Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki!
Kurcze miałam Was na spokojnie doczytać rano, a dostałam rano o 8 telefon, że moja siostra która jest w ciąży zaczęła krwawić i musiałam jechać zająć się Jej synkiem bo ona pojechała do lekarza z mężem. Na szczęście okazało się, że wszystko z dzieciątkiem jest dobrze, ale było trochę nerwów i strachu...
Staraczka to teraz oficjalnie już gratuluję! super!
Madlene trzymam kciuki, żeby teścik CI wyszedł pozytywny, taki prezencik pod choinką byłby super TY sama to wszystko gotujesz?? trochę tego jest
Cigaretta super, że w końcu wyznaczyło Ci owulkę!
Zetka kurcze TY nie możesz tak się teraz przemęczać! Te 2 ciasta by chyba wystarczyły zawsze przecież możesz coś kupić. No i to normlane że nic CI się nie chce.
Oj widze, że będzie się tu działo przez Święta, coś czuję, że będzie dużo zielonych kropek25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieję, że będziecie miały Sylwestra z szampanem dla dzieci :> Ja od 3 lat piłam wiśniowe piccolo, smakowało mi
Podziwiam, że lepicie same pierogi, uszka itd nam się z mamą już nie chce, symbolicznie kupne. W tym roku robimy sernik wiedeński, ten taki bez spodu od jakiegoś czasu go olewałyśmy, bo raz nie wyszedł i robiłyśmy taki lżejszy, z mniejszą ilością jaj.
Ja najbardziej czekam na moją kochaną moczkę już w ogóle na nic nie mam ochoty do jedzenia, bo tylko o niej myślę25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Nusia sama gotuje. Dzieci mi troche pomagaja. Ciesze sie ze z siostra ok.
Zetka nie pocieszylas mnie. U mnie wszystko dokladnie jak co miesiac tylko te piersi dosc wczesnie zaczely bolec. Niby sie nie nakrecam... ale... wiadomo... musze tez kupic test... mam tylko pakowy w domu... w pudełku by slabo wygladal.... hahahaha.. to ta co sie nie nakrecaCigaretta, Dagn, 25staraczka25, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlene, chodziło mi o to ze nie ma co szukać objawów, bo ja teraz tak miałam jak pisałam a z kolei w pierwszej ciąży piersi mocno bolały
Nusia, zdrówka dla siostry i jej dzidzi. A w którym tygodniu jest?Dagn, 25staraczka25, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene podziwiam CIę ja nie lubię gotować, więc dla mnie to by była męczarnia
Cigaretta a coś konkretnego cchesz kupić?? czy tylko jedziesz tak dla przyjemności?
Dzięki Dziewczynki:* Zetka siostra zaczęła właśnie 5 miesiąc, więc to już bardzoej zaawansowana ciąża -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja tak z doskoku bo ciągle coś robię Przyjechała koleżanka i kombinujemy jak ustawić stół do Wigilii itd. 10 osób musi się zmieścić
Nusia bardzo się ciesze że z siostra wszystko w porządku tzn z jej bobaskiem dzięki za gratulacje :* :* ja tez mam nadzieję że posypia się zielone kropki
Dagn ja tez uwielbiam piccolo Cigaretta ja też zawsze mam zapas testów nigdy nie za dużo
Moja beta 78.8 IU/L żyjemy jestem szczęśliwa przerażona i wszystko naraz ale przede wszystkim szczęśliwa mąż się rozryczałNusia, Zetka, Kotowa, Madlene84, believe, klaudia1534, Cigaretta, Agaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka gratulacje kochana
Nusia, to na pewno u siostry będzie wszystko dobrze
Ja mam wyniki dobre, nie mam bakterii. Jutro pójdę do rodzinnego, powiem ze czuje ciągle dyskomfort wiec niech mi da coś na to albo na głowę
Dziewczynki, życzę aby wszystkie z Was miały taki prezent jak dwie kreseczki jak najszybciej
Morwa,bylas?
Ania,Klaudia,Cosma,Olunia, co u Was?Kotowa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka to żebyś za wiele nie musiała przygotowywać na tą Wigilię, teraz jesteś uprzywilejowana
Zetka okazało się, że siostra ma kruchość naczyń czy coś takiego, no i nie może nic ciężkiego nosić, podnosić, zginać się itd, musi bardzo uważać. No i przede wszystkim dostała opiernicz od lekarza że nie zjadła śniadania hehe, od samego początku kazał Jej tego bardzo pilnować, więc Ty i Staraczka pamiętajcie - śniadanko to podstawa!25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe poważnie Morwa??? nie słyszałam o takim przesądzie ale mam nadzieję, że się sprawdzi ale masz sny, masakra a ten z ku****m to dopiero ciekawy haha, ale się usmiałam to musisz koniecznie męża zmolestowac, nie ma co się gniewać na święta
Morwa u mnie niestety owulka będzie pewnie z prawego jajnika, a po tej stronie nie mam jajowodu...tak mnie jakoś w tym cyklu właśnie bardziej prawa strona boli a powinna lewa! zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:39