Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Piekny tescior staraczka :D

Zetka Tobie sie moze nie chciec. Ale nie nastawiasz sie a bedzie fajnue.

Ja gotuje grzyby wlasnie i kapuche... ale zapachy hahaha
    :* :*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez cycki bola :D hahaha

25staraczka25 lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak co miesiac :P

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie boli tylko prawy cycek od kilku dni, i to tak pod pachą jakby :p

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta ja mam podobnie. Dzis zaczal lewy tez ale wczesniej tez tylko prawy tak calkiem z boku.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przed testem prawie nie bolały, wręcz mi się wydawało ze mniej niż co miesiąc :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki!

Kurcze miałam Was na spokojnie doczytać rano, a dostałam rano o 8 telefon, że moja siostra która jest w ciąży zaczęła krwawić i musiałam jechać zająć się Jej synkiem bo ona pojechała do lekarza z mężem. Na szczęście okazało się, że wszystko z dzieciątkiem jest dobrze, ale było trochę nerwów i strachu...

Staraczka to teraz oficjalnie już gratuluję! :) super!

Madlene trzymam kciuki, żeby teścik CI wyszedł pozytywny, taki prezencik pod choinką byłby super :) TY sama to wszystko gotujesz?? trochę tego jest :)

Cigaretta super, że w końcu wyznaczyło Ci owulkę!

Zetka kurcze TY nie możesz tak się teraz przemęczać! Te 2 ciasta by chyba wystarczyły :) zawsze przecież możesz coś kupić. No i to normlane że nic CI się nie chce.

Oj widze, że będzie się tu działo przez Święta, coś czuję, że będzie dużo zielonych kropek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia dobrze, że z siostra wszystko ok !

Jade zaraz z przyjaciółkami na zakupy świąteczne do centrum handlowego, pewnie będzie masa ludzi, ale nie mam co robić, a chce jeszcze się zaopatrzyć w testy z rosmanna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że będziecie miały Sylwestra z szampanem dla dzieci :> Ja od 3 lat piłam wiśniowe piccolo, smakowało mi :D

Podziwiam, że lepicie same pierogi, uszka itd ;) nam się z mamą już nie chce, symbolicznie kupne. W tym roku robimy sernik wiedeński, ten taki bez spodu ;) od jakiegoś czasu go olewałyśmy, bo raz nie wyszedł i robiłyśmy taki lżejszy, z mniejszą ilością jaj.

Ja najbardziej czekam na moją kochaną moczkę <3 już w ogóle na nic nie mam ochoty do jedzenia, bo tylko o niej myślę :P

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia sama gotuje. Dzieci mi troche pomagaja. Ciesze sie ze z siostra ok.

Zetka nie pocieszylas mnie. U mnie wszystko dokladnie jak co miesiac tylko te piersi dosc wczesnie zaczely bolec. Niby sie nie nakrecam... ale... wiadomo... musze tez kupic test... mam tylko pakowy w domu... w pudełku by slabo wygladal.... hahahaha.. to ta co sie nie nakreca :P

Cigaretta, Dagn, 25staraczka25, Kotowa lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ja tez cały czas mówię, że się nie nakrecam a tydzień przed terminem @ po testy idę :D ale wole mieć w domu zapas, bo potem przerwa świąteczna itd. Tak to sobie tłumacze :D

25staraczka25, Kotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, chodziło mi o to ze nie ma co szukać objawów, bo ja teraz tak miałam jak pisałam a z kolei w pierwszej ciąży piersi mocno bolały :)

Nusia, zdrówka dla siostry i jej dzidzi. A w którym tygodniu jest?

Dagn, 25staraczka25, stacey lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene podziwiam CIę :) ja nie lubię gotować, więc dla mnie to by była męczarnia :)

Cigaretta a coś konkretnego cchesz kupić?? czy tylko jedziesz tak dla przyjemności? :)

Dzięki Dziewczynki:* Zetka siostra zaczęła właśnie 5 miesiąc, więc to już bardzoej zaawansowana ciąża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia muszę jeszcze prezenty dokupić, dla siostrzeniec itp. :)

Miłego wieczoru kobiety :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tak z doskoku bo ciągle coś robię :) Przyjechała koleżanka i kombinujemy jak ustawić stół do Wigilii itd. :) 10 osób musi się zmieścić ;)
    Nusia bardzo się ciesze że z siostra wszystko w porządku tzn z jej bobaskiem :) :) dzięki za gratulacje :* :* ja tez mam nadzieję że posypia się zielone kropki :D
    Dagn ja tez uwielbiam piccolo :D Cigaretta ja też zawsze mam zapas testów nigdy nie za dużo :D :D
    Moja beta 78.8 IU/L :D żyjemy :D :D :D jestem szczęśliwa przerażona i wszystko naraz ale przede wszystkim szczęśliwa :D mąż się rozryczał :D

Nusia, Zetka, Kotowa, Madlene84, believe, klaudia1534, Cigaretta, Agaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta to miłych zakupów :)

Staraczka no to macie cudny, wymarzony prezent świąteczny :) dbaj o siebie i odpoczywaj! a TY mieszkasz w Polsce czy gdzieś za granicą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Cigaretta to miłych zakupów :)

Staraczka no to macie cudny, wymarzony prezent świąteczny :) dbaj o siebie i odpoczywaj! a TY mieszkasz w Polsce czy gdzieś za granicą?
    W Londynie :) :) :) dziękuję Słońce :) :)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka gratulacje kochana :)

Nusia, to na pewno u siostry będzie wszystko dobrze :)

Ja mam wyniki dobre, nie mam bakterii. Jutro pójdę do rodzinnego, powiem ze czuje ciągle dyskomfort wiec niech mi da coś na to albo na głowę :) :) :)

Dziewczynki, życzę aby wszystkie z Was miały taki prezent jak dwie kreseczki jak najszybciej <3

Morwa,bylas?

Ania,Klaudia,Cosma,Olunia, co u Was?

Kotowa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka to żebyś za wiele nie musiała przygotowywać na tą Wigilię, teraz jesteś uprzywilejowana :)

Zetka okazało się, że siostra ma kruchość naczyń czy coś takiego, no i nie może nic ciężkiego nosić, podnosić, zginać się itd, musi bardzo uważać. No i przede wszystkim dostała opiernicz od lekarza że nie zjadła śniadania hehe, od samego początku kazał Jej tego bardzo pilnować, więc Ty i Staraczka pamiętajcie - śniadanko to podstawa! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe poważnie Morwa??? nie słyszałam o takim przesądzie :) ale mam nadzieję, że się sprawdzi :) ale masz sny, masakra :) a ten z ku****m to dopiero ciekawy haha, ale się usmiałam :) to musisz koniecznie męża zmolestowac, nie ma co się gniewać na święta :)

Morwa u mnie niestety owulka będzie pewnie z prawego jajnika, a po tej stronie nie mam jajowodu...tak mnie jakoś w tym cyklu właśnie bardziej prawa strona boli a powinna lewa! zobaczymy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:39

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ