Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuuuusiiaaaa No nareszcie, czekalam kiedy wrocisz :* No teraz to juz musi byc wszystko dobrze A jakies nowosci? Opowiadaj
Morwa prosze, Cie nie denerwuj sie. Dziewczyny tylko pisza co czuja. Widac ze jestes bojowo nastawiona i nie lubisz krytyki, ale sama napisalas, ze wszystkie jestesmy rozne. Nie kazda z nas jest tak nastawiona na dzialanie i optymistyczna jak Ty, wiec ja mysle ze nalezy uszanowac co kto mysli. Ja sie przyznalam ze jestem ostatnio drazliwa, i przeprosilam Was wszytkie, wiec spokojnie :*
Co do mojej tarczycy, to u mnie tylko przeciwciala sa podwyzszony, na co biore selen, wit D i unikam glutenu jak na razie. Zrobie za jakis czas badanie i zobaczymy jak to dziala. Na razie nie stac mnie na wyjazd do Polski Wiem ze z tarczyca nie ma zartow, ale jesli sie uda to bede ja kontrolowac tak czesto jak sie da.
Sanderrra, to nie jest chyba tak ze sobie skaczemy do gardel. To sie nazywa burza hormonow Tak, optymizmi jest dobry, ale sa tez chwile ze jest ciezko i o to chodzi zeby sie wspierac w kazdej chwili nie tylko kiedy jest pieknie i kolorowo. Przeciez nie biadolimy tu ciagle. Czasem jest wesolo, czasem jest smutno. A ze ja mam ostatnio dola, to po prostu czasemtak jest jak sie traci nadzieje
A na jakim jestes etapie? Staracie sie na luzie czy z jakimis wspomagaczami?
Napisze jeszcze co do cieszenia sie z ciaz. To z Waszych ciaz sie ciesze jak z zadnych innych i smuce kiedy cos idzie nie tak i staram sie wspierac, ale poprawcie mnie jesli sie myle, ciezarowki dostaja troche amoku i czasem zapominaja ze reszta sie dalej stara i staraczki tak samo potrzebuja wsparcia jak i ciezarowki
Dagn, ja bede rano czekala na test
Akilegna, odzywaj sie czescie. Potzrbujemy nowej krwi
Monika moze na test jeszcze za wczesnie? Moze jednak owulka przyszla jednak, tylko pozniej?
Klaudia, ciesze sie ze wszystko ok Dobrze ze idziesz do endo. Lepiej dmuchac na zimne.
Moze masc cynkowa by pomogla na zajady? Najlepiej jednak skonsultowac z lekarzem co poleca.
Niepokorna, dumna jestem z Ciebie, ze tak na spokojnie wszystko bierzesz
AniaT lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
A ja sie chetnie napije Wlasnie moj idzie i po winko bo mnie tak dzis zdenerwowal, ze myslalam ze go zabije
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nusia,
Jak wypijesz jednego drineczka to Ci nie zaszkodzi
She,
A tak rzadko ktoś jest ze mnie dumny. Ale Ty wiesz, że ja nerwus jestem. Więc w sumie sama jestem dumna ha ha
Aha, masz rację z tym amokiem. Ale ja obiecuję, że już ani słowa o ciążyShe Wolf, triss lubią tę wiadomość
-
Kochana u mnie bez nowości po staremu ciąży nie ma nadal ale to raczej wiesz bardzo dobrze wiem co czujesz, bo też ostatnio przechodziłam takie ciężkie chwile, właśnie wtedy postanowiłam usunąć konto tu...nadal mam dni, ze chce mi się płakać i popłakuję, ale staram się myśleć pozytywnie
U Ciebie minęły ciężkie dni z Twoim T. a ja mam takie właśnie teraz z moim mężem, jakoś nie możemy się ostatnio dogadać...także oby u Ciebie ta sielanka trwała i trwała a dzisiaj co zrobił, ze tak Cię zdenerwował? hehe -
NIEPOKORNA wrote:Kurde, a ja mam ochotę na whisky z colą i lodem. I co... lipa Muszę pić samą colę Tak zwany ślepak ha ha
ja tydzień temu w niedzielę piłam z rodzicami właśnie whisky i jak złapałam smaki to kilka drineczków wypiłam a na drugi dzień miałam w pracy mega kaca haha, więc dlatego mówię, że raczej wolę nie pić bo nie wiem czy na 1 by się skończyło
She Wolf lubi tę wiadomość
-
AniaT wrote:ja tydzień temu w niedzielę piłam z rodzicami właśnie whisky i jak złapałam smaki to kilka drineczków wypiłam a na drugi dzień miałam w pracy mega kaca haha, więc dlatego mówię, że raczej wolę nie pić bo nie wiem czy na 1 by się skończyło
Oj ja mam tak samo. Zwykle na jednym się nie kończy. Ah, czasem brakuje mi wieczorów z mężem przed tv z drineczkiem -
Niepokorna, nie o to mi chodzilo :p pisz pisz, ja jestem ciekawa co u kazdej ciazowki
Nusia, a w drodze do tesciowej mi marudzic cos zaczal i wypominac. Potem jeszcze ze pracy nie mam i jak na niego ryknelsm to od razu sie potulny zrobil :p
Ale ja nadal jestem zla. No i zawrocilismy bo powiedzialam ze nie bede przed nia udawala ze nic sie nie stalo.
Rozumiem Cie Kochana, ja tez czasem mach ochote usunac konto, ale to by nie pomoglo mam nadzieje ze z nami zostaniesz :*
17 cs 2.11.2019
She,
Dobrze. Faceta czasem trzeba pocisnąć
Ja za chwilę wracam. Dostałam cynk, że moje pierwsze zamówienie dla maleństwa jest do odbioru. A że laska mieszka 4 minuty piechotą ode mnie to jadę teraz. Nie ma na co czekać
Ale zaraz wracam do naszej wspólnej herbatki -
She Wolf wrote:Niepokorna, nie o to mi chodzilo :p pisz pisz, ja jestem ciekawa co u kazdej ciazowki
Nusia, a w drodze do tesciowej mi marudzic cos zaczal i wypominac. Potem jeszcze ze pracy nie mam i jak na niego ryknelsm to od razu sie potulny zrobil :p
Ale ja nadal jestem zla. No i zawrocilismy bo powiedzialam ze nie bede przed nia udawala ze nic sie nie stalo.
Rozumiem Cie Kochana, ja tez czasem mach ochote usunac konto, ale to by nie pomoglo mam nadzieje ze z nami zostaniesz :*
No tak to bywa z tymi naszymi facetami ha z moim teraz mam ciche dni i nie chce mi się z nim gadać. ..
No zostane z Wami jak juz wróciłam ale w ciągu dnia jak jestem w pracy nie mam kiedy tu zaglądać bo na nudę e pracy nie mogę narzekać ale wieczorkami postaram się do Was zaglądać
-
Niepokorna co kupilas?
Nusia a dostalas juz stala umowe?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe jako jedyna zauważyłaś mój wpis hehe
Na jakim etapie jesteśmy... W sumie na żadnym. Chcemy bobo to pewne. Czy mam owulacje nie wiemy. Ale narazie skupiłam się na hiperprolyktenemii itd. Odpuściłam temat choć marzenia pozostały
A co do pozostałych dziewczyn czytam i czytam ale nie piszę bo nie umiem się nijak odniesc do tego co piszecie bo jesteście bardzo zżyte
Pozdrawiam -
nick nieaktualny