Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer
Kochana... szczerze mówiąc w takiej sytuacji jestem po raz pierwszy. Ale... nie przeżywam aż tak, bo jest przy mnie moja mama i miałam się komu wypłakać
My zakupy też mamy za sobą, bo na szczęście ja robię listę, a mąż załatwia Ale tym razem gotowania będzie sporo, bo spędzamy Święta w moim domu. Ale gotuję razem z mamą Będzie cudnie i to mnie przynajmniej trzyma w dobrym nastroju.
PS: Piję drinka na smutki. Wasze zdrówko -
Ale tu dziś cisza Wszystkie chyba walczą ze świątecznymi przygotowaniami. Miłego wieczoru dziewczyny! Zajrzę jutro ze świątecznymi życzeniami.
Inna - testujesz jutro znów? -
Składam Wam dziewczyny najserdeczniejsze życzenia żeby wiatr rozwiał wszelkie troski z duszy. Dużo miłości serdeczności od najbliższych i tych dalszych. Aby w spokoju i rodzinnym gronie wśród przyjaciół jak kto woli spędzał nie tylko te świąteczne chwilę ale i każdy dzień następny. Całuję was i ściskam gorąco. Merry Christmas
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, z okazji Świąt życzę Wam przede wszystkim dużo zdrowia, miłości i żebyście zawsze były otoczone dobrymi i życzliwymi ludźmi. Niech spełnią się wszystkie Wasze plany i marzenia. Mamusiom życzę pociechy z dzieci, a wszystkim staraczkom, żeby jak najszybciej ujrzały upragnione dwie kreseczki. Wszystkiego dobrego!
-
Kochane moje, zycze Wam rodzinnych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia. Staraczkom dwoch kreseczek, ciazowkom bezproblemowej ciazy, mamuskom duzo radosci z pociech. Wszystkim Wam zycze spelnienia marzen25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNa te Święta życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego I dobrego jedzenia też, a co
Sylwestra takiego, jakiego chcecie, bo nie wiem, czy jesteście bardziej #teammegaimpreza czy #teamświętyspokój
A w Nowym Roku cudów małych i dużych, w tym największego: wyczekanego, dla większości pierwszego dzieciątka. Nie będę życzyć dwóch kresek, bo sama widziałam je ze dwa razy nim przyszło do mnie moje Rainbow Baby.
No i update: żyjemy, mamy się dobrze Mąż mi się pochorował, ale już się stawia na nogi lampą i pseudoefedryną, Eryk też coś smarka...wesoło jest
Hasłem naszych Świąt są "soczyste filety". Młody podłapał w reklamie i od kilku dni tylko o tych soczystych filetach. I zjadł całego. Wreszcie jakaś ryba w jego brzuchu
Sewerynek dostał pod choinkę maskotkę-pozytywkę Pingwinka i jestem zdumiona. Myślałam, że to uspokajanie się to ściema jakaś, a rolą pozytywki jest cieszyć oko rodzica, a tu on naprawdę śpi teraz przy tej muzyczce. A ja, po raz pierwszy od kilku dni, na spokojnie klikam do Was z normalnej klawiatury dwiema rękami i piję ciepłą kawę, nie bojąc się, czy obleję dziecko
Pogoda jak zwykle cudna, nie ? White Christmas pełną gębą...
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Dagn_ wrote:Na te Święta życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego I dobrego jedzenia też, a co
Sylwestra takiego, jakiego chcecie, bo nie wiem, czy jesteście bardziej #teammegaimpreza czy #teamświętyspokój
A w Nowym Roku cudów małych i dużych, w tym największego: wyczekanego, dla większości pierwszego dzieciątka. Nie będę życzyć dwóch kresek, bo sama widziałam je ze dwa razy nim przyszło do mnie moje Rainbow Baby.
No i update: żyjemy, mamy się dobrze Mąż mi się pochorował, ale już się stawia na nogi lampą i pseudoefedryną, Eryk też coś smarka...wesoło jest
Hasłem naszych Świąt są "soczyste filety". Młody podłapał w reklamie i od kilku dni tylko o tych soczystych filetach. I zjadł całego. Wreszcie jakaś ryba w jego brzuchu
Sewerynek dostał pod choinkę maskotkę-pozytywkę Pingwinka i jestem zdumiona. Myślałam, że to uspokajanie się to ściema jakaś, a rolą pozytywki jest cieszyć oko rodzica, a tu on naprawdę śpi teraz przy tej muzyczce. A ja, po raz pierwszy od kilku dni, na spokojnie klikam do Was z normalnej klawiatury dwiema rękami i piję ciepłą kawę, nie bojąc się, czy obleję dziecko
Pogoda jak zwykle cudna, nie ? White Christmas pełną gębą...
Dagn_ widzę, że po mału wracasz do świata żywych melduję betę z piątku 30 jednostek nie powtarzam, biorę lutkę i czekam do wizyty, która planuję na 7 stycznia. Jeszcze raz zdrowych i radosnych kobietki!Kotowa, Amore, emi2016 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Dagn_ widzę, że po mału wracasz do świata żywych melduję betę z piątku 30 jednostek nie powtarzam, biorę lutkę i czekam do wizyty, która planuję na 7 stycznia. Jeszcze raz zdrowych i radosnych kobietki!
Inna i nic tu wcześniej nie napisałaś. Super! Trzymam mocno kciuki
Dagn_ dobrze Cię tu widzieć. Super, że wszystko ok u Was. Mam nadzieję, że choróbsko się u Was nie rozkręci. -
Hej dziewczyny!
Spóźnione życzenia świąteczne!
Byłam tak zalatana, że kompletnie nie miałam czasu, żeby wskoczyć na neta.
Dagn, a u nas w Wigilię padał śnieg i do dzisiejszego ranka było biało
U mnie 42dc. @ nie widać. Nie wiem czy rozregulowałam się po stymulacji, czy los z nas zadrwił i zaliczyliśmy wpadkę. Niby pierwszy cykl był wzorcowy, ale mogło się coś przestawić później, nie? Boję się testu, bo wiadomość o ewentualnej ciąży jest teraz kompletnie nie na miejscu. Trzęsę się ze strachu na samą myśl... Może jutro uda mi się znaleźć gdzieś otwartą aptekę i jechać do niej nie budząc podejrzeń całej rodziny.Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kotowa, marzą mi się święta ze śniegiem
Jeśli można zapytać, czemu wiadomość o ciąży byłaby teraz nie na miejscu? 42 dc to juz może być coś na rzeczy Spróbuj zdobyć gdzieś ukradkiem test. -
summer bo przy ciąży naturalnej jest ogromne ryzyko, że dziecko znów będzie bardzo ciężko chore. Dlatego zaczęliśmy specjalne in vitro z selekcją zarodkówMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kotowa, zatem trzymam mocno kciuki, żeby to jednak był rozregulowany cykl. Spróbuj jutro zdobyć test. Ściskam mocno!
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Dagn
Pokaż o jakiego pingwinka chodzi? To zabawka wyłącznie dla niemowląt? I swoją drogą ja też bym chciała zobaczyć Sewcia, bo wtedy, gdy wstawiałaś foto nie udało mi się tego dokonać
Co do pogody to Wam nie zazdroszczę. U nas piękne słonko, około 7°C i zimny wiatr Ale spacer dzisiaj nam się udał
Inna
Gratulacje i czekam na dobre wieści po wizycie u lekarza
Kotowa
Kochana... chciałabym by to była ciąża, ale by tym razem była w pełni zdrowa. Naprawdę za Was najbardziej trzymam kciuki :*