Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer86 mi po hsg nieco się wydłużyl się cykl jednorazowo, ale podobno wtedy łatwiej jest zajsc w ciaze:-)
A z tym progesteronem to juz sama w sumie nie wiem. Idę we wtorek do gina-zobaczymy co powiesummer86 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
U mnie właśnie też się @ spóźniła. W cyklu z HSG się nie staraliśmy, wiec wiedziałam, ze to nie ciąża. W innym wypadku już bym test robiła, bo z reguły mam @ jak w zegarku.
Dobra decyzja z wizytą u gina, on się najlepiej wypowie w temacie -
akilegna
Wybacz, że nie odpisałam od razu. Przeprowadzka w pełni zakończona sukcesem. I po trzech dniach jest już wszystko zrobione. Teraz pozostaje tylko cieszyć się przestrzenią
Dagn
Eryk musi dojrzeć. Zobaczysz, że niebawem będzie tulił braciszka i opiekował się nim
Monika
W sumie ja o tym samym pomyślałam. Kto wie... Może i zobaczę dwie kreseczki ponownie po przeprowadzce
-
Hejo
Mam jeden pęcherzyk -leniwiec - ma na dzień dzisiejszy 15mm. Wstępnie miałam sobie dziś i jutro podać jeszcze puregon 75 jednostek , w środę pregnyl a w czwartek powinna nastąpić owu. Po badaniu krwi, doktorek zdecydował, że tylko dziś puregon a jutro już pregnyl. Czy to nie za wcześnie? Podkreślam, że tu u mnie lekarze zwracają większą uwagę na wyniki z krwi niż obraz usg. Ale mimo wszystko, ile ten pęcherzyk do środy urośnie? Zdąży w ogóle? Eh sama już nie wiem, co myśleć
Niepokorna supet, że przeprowadzka tak szybko i sprawnie poszła. Teraz tylko II kresek życzyćNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Akilegna, pęcherzyk może rosnąć do 2 mm na dobę, na "dopalaczach" pewnie da radę, więc w środę powinien mieć 19-20 mm, a to już dobra wielkość, żeby pękł. Jeśli to jest lekarz, któremu ufasz to ja bym zrobiła jak kazał.
Niepokorna, super, że sprawnie Wam poszło i fajnie, że święta już w nowym domu spędzicie
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Niepokorna, ja niestety też nic nie powiem na podstawie wykresu, byłoby łatwiej ocenić gdyby była wyznaczona owu. A ilu dniowe cykle masz z reguły?
U mnie dzis 9 dc i kreska testowa na teście owulacyjnym słabsza niż wczoraj. Zaczynam się martwić czy w ogóle owu będzie, a miałam podchodzić na luzie.. no nic będę sprawdzać dalej, może w końcu wyjdzie pozytywny. -
Ja byłam wczoraj u gina, genralnie wizyta to tragedia, pierwszy i ostatni raz poszłam na NFZ, nawet mnie nie zbadała ;/
Robiłam dziś rano test, ale niestety 1! krecha👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Amore my tu cały czas jesteśmy, więc poprostu pisz
Niepokorna życzę Ci, żeby to było TO
Karolina przykro mi z powodu nieudanej wizyty a na test może faktycznie za wcześnie
Moja owu chyba tuż tuż, trzeba dziś jeszcze męża zgwałcić a póki co, biorę się za ciasteczka
Miłego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 18:37
-
Amore, nie musisz tęsknić wpadaj tu kiedy chcesz i pisz co tam u Ciebie.
Karolina, to dopiero 10 dpo, jeszcze jest szansa, głowa do góry A o wizycie czytałam na świątecznym wątku, współczuję straconego czasu i stresu. Nie wiem jakim cudem tacy lekarze jeszcze pracują..
Akilegna, trzymam kciuki za owocną owulkę!
A u mnie 10 dc i testy owu nadal bladziochy, śluzu niby więcej, ale nie rozgciągliwego.. ciekawe czy owu w ogóle będzie, z reguły w 10 dc kreseczki na testach już były konkretne. -
Amore
Nie musisz tęsknić. Po prostu zostań z nami
Karolina
No ja właśnie też nie znosiłam wizyt na NFZ będąc w Polsce, bo badali mnie tak jakby im się nie chciało. A jeden lekarz mi wprost powiedział, że zbada mnie dokładnie jak przyjdę do jego prywatnej kliniki, bo tu płacą mu 23 zł od pacjenta i mu się nie opłaca wysilać. Dasz wiarę?
akilegna
Dzięki. Wiele znaków wskazuje na to, że to właśnie TO. Ale ja już znam smak rozczarowania, dlatego wolę się nie nastawiać
Pomysł gwałtu popieram
Dagn
Jak się czujecie z młodym?
summer
Testy owulacyjne czasem kłamią. Ja np. miałam negatywne testy ovu wtedy, kiedy właśnie zaszłam w ciążę z Julią -
summer86, mi testy owu nigdy nie wychodzą beż Ovitrelle - a owu mimo tego przychodziła
NIEPOKORNA wrote:Amore
Nie musisz tęsknić. Po prostu zostań z nami
Karolina
No ja właśnie też nie znosiłam wizyt na NFZ będąc w Polsce, bo badali mnie tak jakby im się nie chciało. A jeden lekarz mi wprost powiedział, że zbada mnie dokładnie jak przyjdę do jego prywatnej kliniki, bo tu płacą mu 23 zł od pacjenta i mu się nie opłaca wysilać. Dasz wiarę?
akilegna
Dzięki. Wiele znaków wskazuje na to, że to właśnie TO. Ale ja już znam smak rozczarowania, dlatego wolę się nie nastawiać
Pomysł gwałtu popieram
Dagn
Jak się czujecie z młodym?
summer
Testy owulacyjne czasem kłamią. Ja np. miałam negatywne testy ovu wtedy, kiedy właśnie zaszłam w ciążę z Julią
Co do wizyt na NFZ to od lat z nich nie korzystam. Jedynie dentysta, który od zeszłego roku ma kontrakt z funduszem. Tak to luxmed i klinika, w której przyjmuje moja gin.
Amore, nie uciekaj! Ja tam lubię czytać o czyiś ciążach
Dagn, żyjesz tam?
NIEPOKORNA. przeczucia to już coś ja w szczęśliwym cyklu praktycznie od owulki wiedziałam, że to to
Musze się pochwalić, że moja chłopina wykazała się kreatywnością i bez zapowiedzi przebookował bilet przychodzę wczoraj z pracy, a M czeka z obiadem w sumie fajnie, bo do nowego roku będzie z nami , a po świętach czeka nas wycieczka do Krakowa na rozmowę kwalifikacyjną i kto wie, może od marca przeniesiemy się na dwór KrakusaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna
Tylko te przeczucia czasem niepotrzebnie nas nakręcają. A potem czujemy zawód. No ale co ma być to będzie
Facet czasem potrafi zaskoczyć co? Fajnie, że spędzicie razem Święta W takim razie życzę Wam przeprowadzki do Krakowa. To naprawdę klimatyczne miasto. Lubię tam jeździć -
NIEPOKORNA, niestety, a potem płacz jak test pokazuje biel vizira. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie to było właśnie to! Oj chciałabym chciała - nawet smog mi nie straszny - mam to na co dzień w Gliwicach.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości