Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie, kciuki i miłe słowa
Staraczka co to za fajny test, jak się nazywa? tez taki chcęi najlepiej od razu z takim napisem
owulkę Ci wyznaczyło !! super
Boots Digital
trochę tańszy od tego clearblue digital a w sumie to samo no clear blue powie Ci w którym tygodniu jesteśbędzie będzie nic się nie martw czekamy i na Twój teścior
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Fajny, też chyba w taki zainwestuje
a Ty się niczym nie stresuj, beta będzie wysoka :*
do gp jak zadzwonię to i tak będę musiała czekać do 8 tyg według @ na pierwsze badanie itd. ... a jakos to będzie
(mam nadzieję )
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:już nawet nie samą betą a wszystkim po kolei
do gp jak zadzwonię to i tak będę musiała czekać do 8 tyg według @ na pierwsze badanie itd. ... a jakos to będzie
(mam nadzieję )
wspieram i trzymam kciuki :*
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Wszystko będzie dobrze, ja też bym się pewnie denerwowala na początku czy wszystko ok, pewnie każda mamuśka tak ma, ale czasu nie da się niestety przyspieszyć. Trzeba spokojnie czekać i być dobrej myśli !
wspieram i trzymam kciuki :*
-
Staraczka, pięknie
test wygląda super
A martwić się.. same widzicie jak świruje
A wiecie co jeszcze, ciężko mi bieliznę nosić, mam chyba tak przekrwienie lechtaczki ze cały czas ja czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 14:48
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Staraczka, pięknie
test wygląda super
A martwić się.. same widzicie jak świruje
A wiecie co jeszcze, ciężko mi bieliznę nosić, mam chyba tak przekrwienie lechtaczki ze cały czas ja czujędzięki
tak wiem dlatego nie będę was zanudzać
heh postaram się
Jak tam przygotowania do Świąt -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka, super
fajny taki test cyfrowy, bez doszukiwania się czy kreska czy nie kreska
Triss, tulętrzymaj się. Teraz w sumie masz inne rzeczy na głowie. Mam nadzieję, że babcia wyzdrowieje szybko...
Madlene, ja też Śląsk, ale u mnie akurat siemiotki się nie robiło nigdy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDagn wrote:Staraczka, super
fajny taki test cyfrowy, bez doszukiwania się czy kreska czy nie kreska
Triss, tulętrzymaj się. Teraz w sumie masz inne rzeczy na głowie. Mam nadzieję, że babcia wyzdrowieje szybko...
Madlene, ja też Śląsk, ale u mnie akurat siemiotki się nie robiło nigdydokładnie czarno na białym