🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣
-
WIADOMOŚĆ
-
Nitko ja też dalej trzymam kciuki 🤞🍀 5dpt to przecież 10dpo! To jeszcze super wcześnie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:04
Sylaada, clara lubią tę wiadomość
34👩🏽35👨🏼
12/2022 42tc (cc) 🩵
02/2025 6tc 💔
08/2025 8tc 💔
02/2026 10dpo ⏸️, 12dpo beta 37.6, 14dpo beta 132.0, 16dpo beta 341.0, 23dpo beta 5944, 30dpo beta 30715
11.03 0.64cm🐞 + ❤️
16.03 1.30cm 🐝
26.03 2.36cm 🐌
09.04 4.47cm 🦋
Ona
❗️ cross-match 36,6%
⚠️homocysteina, MTHFR (A1298) homo, PAI-1 hetero
✅ HLA-C1, anxa5, kariotyp, KIR Bx (brak 2DS3), ana1+, ana3-, antytrombina III, białko c& białko s, zespół antyfosfolipidowy, cd56, cd138
✅ B12, D3, ft4, żelazo, ferrytyna, kwas foliowy
💊euthyrox 50, jod, modulator homocysteiny, wit C+Zn, omega3, wit D, probiotyki, desloratadyna, encorton, prograf, progesteron
On
✅ HLA-C1, kariotyp, anxa5
✅Morfologia (4%), fDNA (13%), HBA (88%)
❗️ liczba, ruch, upłynnienie

-
Lisiku, wpisz mnie prosze na 21 kwietnia na testowanie.
Maz ma wtedy androloga, to musimy sprawdzic do tego czasu na czym stoimy.
To bedzie 13 dp IUI.
W sumie nigdy nie wpisywalam sie na testowanie - moze to bedzie znamienne
Lisik, Biochemiczka, Imazolka lubią tę wiadomość
Ona:32
AMH: 1.4 -> 2.2 ; KIR Bx;
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo , PAI-1 homo
On: 33
Morfo: 2% -> 4%- > 3% -> 3%
MAR, HBA, MiOXYS - ✅ HLA-C C1C1
❗️DFI 26% -> 39% -> 5️⃣%❗️ŻPN IIIst
CB 💔 12.2025
IUI 04.2026 -
Niteczko przykro mi bardzo 😢 kurcze dlaczego… o co chodzi
Mania przytulam za biel 🫂
Jupiter rozumiem totalnie że się nastawiasz. I być może nastawiasz się na właśnie TEN cykl 😉 wiesz, u Motylka IUI się udało więc ja od tamtego czasu w to wierzę. A jeśli jednak to nie będzie to to damy radę. Pozbieramy Cię i ruszysz dalej 🫶
Clara jesteś w moich myślach w tym tygodniu 💕Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:56
clara, Jupiter lubią tę wiadomość
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
TSH 0,9
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega
PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol -
Jupiter gooo girl! 🔥
Niteczko ja też jeszcze trzymam kciuki, nie trać nadziei ♥️
Staram się, no ale napisałaś, że stwierdziła po obrazie, że to nie pcos, ale było pusto, to po czym to stwierdziła? Jakby rozumiem jakie muszą być spełnione warunki, żeby zakwalifikować pcos, ale ona jakie miała? My się z mężem staramy prawie 3 lata i też na różne „mądre” osoby trafiałam na swojej drodze, stąd też już wiem, jak odróżnić kogoś kto się zna, od kogoś kto nie powinien już być w tym zawodzie 🤷♀️ ale już z dziewczynami powiedziałyśmy co myślimy, Ty zrobisz oczywiście jak uważasz 😊
Pytanie do dziewczyn od dr J. Robiłyście jakieś badania w diagnostyce? Ona mi napisała, że APC albo Alab, ale widziałam, że diagnostyka cross match też robi w tej metodzie 🧐
Jupiter lubi tę wiadomość
Starania od 09/23
Z pomocą medyczną od 01/25
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
AMH: 5,5 - PCOS ❌
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Endometrioza, adenomioza ❌
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌
🔜 biopsja endometrium -