Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣
Odpowiedz

🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣

Oceń ten wątek:
  • Liora Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźnia87 wrote:
    Szczerze ? Walczę o przetrwanie. Silne mdłości 24h/ dobę, wymioty. Jestem na lekach ale one nie do końca pomagają. Do tego powodują rozbicie i senność. I czuję się bardzo źle, że narzekam, bo przecież wszystkie walczymy o to żeby się udało, ale po prostu ten początek nie jest dla mnie łatwy. Od rana do wieczora walczę o przetrwanie.

Współczuję 😓 mam nadzieję, że minie. A właściwie przypomniałaś mi , że polecałam ostatnio Bajeczce opaski na nadgarstki. Jestem ciekawa czy skorzystała.... Bajko halo jesteś ? Daj znać czy przetestowałaś ?

2016- początek.
    2017-❌
    2018-❌
    2019- CB 💔
    2020-CP 💔
    2021-⏸️
    2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
    2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
    2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏

👩‍💼PCOS
    🤵okaz zdrowia.
  • Sakaaira Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Szamanka szczerze to nie wiem. Przez święta i fakt, że zależało nam na wizytach popołudniami żeby nie brać wolnego w pracy USG miałam u 2 innych lekarzy, którzy tylko sprawdzali jak stymulacja idzie. Z tego co wiem to punkcję będzie robił mi mój lekarz prowadzący więc myślę, że więcej się dowiem. A jak będzie u Ciebie (z informacjami)? Wiesz już coś na ten temat?

@Wyobraznia przykro mi, że czujesz się źle. Jednak masz prawo narzekać. To, że walczyłaś o ciążę nie oznacza, że teraz musisz się cieszyć na okropne mdłości. No właśnie spróbuj może tych opasek o których pisała Liora. Być może one Ci pomogą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 16:09

'99 & '89
    Starania od 09/2023

Ona:
    niedoczynność tarczycy - letrox
    Metformax

03.25 - ovitrelle + luteina ❌
    04.25 - sono HSG, jajowody drożne ✅
    05.25 - IUI ⏩ przesunięte
    06.25 - 1 IUI ❌
    07.25 - 2 IUI ❌
    08.25 - 3 IUI ❌

03.26 sonovaginografia - wszystko ok ✅
    03.26 - wizyta kwalifikacyjna ✅

IVF
    04.26 ❄️❄️❄️❄️
  • Wyobraźnia87 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! Opaski mam, stosowałam przy poprzedniej ciąży i wtedy dawały radę, teraz nasilenie jest takie, że nic nie pomaga. Bonjesta 2 razy dziennie zmniejsza dolegliwości, ale i tak nie jest komfortowo. Cóż mam tylko nadzieję, że przejdzie szybko 🫣

👩🏻‍💼AMH-0.7
    🤵🏻azoospermia

starania od 2024 r

08.2025 I procedura IVF świeży transfer blastki 4.2.3
    5dpt II
    6dpt beta 21,1
    8dpt beta 71,3
    11 dpt beta 200,1
    18 dpt beta 2646,1
    27 dpt beta 25904
    7+5 💔

01.2026 kolejna procedura

03.2026 transfer ❄ 4.1.2
    5dpt II
    8dpt beta 116,7
    10 dpt beta 237,8
    16 dpt beta 2551.1
    27 dpt beta 56747 mamy ♥️ preg.png
  • Bambik Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nitka96 przykro mi bardzo 😞

Wyobraźnia87 współczuję mdłości, może to śmieszne, ale mi pomagały… paluszki solone 🙈 oby szybko przeszło, bo wiem bardzo dobrze jakie to uciążliwe i męczące 🫂

👩🏻35; AMH 9,41 (’24) kariotyp ✅

🧔🏻38; Teratozoospermia, CFTR - prawidłowy;kariotyp✅

starania od 2015, w klinice od 2022
    08/22 punkcja 6 🥚, 2❄️ 5AA
    11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24
    SONO HSG - jajowody obustronnie drożne ✅; histeroskopia - polip na ścianie tylnej

03/24 punkcja: 12 🥚, zapłodniono 6, mamy 5❄️: 3x5AA, 2x5AB

04/24=5dpt 16,5|7dpt 50,60|9dpt 202,2|13dpt 787,20♥️

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

To tylko kolejny krok, nie koniec drogi…

Został ❄️
  • Zula18 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pytanie, a w sumie kilka 😅
    1. Czy ktoś tutaj jest lub był na stymulacji z zastrzykiem ovi i wie od kiedy najlepiej testować, żeby nie było sfałszowane?
    2. Czy jeśli po potwierdzonej owulacji mam brać przez 14 dni progresteron to opłaca się robić krew z tego?
    3. To nie pytanie, ale chyba nie wytrzymam bo to 1,5 roku starań, ale pierwszy raz była świadoma owulacja i co ciekawe - 2 jajeczka pękły 🫣🫣 z czego się bardzo cieszę bo zawsze to większe szanse, jeśli jeden się nie przyjmie 🥺

Od dziś zaczynam besins i boję się skutków ubocznych bo po duphostanie, to miałam wrażenie za każdym razem, że jestem w ciąży. Do tego raz miałam pozytywny wynik z sikańcy i to o czasie 🫣 ale rano już biały więc boję się znowu tej nadzei na biel.

Jeśli owulacja była wczoraj wieczorem czyli 9.04 to od kiedy zaczęłybyście testować? Jestem uzbrojona w różne testy.

• 25 lata| PCOS| wysokie androgeny| wysokie antyTPO antyTG| AMH 5,81
    • starania od stycznia 2025
    • diagnoza PCOS czerwiec 2025
    • próby naturalne
    • DIANE 35 od stycznia 2026 (obniżenie testosteronu)
    • stymulacja letrozol + ovi od kwietnia 2026

• opanowane hormony, tarczyca, żelazo itp

• mąż - 29 lat, Koncentracja 167mln/ml,
    objętość 0.2
    Ruch postępowy 1,35
    Żywe plemniki 20%
    Morfologia budowa - 3%
    Podwyższona lepkość
    Agregacja
  • Sakaaira Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Zula mi nawet 13/14 dni po ovitrelle pokazywało test fałszywie dodatni, ale to raczej kwestia indywidualna bo niektórym 10 dni po zastrzyku już nie wychodził.

'99 & '89
    Starania od 09/2023

Ona:
    niedoczynność tarczycy - letrox
    Metformax

03.25 - ovitrelle + luteina ❌
    04.25 - sono HSG, jajowody drożne ✅
    05.25 - IUI ⏩ przesunięte
    06.25 - 1 IUI ❌
    07.25 - 2 IUI ❌
    08.25 - 3 IUI ❌

03.26 sonovaginografia - wszystko ok ✅
    03.26 - wizyta kwalifikacyjna ✅

IVF
    04.26 ❄️❄️❄️❄️
  • Aaagaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drożnością więcej strachu niż bólu 😉 przy włożeniu cewnika i napompowaniu balonika poczułam mocny skurcz jak na okres, samego podania soli kompletnie nie czułam. Oba jajowody drożne, żadnego oporu nie było, także jest dobrze 😉

Nitko, przykro mi. Trzymaj się 🫂

Wyobraźnia ależ Cię męczy 🫠 mam nadzieję, że szybko odpuszczą przykre dolegliwości 🤞

Jak się czujesz Lisiku?😊

Sakaaira, Biochemiczka, Lisik, Szamanka, Sylaada, Liora , PaulinKA lubią tę wiadomość

👩30 🙋‍♂️30

Starania od 4.2025

PCOS
    Nieregularne cykle
    Cykle bezowulacyjne
    ❌️ferrytyna 28 ➡️ 40
    💊inozytol, foliany, D3,magnez,Omega,laktoferyna, sanprobi IBS

❌️Morfologia 2%
    ❌️Ruch postępowy a+b 23,77
    💊D3, Omega, cynk, l-karnityna, Q10, foliany

04.2026 czwarty cykl z Aromkiem 🤞
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daję znać jeszcze że zadzwoniła do mnie moja doktor i umówiła nas na powtórkę badania nasienia z fragmentacja dna w czwartek, po dwóch godzinach będą wyniki, mąż będzie miał konsultacje a po mamy wizytę u naszej doktor i idziemy za ciosem. Wybieramy najlepszą opcję i zaczynamy stymulację od nowego cyklu. Będziemy już też mieć zgodę genetyka więc będzie zielone światło na badanie zarodków. Dodatkowo męża namówiłam na odstresowanie na małego tripa 😅

snieżka, Aaagaa, Biochemiczka, Sakaaira, Lisik, Szamanka, Loraa, Liora lubią tę wiadomość

👩🏻 96’ - PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, PAI-1 homozygota

Starania od 01.24
    Start IVF
    03.25 I procedura - 4 ❄️❌
    I FET - 5AA, cykl sztuczny, beta 0
    II FET - 5AA, cykl naturalny, poronienie zatrzymane 7+3 💔
    III FET - 3AB, cykl naturalny, cb
    IV FET - 4BC, cykl naturalny z zaleceniami immunologa, beta 0
    🔜 04.26 II procedura
  • snieżka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźnia87 wrote:
    Dzięki dziewczyny! Opaski mam, stosowałam przy poprzedniej ciąży i wtedy dawały radę, teraz nasilenie jest takie, że nic nie pomaga. Bonjesta 2 razy dziennie zmniejsza dolegliwości, ale i tak nie jest komfortowo. Cóż mam tylko nadzieję, że przejdzie szybko 🫣

Też przechodziłam przez silne mdłości od 7 tc :( Chociaż wymioty męczyły mnie tylko jeden dzień. Na pocieszenie powiem, że od 11 tc u mnie jest lepiej, chociaż Bonjeste nadal biorę jedną tabletkę. Ale już wracam do w miarę normalnego funkcjonowania :)

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png
  • Wyobraźnia87 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ śnieżko to mam nadzieję, że u mnie też tak będzie. Czekam cierpliwie na lepsze czasy :) @Niteczko jesteście tacy waleczni! I to zostanie wynagrodzone- zobaczysz♥️ i fajnie, że sobie wyjedziecie i odpoczniecie ☺️

👩🏻‍💼AMH-0.7
    🤵🏻azoospermia

starania od 2024 r

08.2025 I procedura IVF świeży transfer blastki 4.2.3
    5dpt II
    6dpt beta 21,1
    8dpt beta 71,3
    11 dpt beta 200,1
    18 dpt beta 2646,1
    27 dpt beta 25904
    7+5 💔

01.2026 kolejna procedura

03.2026 transfer ❄ 4.1.2
    5dpt II
    8dpt beta 116,7
    10 dpt beta 237,8
    16 dpt beta 2551.1
    27 dpt beta 56747 mamy ♥️ preg.png
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niteczko, przykro mi bardzo 🫂 Ale jestem pod wrażeniem Waszego szybkiego działania!
    Trzymam za Was mocno kciuki!

Wyobraźnia, biedna 😞 Pozostaje mi tylko życzyć żeby szybko Ci przeszło

10.2024

➡️Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,14), Stan zapalny endometrium, IO, Allo Mlr 0%

💉
    I ICSI 05.2025 - 0 ❄️
    II ICSI 08.2025 - 1 ❄️ 4AA -> PGT-A - 1 ❄️
    III ICSI 01.2026 - 2 ❄️ 4AA (niebadane)

I FET - beta < 0,1
    II FET - 🍀🙏

A ch*j z tym wszystkim!
  • Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snieżka wrote:
    Też przechodziłam przez silne mdłości od 7 tc :( Chociaż wymioty męczyły mnie tylko jeden dzień. Na pocieszenie powiem, że od 11 tc u mnie jest lepiej, chociaż Bonjeste nadal biorę jedną tabletkę. Ale już wracam do w miarę normalnego funkcjonowania :)

Ja przechodziłam mdłości z druga córka,że jak starsza zaprowadziłam do przedszkola,to ledwo nadazalam do kibelka. Zdążyłam wejść do domu i od razu w locie kurtkę zdejmowalam i randka natychmiast z klozetem 😂 randkowalam 6 tygodni 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 18:11

2016 - naturals 👶(córka) ❤️
    2017 - poronienie zatrzymane 💔
    2017 - zapalenie przydatków
    2018-2019 - x2 cp usunięty prawy jajowód
    2018 - drożność jajowodu( niedrożny)
    2019 - procedura in vitro 3 podejścia wynik - 0 💔

2020 - kolejna procedura 4 mrożonki
    Procedura udana - 👶(córka) ❤️

2025 - usunięta nisza po cc
    2026 - procedura w nowiu
    04.2026 - podany zarodek klasy 3.1.1 wynik - 0 💔
    04.05.2026 - transfer 4bb z 6 doby
    08.05.2026 - 4dpt ⏸️ kreseczki ♥️ cudzie trwaj 🫶

🧑 - wiek 36 lat,jeden jajowód, niedrożny
    🧔 - 41, zdrowy
  • Szamanka Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sakaaira, właśnie dzisiaj pytałam lekarza i u mnie na odwrót, punkcje przeprowadzi najprawdopodobniej inna lekarka ze względu na to, że chciałby to zrobić rano a będzie dopiero po południu. Natomiast powiedział żebym pisała do niego codziennie jak idzie hodowla, a on będzie mi odpisywał ☺️ sama nie wiem czy lepiej pytać i się smucić czy lepiej nie pytać, zastanowię się jak uda się coś zapłodnić. Przy okazji dobyłam z nim rozmowę o tym, że wiele pacjentek nie ma litości i nadużywa możliwość pisania do lekarzy i to w chorych godzinach jak po 22. Ja do swojego pisałam już kilka razy i było mi strasznie głupio jak musiałam zapytać o coś więcej niż raz czy kolo 19 😅 zawsze sobie myślę jak ja bym zareagowała na to, że ktoś z pracy zawraca mi głowę wieczorami. Na pewno nie byłby moją ulubioną osobą 🤪 trzeba mieć czas na odpoczynek i dla rodziny.

Ale mnie zmiotło z planszy na 2h, gdyby nie to, że muszę lekko mieszkanie ogarnąć to spałabym dalej. Chyba zeszły emocje całego tygodnia, a jajka weszły na wyższy poziom gotowania.

Nienawidzę wymiotować, więc szczerze Wam współczuję takich doświadczeń 🤢

Sakaaira lubi tę wiadomość

całościowo 21 CS ❌

👧 34 👦🏻 36

👧 Hashimoto (Euthyrox 50), hipoglikemia reaktywna, AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅

👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie ✅ kariotyp ✅

Niepdlodnosc idiopatyczna 🥺

3 x IUI ❌

IVF 1 stymulacja
    16 🫧 14 MII 🥚 11 ❄️🤯
    8 x 5 doba ( 4x5AA, 4AA, 5BA, 2x4AB) 3 x 6 doba ( 3x5BB)
    4 PGTA (2x5AA, 4AA - prawidłowe, 5BA mozaika trisomia 5)
  • Lisik Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szamanka wrote:
    Lisik, a jak samopoczucie? Boli coś czy da się znieść?
    Aagaa, Szamanka ja się czuję bardzo dobrze. Aż zaskakująco. Trochę mnie okres męczy bo jest intensywny ale jeśli chodzi o rekonwalescencję po operacji to praktycznie już nic mi nie dolega. Prawdę mówiąc mogłabym wrócić do biurowej pracy od poniedziałku ale jak nie muszę to nie wracam 😎 tylko blizny czuję że są i to pod skórą i się trochę martwię co z nimi.

Aagaa super ze już jesteś po i są drożne ☺️

Murena ty kolejna na drożności😉

Wyobraźnia ale kochana masz prawo narzekać. Nie ważne że tyle o to walczyłaś jest ciężko i tyle. Ja nigdy w ciąży nie byłam ale słyszałam że trzeba zjeść coś od razu jak się oczy otworzy, najlepiej krakersy i z punktu widzenia osoby z chorobą lokomocyjną to żucie imbiru albo woda z nim albo napar mogą być pomocne. Ja mam taki plan na siebie jak będę miała mdłości : cytryna bio wyparzona ze skórką bez pestek, imbir, może jeszcze coś, zblendować i wylać w formę do lodów z patykiem zamrozić i mieć takie na ciężkie chwile.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 19:36

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
    - Histeroskopia ✅
    - Hycosy ✅ lipiodol ✅
    - adenomioza
    ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
    AMH 3,7
    TSH 0,9
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne
    Białka C i S ✅
    On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega

PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
  • Lisik Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zula18 wrote:
    Hejo dziewczyny, chętnie dołączę do wątku i na testowanie. 1,5 roku starań, ten cykl stymulowany lametta+ovu. 8.09 zastrzyk, a dziś czuję mocne kłucie w jajniku, który na usg pokazywał dwa pęcherzyki po 23mm. Pierwszy raz zaszłam tak daleko, ponieważ zawsze miałam cykle bezoowulacujne i trwały nawet po 100 dni… mam nadzieję, że tym razem się uda :). Jutro USG potwierdzające owu i zaczynam progresteron na 14 dni. Mam nadzieję, ze stymulacja pomoże bo trochę mam już dość 🫣
    Zula przepraszam, zapomniałam cię przywitać.
    Milo że z nami jesteś, byle nie na długo 😉
    1,5 roku starań daje w kość a bez potwierdzonych owulacji to już ma pewno duża frustracja. Tym lepiej że udało się ze stymulacją.
    Po obu to chyba 14 dni jest bezpiecznie żeby nie było oszukańczej kreski.
    Progesteron jak najbardziej możesz sobie zbadać 8 dpo. Progesteron się bada na spadku czyli przed poranną dawką.
    2 pęcherzyki to super wiadomość, jest się z czego cieszyć ;)
    Miałaś drożność? Jak Twoje tsh? Bo widzę że antyTPO i antyTG wysokie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 19:35

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
    - Histeroskopia ✅
    - Hycosy ✅ lipiodol ✅
    - adenomioza
    ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
    AMH 3,7
    TSH 0,9
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne
    Białka C i S ✅
    On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega

PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
  • Sylaada Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór! 😍 Tak bardzo urzekł mnie motylek 🦋 ze stopki Biochemiczki, że postanowiłam wysłać Wam ich dzisiaj całe mnóstwo 🤭 Z niecierpliwością czekam na te wszystkie wiosenne cuda, a przede wszystkim na Wasze upragnione, małe motylki 🦋🦋🦋🦋

@Mania, podziwiam Cię za te stalowe nerwy, naprawdę zazdroszczę Ci takiego spokoju 🤭 Daj znać, jaką ostatecznie podjęłaś decyzję. Czy zostajecie przy tym poniedziałku?

@Sakaaira, potencjał jest nadal znaczący, więc nie tracimy nadziei ☺️ Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem. Jeśli punkcja wypadnie w środę, to w czwartek i piątek planujesz wypoczynek? Zasługujesz na to, by teraz o siebie zadbać i nabrać sił.

@Wyobraźnia, tak bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Czy te leki przynoszą Ci chociaż odrobinę wytchnienia? :( Mam nadzieję, że lada moment poczujesz się lepiej, przesyłam Ci mnóstwo ciepła i siły do walki z gorszym samopoczuciem.

@Nitka 🫂 Twój plan jest niezwykle konkretny i brzmi naprawdę obiecująco! Jeśli masz ochotę, zdradź nam proszę, gdzie planujecie ładować baterie? ☺️

@Aagaa, ogromne gratulacje dla Ciebie 💪 Jesteś niesamowicie dzielna. Dla mnie badanie drożności to jeden z większych koszmarków w całej diagnostyce niepłodności, więc tym bardziej chylę czoła, że masz to już za sobą.

U mnie dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem siedzenia jak na szpilkach. Poprzednią betę miałam już po 14:00, więc dzisiaj do samego końca pracy niemal wariacko odświeżałam stronę diagnostyki 🙃🤭😅 Na szczęście doczekałam się dobrych wieści. Moja beta dla kliniki wynosi 794 🥹

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 20:24

Liora , Aaagaa, Sakaaira, Jaszczureczka, Lisik, Mania90, snieżka, Biochemiczka lubią tę wiadomość

♀️ 90' ♂️ 90'
    Starania o pierwsze 🤱od 10.2023 Klinika od 09.2024
    ❌Cukrzyca HbA1c 01.26 6,75 ➡️ 03.26 6,34 ➡️ 05.06 6,02 💪
    ❌USG Endometriozy 🗓️ 09.25 - endometrioza
    AMH 1,720 🗓️10.25

03.26 1 Transfer ❄️
    ❄️❄️ na zimowisku
    5dpt ⏸️ beta 39,9 8dpt 215 11dpt 794 14dpt 3501 17dpt 11257

18.04 mamy GS 🫧
    24.04 2,5 mm jest ❤️
    28.04 ostatnia wizyta w klinice 🥳
    07.05 1.93 cm Misia 🥹

preg.png
  • Liora Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaagaa dzielna dziewczyna :) miałam badanie drożności 3 razy (hsg i 2 hycosy) w sumie mogłabym iść i 4 raz bo dla mnie to też pestka 🙈 😜

Sylaada no pięknie 🥰 cudowny przyrost :)

A ja kiedyś pisałam, że zapraszam chętne panie jutro pod kibelek bo mamy testowanie i wiem, że wtedy było to szczęśliwe. Także oficjalnie zapraszam :)
    Chociaż nadziei wielkich nie mam... Totalnie nie czuję żeby się udało... Wiem jaka jest sytuacja w tym cyklu i jak mała szansa ale jednak nadzieja to jest to czego się trzymam...

Aaagaa, Sylaada, Lisik, ataga, Biochemiczka lubią tę wiadomość

2016- początek.
    2017-❌
    2018-❌
    2019- CB 💔
    2020-CP 💔
    2021-⏸️
    2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
    2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
    2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏

👩‍💼PCOS
    🤵okaz zdrowia.
  • Bambik Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liora, przeczucie bywa zgubne. Ja czułam, że ten transfer się uda i co? Nico, także u Ciebie też może być odwrotnie, za co oczywiście trzymam kciuki ✊🍀

Sylaada, Liora lubią tę wiadomość

11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24
    SONO HSG - jajowody obustronnie drożne ✅; histeroskopia - polip na ścianie tylnej

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

Został ❄️
  • Zielone.Słońce Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja drożność wspominam słabo ale mi udrażnianiali jajowody na co nie byłam przygotowana więc niestety czułam ból na tyle, że po badaniu prawie mdlałam.

4,5 roku starań
    Endometrioza II/III st, adenomioza, PCOS
    🔹06.21 1 ICSI - ❄️❄️❄️❄️ 1cb ❌
    🔹02.2023 2 ICSI - ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    🔸 28.05-4.06 3 krwotoki
    🔹 14+4tc - 103g 👶 i 104g 👶
    SANCO zdrowe chłopaki 💙💙
    🔹19+2 - 261g i 309g 👶👶
    🔹 27+2 - 1113g🐸 i 1122g🐸
    🔹29+2 - 1318g🦔 i 1365g 🦔
    🔹34+2 - 2460g🌞 i 2363g🌞

Witaj świecie! ✋
    PROM 34+5/6
    10.11.23 Leoś 2490g 💙, Filipuś 2120g💙

age.png
  • Bambik Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielone.Słońce wrote:
    Ja drożność wspominam słabo ale mi udrażnianiali jajowody na co nie byłam przygotowana więc niestety czułam ból na tyle, że po badaniu prawie mdlałam.

Mnie po drożności strasznie brzuch z początku bolał. Później już normalnie

11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

Został ❄️
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ