X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣
Odpowiedz

🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣

Oceń ten wątek:
  • Biochemiczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nitko ja też dalej trzymam kciuki 🤞🍀 5dpt to przecież 10dpo! To jeszcze super wcześnie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:04

Sylaada, clara lubią tę wiadomość

34👩🏽35👨🏼

12/2022 42tc (cc) 🩵
    02/2025 6tc 💔
    08/2025 8tc 💔
    02/2026 10dpo ⏸️, 12dpo beta 37.6, 14dpo beta 132.0, 16dpo beta 341.0, 23dpo beta 5944, 30dpo beta 30715
    11.03 0.64cm🐞 + ❤️
    16.03 1.30cm 🐝
    26.03 2.36cm 🐌
    09.04 4.47cm 🦋

Ona
    ❗️ cross-match 36,6%
    ⚠️homocysteina, MTHFR (A1298) homo, PAI-1 hetero
    ✅ HLA-C1, anxa5, kariotyp, KIR Bx (brak 2DS3), ana1+, ana3-, antytrombina III, białko c& białko s, zespół antyfosfolipidowy, cd56, cd138
    ✅ B12, D3, ft4, żelazo, ferrytyna, kwas foliowy
    💊euthyrox 50, jod, modulator homocysteiny, wit C+Zn, omega3, wit D, probiotyki, desloratadyna, encorton, prograf, progesteron
    On
    ✅ HLA-C1, kariotyp, anxa5
    ✅Morfologia (4%), fDNA (13%), HBA (88%)
    ❗️ liczba, ruch, upłynnienie

preg.png
  • Jupiter Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisiku, wpisz mnie prosze na 21 kwietnia na testowanie.
    Maz ma wtedy androloga, to musimy sprawdzic do tego czasu na czym stoimy.
    To bedzie 13 dp IUI.
    W sumie nigdy nie wpisywalam sie na testowanie - moze to bedzie znamienne ;)

Lisik, Biochemiczka, Imazolka lubią tę wiadomość

Ona:32
    AMH: 1.4 -> 2.2 ; KIR Bx;
    🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
    ❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
    ❗️Geny: Mthfr - homo , PAI-1 homo

On: 33
    Morfo: 2% -> 4%- > 3% -> 3%
    MAR, HBA, MiOXYS - ✅ HLA-C C1C1
    ❗️DFI 26% -> 39% -> 5️⃣%❗️ŻPN IIIst

CB 💔 12.2025
    IUI 04.2026
  • Lisik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niteczko przykro mi bardzo 😢 kurcze dlaczego… o co chodzi

Mania przytulam za biel 🫂

Jupiter rozumiem totalnie że się nastawiasz. I być może nastawiasz się na właśnie TEN cykl 😉 wiesz, u Motylka IUI się udało więc ja od tamtego czasu w to wierzę. A jeśli jednak to nie będzie to to damy radę. Pozbieramy Cię i ruszysz dalej 🫶

Clara jesteś w moich myślach w tym tygodniu 💕

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:56

clara, Jupiter lubią tę wiadomość

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
    - Histeroskopia ✅
    - Hycosy ✅ lipiodol ✅
    - adenomioza
    ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
    AMH 3,7
    TSH 0,9
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne
    Białka C i S ✅
    On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega

PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
  • Mania90 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jutro zrobię test dla pewności, bo dziś mam zjazd jakieś. Źle się czuje,słabo mi, wczoraj ciastka mnie odrzuciły (zapach) więc albo coś się wykluje,albo do od proga

• Mania90 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leki mam brać do poniedziałku włącznie, więc jestem jeszcze w grze 😂

• Imazolka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupiter gooo girl! 🔥

Niteczko ja też jeszcze trzymam kciuki, nie trać nadziei ♥️

Staram się, no ale napisałaś, że stwierdziła po obrazie, że to nie pcos, ale było pusto, to po czym to stwierdziła? Jakby rozumiem jakie muszą być spełnione warunki, żeby zakwalifikować pcos, ale ona jakie miała? My się z mężem staramy prawie 3 lata i też na różne „mądre” osoby trafiałam na swojej drodze, stąd też już wiem, jak odróżnić kogoś kto się zna, od kogoś kto nie powinien już być w tym zawodzie 🤷‍♀️ ale już z dziewczynami powiedziałyśmy co myślimy, Ty zrobisz oczywiście jak uważasz 😊

Pytanie do dziewczyn od dr J. Robiłyście jakieś badania w diagnostyce? Ona mi napisała, że APC albo Alab, ale widziałam, że diagnostyka cross match też robi w tej metodzie 🧐

Jupiter lubi tę wiadomość

Starania od 09/23
    Z pomocą medyczną od 01/25

💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
    Mąż ✅ FertileMe Complex

AMH: 5,5 - PCOS ❌
    MUCh✅
    Drożność z lipiodolem ✅
    Pasożyty ✅
    Endometrioza, adenomioza ❌
    Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌

🔜 biopsja endometrium
‹‹ 11 12 13 14 15
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ