Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna, tu jakos od 3 lat przysluguje darmowe przedszkole na 15 godz tyg. Ja bym wyslala dziecko, bo potem bedzie taka zagubiona jak pojdzie prosto do szkoly w koncu to tylko 3 godz dziennie
Madlene84 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczynki Kochane ja chciałam się usprawiedliwić, nie udzielam się tu ostatnio ale cały czas Was na bieżąco czytam. Nie udzielam się dlatego ze tak jak juz WAm pisałam, mam skomplikowana sytuacje jeśli chodzi o dziecko i nie chce naprawdę Was dołowac (wiem wiem ze mogę ale jakoś źle się z tym czuje ze tylko narzekam ) za to obiecuje Wam że jak kiedykolwiek uda mi się zająć w ciążę to odrazę do Was wrócę i będę Was tu gnebic pytaniami proszę o wyrozumiałość i nie bądźcie na mnie źle. Na Facebooku za to jestem dla Was cały czas dostępna gdyby co
Buziaczki dla Was gorące! !!!! -
Dagn, skąd takie ploty?
Nie masz możliwości zwiększenia dawek? Mi możesz powierzać wszystkie smuty :*
She, zastrzyki robię wieczorem, bo muszą być o stałej porze. Robię o 22, bo tylko wtedy zawsze jestem w domu T ma radochę, korzystaj
Nusia, a co u Ciebie? Pisz na priv jak coś. Ściskam Cię mocno :*
AniaT lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyPloty stąd, że Kahaśka skomentowała mi kalendarz, więc weszłam do niej skomentować i tam był komment od Martiki <Sherlock mode: on>
Zwiększać dawkę się boję, żeby się nie przyzwyczaić w zasadzie powinnam już odstawić nawet te prawie-placebo 25mg, ale się na to nie zapowiada chyba aż do porodu.
Jutro mam wizytę, to pewnie widok Senesia poprawi humor No i chcę się dowiedzieć, jakie zwyczaje odnośnie cc panują w naszym szpitalu. Może mnie to trochę uspokoi.
Zgryzłam całkowicie paznokcie, więc w sobotę idę na tipsy Akurat na te niecałe 3 miechy się powinny trzymać
W tym tyg Marcin dziwnie pracuje, aż mi głupio, że się tak mijamy na fejsie Od poniedziałku powinno wszystko wrócić do normy
Nusik :-* też jakby coś możesz napisać o czymkolwiek :-* Opowiedzieć nam, jak się wakacje udały :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:21
AniaT lubi tę wiadomość
-
She
No zobaczę. Może pomyślę o tym przedszkolu na 15 godzin. Aczkolwiek wszystko zależy od tego jak daleko ono będzie od domu. Wiesz... ja nie jestem zmotoryzowana.
Dagn
Nie zdziw się, jeśli tipsy Ci odpadną. Czasem hormony ciążowe sprawiają, że płytka paznokcia jest o wiele bardziej natłuszczona i nic się nie trzyma nawet hybryda.
Nusia
Kochana, nikt się nie gniewa. Jesteśmy tylko ciekawe jak się masz. Trzymaj się i pisz zawsze, kiedy masz ochotę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jak już jestem po wszystkio dobrze, "materiał super", jak to powiedziała doktorka. Teraz czekamy do 19 -dovrze, że to tylko dziesięć dni
Jak tam czekalam, jakieś 1,5h to tak czułam prawy jajnik, że wiedziałam że właśnie pękające pęcherzyki. Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale usg potwierdzilo juz pęknięcie dwóch.
Miałaś rację She, że ten mniejszy ma szansę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 14:17
Dagn_, She Wolf, Kotowa, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia, nie gniewamy się na Ciebie :* podczytuje nas, więc tak jak byś z nami była
Niepokorna, jak będziesz miała lotnisko blisko, to Europa będzie orzzed Toba stała otworem
Dagn, a martika to chyba teraz jest z drugim w ciąży, tak? Bo z tego co pamiętam, to w tamtym roku w styczniu miala 2kreseczki
Jest to czytasz, Martika to gratulacje
Jak wizyta, opowiadaj )
-
nick nieaktualny
-
Monika, teraz proszę leżeć i pachnieć, a równolegle zachodzić w ciążę :* Moooooocno kibicuje i odliczam razem z Tobą do 19go.
Dagn, podziwiam. Ja nie znosze hybrydy i tych innych żeli. Wkurza mnie jak tylko pojawia się minimalny odrost, także stawiam na naturę w tym zakresie;p Jaki kolor sobie robisz?
Jak po wizycie? Ile waży już Twój potomek?
She, to cudownie, że Twój facet staje na wysokości zadania. Niech trzyma tak dalej Dziś niestety z facetami różnie bywa, także cieszmy się z tego co mamy.
Nusia, buziaki dla Ciebie:* Często o Tobie myślę, wierzę i czekam na dzień, gdy pochwalisz się nam tutaj tym, na co razem z Tobą czekamy.
Niepokorna, to że teraz nie jesteś zmotoryzowana, nie oznacza, że będzie tak zawsze, także wiesz...
Edition: Dagn, dopiero doczytałam, że wizyta wieczorem. W takim razie samych dobrych wieści:) Ładnie tego tableta eksploatowalas, że wymiękł Mój ma 9 miesięcy i biorąc pod uwagę, że od początku ciąży grzeje go w łapach przez większą część doby, to też zaczynam drzec o niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 16:04
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyMąż mój wstał, obczaił wszystkie możliwe strony, zrobił, co się dało, no ale niestety - gniazdo zasilające wyzionęło ducha Już zgłosiliśmy na stronie producenta, niebawem pewnie zabiorą do naprawy. Ale i tak się zapowiada na miesiąc... A już tak ładnie mi szło pisanie postów, ech
Normalnie też stawiam na naturę, ale taki jakiś nerwowy ten tydzień i zgryzłam, że aż wstyd pokazać. A tak - będę miała spokój do listopada, a potem to i tak krótkie będą wskazane
Kolor myślałam nad czymś fioletowawym. Mam wybrany i sfotografowany wzór
Monika, możesz wdychać teraz wirusy z książki Trzymam mocno kciuki ^^ Fajnie, że drugie jajo też pękło
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Dagn_ wrote:Mąż mój wstał, obczaił wszystkie możliwe strony, zrobił, co się dało, no ale niestety - gniazdo zasilające wyzionęło ducha Już zgłosiliśmy na stronie producenta, niebawem pewnie zabiorą do naprawy. Ale i tak się zapowiada na miesiąc... A już tak ładnie mi szło pisanie postów, ech
Normalnie też stawiam na naturę, ale taki jakiś nerwowy ten tydzień i zgryzłam, że aż wstyd pokazać. A tak - będę miała spokój do listopada, a potem to i tak krótkie będą wskazane
Kolor myślałam nad czymś fioletowawym. Mam wybrany i sfotografowany wzór
Monika, możesz wdychać teraz wirusy z książki Trzymam mocno kciuki ^^ Fajnie, że drugie jajo też pękło
Spokojnie, mają 2 tygodnie na ogarnięcie zgłoszenia o ile to nie serwis Sony Matko Boska co ja z nimi już miałamMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyInna, jak buszujesz po forum, to znaczy, że się nudzisz w poczekalni czy już jesteś po wizycie ?
Żółty mi do niczego nie pasuje Zresztą, zobaczę, jak tam jutro wyjdzie. Może będę miała nastrój na coś innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 16:57
-
Dagn_ wrote:Inna, jak buszujesz po forum, to znaczy, że się nudzisz w poczekalni czy już jesteś po wizycie ?
Żółty mi do niczego nie pasuje Zresztą, zobaczę, jak tam jutro wyjdzie. Może będę miała nastrój na coś innegoMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyHah, szkoda, że nie pisałaś wcześniej Bym wzięła tę godzinę za Ciebie. Ale spoko, po Twoim poście ruszyliśmy z kopyta i nie było w ogóle żadnej obsuwy
Wszystko jest ok. Przekroczyliśmy kilogram, nakryliśmy się rękami i nogami, żeby nas widać nie było i tylekalika, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Dagn_ wrote:Hah, szkoda, że nie pisałaś wcześniej Bym wzięła tę godzinę za Ciebie. Ale spoko, po Twoim poście ruszyliśmy z kopyta i nie było w ogóle żadnej obsuwy
Wszystko jest ok. Przekroczyliśmy kilogram, nakryliśmy się rękami i nogami, żeby nas widać nie było i tyleMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyAkilegna smaży się na wakacjach i nie ma jak zajrzeć, ale prosiła przesłać Wam te piękne widoki, żebyście wszystkie miały słoneczne myśli ^^
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e18746531479.jpginnamorata88, kalika, NIEPOKORNA, Monika*** lubią tę wiadomość