusia, witaj! To wspaniałe, ze znów jesteś z nami :* Mimo tego, ze nie należę do grupy dziewczyn, które Cie tutaj wspominały, to w mojej głowie i sercu niejednokrotnie sie pojawiałas.

Monika, dobrze, ze jesteś! Ostatnio o Tobie myślałam. Jak tam u Ciebie - z mężem lepiej sie juz uklada? Jak tam Wasz piesek? - dobrze pamietam, ze to Ty od niedawna masz psiaczka?

Niepokorna, szczegolnie podroba mi sie pościel w sowy, sama chętnie bym sie w takiej zdrzemnęła ;) Poszewki na poduszkę możesz zachować dla siebie - niemowlęta nie powinny spać na poduszce (sorry, musiałam to napisać ;p)

Klaudia, na zajady kup sobie wit. B2 w tabletkach oraz maść witaminową i smaruj uszkodzone miejsca. Pomoże :)

She, nie chciałabym dzis być na miejscu Twojego T. :D Przyznaj sie, ze oberwal po głowie za siebie i za nas ;D

Dagn, mi tam Twój pesymizm nie przeszkadza, nawet go lubię:) Ogolnie lubie Twoj styl, bo masz duża dozę samokrytycyzmu i potrafisz obiektywnie oceniać sytuacje. Życzę spokojnej nocy i czekam rano na wynik testu :)

Sanderrra witaj! Nie znamy sie, ale mam nadzieje, ze to sie zmieni :) zostań z nami :)

Akilegna, owocnego weekendu! Kciuki zaciśnięte! Pokazuj sie tutaj cześciej :)

Triss, jak tam zycie lutka płynące? Na kiedy planujesz testowanko? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 00:57

AniaT, She Wolf lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika,
    Wiem doskonale, że niemowlęta nie śpią na poduszce. Ale pościel jest do łóżeczka 2 w 1, czyli takiego, które ma rozmiar 140cmx70cm i które potem po wyjęciu boków zamienia się w tapczanik dla większego dziecka. A pościel zostaje ta sama tylko już z poduszką :)

She,
    Ja też uważam, że tego typu rzeczy nie kupuje się używanych. Zresztą nigdy nie słyszałam by ktokolwiek takie rzeczy sprzedawał (pościel). A łòżeczko i materac też musi być nowy, bo nie wiadomo jakie dziecko w używanych wcześniej spało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 01:21

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Czytam was juz od kilku miesiecy. Nie udzielam sie czesto bo jak juz ktos napisal, jestescie bardzo zzyte i ciezko sie przebic. Moim zdaniem ta "niemila wymiana zdan" miedzy wami tylko wyszla wam na dobre. Kazda wyrzygala co jej na watrobie lezy i tyke. A plusem jest to, ze ten watek odzyl na nowo. Jiz dawno nie widzialam tylu wpisow w ciagu jednego dnia ;) Staram sie o dzidziusia ale milo jest gdy czytam o kolejnych fasolkach. Tak, zazdroszcze wam, to nie jest chorobliwa zazdrosc. Ciesze sie, ze wam sie udalo :) She, Kalika, Kotowa, Dagn (nie bede wszystkich z imienia wymawiac, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi) kiedys sie na pewno uda i wam i mnie o to trzymam kciuki i snie po nocach.

P.s. Dagn w jakiej tematyce sa Twoje ksiazki? Jestem molem ksiazkowym i z checia przeczytalabym cos Twojego.

I znow przepraszam z gory za literowki ale pisze ten post po kilku piwkach, ;)

NIEPOKORNA, D-dawna lubią tę wiadomość

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • kalika Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czemu Wy nie śpicie w nocy ja sie pytam?!?! ;D

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• AniaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kalika:* :)

zmykam do pracy, miłego dnia Dziewczynki!!!!!!!! :)

‹‹ 699 700 701 702 703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ