Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣
Odpowiedz

🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣

Oceń ten wątek:
  • Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro rano skoczę na betę i będzie pewność co i jak. Jutro powinien być wynik też

Lisik lubi tę wiadomość

2016 - naturals 👶(córka) ❤️
    2017 - poronienie zatrzymane 💔
    2017 - zapalenie przydatków
    2018-2019 - x2 cp usunięty prawy jajowód
    2018 - drożność jajowodu( niedrożny)
    2019 - procedura in vitro 3 podejścia wynik - 0 💔

2020 - kolejna procedura 4 mrożonki
    Procedura udana - 👶(córka) ❤️

2025 - usunięta nisza po cc
    2026 - procedura w nowiu
    04.2026 - podany zarodek klasy 3.1.1 wynik - 0 💔
    04.05.2026 - transfer 4bb z 6 doby
    08.05.2026 - 4dpt ⏸️ kreseczki ♥️ cudzie trwaj 🫶
    13.05.2026 - cudu nie ma 💔

🧑 - wiek 36 lat,jeden jajowód, niedrożny
    🧔 - 41, zdrowy
  • Aaagaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liora, to ja w takim razie stoję jutro pod drzwiami! 😁

Ten skurcz na początku badania faktycznie był nieprzyjemny, ale do zniesienia. Domyślam się, że przy niedrożnych nie jest tak kolorowo. Do tej pory czuje jedynie rozpieranie w brzuchu i dyskomfort. Jednak sporo tej soli poszło i brzuch jest napompowany.

Poprosiłam też o receptę na proga, bo już mi się kończy i nieśmiało zapytałam czy możemy spróbować z innym niż duphaston i dostałam besins. Pani dr powiedziała że skoro u mnie do tej pory organizm ładnie reaguje na aromek, a pęcherzyki same pękają to żebym odpuściła monitoring i inne badania i trochę odpoczęła od tego wszystkiego. Jesli cykl bedzie nieudany to mam sie pokazac na monit w kolejnym. No ciekawe czy wytrzymam bez podglądu 😅

Liora , Lisik lubią tę wiadomość

👩30 🙋‍♂️30

Starania od 4.2025

PCOS
    Nieregularne cykle
    Cykle bezowulacyjne
    ❌️ferrytyna 28 ➡️ 40
    💊inozytol, foliany, D3,magnez,Omega,laktoferyna, sanprobi IBS

❌️Morfologia 2%
    ❌️Ruch postępowy a+b 23,77
    💊D3, Omega, cynk, l-karnityna, Q10, foliany

4 cykle stymulowane aromkiem ❌️
    05.2026 aromek+ovi ❔️
  • Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    Dobry wieczór! 😍 Tak bardzo urzekł mnie motylek 🦋 ze stopki Biochemiczki, że postanowiłam wysłać Wam ich dzisiaj całe mnóstwo 🤭 Z niecierpliwością czekam na te wszystkie wiosenne cuda, a przede wszystkim na Wasze upragnione, małe motylki 🦋🦋🦋🦋

@Mania, podziwiam Cię za te stalowe nerwy, naprawdę zazdroszczę Ci takiego spokoju 🤭 Daj znać, jaką ostatecznie podjęłaś decyzję. Czy zostajecie przy tym poniedziałku?

@Sakaaira, potencjał jest nadal znaczący, więc nie tracimy nadziei ☺️ Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem. Jeśli punkcja wypadnie w środę, to w czwartek i piątek planujesz wypoczynek? Zasługujesz na to, by teraz o siebie zadbać i nabrać sił.

@Wyobraźnia, tak bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Czy te leki przynoszą Ci chociaż odrobinę wytchnienia? :( Mam nadzieję, że lada moment poczujesz się lepiej, przesyłam Ci mnóstwo ciepła i siły do walki z gorszym samopoczuciem.

@Nitka 🫂 Twój plan jest niezwykle konkretny i brzmi naprawdę obiecująco! Jeśli masz ochotę, zdradź nam proszę, gdzie planujecie ładować baterie? ☺️

@Aagaa, ogromne gratulacje dla Ciebie 💪 Jesteś niesamowicie dzielna. Dla mnie badanie drożności to jeden z większych koszmarków w całej diagnostyce niepłodności, więc tym bardziej chylę czoła, że masz to już za sobą.

U mnie dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem siedzenia jak na szpilkach. Poprzednią betę miałam już po 14:00, więc dzisiaj do samego końca pracy niemal wariacko odświeżałam stronę diagnostyki 🙃🤭😅 Na szczęście doczekałam się dobrych wieści. Moja beta dla kliniki wynosi 794 🥹

Jutro idę rano na betę i jak negatyw to idę za ciosem 👍 jeśli pozytywna to w poniedziałek powtórka bety

2026 - procedura w nowiu

🧔 - 41, zdrowy
  • Murena96 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaagaa wrote:

Ten skurcz na początku badania faktycznie był nieprzyjemny, ale do zniesienia. Domyślam się, że przy niedrożnych nie jest tak kolorowo. Do tej pory czuje jedynie rozpieranie w brzuchu i dyskomfort. Jednak sporo tej soli poszło i brzuch jest napompowany.

Poprosiłam też o receptę na proga, bo już mi się kończy i nieśmiało zapytałam czy możemy spróbować z innym niż duphaston i dostałam besins. Pani dr powiedziała że skoro u mnie do tej pory organizm ładnie reaguje na aromek, a pęcherzyki same pękają to żebym odpuściła monitoring i inne badania i trochę odpoczęła od tego wszystkiego. Jesli cykl bedzie nieudany to mam sie pokazac na monit w kolejnym. No ciekawe czy wytrzymam bez podglądu 😅

A możecie starać się już w tym cyklu?
    Jakoś jak piszecie o tej drożności to mniej się jej boje chociaż to jest mój pierwszy zabieg od lat.

• Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam raz drożność i nigdy więcej. Miałam drożność jednego jajowodu i niestety blokada,a ból okropny. Myślałam,że zejdę na fotelu. Wtedy też się dowiedziałam,że nie zajde naturalnie w ciążę, to nie pamiętam jak wyszłam z kliniki. Ciężkie przeżycie. Przepłakałam całą noc,no ale cóż,trzeba iść dalej.

Murena dasz radę, trzymamy kciukasy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 22:40

2026 - procedura w nowiu

🧔 - 41, zdrowy
  • Murena96 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaagaa wrote:

A możecie starać się już w tym cyklu? Dostałaś L4 tylko na dzień zabiegu? Czy na kolejny też?
    Jakoś jak piszecie o tej drożności to mniej się jej boje chociaż to jest mój pierwszy zabieg od lat.

• Aaagaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murena96 nie byłam na zwolnieniu. Rano miałam badanie, a o 13 już byłam w pracy 😉 możemy się starać bez żadnej przerwy. Do badania podana była tylko sól fizjologiczna i podgląd na usg, więc nic nie przeszkadza staraniom.
    Sama miałam stresik przed, mimo że podchodzę do takich rzeczy zadaniowo, więc rozumiem. Trzymam kciuki żeby Twoje badanie przeszło gładko 😊

👩30 🙋‍♂️30

Starania od 4.2025

PCOS
    Nieregularne cykle
    Cykle bezowulacyjne
    ❌️ferrytyna 28 ➡️ 40
    💊inozytol, foliany, D3,magnez,Omega,laktoferyna, sanprobi IBS

❌️Morfologia 2%
    ❌️Ruch postępowy a+b 23,77
    💊D3, Omega, cynk, l-karnityna, Q10, foliany

4 cykle stymulowane aromkiem ❌️
    05.2026 aromek+ovi ❔️
  • Zula18 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram_sie_ wrote:
    nie mam dziś za dużo czasu ale chciałam Wam tylko powiedzieć, że miałam dzisiaj okazję rozmawiać z endokrynologiem - leczę się u niego na tarczycę ale niby on też zajmuje się zaburzeniami płodności, nieregularnymi okresami etc. No i on mi powiedział, żeby wziąć ten progesteron tak jak wczoraj powiedziała ginekolog.
    Użył dokładnie takiego określenia jak ja wczoraj: żeby zrestartować organizm. Że jeśli jeszcze niedawno miałam regularne okresy to może to zaskoczyć...
    Co więcej - powiedział, że skoro mam nieregularne miesiączki i problemy z androgenami to zapewne mam PCOs a jajniki w ogóle nie muszą mieć obrazu policystycznych, ze zgodnie z najnowszymi kryteriami wystarczą zaburzenia owulacji i androgeny i już można postawić diagnozę.
    Muszę chyba zbadać AMH.

A teraz... nie wiem. Rano zrobiłam test owu to kreseczka jaśniutka, na usg wczoraj nie było ŻADNEGO pęcherzyka więc ja może w tym cyklu faktycznie wezmę ten duphaston, może ten cykl w ogóle ma być bezowulacyjny i czekanie de facto opóźni jeszcze kolejny...
    A już tak humorystycznie to wczoraj sprawdziłam sobie jakby wypadał termin porodu to wyskoczył 3 stycznia to może lepiej odpuścić poród w okolicach świątecznych 🤪

@staramsie u mnie zostało stwierdzone PCOS na podstawie wysokich androgenów, odwróconego lh do FSH, natomiast na USG czysto. Androgeny rozjechały mi cykl, owulacji nie było lub były mocne rozjechane. 3 miesiące hormonów na obniżenie i testosteron spadł x 86 na 42 w 3 miesiące, do tego wysokie SHBG, który jest ważny w wskaźniku FAI. Moje jajniki w pierwszej stymulacji pięknie zareagowały 14dc 2 pęcherzyki po 23mm. Dzięki temu mogę wykluczyć kolejne aspekty niepowodzeń. Polecam znaleźć kogoś kto poprzedzi Cię z monitoringiem, potwierdzeniem owulacji i odpowiedniej fazy z dobrym progresteronem 😊 trzymam kciuki

• 25 lata| PCOS| brak owulacji bez stymulacji| Hashimoto |AMH 5,81| TSH 1,8
    • starania od stycznia 2025
    • dobra odpowiedź na letrozol+ovi

• mąż - 29 lat,
    Koncentracja 167mln/ml,
    Ruch postępowy 1,35
    Morfologia 3%

•maj - kwalifikacja do in vitro | czerwiec- start stymulacji
  • Liora Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko daje znać, że jest tak jak się spodziewałam czyli biel...

2016- początek.
    2017-❌
    2018-❌
    2019- CB 💔
    2020-CP 💔
    2021-⏸️
    2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
    2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
    2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏

👩‍💼PCOS
    🤵okaz zdrowia.
  • Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja zaraz idę na betę. Powiem wam,że chybaoj zarodek to jakiś mutant 😂 robiłam 3 różne testy i na każdym jest różowa kreska,ale po czasie. Śmieje się z siora,że reklamacje trzeba złożyć 😂

2026 - procedura w nowiu

🧔 - 41, zdrowy
  • Sylaada Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Liora...byłam pod kibelkiem 🥹 przykro mi 🫂❤️
    @ Mania czekamy na wieści! 😘

Mania90 lubi tę wiadomość

♀️ 90' ♂️ 90'
    Starania o pierwsze 🤱od 10.2023 Klinika od 09.2024
    ❌Cukrzyca HbA1c 01.26 6,75 ➡️ 03.26 6,34 ➡️ 05.06 6,02 💪
    ❌USG Endometriozy 🗓️ 09.25 - endometrioza
    AMH 1,720 🗓️10.25

03.26 1 Transfer ❄️
    ❄️❄️ na zimowisku
    5dpt ⏸️ beta 39,9 8dpt 215 11dpt 794 14dpt 3501 17dpt 11257

18.04 mamy GS 🫧
    24.04 2,5 mm jest ❤️
    28.04 ostatnia wizyta w klinice 🥳
    07.05 1.93 cm Misia 🥹
    22.05 4,03 cm 🍓

preg.png
  • Lisik Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liora przykro mi bardzo 😢 nie ma to znaczenia czy się nastawiałaś czy nie, nie warunki były idealne czy nie, zawsze boli 😕

Vergeet 🤞🤞

Saakaira powodzenia na punkcji! Wreszcie Cię uwolnią od bólu i niewygody ❤️ i zacznie się hodowla! 🥰

Mania co te testy… 🤔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia, 08:12

Sakaaira lubi tę wiadomość

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
    - Histeroskopia ✅
    - Hycosy ✅ lipiodol ✅
    - adenomioza
    ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
    AMH 3,7
    TSH 0,9
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne
    Białka C i S ✅
    On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega

PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
  • Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik wrote:
    Liora przykro mi bardzo 😢 nie ma to znaczenia czy się nastawiałaś czy nie, nie warunki były idealne czy nie, zawsze boli 😕

Vergeet 🤞🤞

Saakaira powodzenia na punkcji! Wreszcie Cię uwolnią od bólu i niewygody ❤️ i zacznie się hodowla! 🥰

Mania co te testy… 🤔

No ja jestem jakaś dziwna może 😂😂

2026 - procedura w nowiu

🧔 - 41, zdrowy
  • Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liora,bardzo mi przykro 🫂

2026 - procedura w nowiu

🧔 - 41, zdrowy
  • staram_sie_ Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liora - przykro mi ale który dzisiaj dpo?

Mania - trzymam mocno kciuki i czekamy na wieści! Dziś już testu nie robiłaś?

Sylaada - bardzo się cieszę, że beta dobrze rośnie! :)

Wyobraźnia - oczywiście, że masz prawo do narzekania - w ciąży można mieć naprawdę wiele dolegliwości (niestety). Mnie wymioty męczyły praktycznie do końca ciąży - więc życzę żeby u Ciebie było łagodniej :)

Nitko przykro mi :(

A ja... wiem, że chyba wszystkie zrobiłybyście inaczej ale ja dziś zdecydowałam się wziąć ten duphaston. Robiłam codziennie testy owu i co dzień ta kreska jest jeszcze bledsza. Dziś nawet zrobiłam tak z półporannego moczu bo mnie syn o 4 obudził więc wtedy byłam w toalecie, potem 2h snu i potem zrobiłam ten test. Spróbuję tu wstawić zdjęcie - z 11 dc i 14 dc (dzisiaj). Z 10 dc wyrzuciłam ale ona była jeszcze mocniejsza niż z 10 - mimo, że wtedy wydawało mi się, ze nawet ten mocz mógł być bardziej rozcieńczony. No więc nie wiem ostatecznie co się zadziało ale wyglada na to, że nawet jeśli owu miałaby być w tym cyklu to pewnie grubo po 20 dc a też różnie mówią o tych mocno późnych owulacjach - więc żeby już nie przedłużać tego cyklu to dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę. Może w tym kolejnym już jednak uzależnię duphaston od faktycznej owulacji więc zastosuję Wasze rady. Gdybym po testach widziała, że jest szansa na owu w tym cyklu tak do 18 dnia to też bym przesunęła no ale nie widzę szans.

W kwestii mojego PCOS - Zula18 dzięki za swój przypadek. Czyli pewnie ja mam podobnie - jajniki bez obrazu PCO ale reszta tak. Jak kiedyś mnie diagnozowali to wydaje mi się, że kluczowe wówczas były: obraz jajników, nieregularne miesiączki oraz stosunek LH i FSH. Ja miałam jajniki na granicy, miałam nieregularne miesiączki ale LH i FSH idealne. do tego z androgenów podwyższony tylko androstendion (testosteron w normie). SHGB i wszystko inne (Dheas i wiele innych rzeczy, których już nie pamiętam ale miałam szeroką diagnostykę na oddziale endokrynologiczny). Teraz mi lekarz powiedział, że zmieniły się kryteria i faktycznie jak patrzę to nastąpiło to jakoś w okolicach 2023 r. - a ja wtedy już byłam po leczeniu onkologicznym i moje miesiączki były bardzo regularne, problem tak naprawdę powrócił 6-8 msc temu.
    Zula a jakie hormony brałaś? tabletki anty?

https://ibb.co/7tZm0j1k

Sylaada, Zula18 lubią tę wiadomość

👩🏻35: nieregularne cykle, niski progesteron, podejrzenie PCOs (nigdy nie potwierdzone), hiperandrogenizm, niedoczynność tarczycy z hashimoto, po leczeniu onkologicznym (chemioterapia)

🧔🏻38: (względnie) zdrowy.

2021 - chłopiec 🤱 (38+5, planowe CC)
    od 05/2025 - oczekiwanie czy się uda
  • Szamanka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liora 🥺🥺 jeszcze zaświesci słońce! Czekamy 🫂

Sakaaira, trzymam kciuki!!! ♥️♥️

Mania, powodzenia na becie!

Sylaada, nie wiem czy pytanie o środową punkcje było do mnie 😅 ale jeśli tak to planuję wziąć potem czwartek wolny. Kusi ten piątek ale muszę oddać projekt do 24 🥲 i się obawiam, że może mi nie wystarczyć czasu. Zobaczę jeszcze ile zrobię pon/wt. Tymczasem gratki za piękną betę 💫

Czy to normalne że czuję a la okresowy ból? 🤔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia, 08:58

Sakaaira lubi tę wiadomość

całościowo 21 CS ❌

👧 34 👦🏻 36

👧 Hashimoto (Euthyrox 50), hipoglikemia reaktywna, AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅

👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie ✅ kariotyp ✅

Niepdlodnosc idiopatyczna 🥺

3 x IUI ❌

IVF 1 stymulacja
    16 🫧 14 MII 🥚 11 ❄️🤯
    8 x 5 doba ( 4x5AA, 4AA, 5BA, 2x4AB) 3 x 6 doba ( 3x5BB)
    4 PGTA (2x5AA, 4AA - prawidłowe, 5BA mozaika trisomia 5)

15.05 FET 5AA - 🥲 CB (6dpt - 3.1, 7dpt - 5.7, 10dpt - 4.1) dziura w sercu
  • Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam ostatni jaki miałam. Chyba się coś przebija 😂 Następnym razem zero testów 😂 beta raczej na bank negatywna,ale okaże się.

2026 - procedura w nowiu

🧔 - 41, zdrowy
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liora, przykro mi 🫂

Mam nadzieje, że los nie karze Ci długo czekać na drugi cud ❤️

10.2024

➡️Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,14), Stan zapalny endometrium, IO, Allo Mlr 0%

💉
    I ICSI 05.2025 - 0 ❄️
    II ICSI 08.2025 - 1 ❄️ 4AA -> PGT-A - 1 ❄️
    III ICSI 01.2026 - 2 ❄️ 4AA (niebadane)

I FET - beta < 0,1
    II FET - 🍀🙏

A ch*j z tym wszystkim!
  • Mania90 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeśli beta będzie negatywna,to sms do lekarza czy odstawić leki i biorę się za kolejne podejście. Może leki mi jakieś zmieni,nie wiem

2026 - procedura w nowiu

🧔 - 41, zdrowy
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    Dobry wieczór! 😍 Tak bardzo urzekł mnie motylek 🦋 ze stopki Biochemiczki, że postanowiłam wysłać Wam ich dzisiaj całe mnóstwo 🤭 Z niecierpliwością czekam na te wszystkie wiosenne cuda, a przede wszystkim na Wasze upragnione, małe motylki 🦋🦋🦋🦋

@Mania, podziwiam Cię za te stalowe nerwy, naprawdę zazdroszczę Ci takiego spokoju 🤭 Daj znać, jaką ostatecznie podjęłaś decyzję. Czy zostajecie przy tym poniedziałku?

@Sakaaira, potencjał jest nadal znaczący, więc nie tracimy nadziei ☺️ Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem. Jeśli punkcja wypadnie w środę, to w czwartek i piątek planujesz wypoczynek? Zasługujesz na to, by teraz o siebie zadbać i nabrać sił.

@Wyobraźnia, tak bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Czy te leki przynoszą Ci chociaż odrobinę wytchnienia? :( Mam nadzieję, że lada moment poczujesz się lepiej, przesyłam Ci mnóstwo ciepła i siły do walki z gorszym samopoczuciem.

@Nitka 🫂 Twój plan jest niezwykle konkretny i brzmi naprawdę obiecująco! Jeśli masz ochotę, zdradź nam proszę, gdzie planujecie ładować baterie? ☺️

@Aagaa, ogromne gratulacje dla Ciebie 💪 Jesteś niesamowicie dzielna. Dla mnie badanie drożności to jeden z większych koszmarków w całej diagnostyce niepłodności, więc tym bardziej chylę czoła, że masz to już za sobą.

U mnie dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem siedzenia jak na szpilkach. Poprzednią betę miałam już po 14:00, więc dzisiaj do samego końca pracy niemal wariacko odświeżałam stronę diagnostyki 🙃🤭😅 Na szczęście doczekałam się dobrych wieści. Moja beta dla kliniki wynosi 794 🥹

Piękna beta 🥺

Planujemy zwiedzić Japonię i Koreę 🧳

Liora przykro mi 😞

Verget trzymam kciuki na testowanko!

Sylaada lubi tę wiadomość

👩🏻 96 - PCOS, IO
    🧑🏻‍🦲 97 - wyniki ok

Starania od 01.24
    2xCB
    6 cykli stymulowanych ❌

Start IVF
    Histeroskopia - CD138 wyleczony stan zapalny
    03.25 I procedura 8MII - 4❄️
    I FET - 5AA ❌
    II FET - 5AA, poronienie zatrzymane 7+3 💔
    Histeroskopia - CD138 ok, CD56 98 kom/10HPF
    III FET - 3AB, CB (Encorton)
    IV FET - 4BC ❌ (Encorton + IVIG)
    05.26 II procedura 13MII - 1❄️ 5AB PGT-A ⏳
    Badanie WES ⏳
‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ