Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, przepraszam, że zamęczam, ale u mnnie test owu to chyba jedyny, który pokazuje mi 2 kreski
który ciemniejszy: górny czy dolny?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5f71fff131.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
NIEPOKORNA wrote:Temperatura spadła i plamię... I nie bardzo chce mi się gadać...
Przykro mi bardzotulę mocno!
-
NIEPOKORNA wrote:Inna
Moim zdaniem dolny ciemniejszy
Dziewczyny, nie wiem, co się dzieje. Spadek był jednorazowy, plamki dwie różowe na bieliźnie i tyle. A teraz temperatura znów 37,19°C. A może to zagnieżdżenie nastąpiło?
Pięknie!Może to faktycznie było zagnieżdżenie
Mikołaj 25.04.2011
-
NIEPOKORNA wrote:Inna
Moim zdaniem dolny ciemniejszy
Dziewczyny, nie wiem, co się dzieje. Spadek był jednorazowy, plamki dwie różowe na bieliźnie i tyle. A teraz temperatura znów 37,19°C. A może to zagnieżdżenie nastąpiło?
Summer u mnie nic ciekawego się nie dzieje. W domu mnóstwo pracy, wiec czasu mniej na myślenie
Inna ty dalej masz pozytywne testy owu? Może cosik to oznacza -
akilegna♥ wrote:Niepokorna tego ci życzę, ale tempka mierzona w ciągu dnia zawsze jest wyższa. Jeżeli jutro wskoczy na wysoki poziom i się tak utrzyma , to można mieć nadzieję
Summer u mnie nic ciekawego się nie dzieje. W domu mnóstwo pracy, wiec czasu mniej na myślenie
Inna ty dalej masz pozytywne testy owu? Może cosik to oznacza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c675f907aef6.jpg
Ale się do tego dystansuje, po świetach, jeśli wigilijny test okaże się pozytywny podejdę na betę.emi2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
akilegna♥ wrote:Inna a tobie się tam czasem żadna cysta nie zrobiła? Bo ciążowy pozytywny 5dpo to chyba niemożliwe.Mikołaj 25.04.2011
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba91b68b0b0.jpg
Na innym teście bledsza kreseczka, ale nadal widoczna.summer86, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Aki w 7 cyklu test u mnie był pozytywny w 6dpo, a 7 dnia beta wynosiła już 38:) niemniej jednak jeszcze się nie cieszę. Po nowym roku jeśli stan się nie zmieni podreptam do ginki.
Twoje zapłodnione jajeczka mają chyba wyścigówkę do dyspozycji hehe
aż jestem ciekawa co to z tego wyjdzie, oczywiście najlepiej jakby to był dziedzicsummer86, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
akilegna♥ wrote:W takim razie obalasz wszystkie wywody ekspertów ciążowych
Twoje zapłodnione jajeczka mają chyba wyścigówkę do dyspozycji hehe
aż jestem ciekawa co to z tego wyjdzie, oczywiście najlepiej jakby to był dziedzic
No a jakjeżeli któreś z tych jajeczek w końcu zaprocentuje to urosną godni następcy Husaina Bolta:D
Dobra tam, mam nadzieję, że to to, ale jakiś tam dystans pozostawiamza dużo już było rozczarowań.
Mikołaj 25.04.2011
-
Niepokorna, tulę! Trzymaj się dzielnie. Nie wiem jak Ty, ale ja i tak gdy dostanę @ to po kilku godzinach, gdy juz z tym się oswoję/popłaczę, trzymam się lepiej niż te 2-3 dni przed terminem, gdy robię sobie nadzieję..
A co do świąt... u mnie istna masakra, w pracy mamy szczyt sezonu, nie mam żadnego wolnego przed świętami a nawymyślałam sobie jak zawsze pichcenia i pieczenia. Wczoraj ubrałam choinkę, zrobiłam śledzie i spody do orzechowca, dziś robię masę do makowca i piekę szynkę. Jutro dokańczam makowce i orzechowca, robię biszkopt, krokiety, rybę po grecku a w sobotę sałatki i reszta rzeczy na świeżo.
Na szczęście zakupy mamy już ogarnięte, został chleb do kupienia w Wigilię