Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, przepraszam, że zamęczam, ale u mnnie test owu to chyba jedyny, który pokazuje mi 2 kreski który ciemniejszy: górny czy dolny?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5f71fff131.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
NIEPOKORNA wrote:Temperatura spadła i plamię... I nie bardzo chce mi się gadać...
Przykro mi bardzo tulę mocno! -
NIEPOKORNA wrote:Inna
Moim zdaniem dolny ciemniejszy
Dziewczyny, nie wiem, co się dzieje. Spadek był jednorazowy, plamki dwie różowe na bieliźnie i tyle. A teraz temperatura znów 37,19°C. A może to zagnieżdżenie nastąpiło?
Pięknie! Może to faktycznie było zagnieżdżenieMikołaj 25.04.2011
-
NIEPOKORNA wrote:Inna
Moim zdaniem dolny ciemniejszy
Dziewczyny, nie wiem, co się dzieje. Spadek był jednorazowy, plamki dwie różowe na bieliźnie i tyle. A teraz temperatura znów 37,19°C. A może to zagnieżdżenie nastąpiło?
Summer u mnie nic ciekawego się nie dzieje. W domu mnóstwo pracy, wiec czasu mniej na myślenie
Inna ty dalej masz pozytywne testy owu? Może cosik to oznacza -
akilegna♥ wrote:Niepokorna tego ci życzę, ale tempka mierzona w ciągu dnia zawsze jest wyższa. Jeżeli jutro wskoczy na wysoki poziom i się tak utrzyma , to można mieć nadzieję
Summer u mnie nic ciekawego się nie dzieje. W domu mnóstwo pracy, wiec czasu mniej na myślenie
Inna ty dalej masz pozytywne testy owu? Może cosik to oznacza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c675f907aef6.jpg
Ale się do tego dystansuje, po świetach, jeśli wigilijny test okaże się pozytywny podejdę na betę.emi2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
akilegna♥ wrote:Inna a tobie się tam czasem żadna cysta nie zrobiła? Bo ciążowy pozytywny 5dpo to chyba niemożliwe.Mikołaj 25.04.2011
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba91b68b0b0.jpg
Na innym teście bledsza kreseczka, ale nadal widoczna.summer86, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Aki w 7 cyklu test u mnie był pozytywny w 6dpo, a 7 dnia beta wynosiła już 38:) niemniej jednak jeszcze się nie cieszę. Po nowym roku jeśli stan się nie zmieni podreptam do ginki.
aż jestem ciekawa co to z tego wyjdzie, oczywiście najlepiej jakby to był dziedzicsummer86, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
akilegna♥ wrote:W takim razie obalasz wszystkie wywody ekspertów ciążowych Twoje zapłodnione jajeczka mają chyba wyścigówkę do dyspozycji hehe
aż jestem ciekawa co to z tego wyjdzie, oczywiście najlepiej jakby to był dziedzic
No a jak jeżeli któreś z tych jajeczek w końcu zaprocentuje to urosną godni następcy Husaina Bolta:D
Dobra tam, mam nadzieję, że to to, ale jakiś tam dystans pozostawiam za dużo już było rozczarowań.
Mikołaj 25.04.2011
-
Niepokorna, tulę! Trzymaj się dzielnie. Nie wiem jak Ty, ale ja i tak gdy dostanę @ to po kilku godzinach, gdy juz z tym się oswoję/popłaczę, trzymam się lepiej niż te 2-3 dni przed terminem, gdy robię sobie nadzieję..
A co do świąt... u mnie istna masakra, w pracy mamy szczyt sezonu, nie mam żadnego wolnego przed świętami a nawymyślałam sobie jak zawsze pichcenia i pieczenia. Wczoraj ubrałam choinkę, zrobiłam śledzie i spody do orzechowca, dziś robię masę do makowca i piekę szynkę. Jutro dokańczam makowce i orzechowca, robię biszkopt, krokiety, rybę po grecku a w sobotę sałatki i reszta rzeczy na świeżo.
Na szczęście zakupy mamy już ogarnięte, został chleb do kupienia w Wigilię