Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dagn a idz masz jakies lewe te testy
Niepokorna, dzieki za wskazowki. Ja tez chyba zostane przy samej wodzie na razie. A wkladek nie uzywam, bo nie mam raczej uplawow, a one tez zatrzymuja przeplyw powietrza.
Monika sliczna malutka ale faktycznie moze jej byc teraz zimno, tak jak Klaudia mowi
Kalika poczytam o tej emulsji, moze w przyszlosci kupie
Akilegna, ja tez mysle ze potrzebna jest najpierw diagnowstyka zeby wyeliminowac ewentualne problemy. Ivf od razu, to tak jakby pojscie na latwizne.
Sanderrra, a mialas sklonnosci do infekcji? Bo jednak chusteczki tez moga zawierac chemie i podrazniac.
Magda tez slyszalam wiele dobrego na temat bialego jelenia Musze poczytac o tym Jedyny minus, nie cierpie zapachu mydla. Mdli mnie od razu
A myslicie ze te plyny do higieny intymnej mozna stosowac przy staraniach? Wiadomo ze w kwasnym srodowisku, plemniki nie przetrwaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 12:52
D-dawna lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNie no, dobre są Tym razem nie będę wyciągać co chwilę z kosza. Odczekałam 5 minut, nie dopatrzyłam się nawet cienia-cienia-cienia.
Umówiłam się na środę następną, bo akurat dziewczynie ktoś wypadł. Ale się cieszę
Zadania na przyszły cykl: znaleźć sposób, żeby wrócić do książkowych 28dni. I chyba zbadam FSH.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 12:56
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe no właśnie po chusteczkach wszystko ustało. Kupuje takie które nie zaburza ph skóry. Nie zawsze te samą firme zależy jak są ale zazwyczaj z Nivei są fajne hipoalergiczne. Te nivea sensitiv
Mi mój lekarz zabronił się podmywać po staraniach. Mówił mi że wysikanie się po stosunku wystarczy i że nadmiar mycia zmywa flore bakteryjną. Nawet sugerował by nie golić się przez miesiąc bo owłosienie chroni przed drobnoustrojami. A chorowałam naprawdę dużo na sprawy kobiece. W sumie do dziś stosuje jego rady-no może nie wszystkie co do golenia sie trochę zmodyfikowałam jego rade -
Dagn, a moze zrob tez reszte hormonow? Bralas kiedys Dong Quai? Moze ruszylby troche Twoje jajniki?
Sanderrra haha, dobrze ze zima idzie, to nie trzeba tak czesto sie golic
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyTylko, że moje jajniki są w porządku Pęcherzyki są książkowe i sądząc po progesteronie i tempce pękają, gin zawsze mówi, że absolutnie klomifenu mi nie trzeba.
Zresztą nie ruszy mnie, bez wyników męża... no i tu jest pies pogrzebany.
Ech, byłam szczęśliwsza, nim moja wiedza się rozszerzyła ;P Z łezką w oku wspominałam wczoraj, jak ten szczęśliwy cykl uznałam za bezowulacyjny, mimo ewidentnego skoku Człowiek nie wiedział o fazach lutealnych, wiedział tylko, ile dni ma jego cykl i jakoś się lepiej układałoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 14:27
-
Aaa to ja nie wiedzialam ze badania juz mialas Teraz kopnij swojego meza w tylek, niech idzie do lekarza.
Ja tez tesknie za ta niewiedza, za tym 'normalnym' zyciem25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Kalika mi tez niezbyt podoba sie pomysl od razu iv. Wydaje mi sie, ze tak czy tak przebadaja nas wzdluz i wszerz najpierw, a poprostu jak nie bedzie zadnej innej mozliwosci zajscia to wtedy dopiero zaleca iv. Mimo wszystko jak uslysze, ze leczenie moze potrwac lata i dostane propozycje iv, to z niej skorzystam. Bo czas mi ucieka i nie mam ochoty na wieloletnie leczenie i czekanie na pozytywny tescik. Narazie mamy tylko sbadac plemniczki meza a co bedzie pozniej? Zobaczymy. Jestem optymistka
-
nick nieaktualny
-
She, kosmetykow używamy do mycia z zewnątrz, nie wewnątrz, takze mysle, ze nie zmienia to pH w miejscu działania plemniczków Poza tym bezpośrednio po stosunku staram sie ich nie używać.
Podczas miesiączki używam chusteczek do higieny intymnej, bo dają uczucie czystości i świeżości prżez cały dzien, ale nie jestem z siebie dumna z tego powodu. Ogólnie mam dość kiepskie zdanie o tego typu wynalazkach, łącznie z chusteczkami dla niemowląt, od czasu gdy pięknie wyczyściły mi stół i plamę na kurtce
Sanderrra, jak po wizycie? Co wam zalecił lekarz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:52
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki! Wczoraj czytalam co piszecie ale jakos nie mialam sily pisac. Wieczorem padlam.
Lili zostala zaszczepione. Pani dr nic nie znalazla. Co do wymiitow to moga to byc resztki glutkow z zarok bo ma czysciutko w gardle.
ja nie odpuszcze bede szukac dalej. Teraz jestem troche zabiegana ale jak tylko sie zwolni troszke czasu to ide z nia na badania krwii. Mala strasznie blada. Moj pies mial toksokaroze. Takze mam powody do zmarwienia. Zrobie jej badanie typowo pod tym kątem. Poczekam czy Pani dr jednak miala tacje czy ja. Bo skoro zatoki czyste. To skad wymioty. W kazdym badz razie dowiem sie juz niedlugo:)
Ide budzic okruszka do przedszkola a sama sie zbiera co cukierni po jakies pysznosci. Moja mala mysz konczy dzis 5 lat -
Czesc dziewczęta. Całyvczas tu z wami jestem. Czytam i trzymam kciuki. Rok temu plakalam po negatywnym tescie a teraz nbawie się z 3 miesięczną córcią. U nas wszystko w porzadku. Mala rośnie dziś mam kolejne szczepienie. Oczywiscie ja sie stresuje.
Sanderrra:), AniaT, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
chętnie się dołącze do Was, można ?
U mnie pierwszy cykl starań o drugie dziecko...za 4 dni powinnam dostać @.
Objawy mam typowe jak przed @, nabrzmiałe i bolące piersi, bóle podbrzusza, w sumie to pobolewają mnie już lekko od środka cyklu. Tak samo od środka cyklu mam bardziej nabrzmiałe piersi...
Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test ale wyszedł negatywy... Pewnie za wcześnie ale moja niecierpliwość niestety wygrała
Kupiłam go z myślą, że zrobię najwcześniej w poniedziałek i się nie udało
Mam chyba przeczucie, że się nie uda...
Jedyne co zaobserwowałam to to, że po dniach płodnych kilka razy miałam zawroty głowy a tak, to wszystko jak na @.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny
Razem raźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:56
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,witam się i ja. Tak na szybko, jestem pi szkoleniu i wracam do pracy -ZIIIIMNO strasznie.
Znowu zapomniałam siknac rano, Ale to już tylko formalność, bo zaczyna boleć jak na @
Dziś spróbuję podejść do swojego gina po pracy i wymusić przyspieszenie działań , hehe
Nadrobie Was wieczorem :* miłego dniaD-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się ze spadniętą, wreszcie, temperaturą
She Wolf, kupiłam sobie na następny cykl jakieś witaminy z dodatkiem Donga i tych izocośtam sojowych Dobrze kojarzę, że te dwie rzeczy do owulacji tylko i dopiero po skończeniu @?
A mężowi kupiłam vita-miner senior Będzie się pewnie śmiał jak cholera, ale skład ten sam, co zwykły vita-miner (+ witamina A i luteina na oczy), a w promocji akurat był...
W ogóle zrobiliśmy wózkiem przebieżkę przez 3 osiedla, kupiłam sobie czapencję elegancką na zimę, zrobiłam milion zakupów i wróciliśmy tak głodni, że jesteśmy już po obiedzie.
Piszcie coś, kurczę, bo ja się popołudniu tak nudzę, a Was nie ma i nie ma
Chyba że mnie znów pomysł napadnie Ale to i tak co kilka akapitów Was tu odświeżam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:53
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny