Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NIEPOKORNA wrote:Moim zdaniem owulację miałam 6 grudnia (19 dc). Jutro mija 14 dni od tego czasu. Postanowione! Jutro sikam!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
NIEPOKORNA wrote:Moim zdaniem owulację miałam 6 grudnia (19 dc). Jutro mija 14 dni od tego czasu. Postanowione! Jutro sikam!
Dagn oglądaj seriale ile wlezie, bo później gorzej będzie z czasem jak już Mały oderwie się od cyca my tu na ciebie poczekamy
A gdzie resztę wywiało? Przedświąteczna gorączka pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 15:05
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dagn_ wrote:Taaa, cyca zielonego, z nadrukiem zajączków, z Bebilonem w środku
Inna, jak to zrobić, żeby Cię do znajomych na fb, hmmm ?Jula91 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Dziewczyny, jest w końcu pozytywny test owu!! 4-5 dni później niż zwykle, ale jest. Cieszę się prawie jak z ciążowego.. jedyne co mnie martwi to, że nie ma sluzu płodnego tylko bardziej kremowy myślicie, że Conceive Plus ułatwi robotę plemnikom?
Niepokorna trzymam jutro kciuki!
Innamorata, będę tu w wigilię zaglądać niecierpliwie
Dagn, super że się odezwałaś Fajnie, że jesteś zadowolona z wyglądu po porodzie.
Akilegna, też mam pełno roboty i w pracy i w domu, jedyny pomysł na ogarnięcie wszystkiego to zminimalizowaniu godzin snu, ale to się może źle skończyć, pewnie bym się na świeta rozchorowała.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
U nas podziałane, mam nadzieję, że nasze wystarczą. Wydaje mi się, że owu jest dziś, boli mnie całe podbrzusze i jak teraz zmierzyłam tempkę to jest grubo powyżej 37. Wiem, że mierzy się rano, ale z ciekawości sprawdzałam przez dwa ostatnie dni wieczorami i było 36,8. Jutro się wyjaśni.
akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
Niepokorna, nie chcę nic umówić, ale te wymioty to może być to Nie mogę się doczekać Twojego jutrzejszego testowania!
Amore, jak tam u Ciebie? Dobrze się czujecie?
Dagn_ będą jakieś nowe fotki Sewcia?
Lecę dalej sprzątać w szafie.. obiecałam sobie, że zrobię to przed świętami, a później muszę popracować ze dwie godziny.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie test owu dalej pozytywny : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5b108be1796.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 09:23
NIEPOKORNA, nataliano lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Dzięki za obecność. Niestety negatyw. Ale możliwe, że nadal jest za wcześnie. Przy udanym cyklu 17 dni po pwulacji wyszedł cień cienia, a dopiero w 18 i chyba 20-21 wyszły grube krechy. Poza tym ja mam takie testy, na których pokazują się albo 2 minusy albo minus i plus. I nie ma szansy na tzw. cień cienia. Także nic straconego. Powtórka razem z Tobą Inna w wigilijny poranek. Ale tym razem użyję normalnego testu z kreskami
-
NIEPOKORNA wrote:Dzięki za obecność. Niestety negatyw. Ale możliwe, że nadal jest za wcześnie. Przy udanym cyklu 17 dni po pwulacji wyszedł cień cienia, a dopiero w 18 i chyba 20-21 wyszły grube krechy. Poza tym ja mam takie testy, na których pokazują się albo 2 minusy albo minus i plus. I nie ma szansy na tzw. cień cienia. Także nic straconego. Powtórka razem z Tobą Inna w wigilijny poranek. Ale tym razem użyję normalnego testu z kreskamiMikołaj 25.04.2011
-
Niepokorna szkoda, ale może faktycznie jest za wcześnie. No to stawiam 2 krzesełka pod waszymi drzwiami i będę dreptać między jednymi i drugimi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 09:32
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inna, Niepokorna - trzymam zatem kciuki za pozytywne testy w Wigilię
Ja pewnie będę testować w Sylwestra, co prawda termin @ mam na 1/2 stycznia, ale chcę wiedzieć czy mogę coś wypić na imprezie czy nie.
Akilegna, a jak tam u Ciebie?
W ogóle jak tam Wasze przygotowania świąteczne?