Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie, kciuki i miłe słowa
Staraczka co to za fajny test, jak się nazywa? tez taki chcę i najlepiej od razu z takim napisem
Boots Digital
trochę tańszy od tego clearblue digital a w sumie to samo no clear blue powie Ci w którym tygodniu jesteś będzie będzie nic się nie martw czekamy i na Twój teścior -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Fajny, też chyba w taki zainwestuje a Ty się niczym nie stresuj, beta będzie wysoka :*
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:już nawet nie samą betą a wszystkim po kolei do gp jak zadzwonię to i tak będę musiała czekać do 8 tyg według @ na pierwsze badanie itd. ... a jakos to będzie (mam nadzieję )
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Wszystko będzie dobrze, ja też bym się pewnie denerwowala na początku czy wszystko ok, pewnie każda mamuśka tak ma, ale czasu nie da się niestety przyspieszyć. Trzeba spokojnie czekać i być dobrej myśli ! wspieram i trzymam kciuki :*
-
Staraczka, pięknie test wygląda super
A martwić się.. same widzicie jak świruje
A wiecie co jeszcze, ciężko mi bieliznę nosić, mam chyba tak przekrwienie lechtaczki ze cały czas ja czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 14:48
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Staraczka, pięknie test wygląda super
A martwić się.. same widzicie jak świruje
A wiecie co jeszcze, ciężko mi bieliznę nosić, mam chyba tak przekrwienie lechtaczki ze cały czas ja czuję
Jak tam przygotowania do Świąt -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka, super fajny taki test cyfrowy, bez doszukiwania się czy kreska czy nie kreska
Triss, tulę trzymaj się. Teraz w sumie masz inne rzeczy na głowie. Mam nadzieję, że babcia wyzdrowieje szybko...
Madlene, ja też Śląsk, ale u mnie akurat siemiotki się nie robiło nigdy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDagn wrote:Staraczka, super fajny taki test cyfrowy, bez doszukiwania się czy kreska czy nie kreska
Triss, tulę trzymaj się. Teraz w sumie masz inne rzeczy na głowie. Mam nadzieję, że babcia wyzdrowieje szybko...
Madlene, ja też Śląsk, ale u mnie akurat siemiotki się nie robiło nigdy