X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia,
    Zdrówko!
    :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja mam ochotę na jakiś alkohol, ale niestety jutro na 7:30 idę do pracy, więc raczej nie powinnam drinkować...za to jutro jak wrócę nadrobię :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuuuusiiaaaa <3 No nareszcie, czekalam kiedy wrocisz :* No teraz to juz musi byc wszystko dobrze :) A jakies nowosci? Opowiadaj :)

Morwa prosze, Cie nie denerwuj sie. Dziewczyny tylko pisza co czuja. Widac ze jestes bojowo nastawiona i nie lubisz krytyki, ale sama napisalas, ze wszystkie jestesmy rozne. Nie kazda z nas jest tak nastawiona na dzialanie i optymistyczna jak Ty, wiec ja mysle ze nalezy uszanowac co kto mysli. Ja sie przyznalam ze jestem ostatnio drazliwa, i przeprosilam Was wszytkie, wiec spokojnie :*
    Co do mojej tarczycy, to u mnie tylko przeciwciala sa podwyzszony, na co biore selen, wit D i unikam glutenu jak na razie. Zrobie za jakis czas badanie i zobaczymy jak to dziala. Na razie nie stac mnie na wyjazd do Polski :( Wiem ze z tarczyca nie ma zartow, ale jesli sie uda to bede ja kontrolowac tak czesto jak sie da.

Sanderrra, to nie jest chyba tak ze sobie skaczemy do gardel. To sie nazywa burza hormonow :P Tak, optymizmi jest dobry, ale sa tez chwile ze jest ciezko i o to chodzi zeby sie wspierac w kazdej chwili nie tylko kiedy jest pieknie i kolorowo. Przeciez nie biadolimy tu ciagle. Czasem jest wesolo, czasem jest smutno. A ze ja mam ostatnio dola, to po prostu czasemtak jest jak sie traci nadzieje :/
    A na jakim jestes etapie? Staracie sie na luzie czy z jakimis wspomagaczami?

Napisze jeszcze co do cieszenia sie z ciaz. To z Waszych ciaz sie ciesze jak z zadnych innych i smuce kiedy cos idzie nie tak i staram sie wspierac, ale poprawcie mnie jesli sie myle, ciezarowki dostaja troche amoku i czasem zapominaja ze reszta sie dalej stara i staraczki tak samo potrzebuja wsparcia jak i ciezarowki :)

Dagn, ja bede rano czekala na test :)

Akilegna, odzywaj sie czescie. Potzrbujemy nowej krwi :)

Monika moze na test jeszcze za wczesnie? Moze jednak owulka przyszla jednak, tylko pozniej?

Klaudia, ciesze sie ze wszystko ok :) Dobrze ze idziesz do endo. Lepiej dmuchac na zimne.
    Moze masc cynkowa by pomogla na zajady? Najlepiej jednak skonsultowac z lekarzem co poleca.

Niepokorna, dumna jestem z Ciebie, ze tak na spokojnie wszystko bierzesz :)

AniaT lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie chetnie napije :) Wlasnie moj idzie i po winko bo mnie tak dzis zdenerwowal, ze myslalam ze go zabije :P

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia,
    Jak wypijesz jednego drineczka to Ci nie zaszkodzi :P

She,
    A tak rzadko ktoś jest ze mnie dumny. Ale Ty wiesz, że ja nerwus jestem. Więc w sumie sama jestem dumna ha ha :D
    Aha, masz rację z tym amokiem. Ale ja obiecuję, że już ani słowa o ciąży :P

She Wolf, triss lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    A ja sie chetnie napije :) Wlasnie moj idzie i po winko bo mnie tak dzis zdenerwowal, ze myslalam ze go zabije :P

Kurde, a ja mam ochotę na whisky z colą i lodem. I co... lipa :D Muszę pić samą colę :D Tak zwany ślepak ha ha :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana u mnie bez nowości :) po staremu :) ciąży nie ma nadal ale to raczej wiesz :) bardzo dobrze wiem co czujesz, bo też ostatnio przechodziłam takie ciężkie chwile, właśnie wtedy postanowiłam usunąć konto tu...nadal mam dni, ze chce mi się płakać i popłakuję, ale staram się myśleć pozytywnie :)

U Ciebie minęły ciężkie dni z Twoim T. a ja mam takie właśnie teraz z moim mężem, jakoś nie możemy się ostatnio dogadać...także oby u Ciebie ta sielanka trwała i trwała :) a dzisiaj co zrobił, ze tak Cię zdenerwował? hehe

• AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Kurde, a ja mam ochotę na whisky z colą i lodem. I co... lipa :D Muszę pić samą colę :D Tak zwany ślepak ha ha :D

ja tydzień temu w niedzielę piłam z rodzicami właśnie whisky i jak złapałam smaki to kilka drineczków wypiłam a na drugi dzień miałam w pracy mega kaca haha, więc dlatego mówię, że raczej wolę nie pić ;) bo nie wiem czy na 1 by się skończyło :)

She Wolf lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaT wrote:
    ja tydzień temu w niedzielę piłam z rodzicami właśnie whisky i jak złapałam smaki to kilka drineczków wypiłam a na drugi dzień miałam w pracy mega kaca haha, więc dlatego mówię, że raczej wolę nie pić ;) bo nie wiem czy na 1 by się skończyło :)

Oj ja mam tak samo. Zwykle na jednym się nie kończy. Ah, czasem brakuje mi wieczorów z mężem przed tv z drineczkiem :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, nie o to mi chodzilo :p pisz pisz, ja jestem ciekawa co u kazdej ciazowki :)

Nusia, a w drodze do tesciowej mi marudzic cos zaczal i wypominac. Potem jeszcze ze pracy nie mam i jak na niego ryknelsm to od razu sie potulny zrobil :p
    Ale ja nadal jestem zla. No i zawrocilismy bo powiedzialam ze nie bede przed nia udawala ze nic sie nie stalo.
    Rozumiem Cie Kochana, ja tez czasem mach ochote usunac konto, ale to by nie pomoglo ;) mam nadzieje ze z nami zostaniesz :*

17 cs <3 2.11.2019

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She,
    Dobrze. Faceta czasem trzeba pocisnąć :P

Ja za chwilę wracam. Dostałam cynk, że moje pierwsze zamówienie dla maleństwa jest do odbioru. A że laska mieszka 4 minuty piechotą ode mnie to jadę teraz. Nie ma na co czekać :P

Ale zaraz wracam do naszej wspólnej herbatki :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Niepokorna, nie o to mi chodzilo :p pisz pisz, ja jestem ciekawa co u kazdej ciazowki :)

Nusia, a w drodze do tesciowej mi marudzic cos zaczal i wypominac. Potem jeszcze ze pracy nie mam i jak na niego ryknelsm to od razu sie potulny zrobil :p
    Ale ja nadal jestem zla. No i zawrocilismy bo powiedzialam ze nie bede przed nia udawala ze nic sie nie stalo.
    Rozumiem Cie Kochana, ja tez czasem mach ochote usunac konto, ale to by nie pomoglo ;) mam nadzieje ze z nami zostaniesz :*

No tak to bywa z tymi naszymi facetami :) ha z moim teraz mam ciche dni i nie chce mi się z nim gadać. ..

No zostane z Wami jak juz wróciłam ;) ale w ciągu dnia jak jestem w pracy nie mam kiedy tu zaglądać bo na nudę e pracy nie mogę narzekać ;) ale wieczorkami postaram się do Was zaglądać :)

• AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Przepraszam za literówki, ale pisze z telefonu i mnie czasem nie słucha :)

• AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna co zamówiłaś?

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna co kupilas?

Nusia a dostalas juz stala umowe?

17 cs <3 2.11.2019

• triss Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia <3 kochana moja ! Nawet nie wiesz jak bardzo bardzo sie cieszę ze Cie tu widzę.

AniaT lubi tę wiadomość

• AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Niepokorna co kupilas?

Nusia a dostalas juz stala umowe?

Tak, dostałam we wrześniu. Ale to nie jest praca moich marzeń wiec po Nowym Roku będę szukać czegoś nowego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She jako jedyna zauważyłaś mój wpis ;) hehe

Na jakim etapie jesteśmy... W sumie na żadnym. Chcemy bobo to pewne. Czy mam owulacje nie wiemy. Ale narazie skupiłam się na hiperprolyktenemii itd. Odpuściłam temat choć marzenia pozostały ;)

A co do pozostałych dziewczyn czytam i czytam :D ale nie piszę bo nie umiem się nijak odniesc do tego co piszecie bo jesteście bardzo zżyte :)

Pozdrawiam

• AniaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Nusia <3 kochana moja ! Nawet nie wiesz jak bardzo bardzo sie cieszę ze Cie tu widzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i she a propo tatuażu ja proponuje małą postać Piotrusia Pana.

http://naszetatuaze.pl/tatuaz/19209/tatuaze-dla-par-23055_4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:35

‹‹ 698 699 700 701 702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ